Politika

64 feliratkozó

több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 500

www.bild.de/politik/inland/nsa/skandal-nsa-u-ausschuss-36674918.bild.html

az NSA balhé után újabb német-amerikai botrány; amcsi kém a BND-ben.
több mint 11 éve
 444.hu/2014/07/04/a-jobbik-a-leginkabb-antiszemita-part-de-a-tobbiek-sincsenek-sokkal-lemaradva/
több mint 11 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 554 — The only discipline that lasts, is self discipline
 kuruc.info/r/6/129926/
(nem zs-zás, inkább érdekes)NB2
Érdekes ez a japán kultúra, az tény. Számunkra már nevetséges szinten képesek a hibáik miatt önvezeklésre, de azért ettől még ők is sikkasztanak zokszó nélkül. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 554 — The only discipline that lasts, is self discipline
 vs.hu/tibor-fischer-hulyesegekrol-nem-orban-tehet-0628
Nagyon fontos interjú, ajánlom mindenkinek.Gyurma Pappa
Mit tartasz benne fontosnak? (Elolvastam, azért kérdezem. 😊)peterk2005
Mert külső személő mondd olyan dolgokat, amiket itthon senki nem mondd ki. És szeretem olvasni, ha valaki azt mondja, amit én is (most Orbánról alkotott véleményét hagyjuk, az a magán dolga).Gyurma Pappa
Áh értem. A "fontos" jelző zavart csak meg, azt hittem valami eddig nem ismert tény derült ki belőle. Ha azt írod "nagyon jó", "érdekes", stb,. nem kérdeztem volna. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 28 156 — nabege2@yahoo.com
 kuruc.info/r/6/129926/

(nem zs-zás, inkább érdekes)
több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 098 — #NoStress
ilyen a politikabaggio
az akkor volt, na.
Te nem hiszed el, hogy minden megváltozott azóta? 😀slowmotion
inkább egyszerre csodálom és szánom azokat az embereket, akik naivan (vagy csak szimplán bután, szemüket csukva tartva, egyetlen politikai könyvet sem elolvasva, egyetlen sorozatot sem megnézve) még mindig képesek hinni egy politikusnakbaggio
A Föld teljes népességének szerinted hány százalékáról beszélsz?
| Szerintem 98-99%, de ez csak tipp. |

több mint 11 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 526 — zászló zászló szív
 adozona.hu/afa/Szerencsejatekkoncesszio_afamentessege_viha_T4Q7MO.aspx#rss

Nem olvastam ugye a tv javaslatot, így ez kimaradt, de szerencsére Csobánczy kolléga volt olyan kedves és elolvasta. Szóval igazából még annál is hülyébben jött ki ez az egész, mint ahogy eddig gondoltam.

több mint 11 éve
sorozatbambulás helyett normális oktatás kéne, ugye. Mert még mindig évszámokat magoltatunk történelemből és nem ok-okozati összefüggéseket.Amadeus91
tőled kifejezetten vicces és ironikus ilyet olvasnibaggio
😊 izzadtságszagú ez a személyeskedés, azért erősen kilógsz a szerkesztő csapatból ezzel a szinttel.

off.Amadeus91
Jól látod megint az összefüggést, több mint fél éve nem vagyok admin a bowl.hu-nbaggio
wow, ez új. Te mit írtál meg Lázár Jánosról? 😀😀

több mint 11 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 827 — no es importante
sorozatbambulás helyett normális oktatás kéne, ugye. Mert még mindig évszámokat magoltatunk történelemből és nem ok-okozati összefüggéseket.Amadeus91
😊 izzadtságszagú ez a személyeskedés, azért erősen kilógsz a szerkesztő csapatból ezzel a szinttel.

off.Amadeus91
Jól látod megint az összefüggést, több mint fél éve nem vagyok admin a bowl.hu-n

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve

off.
több mint 11 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 897
ilyen a politikabaggio
az akkor volt, na.
inkább egyszerre csodálom és szánom azokat az embereket, akik naivan (vagy csak szimplán bután, szemüket csukva tartva, egyetlen politikai könyvet sem elolvasva, egyetlen sorozatot sem megnézve) még mindig képesek hinni egy politikusnakbaggio
sorozatbambulás helyett normális oktatás kéne, ugye. Mert még mindig évszámokat magoltatunk történelemből és nem ok-okozati összefüggéseket.

más:  444.hu/2014/07/02/l-simon-laszlo-csak-sajat-kollegainak-cegeit-hivta-meg-egy-tenderre/

"A lap megkérdezte L. Simont is, aki egy percig sem tagadta, hogy mindez így történt:

„A pályázatot a lehető leggyorsabban szerettük volna lebonyolítani, így olyan cégeket akartunk meghívni, akikről nem kell hosszasan referenciákat begyűjteni. Ez pedig valóban csak az ismerősi körünkből volt lehetséges. Szempont volt az is, hogy olyan cégeket hívjunk meg, akik az adott feladatok ellátására alkalmasak lehetnek, s akik már dolgoztak a megyében. Továbbá olyan céggel, illetve személlyel akartam együtt dolgozni, akit jól ismerek, akiben megbízom, és aki mindig minden kérésemet szakszerűen oldotta meg, illetve határidőre teljesített. Természetes, hogy ezek alapja a korábbi vagy jelenlegi munkakapcsolat. A meghívott cégek ilyenek. Egyébként az eljárás mindenben szabályos és törvényes volt.”

legalább őszinte.Amadeus91
Ide jutottunk...kevéssel is beéri az ember 😀
több mint 11 éve
tőled kifejezetten vicces és ironikus ilyet olvasni

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
ilyen a politikabaggio
az akkor volt, na.
sorozatbambulás helyett normális oktatás kéne, ugye. Mert még mindig évszámokat magoltatunk történelemből és nem ok-okozati összefüggéseket.

más:  444.hu/2014/07/02/l-simon-laszlo-csak-sajat-kollegainak-cegeit-hivta-meg-egy-tenderre/

"A lap megkérdezte L. Simont is, aki egy percig sem tagadta, hogy mindez így történt:

„A pályázatot a lehető leggyorsabban szerettük volna lebonyolítani, így olyan cégeket akartunk meghívni, akikről nem kell hosszasan referenciákat begyűjteni. Ez pedig valóban csak az ismerősi körünkből volt lehetséges. Szempont volt az is, hogy olyan cégeket hívjunk meg, akik az adott feladatok ellátására alkalmasak lehetnek, s akik már dolgoztak a megyében. Továbbá olyan céggel, illetve személlyel akartam együtt dolgozni, akit jól ismerek, akiben megbízom, és aki mindig minden kérésemet szakszerűen oldotta meg, illetve határidőre teljesített. Természetes, hogy ezek alapja a korábbi vagy jelenlegi munkakapcsolat. A meghívott cégek ilyenek. Egyébként az eljárás mindenben szabályos és törvényes volt.”

legalább őszinte.
több mint 11 éve
ilyen a politikabaggio
az akkor volt, na.
inkább egyszerre csodálom és szánom azokat az embereket, akik naivan (vagy csak szimplán bután, szemüket csukva tartva, egyetlen politikai könyvet sem elolvasva, egyetlen sorozatot sem megnézve) még mindig képesek hinni egy politikusnak

---
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 247 — Cowboys fan
ilyen a politikabaggio
az akkor volt, na.
Te nem hiszed el, hogy minden megváltozott azóta? 😀
több mint 11 éve
Lecsó Denver Broncos 3 366
ilyen bizony...
több mint 11 éve
ilyen a politika

"Az utóbbi időben a kormány hívei nem csupán a nemzeti eszme és a keresztény értékrend egyedüli letéteményeseinek tekintik magukat, hanem hovatovább a tiszta múlt letéteményeseinek is. Nem csupán azért szegülünk szembe ezzel a gondolattal, mert a mögöttünk hagyott évtizedek nem írhatók le a makulátlan tisztaság és a sötét gonoszság küzdelmeként, hanem azért nem fogadjuk el ezt a hamis, primitíven leegyszerűsített beállítást, mert tudjuk, hogy akik az állítólagos tiszta múlt folytatóinak tekintik magukat, legkevésbé sem tartoznak azok közé, akik az első követ vethetnék másokra. A kormánypártok padsoraiból időnként felreppenő autoritárius hangok hallatán gyakran fogalmazódik meg a vád, hogy a kormány urai semmiben sem különbek a kommunistáknál. Hiszen ugyanúgy pártirányítás alá akarják vonni a rádiót, tévét, a sajtót. Hiszen ideológiai komisszárokat akarnak az iskolai tantestületek nyakára ültetni. Ugyanúgy ellenségnek és hazaárulónak bélyegzik ellenfeleiket. Ugyanúgy tévedhetetlennek gondolják magukat, ahogy a kommunisták tették. Ugyanúgy a politikai megbízhatóságot részesítik előnyben a szakértelem helyett s a legutolsó pozícióba is rokonaikat, osztálytársaikat, kormánypárti elvtársaikat szeretnék ültetni, ahogy a kommunisták tették."

| Orbán Viktor, 1992 |

---
több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 098 — #NoStress
 index.hu/belfold/2014/06/30/az_mszp_megujulasa_most_mar_tenyleg_megallithatatlan/

nevessünk egy jót újra az MSZP-nGyurma Pappa
elképesztőekzinedine5
ilyen komolyan nincs.berger90
zárójel: Hunvald le is mondott azóta.Amadeus91
mert jogerősen is bűnös, nem azért mert ő vagy a pártja azt gondolja, hogy kínos a jelenlétezinedine5
Még csak ezért se.
Hanem mert kötelező lemondania, mivel a közügyektől is el lett tiltva.
Ha nem így történik, akkor ő lenne az MSZP polgármesterjelöltje.

több mint 11 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 416 — Ajmo Vatreni
 index.hu/belfold/2014/06/30/az_mszp_megujulasa_most_mar_tenyleg_megallithatatlan/

elképesztőekzinedine5
zárójel: Hunvald le is mondott azóta.Amadeus91
mert jogerősen is bűnös, nem azért mert ő vagy a pártja azt gondolja, hogy kínos a jelenléte
több mint 11 éve
Mit tartasz benne fontosnak? (Elolvastam, azért kérdezem. 😊)peterk2005
Mert külső személő mondd olyan dolgokat, amiket itthon senki nem mondd ki. És szeretem olvasni, ha valaki azt mondja, amit én is (most Orbánról alkotott véleményét hagyjuk, az a magán dolga).

több mint 11 éve

"Orbán, Fodor és Deutsch voltak akkor a leginkább előtérben. De Orbán okosabb, keményebb és profibb volt már akkor is, mint bárki más a pártjában. "

azért innentől megkérdőjelezem az ipse véleményét.
| bibós, elte-jogász, ős-fideszes körökben azért kimondják, hogy Orbán Fodor tanítása és odafigyelése nélkül már rég a süllyesztőben lenne... |
több mint 11 éve

elképesztőekzinedine5
zárójel: Hunvald le is mondott azóta.
több mint 11 éve
Mit tartasz benne fontosnak? (Elolvastam, azért kérdezem. 😊)

több mint 11 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 968

elképesztőekzinedine5
ilyen komolyan nincs.

Mindig jövőre
több mint 11 éve

Nagyon fontos interjú, ajánlom mindenkinek.