Politika
64 feliratkozó
több mint 11 éve
nem, állítólag kétezer forintokat osztogattak a helyi erőknek, és a Lungo Drom a fideszre szavaztatta a helyieket.berger90😀 legalja.
több mint 11 éve
nem, állítólag kétezer forintokat osztogattak a helyi erőknek, és a Lungo Drom a fideszre szavaztatta a helyieket.Miért? Csökken a rezsi, épül a stadion, jobban teljesít az ország. 😊nem akarok 2/3-t.Amadeus91megvan ennek is az előnye: eltűnhet végre Mesterházy, Gyurcsány meg a többi naplopó szar, és Schiffert is nyugodtan dobhatják utána. Kurva gyorsan kell egy normális ellenzék, mert ők vastagon benne vannak ebben, ha kétharmad lesz a vége.berger90és így is meg lehet a 2/3, ha jól látom. Vicc.Amadeus9150% alatt várható a fidesz?Amadeus91A Nézőpont szerint igen, és ők szeretik túlbecsülni az eredményt, szóval valószínűleg.berger90
Vona szerintetek húzza Gyöngyöst?szaba
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Miért? Csökken a rezsi, épül a stadion, jobban teljesít az ország. 😊nem akarok 2/3-t.Amadeus91megvan ennek is az előnye: eltűnhet végre Mesterházy, Gyurcsány meg a többi naplopó szar, és Schiffert is nyugodtan dobhatják utána. Kurva gyorsan kell egy normális ellenzék, mert ők vastagon benne vannak ebben, ha kétharmad lesz a vége.berger90és így is meg lehet a 2/3, ha jól látom. Vicc.Amadeus9150% alatt várható a fidesz?Amadeus91A Nézőpont szerint igen, és ők szeretik túlbecsülni az eredményt, szóval valószínűleg.berger90
Vona szerintetek húzza Gyöngyöst?
több mint 11 éve
nem akarok 2/3-t.megvan ennek is az előnye: eltűnhet végre Mesterházy, Gyurcsány meg a többi naplopó szar, és Schiffert is nyugodtan dobhatják utána. Kurva gyorsan kell egy normális ellenzék, mert ők vastagon benne vannak ebben, ha kétharmad lesz a vége.berger90és így is meg lehet a 2/3, ha jól látom. Vicc.Amadeus9150% alatt várható a fidesz?Amadeus91A Nézőpont szerint igen, és ők szeretik túlbecsülni az eredményt, szóval valószínűleg.berger90
több mint 11 éve
megvan ennek is az előnye: eltűnhet végre Mesterházy, Gyurcsány meg a többi naplopó szar, és Schiffert is nyugodtan dobhatják utána. Kurva gyorsan kell egy normális ellenzék, mert ők vastagon benne vannak ebben, ha kétharmad lesz a vége.és így is meg lehet a 2/3, ha jól látom. Vicc.Amadeus9150% alatt várható a fidesz?Amadeus91A Nézőpont szerint igen, és ők szeretik túlbecsülni az eredményt, szóval valószínűleg.berger90
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Hihetetlen mennyiségű baki van a választási műsorokban...
több mint 11 éve
Én 48-at látok a Nézőponttól.. szóval inkább 45-46 lesz az 😛
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
és így is meg lehet a 2/3, ha jól látom. Vicc.50% alatt várható a fidesz?Amadeus91A Nézőpont szerint igen, és ők szeretik túlbecsülni az eredményt, szóval valószínűleg.berger90
több mint 11 éve
50% alatt várható a fidesz?Amadeus91A Nézőpont szerint igen, és ők szeretik túlbecsülni az eredményt, szóval valószínűleg.
Mindig jövőre
több mint 11 éve
50% alatt várható a fidesz?Amadeus91Szerintem ez a kamupártok "támogatottságától" függő dolog.
több mint 11 éve
A feleségem beosztásában dolgozó, még nem manager-i szinten lévő, Angliai központban dolgozó munkavállaló 4-5000 eurót keres havonta. Erősen versenyszféra, mobilkommunikáció, nagy cég. A közszféra közgazdásza nem tudom mennyit keres ott, de gondolom, nem többet. Ehhez képest keres a tanár annyit, amennyit.Nekem meg a nagybátyám Kaliforniában mérnők, és évente megvan neki a kétszer annyi, mint a gyerekei tanárainak.
Nincsenek kétszeres különbségek azonos végzettség, képzettség mellett.
Lecsó
Fiókvezető közgazda haver se keres itthon hatszor annyit, mint egy tanár ("csak" háromszor), igaz itt még beugranak komoly tételek alkalomszerűen. Közszférában dolgozó közgazdásznak meg a kétszer annyi is alig van meg.
Egyszóval szvsz nem ez veti szét a középosztályt.
több mint 11 éve
50% alatt várható a fidesz?
több mint 11 éve
Szerintem lehetett volna sokkal inkább aktivizálni a népet. De majd az eredmény megmutatja, hogy a Fideszesek lettek-e passzívak, vagy a passzívak lettek-e (látens) Fideszesek. 😛Ha nem változik a szavazati időpontok ritmusa, akkor ~62-63% körüli lesz a részvétel.szabaaz elmúlt évekhez képest ez viszonylag egész normális részvételi arányNB2
több mint 11 éve
Ha nem változik a szavazati időpontok ritmusa, akkor ~62-63% körüli lesz a részvétel.szabaaz elmúlt évekhez képest ez viszonylag egész normális részvételi arány
több mint 11 éve
Ha nem változik a szavazati időpontok ritmusa, akkor ~62-63% körüli lesz a részvétel.szaba

Nekem is ez a tippem (60-63%).
több mint 11 éve
Ha nem változik a szavazati időpontok ritmusa, akkor ~62-63% körüli lesz a részvétel.
több mint 11 éve
persze hogy benne van, de kizárt dolog, hogy 4 alá mennének. szoros lesz, ha bejutnak, ha kiesnek, de rajtam sem múlik. 😊Sajnálom, ha neked nem voltam elég racionális.tippjátékban ennél racionálisabbak szoktunk lenni. bár az igaz, hogy az meg sosem jön be, szóval végülis...berger90Miért ne tippelhetné ezt?BazzaniFidesz 38,8Vagyis az LMP szerinted 3%-ot sem ér el? Try again.berger90
Öszefogás 36,7
Jobbik 20
maradék 4,5HanSolo
Szerintem benne van a pakliban, hogy az LMP nem jut be. Személy szerint sajnálnám, de nem rajtam múlik.HanSolo
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Sajnálom, ha neked nem voltam elég racionális.tippjátékban ennél racionálisabbak szoktunk lenni. bár az igaz, hogy az meg sosem jön be, szóval végülis...berger90Miért ne tippelhetné ezt?BazzaniFidesz 38,8Vagyis az LMP szerinted 3%-ot sem ér el? Try again.berger90
Öszefogás 36,7
Jobbik 20
maradék 4,5HanSolo
Szerintem benne van a pakliban, hogy az LMP nem jut be. Személy szerint sajnálnám, de nem rajtam múlik.
több mint 11 éve
Kormanyvaltok 38Nem, ilyen százalékok mellett is lehet többsége a parlamentben a Fidesznek. 😛
Fidesz 37
Jobbik 15
Lmp 5
A maradek partok 5
Mereszet mondtam? 😀polonic
több mint 11 éve
tippjátékban ennél racionálisabbak szoktunk lenni. bár az igaz, hogy az meg sosem jön be, szóval végülis...Miért ne tippelhetné ezt?BazzaniFidesz 38,8Vagyis az LMP szerinted 3%-ot sem ér el? Try again.berger90
Öszefogás 36,7
Jobbik 20
maradék 4,5HanSolo
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Kormanyvaltok 38Fidesz 37
Jobbik 15
Lmp 5
A maradek partok 5
Mereszet mondtam? 😀
Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!
My favourite ring is the next one
több mint 11 éve
Miért ne tippelhetné ezt?Fidesz 38,8Vagyis az LMP szerinted 3%-ot sem ér el? Try again.berger90
Öszefogás 36,7
Jobbik 20
maradék 4,5HanSolo
több mint 11 éve
Fidesz 38,8Vagyis az LMP szerinted 3%-ot sem ér el? Try again.
Öszefogás 36,7
Jobbik 20
maradék 4,5HanSolo
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Fidesz 42, Mszp-sek 34, Jobbik 16, Lmp 5