Politika

64 feliratkozó

több mint 11 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Mivel különb egy Tesco pénztáros, mint pl. egy ápolónő?
több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 089 — Axel Foley
a kiskereskedelmi szegmenst kinyírjákberger90
Ez pont nem igaz szerintem. Egyrészt lesz aki elmegy szombaton és bevásárol egész hétvégére, másrészt aki ezt nem teszi az elmegy a kisboltokba vasárnap. Nem hinném, hogy bárki is tüntetőleg otthon marad és nem eszik.

több mint 11 éve
Ha valaki Fásy Ádámmal, és Zámbó Krisztiánnal kampányol a polgármesteri székért, ott a baj már nem lehet kicsi!
Ózd választ holnap.laccoo74
Itt meg egy elítélt bűnözőért kampányoltak...
Meg is nyerték 😊Lecsó
Lényeg a lényeg Fásy Ádám mindenkiért kampányol, aki színpadra engedi őt és Zsülikét!
 www.youtube.com/watch?v=5kvJojVdoJg
több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 28 151 — nabege2@yahoo.com
Ha valaki Fásy Ádámmal, és Zámbó Krisztiánnal kampányol a polgármesteri székért, ott a baj már nem lehet kicsi!
a célközönséget nézd, nekik pont jó
több mint 11 éve
Lecsó Denver Broncos 3 365
Itt meg egy elítélt bűnözőért kampányoltak...
Meg is nyerték 😊
több mint 11 éve
James007 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 1 953
Lenke néninek és a hozzá hasonló kiskereskedelmi szegmensnek nem biztos, hogy aggódnia kell, mert rájuk pont nem vonatkozik a javaslat.

Hála égnek,olyan helyzetben vagyok, hogy engem abszolút nem zavarna a vasárnapi zárva tartás, de egyébként a tervezetet egy oltári nagy nagy baromságnak tartom (ilyenkor mindig rá kell jöjjek, hogy liberális vagyok egy picit 😊 ) De ha Ferenc testvér tényleg népszavazást kezdeményez, akkor a kontraproduktív birkaszellem jegyében én leszek az első, aki ellene fog szavazni, feltéve, ha elmegyek egyáltalán...
több mint 11 éve
Ózd választ holnap.
több mint 11 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 968
A fejletlen Ausztriában nem gond,hogy vasárnap minden zárva....
Itt miért ekkora baj?Janek
Nincs minden zárva, ez így de facto nem igaz.
Bizonyos üzletek zárva vannak, mások meg nem.Lecsó
meg mondjuk ott van működő gazdaság, ami megengedi. Itt miből lesz gazdasági növekedés, ha a kiskereskedelmi szegmenst kinyírják? Ja, persze, az úrjézus szentsége fontosabb holmi gazdasági talpraállásnál.

Mindig jövőre
több mint 11 éve
Itt miért ekkora baj?Janek
Nincs minden zárva, ez így de facto nem igaz.
Bizonyos üzletek zárva vannak, mások meg nem.
több mint 11 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 637 — Poloska confirmed
Pl a Budai várban lévő CBA is iszonyat patika, és életem legjobb kókuszgolyóját is ott ettem tavaly. Ha az utolsó falusi is, úgy nézne ki, egy szava nem lenne senkinek. Dehát nem lehet mindenhol több ezres turista forgalom.
több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 231 — NFL bracket champion '26
így van, óriási különbség van CBA és CBA között. Azon a környéken olyan kell. Bár az ember azt hinné, hogy nálunk az első kerületben is lenne igény egy prémiumra, hát mindenkinek ajánlok egyszer egy túrát itt. Mindenkiből kihozza a rejtett nőverő pszichopatát, mert amit ott kiszolgálás címén művelnek az ostoba, bunkó némberek, az minden határon túlmegy.berger90
Így van ez onnan ered, hogy a CBA üzletek eltérő besorolásúak, ettől is függ, hogy milyen választék, milyen minőségű árú kerül a polcra.
Másrészt az üzletek tulajdonosi köre is heterogén, ennek megfelelően a boltokkal szemben lévő színvonalbeli elvárás is heterogén, a bolt körüli földrajzi környezetről nem is beszélve.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve

Lenke néni 2.0
több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 094 — #NoStress
CBA-ba akkor sem vagyok hajlandó bemenni. (amúgy is szar)Amadeus91
Azért érdekelne, hogy pl az Andrássy - Nagymező sarkon lévő CBA (én ide járok) ugyan miért szar?
Van minden, igényes cuccok, nagy választék, és ha pl. 4-nél több a várakozó, azonnal nyitnak új kasszát. Az árak meg kb. ugyanazok, mint a körúti SPAR-ban, és jobbak, mint a non-stop Roniban.Sobri Jóska
azért, mert az CBA Millenium, telepakolva prémium cuccokkal, tényleg fasza bolt, de az, hogy arra a környékre nem mertek egy mezei CBA-t nyitni sokat elárul 😀chvs
így van, óriási különbség van CBA és CBA között. Azon a környéken olyan kell. Bár az ember azt hinné, hogy nálunk az első kerületben is lenne igény egy prémiumra, hát mindenkinek ajánlok egyszer egy túrát itt. Mindenkiből kihozza a rejtett nőverő pszichopatát, mert amit ott kiszolgálás címén művelnek az ostoba, bunkó némberek, az minden határon túlmegy.berger90
No ezeket nem is tudtam.
Nem járok túl sokat közértbe, pláne nem messzebbi CBA-ba. 😊

több mint 11 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 968
Azért érdekelne, hogy pl az Andrássy - Nagymező sarkon lévő CBA (én ide járok) ugyan miért szar?
Van minden, igényes cuccok, nagy választék, és ha pl. 4-nél több a várakozó, azonnal nyitnak új kasszát. Az árak meg kb. ugyanazok, mint a körúti SPAR-ban, és jobbak, mint a non-stop Roniban.Sobri Jóska
azért, mert az CBA Millenium, telepakolva prémium cuccokkal, tényleg fasza bolt, de az, hogy arra a környékre nem mertek egy mezei CBA-t nyitni sokat elárul 😀chvs
így van, óriási különbség van CBA és CBA között. Azon a környéken olyan kell. Bár az ember azt hinné, hogy nálunk az első kerületben is lenne igény egy prémiumra, hát mindenkinek ajánlok egyszer egy túrát itt. Mindenkiből kihozza a rejtett nőverő pszichopatát, mert amit ott kiszolgálás címén művelnek az ostoba, bunkó némberek, az minden határon túlmegy.

Mindig jövőre
több mint 11 éve
chvs 86
azért, mert az CBA Millenium, telepakolva prémium cuccokkal, tényleg fasza bolt, de az, hogy arra a környékre nem mertek egy mezei CBA-t nyitni sokat elárul 😀
több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 094 — #NoStress
Van minden, igényes cuccok, nagy választék, és ha pl. 4-nél több a várakozó, azonnal nyitnak új kasszát. Az árak meg kb. ugyanazok, mint a körúti SPAR-ban, és jobbak, mint a non-stop Roniban.

több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 737 — capitaine du château de Vienne 1487
A hiper közvetlen hatàsai
Elsősorban a sajàt üzlethelysègei bèrleti díja, ami megvadítja az ingatlantulajdonosokat
Màsodsorban a hiperben vergődő kiskereskedelmi egysègek rettenetes fluktuàciója
Harmadrèszt maga a hiper is vergődik

Mer uraim ez ugye magyarorszàg, a nagy zsèt màr az èpítkezèsen lehúztàk... A többi bàbszínhàz...

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 259 — Bears & Illinois fan
Érdekes lenne látni erről egy kimutatást, hogy a szupermarketek térnyerésével hány kis kereskedés csődölt be konkrétan ez miatt, ez hány munkanélkülit generált, majd ezekután a multik hány munkahelyet teremtettek és ez a lépés ismét hány munkanélkülit fog a piacra küldeni... mindenesetre kötve hiszem, hogy azt a kb 20000 embert akinek emiatt megszűnik az állása lázár paciék mind feltudják venni vagy taki bácsiék újra kis boltok ezreit fogják megnyitni a telepen...peach
meg amúgy is, fogja a faszom 400ért megvenni a táblás milkát a tömb aljában lévő éjjel-nappaliban, ha a mocskosnyugatiliberáliszsidó multinál 260 csak. Sorry. Maximum nem vasárnap megyek a plázába, hanem szombat este 10-ig. CBA-ba akkor sem vagyok hajlandó bemenni. (amúgy is szar)
Magát az elvet nem értem, hogy mi a fasznak kéne már megint az államnak ennyire belerongyolnia a magánéletembe. Ott vásárolok ahol akarok és akkor, amikor akarok. Ha vasárnap a WestEndben, akkor vasárnap a WestEndben és nem Józsi néni kisboltjában. Mise meg van mindennap, nem ellenérv.Amadeus91
Ambivalens érzéseim vannak ezzel az egésszel szemben. Egyrészt a KDNP ötlete, hogy beleszól az életünkbe, dühítő. Más részről pont te voltál az Amadeus, aki pár hete bőszen fikáztad azokat az embereket, akik családjukat féltve, anyagi megfontolásból a jelenlegi kormány elleni tüntetésektől távol tartják magukat, mondván (próbállak idézni): "de hát a kölöknek enni kell"....

Mindezek után beírni, hogy a Milkát inkább a multinál veszed, mert 100 Ft-tal olcsóbb, minimum véleményes, illetve rámutat arra, hogy mennyire komplexen látod a világot........

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 875 — Apu ökölbeszorított keze
Itt miért ekkora baj?

több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 499
 index.hu/gazdasag/2014/11/06/kiskereskedok/?utm_source=facebook&utm_medium=share&utm_campaign=index

"Ezenkívül felvetődött az az egyelőre rettentő homályos terv is, hogy a polgári törvénykönyv módosításával bezáratnák azokat a nagyobb boltokat, amelyek két egymást követő évben veszteségesen működnek."

"A hipermarket-ellenes javaslattervezet szerint a városközpontokból induló, áruházi ingyenes buszokat is betiltanák, a tervezet tiltott közvetlen reklámnak definiálja ezeket a járatokat. Szerintük az ingyenes járat „a belvárosi üzletek ellehetetlenüléséhez, bezárásához és ezáltal a belvárosi utcakép leromlásához, végső soron az épített környezet pusztulásához vezet".

Ekkora a baj a kitiltások terén?
több mint 11 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 637 — Poloska confirmed
meg amúgy is, fogja a faszom 400ért megvenni a táblás milkát a tömb aljában lévő éjjel-nappaliban, ha a mocskosnyugatiliberáliszsidó multinál 260 csak. Sorry. Maximum nem vasárnap megyek a plázába, hanem szombat este 10-ig. CBA-ba akkor sem vagyok hajlandó bemenni. (amúgy is szar)
Magát az elvet nem értem, hogy mi a fasznak kéne már megint az államnak ennyire belerongyolnia a magánéletembe. Ott vásárolok ahol akarok és akkor, amikor akarok. Ha vasárnap a WestEndben, akkor vasárnap a WestEndben és nem Józsi néni kisboltjában. Mise meg van mindennap, nem ellenérv.Amadeus91
Nyomnék most erre 10 likeot, de nem lehet. Egyetemi éveim alatt az albérlettől volt egy CBA 120 méterre, meg egy SPAR 400-ra. Sokat mondok ha 20x voltam a CBA-ban összesen, annak is a fele csak azért, mert 8kor bezárt a SPAR, a CBAnak meg volt éjszakai kisablaka és életmentő chips/csoki/kóla(ital ugye 10 után nem).
több mint 11 éve
Érdekes lenne látni erről egy kimutatást, hogy a szupermarketek térnyerésével hány kis kereskedés csődölt be konkrétan ez miatt, ez hány munkanélkülit generált, majd ezekután a multik hány munkahelyet teremtettek és ez a lépés ismét hány munkanélkülit fog a piacra küldeni... mindenesetre kötve hiszem, hogy azt a kb 20000 embert akinek emiatt megszűnik az állása lázár paciék mind feltudják venni vagy taki bácsiék újra kis boltok ezreit fogják megnyitni a telepen...peach
Már megint beengedted a KDNP-t az életedbe!
Ne tedd! 😉
több mint 11 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 826 — no es importante
persze, ilyen kimutatás eddig még senkinek nem jutott eszébe xD

tudatosvasarlo.hu/sites/tudatosvasarlo.hu/files/a_hipermarketek_hatasai.pdf

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 499
Magát az elvet nem értem, hogy mi a fasznak kéne már megint az államnak ennyire belerongyolnia a magánéletembe. Ott vásárolok ahol akarok és akkor, amikor akarok. Ha vasárnap a WestEndben, akkor vasárnap a WestEndben és nem Józsi néni kisboltjában. Mise meg van mindennap, nem ellenérv.
több mint 11 éve
peach Atlanta Falcons 15 784 — a new hope (again)
Érdekes lenne látni erről egy kimutatást, hogy a szupermarketek térnyerésével hány kis kereskedés csődölt be konkrétan ez miatt, ez hány munkanélkülit generált, majd ezekután a multik hány munkahelyet teremtettek és ez a lépés ismét hány munkanélkülit fog a piacra küldeni... mindenesetre kötve hiszem, hogy azt a kb 20000 embert akinek emiatt megszűnik az állása lázár paciék mind feltudják venni vagy taki bácsiék újra kis boltok ezreit fogják megnyitni a telepen...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...