NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Karácsonyi tripla
1
1
19:00, Netflix
Politika
65 feliratkozó
több mint 11 éve
Azért sokszor valóban a szemantikai válasz a helyes.na látod. ha fingod sincs, hogy hogyan cáfolj meg egy állítást, akkor tereld szemantikai síkra a dolgot! így Neked is igazad lesz, és mivel nincs lehetőség még egy kérdést feltenni, ezért csak az marad meg, hogy a kérdező már megint hazaárul.... mégis, mit vártál?!slowmotionCsak egy kicsit jobbat.
Hogy legalább a hibáikból tanulnak, nem pedig még rá is erősítenek, merthogy kétharmad.
Hogy ahol értelmeset kérdeznek, értelmesen válaszolnak. A szememben nem túl erős érv, ha a válaszoló azzal jön, hogy a kérdező mszpés és az ő idejükben is milyen szar volt minden.
Eh!
Ma pl. Gögös Sándor (vagy ki) felemlíté, hogy valamilyen állati termékek árára élelmiszer biztonságra való hivatkozással valami járulék fog rakódni. Így a világbajnok áfa csökkenése helyett, gyakorlatilag 34 % lesz ezen termékek áfája, mivelhogy forgalom után kell fizetni.
Orbán Viktor válasza: a képviselő úr téved, nem lesz új áfa kulcs.
Oppardon! Már nem is politikusok vannak, hanem mágusok. Szómágusok. Kazinczy után egy újabb nyelvújító nemzedék.
Most a politikusokból szóvivők lesznek, a szóvivőkből meg politikosok, miniszterek.Atari
egyszerű, nem?slowmotion
Nekem a héten jött egy hosszú, részletes, elmebeteg email, tele érveléssel, fejtegetéssel, vádaskodással, bírósági fenyegetőzéssel cégünkkel kapcsolatban.
Az összes állítást könnyű lett volna megcáfolni, csak időigényes, és szükségtelen.
Ezért azt gondoltam, hogy a gordiuszi csomó átvágásához hasonlatosan csak annyit válaszolok:
Tisztelt XY!
Ön téved.
Tisztelettel…
És ezt is írtam.
Szerintem ez volt a jó válasz.
több mint 11 éve
na látod. ha fingod sincs, hogy hogyan cáfolj meg egy állítást, akkor tereld szemantikai síkra a dolgot! így Neked is igazad lesz, és mivel nincs lehetőség még egy kérdést feltenni, ezért csak az marad meg, hogy a kérdező már megint hazaárul.... mégis, mit vártál?!slowmotionCsak egy kicsit jobbat.
Hogy legalább a hibáikból tanulnak, nem pedig még rá is erősítenek, merthogy kétharmad.
Hogy ahol értelmeset kérdeznek, értelmesen válaszolnak. A szememben nem túl erős érv, ha a válaszoló azzal jön, hogy a kérdező mszpés és az ő idejükben is milyen szar volt minden.
Eh!
Ma pl. Gögös Sándor (vagy ki) felemlíté, hogy valamilyen állati termékek árára élelmiszer biztonságra való hivatkozással valami járulék fog rakódni. Így a világbajnok áfa csökkenése helyett, gyakorlatilag 34 % lesz ezen termékek áfája, mivelhogy forgalom után kell fizetni.
Oppardon! Már nem is politikusok vannak, hanem mágusok. Szómágusok. Kazinczy után egy újabb nyelvújító nemzedék.
Most a politikusokból szóvivők lesznek, a szóvivőkből meg politikosok, miniszterek.Atari
egyszerű, nem?
több mint 11 éve
A törtèlelemben, mint a tó vizèn a nagyesemènyek kavicskènt csobbannak, s ahogy a vízgyűrűi terjednek tèrben úgy időben hagy lenyomatot a csobbanàs.Ímè a kavics:
hu.m.wikipedia.org/wiki/Szabadelvű_Párt

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
... mégis, mit vártál?!slowmotionCsak egy kicsit jobbat.
Eh!
Ma pl. Gögös
Most a politikusokból szóvivők lesznek, a szóvivőkből meg politikosok, miniszterek.
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 11 éve
Hallgatom a parlamenti közvetítést. A kormánypárt szakmai munkája 2 db számmal (szókapcsolattal) kifejezhető:mondjuk ennek az elmúttnyócévnek a fele az az ő saruk, de hát...
1. "elmúlt 8 év"
2. "2/3".
Siralmas. 😥Atari
de mindettől elvonatkoztatva: mégis, mit vártál?!
több mint 11 éve
Hallgatom a parlamenti közvetítést. A kormánypárt szakmai munkája 2 db számmal (szókapcsolattal) kifejezhető:1. "elmúlt 8 év"
2. "2/3".
Siralmas. 😥
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 11 éve
diverdoc
Meg ha a Pécsi Városi Könyvtár első igazgatóját, a híres magyar költőt akarják megtisztelni, akkor talán a meki kirakatánál jobb helyet is találtam volna.diverdocEz egy koncepció lehet. Rogán rikkancsa Blikket árul, Weöres mekis kávét iszik. :p
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 11 éve
Érdekes, hogy egy "kommunista" rendeletre hivatkoznak. Most bezzeg jól jön? Páran közülük biztos fejből fújják még mindet 😀😀
civilosszefogas.hu/valasz-az-olvasnivalora/
😀😀 😀😀 😀😀 😀😀 😀😀 😀😀 😀😀
most komolyan nem direkt?! Amúgy is, lesz még 56' ellenforradalom.Amadeus91
Na de mi van a 45 évre elveszett önrendelkezésünkkel?
több mint 11 éve
A politikai vonulat az baszni is fogja - kikerülhetetlen.Az általad leírtaktól eltekintve, mi a baj a szoborral?A politika topicba írtam. Nem a "művészetek" topikba. Diszkréten a Perint-parti szobor remakejet látom benne úgy egyébként. Meg ha a Pécsi Városi Könyvtár első igazgatóját, a híres magyar költőt akarják megtisztelni, akkor talán a meki kirakatánál jobb helyet is találtam volna. De elsősorban a politikai vonulata bassza a csőröm.diverdoc
A "tetszés" mint olyan eléggé szubjektív kategória, de semmi megbotránkoztatót nem látok benne.
Egy szobor Weöres Sándorról.
Még hasonlít is némileg.Sobri Jóska
De a meki kirakat az a legfrekventáltabb helyek egyike, és ha nem játszuk a nagypapát, akkor keresve se lehet látogatottabb helyet találni.
Így legalább benne marad a köztudatban, és nem egyfajta "tananyaggá" távolodik el az emberektől, fiataloktól.
több mint 11 éve

civilosszefogas.hu/valasz-az-olvasnivalora/
😀😀 😀😀 😀😀 😀😀 😀😀 😀😀 😀😀
most komolyan nem direkt?! Amúgy is, lesz még 56' ellenforradalom.
több mint 11 éve
Az általad leírtaktól eltekintve, mi a baj a szoborral?A politika topicba írtam. Nem a "művészetek" topikba. Diszkréten a Perint-parti szobor remakejet látom benne úgy egyébként. Meg ha a Pécsi Városi Könyvtár első igazgatóját, a híres magyar költőt akarják megtisztelni, akkor talán a meki kirakatánál jobb helyet is találtam volna. De elsősorban a politikai vonulata bassza a csőröm.
A "tetszés" mint olyan eléggé szubjektív kategória, de semmi megbotránkoztatót nem látok benne.

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 11 éve
Az általad leírtaktól eltekintve, mi a baj a szoborral?Az hogy 300000-be került és még csak nem is ő csinálta.
több mint 11 éve
Az általad leírtaktól eltekintve, mi a baj a szoborral?A "tetszés" mint olyan eléggé szubjektív kategória, de semmi megbotránkoztatót nem látok benne.
Még hasonlít is némileg.
több mint 11 éve

Igaza van Böszörményinek mind Páváról, mind a NKA-ról
"Pécs városvezetése, minden szakértői ellenvélemény dacára megrendeli ezt a szobrot, mélységesen elkeserítő, de nem meglepő. A vezetés valóban ennyire ért a kultúrához. A sportolókat és kiskacsákat szobró Kligl Sándor felkérése nem csak Weöres arcul csapása, hanem a valamikor virágzó pécsi kultúra, pécsi szobrászat megalázása is........A módszer, ahogy Kligl a megrendeléseit szerzi, korrupciógyanús. Felesége, Lengyel Györgyi, az Emberi Erőforrások Minisztériuma közigazgatási államtitkára. Ez a minisztérium gyakorol ellenőrzési jogot az NKA felett. Ahonnan Kligl szobrai az utóbbi években 23 és fél millió forint támogatást kaptak.......Kligl tagja a Nemzeti Kulturális Alap bizottságának. Szobrainak támogatására nem pályázhat, a pályázatokat a megrendelő települési önkormányzatok nyújtották be, így próbálva elkerülni az összeférhetetlenség tényállását. Jogértelmezésem szerint ez nem szünteti meg az összeférhetetlenséget, hanem az érintett önkormányzatok bűnrészességét sejteti. Ez korrupciógyanús ügy, amely több önkormányzatot érint. Pécs mellett Gárdony, Mór, Törökszentmiklós is érintett. Az NKA-támogatások mellett az adott településeknek még jelentős önrésszel is be kellett szállniuk a szobormegrendelésekbe, Pécs esetében a szobor 18 és fél milliós költségéből 5 millió volt az NKA támogatása, a maradék 13 és fél milliót a város kulturális büdzséjéből kellett kinyögni. Közben kulturális ügyekben folyton a pénzhiányra hivatkoznak. Az ilyen hivatkozások, most már tudjuk, szemen szedett hazugságok"
0m2.hu/2014/11/14/sikerult-attornunk-egy-lathatatlan-falat/

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 11 éve
Egyetértek.Chrudinák itt vajon atomrészeg volt, vagy csak önmagát adja?http://index.hu/belfold/2014/11/14/igy_zsidozott_es_hazaarulozott_chrudinak_alajos_es_kondor_katalin/?utm_source=facebook&utm_medium=share&utm_campaign=indexberger90annyiban igazat adok neki, hogy sokszor nekem is hányhatnékom van, ha a zindex szalagcímeit olvasom.
de mondjuk ezzel nem csak a zindex esetében van így, de ott különösen sikeresen csinálják a hatásvadászatot.
(Lásd még: Fegyveresek csaptak le egy iskolánál Budapesten vs "Fegyveres NAV-akció egy iskola mellett". és igen, tudom, Velvet az pletykamagazin, de sokszor fellinkelik a vezető, "rendes indexes" hírek közé)slowmotion
Ennél már csak az szarabb, mikor utána pár órával a nyilvánvalóan félrevezető címet kijavítják, hogy egyértelműbb legyen.
Addigra már biztos megvan a klikkelés szám.
több mint 11 éve
Chrudinák itt vajon atomrészeg volt, vagy csak önmagát adja?http://index.hu/belfold/2014/11/14/igy_zsidozott_es_hazaarulozott_chrudinak_alajos_es_kondor_katalin/?utm_source=facebook&utm_medium=share&utm_campaign=indexberger90annyiban igazat adok neki, hogy sokszor nekem is hányhatnékom van, ha a zindex szalagcímeit olvasom.
de mondjuk ezzel nem csak a zindex esetében van így, de ott különösen sikeresen csinálják a hatásvadászatot.
(Lásd még: Fegyveresek csaptak le egy iskolánál Budapesten vs "Fegyveres NAV-akció egy iskola mellett". és igen, tudom, Velvet az pletykamagazin, de sokszor fellinkelik a vezető, "rendes indexes" hírek közé)
több mint 11 éve
Chrudinák itt vajon atomrészeg volt, vagy csak önmagát adja?http://index.hu/belfold/2014/11/14/igy_zsidozott_es_hazaarulozott_chrudinak_alajos_es_kondor_katalin/?utm_source=facebook&utm_medium=share&utm_campaign=indexberger90nekem tetszett 😊
(videó nélkül, mert melóhelyen nincs hang)
több mint 11 éve
Akárhogy is, az utánpótlásról azért gondoskodott.Én azt írtam, hogy nyolcvan felett ez valahol érthető. De Alajosunk azért még messze van attól.berger90Chrudinák itt vajon atomrészeg volt, vagy csak önmagát adja?http://index.hu/belfold/2014/11/14/igy_zsidozott_es_hazaarulozott_chrudinak_alajos_es_kondor_katalin/?utm_source=facebook&utm_medium=share&utm_campaign=indexberger90Tudod, csúszik a kuplung. 😉Sobri Jóska
Még kicsit hasonlítanak is egymásra... 😊
több mint 11 éve
Két és fél év messze van a messzétől.Én azt írtam, hogy nyolcvan felett ez valahol érthető. De Alajosunk azért még messze van attól.berger90Chrudinák itt vajon atomrészeg volt, vagy csak önmagát adja?http://index.hu/belfold/2014/11/14/igy_zsidozott_es_hazaarulozott_chrudinak_alajos_es_kondor_katalin/?utm_source=facebook&utm_medium=share&utm_campaign=indexberger90Tudod, csúszik a kuplung. 😉Sobri Jóska
több mint 11 éve
Én azt írtam, hogy nyolcvan felett ez valahol érthető. De Alajosunk azért még messze van attól.Chrudinák itt vajon atomrészeg volt, vagy csak önmagát adja?http://index.hu/belfold/2014/11/14/igy_zsidozott_es_hazaarulozott_chrudinak_alajos_es_kondor_katalin/?utm_source=facebook&utm_medium=share&utm_campaign=indexberger90Tudod, csúszik a kuplung. 😉Sobri Jóska
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Chrudinák itt vajon atomrészeg volt, vagy csak önmagát adja?http://index.hu/belfold/2014/11/14/igy_zsidozott_es_hazaarulozott_chrudinak_alajos_es_kondor_katalin/?utm_source=facebook&utm_medium=share&utm_campaign=indexberger90Tudod, csúszik a kuplung. 😉
több mint 11 éve
Chrudinák itt vajon atomrészeg volt, vagy csak önmagát adja?http://index.hu/belfold/2014/11/14/igy_zsidozott_es_hazaarulozott_chrudinak_alajos_es_kondor_katalin/?utm_source=facebook&utm_medium=share&utm_campaign=index
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Na, erre varrjatok gombocskát! Szívből, de inkább alulról indított őszinte akció.....
www.origo.hu/gazdasag/20141113-az-adohivatal-sajtoosztalya-allitja-az-egyik-foigazgatosag-dolgozoinak-spontan-akciojarol-van-szo.htmlcsi77

Aki nem hiszi, annak utánajárnak