Politika
64 feliratkozó
több mint 11 éve

www.bild.de/politik/inland/nsa/skandal-nsa-u-ausschuss-36674918.bild.html
az NSA balhé után újabb német-amerikai botrány; amcsi kém a BND-ben.
több mint 11 éve
kuruc.info/r/6/129926/Érdekes ez a japán kultúra, az tény. Számunkra már nevetséges szinten képesek a hibáik miatt önvezeklésre, de azért ettől még ők is sikkasztanak zokszó nélkül. 😀
(nem zs-zás, inkább érdekes)NB2

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Áh értem. A "fontos" jelző zavart csak meg, azt hittem valami eddig nem ismert tény derült ki belőle. Ha azt írod "nagyon jó", "érdekes", stb,. nem kérdeztem volna. 😊Mert külső személő mondd olyan dolgokat, amiket itthon senki nem mondd ki. És szeretem olvasni, ha valaki azt mondja, amit én is (most Orbánról alkotott véleményét hagyjuk, az a magán dolga).Gyurma Pappavs.hu/tibor-fischer-hulyesegekrol-nem-orban-tehet-0628Mit tartasz benne fontosnak? (Elolvastam, azért kérdezem. 😊)peterk2005
Nagyon fontos interjú, ajánlom mindenkinek.Gyurma Pappa

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
A Föld teljes népességének szerinted hány százalékáról beszélsz?inkább egyszerre csodálom és szánom azokat az embereket, akik naivan (vagy csak szimplán bután, szemüket csukva tartva, egyetlen politikai könyvet sem elolvasva, egyetlen sorozatot sem megnézve) még mindig képesek hinni egy politikusnakbaggioilyen a politikabaggioaz akkor volt, na.
Te nem hiszed el, hogy minden megváltozott azóta? 😀slowmotion
| Szerintem 98-99%, de ez csak tipp. |
több mint 11 éve
adozona.hu/afa/Szerencsejatekkoncesszio_afamentessege_viha_T4Q7MO.aspx#rssNem olvastam ugye a tv javaslatot, így ez kimaradt, de szerencsére Csobánczy kolléga volt olyan kedves és elolvasta. Szóval igazából még annál is hülyébben jött ki ez az egész, mint ahogy eddig gondoltam.

több mint 11 éve
wow, ez új. Te mit írtál meg Lázár Jánosról? 😀😀Jól látod megint az összefüggést, több mint fél éve nem vagyok admin a bowl.hu-nbaggio😊 izzadtságszagú ez a személyeskedés, azért erősen kilógsz a szerkesztő csapatból ezzel a szinttel.sorozatbambulás helyett normális oktatás kéne, ugye. Mert még mindig évszámokat magoltatunk történelemből és nem ok-okozati összefüggéseket.Amadeus91tőled kifejezetten vicces és ironikus ilyet olvasnibaggio
off.Amadeus91

több mint 11 éve
Jól látod megint az összefüggést, több mint fél éve nem vagyok admin a bowl.hu-n😊 izzadtságszagú ez a személyeskedés, azért erősen kilógsz a szerkesztő csapatból ezzel a szinttel.sorozatbambulás helyett normális oktatás kéne, ugye. Mert még mindig évszámokat magoltatunk történelemből és nem ok-okozati összefüggéseket.Amadeus91tőled kifejezetten vicces és ironikus ilyet olvasnibaggio
off.Amadeus91

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
😊 izzadtságszagú ez a személyeskedés, azért erősen kilógsz a szerkesztő csapatból ezzel a szinttel.sorozatbambulás helyett normális oktatás kéne, ugye. Mert még mindig évszámokat magoltatunk történelemből és nem ok-okozati összefüggéseket.Amadeus91tőled kifejezetten vicces és ironikus ilyet olvasnibaggio
off.
több mint 11 éve
Ide jutottunk...kevéssel is beéri az ember 😀sorozatbambulás helyett normális oktatás kéne, ugye. Mert még mindig évszámokat magoltatunk történelemből és nem ok-okozati összefüggéseket.inkább egyszerre csodálom és szánom azokat az embereket, akik naivan (vagy csak szimplán bután, szemüket csukva tartva, egyetlen politikai könyvet sem elolvasva, egyetlen sorozatot sem megnézve) még mindig képesek hinni egy politikusnakbaggioilyen a politikabaggioaz akkor volt, na.
más: 444.hu/2014/07/02/l-simon-laszlo-csak-sajat-kollegainak-cegeit-hivta-meg-egy-tenderre/
"A lap megkérdezte L. Simont is, aki egy percig sem tagadta, hogy mindez így történt:
„A pályázatot a lehető leggyorsabban szerettük volna lebonyolítani, így olyan cégeket akartunk meghívni, akikről nem kell hosszasan referenciákat begyűjteni. Ez pedig valóban csak az ismerősi körünkből volt lehetséges. Szempont volt az is, hogy olyan cégeket hívjunk meg, akik az adott feladatok ellátására alkalmasak lehetnek, s akik már dolgoztak a megyében. Továbbá olyan céggel, illetve személlyel akartam együtt dolgozni, akit jól ismerek, akiben megbízom, és aki mindig minden kérésemet szakszerűen oldotta meg, illetve határidőre teljesített. Természetes, hogy ezek alapja a korábbi vagy jelenlegi munkakapcsolat. A meghívott cégek ilyenek. Egyébként az eljárás mindenben szabályos és törvényes volt.”
legalább őszinte.Amadeus91
több mint 11 éve
sorozatbambulás helyett normális oktatás kéne, ugye. Mert még mindig évszámokat magoltatunk történelemből és nem ok-okozati összefüggéseket.Amadeus91tőled kifejezetten vicces és ironikus ilyet olvasni

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
sorozatbambulás helyett normális oktatás kéne, ugye. Mert még mindig évszámokat magoltatunk történelemből és nem ok-okozati összefüggéseket.inkább egyszerre csodálom és szánom azokat az embereket, akik naivan (vagy csak szimplán bután, szemüket csukva tartva, egyetlen politikai könyvet sem elolvasva, egyetlen sorozatot sem megnézve) még mindig képesek hinni egy politikusnakbaggioilyen a politikabaggioaz akkor volt, na.
más: 444.hu/2014/07/02/l-simon-laszlo-csak-sajat-kollegainak-cegeit-hivta-meg-egy-tenderre/
"A lap megkérdezte L. Simont is, aki egy percig sem tagadta, hogy mindez így történt:
„A pályázatot a lehető leggyorsabban szerettük volna lebonyolítani, így olyan cégeket akartunk meghívni, akikről nem kell hosszasan referenciákat begyűjteni. Ez pedig valóban csak az ismerősi körünkből volt lehetséges. Szempont volt az is, hogy olyan cégeket hívjunk meg, akik az adott feladatok ellátására alkalmasak lehetnek, s akik már dolgoztak a megyében. Továbbá olyan céggel, illetve személlyel akartam együtt dolgozni, akit jól ismerek, akiben megbízom, és aki mindig minden kérésemet szakszerűen oldotta meg, illetve határidőre teljesített. Természetes, hogy ezek alapja a korábbi vagy jelenlegi munkakapcsolat. A meghívott cégek ilyenek. Egyébként az eljárás mindenben szabályos és törvényes volt.”
legalább őszinte.
több mint 11 éve
inkább egyszerre csodálom és szánom azokat az embereket, akik naivan (vagy csak szimplán bután, szemüket csukva tartva, egyetlen politikai könyvet sem elolvasva, egyetlen sorozatot sem megnézve) még mindig képesek hinni egy politikusnakilyen a politikabaggioaz akkor volt, na.

---
több mint 11 éve
ilyen a politikabaggioaz akkor volt, na.
Te nem hiszed el, hogy minden megváltozott azóta? 😀
több mint 11 éve
ilyen bizony...
több mint 11 éve
ilyen a politika"Az utóbbi időben a kormány hívei nem csupán a nemzeti eszme és a keresztény értékrend egyedüli letéteményeseinek tekintik magukat, hanem hovatovább a tiszta múlt letéteményeseinek is. Nem csupán azért szegülünk szembe ezzel a gondolattal, mert a mögöttünk hagyott évtizedek nem írhatók le a makulátlan tisztaság és a sötét gonoszság küzdelmeként, hanem azért nem fogadjuk el ezt a hamis, primitíven leegyszerűsített beállítást, mert tudjuk, hogy akik az állítólagos tiszta múlt folytatóinak tekintik magukat, legkevésbé sem tartoznak azok közé, akik az első követ vethetnék másokra. A kormánypártok padsoraiból időnként felreppenő autoritárius hangok hallatán gyakran fogalmazódik meg a vád, hogy a kormány urai semmiben sem különbek a kommunistáknál. Hiszen ugyanúgy pártirányítás alá akarják vonni a rádiót, tévét, a sajtót. Hiszen ideológiai komisszárokat akarnak az iskolai tantestületek nyakára ültetni. Ugyanúgy ellenségnek és hazaárulónak bélyegzik ellenfeleiket. Ugyanúgy tévedhetetlennek gondolják magukat, ahogy a kommunisták tették. Ugyanúgy a politikai megbízhatóságot részesítik előnyben a szakértelem helyett s a legutolsó pozícióba is rokonaikat, osztálytársaikat, kormánypárti elvtársaikat szeretnék ültetni, ahogy a kommunisták tették."
| Orbán Viktor, 1992 |

---
több mint 11 éve
Még csak ezért se.mert jogerősen is bűnös, nem azért mert ő vagy a pártja azt gondolja, hogy kínos a jelenlétezinedine5zárójel: Hunvald le is mondott azóta.Amadeus91ilyen komolyan nincs.berger90index.hu/belfold/2014/06/30/az_mszp_megujulasa_most_mar_tenyleg_megallithatatlan/elképesztőekzinedine5
nevessünk egy jót újra az MSZP-nGyurma Pappa
Hanem mert kötelező lemondania, mivel a közügyektől is el lett tiltva.
Ha nem így történik, akkor ő lenne az MSZP polgármesterjelöltje.
több mint 11 éve
mert jogerősen is bűnös, nem azért mert ő vagy a pártja azt gondolja, hogy kínos a jelenlétezárójel: Hunvald le is mondott azóta.Amadeus91ilyen komolyan nincs.berger90index.hu/belfold/2014/06/30/az_mszp_megujulasa_most_mar_tenyleg_megallithatatlan/elképesztőekzinedine5
több mint 11 éve
Mert külső személő mondd olyan dolgokat, amiket itthon senki nem mondd ki. És szeretem olvasni, ha valaki azt mondja, amit én is (most Orbánról alkotott véleményét hagyjuk, az a magán dolga).vs.hu/tibor-fischer-hulyesegekrol-nem-orban-tehet-0628Mit tartasz benne fontosnak? (Elolvastam, azért kérdezem. 😊)peterk2005

több mint 11 éve
vs.hu/tibor-fischer-hulyesegekrol-nem-orban-tehet-0628"Orbán, Fodor és Deutsch voltak akkor a leginkább előtérben. De Orbán okosabb, keményebb és profibb volt már akkor is, mint bárki más a pártjában. "
azért innentől megkérdőjelezem az ipse véleményét.
| bibós, elte-jogász, ős-fideszes körökben azért kimondják, hogy Orbán Fodor tanítása és odafigyelése nélkül már rég a süllyesztőben lenne... |
több mint 11 éve
zárójel: Hunvald le is mondott azóta.ilyen komolyan nincs.berger90index.hu/belfold/2014/06/30/az_mszp_megujulasa_most_mar_tenyleg_megallithatatlan/elképesztőekzinedine5
több mint 11 éve
vs.hu/tibor-fischer-hulyesegekrol-nem-orban-tehet-0628Mit tartasz benne fontosnak? (Elolvastam, azért kérdezem. 😊)

több mint 11 éve
ilyen komolyan nincs.index.hu/belfold/2014/06/30/az_mszp_megujulasa_most_mar_tenyleg_megallithatatlan/elképesztőekzinedine5
Mindig jövőre
több mint 11 éve
vs.hu/tibor-fischer-hulyesegekrol-nem-orban-tehet-0628Nagyon fontos interjú, ajánlom mindenkinek.