Politika
65 feliratkozó
több mint 11 éve
A megoldást már elmondta a néhai Antall József: "Tetszettek volna forradalmat csinálni!"Akkor mi a megoldás? Ne szavazzon senki? Valaki akkor is odakerül.JayBA folyamatos legkisebb rosszra való szavazás miatt tartunk ott, ahol tartunk.cartman023akkor ha az egyik sem jó, mégis kire kéne szavazni? a legkevésbé rosszra, sajnos ez az egy megoldás van.lolszabaBazzani.Newmanszaba
Ma is pont ugyanúgy érvényes.
több mint 11 éve
már leírták páran lejjebb: kell egy új, tökös ellenzék, teljesen új arcokból. remélhetőleg 4 év múlva már lesz ilyen pértAkkor mi a megoldás? Ne szavazzon senki? Valaki akkor is odakerül.JayBA folyamatos legkisebb rosszra való szavazás miatt tartunk ott, ahol tartunk.cartman023akkor ha az egyik sem jó, mégis kire kéne szavazni? a legkevésbé rosszra, sajnos ez az egy megoldás van.lolÉn nem is állítottam ezt. De a Jobbik sokkal rosszabb bármelyiknél.szabaMert melyik a remény? Tán a Gyurcsány?BazzaniAz is nevetséges, ami a velem egykorúak véleménye úgy általánosságbanEzen csak sírni lehet... Aki számára a Jobbik remény, az számomra nem hiteles.szaba
Bal oldal nem, mert Őszöd
Jobbik igen, mert cigányellenes
És ennyi, komolyan ennyi nekik az indok....nehéz eldönteni, hogy sírjak ezen vagy nevessek.Newman

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
Az mondjuk zseniális lesz, ha Óbudán kikap Menczer a vállalhatatlan balos Kisstől. Hajrá Békásmegyer!!!berger90Mitől vállalhatatlan? Én nem hallottam róla sem jót, sem rosszat.
több mint 11 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Én bementem, saját tollal aláírtam a névjegyzéket, majd szavazófülkében saját tollal behúztam az X-et, a kutya nem szólt egy szót sem.
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
több mint 11 éve
Nem azért írtam, mert te írtad, de úgy látszik, vidéken a legtöbb helyen úgy látják, hogy a Jobbik az alternatíva. Én már most is tartok attól, hogy még inkább hátrahőköl majd a tőke az országtól.ugyan, nem írtam ilyet... csak ez a helyzet. nem tudnak kire szavazni az emberek, mindegyik hiteltelen, mindegyik eljátszotta már a becsületét. így sosem lépünk egyről a kettőre, mindig ugyanabból a szarkupacból választunk.lolA Jobbik a legkevésbé rossz? Na ne már...szabaÉn nem is állítottam ezt. De a Jobbik sokkal rosszabb bármelyiknél.szabaakkor ha az egyik sem jó, mégis kire kéne szavazni? a legkevésbé rosszra, sajnos ez az egy megoldás van.lol
több mint 11 éve
Akkor mi a megoldás? Ne szavazzon senki? Valaki akkor is odakerül.A folyamatos legkisebb rosszra való szavazás miatt tartunk ott, ahol tartunk.cartman023akkor ha az egyik sem jó, mégis kire kéne szavazni? a legkevésbé rosszra, sajnos ez az egy megoldás van.lolÉn nem is állítottam ezt. De a Jobbik sokkal rosszabb bármelyiknél.szabaMert melyik a remény? Tán a Gyurcsány?BazzaniAz is nevetséges, ami a velem egykorúak véleménye úgy általánosságbanEzen csak sírni lehet... Aki számára a Jobbik remény, az számomra nem hiteles.szaba
És ennyi, komolyan ennyi nekik az indok....nehéz eldönteni, hogy sírjak ezen vagy nevessek.Newman
több mint 11 éve
Ez minden választáson előkerül kb 16 éve. Húztam egy kis csíkot a bal hüvelykujjamra a hivatalos tollal és még látszik. Megnyugodtál?az is érdekes hogy nem szavazhattam saját tollal 😊eaglesmcnabbMunkatársam mesélte, hogy a felesége, mint bizottsági tag kipróbálták a szavazófülkékben lévő tollakat: öt perc után eltűnt a tinta.
Nem tudom mennyire megbízható, én azért vittem saját tollat...süti
több mint 11 éve
ugyan, nem írtam ilyet... csak ez a helyzet. nem tudnak kire szavazni az emberek, mindegyik hiteltelen, mindegyik eljátszotta már a becsületét. így sosem lépünk egyről a kettőre, mindig ugyanabból a szarkupacból választunk.A Jobbik a legkevésbé rossz? Na ne már...szabaÉn nem is állítottam ezt. De a Jobbik sokkal rosszabb bármelyiknél.szabaakkor ha az egyik sem jó, mégis kire kéne szavazni? a legkevésbé rosszra, sajnos ez az egy megoldás van.lol
több mint 11 éve
a kiábrándult balosoknak (remélem) a legkisebb rossz az LMP volt, a kiábrándult jobbosoknak és még pár bizonytalannak meg ott van a jobbik, nem csoda, hogy szorongatják a maszop tökeitakkor ha az egyik sem jó, mégis kire kéne szavazni? a legkevésbé rosszra, sajnos ez az egy megoldás van.lolÉn nem is állítottam ezt. De a Jobbik sokkal rosszabb bármelyiknél.szabaMert melyik a remény? Tán a Gyurcsány?BazzaniAz is nevetséges, ami a velem egykorúak véleménye úgy általánosságbanEzen csak sírni lehet... Aki számára a Jobbik remény, az számomra nem hiteles.szaba

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
én is ezt mondtam mutternek 😀 nem bonyolították túl 😀Ezen a lapon nem sok lehetőséget hagytak a tévesztésre. 😀Jande az korrekt volt, 1 karika, németül a szöveg. Tetszett. Egy serény Grüß Gottal kezdtem 😀Amadeus91Ja, én is.Jande. De a helyi jelöltre tudtam, csak az országos helyett kaptam német papírt.Amadeus91JanJanAmadeus91
több mint 11 éve
A folyamatos legkisebb rosszra való szavazás miatt tartunk ott, ahol tartunk.akkor ha az egyik sem jó, mégis kire kéne szavazni? a legkevésbé rosszra, sajnos ez az egy megoldás van.lolÉn nem is állítottam ezt. De a Jobbik sokkal rosszabb bármelyiknél.szabaMert melyik a remény? Tán a Gyurcsány?BazzaniAz is nevetséges, ami a velem egykorúak véleménye úgy általánosságbanEzen csak sírni lehet... Aki számára a Jobbik remény, az számomra nem hiteles.szaba
több mint 11 éve
A Jobbik a legkevésbé rossz? Na ne már...Én nem is állítottam ezt. De a Jobbik sokkal rosszabb bármelyiknél.szabaakkor ha az egyik sem jó, mégis kire kéne szavazni? a legkevésbé rosszra, sajnos ez az egy megoldás van.lol
több mint 11 éve
Ezen a lapon nem sok lehetőséget hagytak a tévesztésre. 😀de az korrekt volt, 1 karika, németül a szöveg. Tetszett. Egy serény Grüß Gottal kezdtem 😀Amadeus91Ja, én is.Jande. De a helyi jelöltre tudtam, csak az országos helyett kaptam német papírt.Amadeus91JanJanAmadeus91
több mint 11 éve
Én meg láttam valakit, aki hallotta azt, amikor ezt mondták. 😀 (De a tollam nálam is ott volt. )az is érdekes hogy nem szavazhattam saját tollal 😊eaglesmcnabbMunkatársam mesélte, hogy a felesége, mint bizottsági tag kipróbálták a szavazófülkékben lévő tollakat: öt perc után eltűnt a tinta.
Nem tudom mennyire megbízható, én azért vittem saját tollat...süti
több mint 11 éve
akkor ha az egyik sem jó, mégis kire kéne szavazni? a legkevésbé rosszra, sajnos ez az egy megoldás van.Én nem is állítottam ezt. De a Jobbik sokkal rosszabb bármelyiknél.szabaMert melyik a remény? Tán a Gyurcsány?BazzaniAz is nevetséges, ami a velem egykorúak véleménye úgy általánosságbanEzen csak sírni lehet... Aki számára a Jobbik remény, az számomra nem hiteles.szaba
több mint 11 éve
Az mondjuk zseniális lesz, ha Óbudán kikap Menczer a vállalhatatlan balos Kisstől. Hajrá Békásmegyer!!!
Mindig jövőre
több mint 11 éve
de az korrekt volt, 1 karika, németül a szöveg. Tetszett. Egy serény Grüß Gottal kezdtem 😀Ja, én is.Jande. De a helyi jelöltre tudtam, csak az országos helyett kaptam német papírt.Amadeus91Nem azt mondtad, hogy kisebbségi listán vagy? Én azon voltam.JanBp-n fog eldőlni hogy jobbik vagy szoci lesz a 2. legnagyobb ellenzéki formáció. Hihetetlen.Jannem véletlen szavaztam zsidónegyedben.Amadeus91
több mint 11 éve
az is érdekes hogy nem szavazhattam saját tollal 😊eaglesmcnabbMunkatársam mesélte, hogy a felesége, mint bizottsági tag kipróbálták a szavazófülkékben lévő tollakat: öt perc után eltűnt a tinta.
Nem tudom mennyire megbízható, én azért vittem saját tollat...
több mint 11 éve
Én nem is állítottam ezt. De a Jobbik sokkal rosszabb bármelyiknél.Mert melyik a remény? Tán a Gyurcsány?BazzaniAz is nevetséges, ami a velem egykorúak véleménye úgy általánosságbanEzen csak sírni lehet... Aki számára a Jobbik remény, az számomra nem hiteles.szaba
több mint 11 éve
Ja, én is.de. De a helyi jelöltre tudtam, csak az országos helyett kaptam német papírt.Amadeus91Nem azt mondtad, hogy kisebbségi listán vagy? Én azon voltam.JanBp-n fog eldőlni hogy jobbik vagy szoci lesz a 2. legnagyobb ellenzéki formáció. Hihetetlen.Jannem véletlen szavaztam zsidónegyedben.Amadeus91
több mint 11 éve
Azért ez így elég sarkos, sokkal kritikusabb lesz a következő ciklus.Baloldalon valami kreatív megújulás fog kelleni. Új név, új arcok, szakmaiság és népszerűségre utazás vegyítve. Nem lehet ezt hagyni így, ez a négy év is fulladhat államcsődbe...szabaKb. ugyanezt lehetett elmondani 4 éve is.Amador
több mint 11 éve
Az is nevetséges, ami a velem egykorúak véleménye úgy általánosságbanA baloldali szavazó : A Fidesz nem mert az Óbán gonosz, a Jobbik nem mert náci.
A fideszes szavazó is ilyesmi, csak ott Gyúcsány neve van Óbán helyett.
Elvétve szavaz bárki valaki mellett, nem pedig valaki ellen.
több mint 11 éve
de. De a helyi jelöltre tudtam, csak az országos helyett kaptam német papírt.Nem azt mondtad, hogy kisebbségi listán vagy? Én azon voltam.JanBp-n fog eldőlni hogy jobbik vagy szoci lesz a 2. legnagyobb ellenzéki formáció. Hihetetlen.Jannem véletlen szavaztam zsidónegyedben.Amadeus91
több mint 11 éve
Mert melyik a remény? Tán a Gyurcsány?Az is nevetséges, ami a velem egykorúak véleménye úgy általánosságbanEzen csak sírni lehet... Aki számára a Jobbik remény, az számomra nem hiteles.szaba