Politika

64 feliratkozó

2 hónapja
Toca Minnesota Vikings 20 753 — Vikings fan
Elvileg 9-kor lesz Azi addig filmezek 😀
2 hónapja
Puzsér Robi képes volt ezt a topicot is elbaszni
Mindenhonnan csak a boomer nyafogás ömlik 😅
zacknorb
Ha valamira azt mondják szar akkor az boomer? 😀
Elég Fidesz logika ez 😛
2 hónapja
SBL Green Bay Packers 2 900
Mindjárt meglesz a 100 ezer néző.
SBL
Krúbin volt 105-110k
Toca
Akkor a Sisi riasztott el tízezer nézőt?
2 hónapja
deyell Las Vegas Raiders 12 917 — Sworn to the Dark
Biztos öreg vagyok.
20-25 éve hallgattam az akkori Hip-hop underground zenéket, de számomra a mai napig ezek a Krúbi félék nincsenek azon a szinten.
steelwolf
öreg vagy és régen minden jobb volt érzésed van 😊
Negritis, a vajda
dehát ha tényleg jobb volt. Akkezdet Phiait nem überelik a maiak.
deyell
Beton Hofi van ott sztem, de amugy igen.
JéBé
oké, én elfogult vagyok, a mai rapet nem bírom meghallgatni, amerikait sem, magyart sem. nálam az igazi hiphop a 90-es évek NY/NJ boom bap.

built for this shit

2 hónapja
Mindjárt meglesz a 100 ezer néző.
SBL
Krúbin volt 105-110k
2 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 788 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
Puzsér Robi képes volt ezt a topicot is elbaszni
Mindenhonnan csak a boomer nyafogás ömlik 😅
2 hónapja
ozibozi New York Giants 21 805
Jó PIcsának nincsen párja
2 hónapja
szaba Los Angeles Chargers 12 948
Biztos öreg vagyok.
20-25 éve hallgattam az akkori Hip-hop underground zenéket, de számomra a mai napig ezek a Krúbi félék nincsenek azon a szinten.
steelwolf
Negritis, a vajda
deyell
A hip-hop zene világviszonylatban elképesztő lejtőn van, de ez nem manapság indult el.
2 hónapja
SBL Green Bay Packers 2 900
Mindjárt meglesz a 100 ezer néző a YT-on.

Szerkesztette: SBL
2 hónapja
JéBé Green Bay Packers 8 136
Biztos öreg vagyok.
steelwolf
Negritis, a vajda
deyell
Beton Hofi van ott sztem, de amugy igen.
2 hónapja
Biztos öreg vagyok.
steelwolf
Negritis, a vajda

built for this shit

2 hónapja
steelwolf Pittsburgh Steelers 11 018 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Biztos öreg vagyok.
steelwolf
volt ma NKS is, ami top magyar underground rap.
deyell
Ránézek 😉
2 hónapja
Eletemben először Krúbit hallgatok. 😀
Toca
Nekem nem megy. 😊 Pedig próbálok nyitott lenni, annak idején Ossian, Moby dick, Auróra, Leukemia, VHK és sok sok más is mind megvolt, de már nem. Egyszerűen nekem zeneileg akkora f#s a többség, hogy még az időnként egyébként egész jó szöveg se tudja megmenteni. 😊
(Nyilván van pár kivétel és persze Azahriah egy zseni, a többség nekem fogyaszthatatlan.)
peterk2005 udvari bolond
Nem leszek Krubi hívő/hallgató, de azért ő legalább látszik, hogy összerakta és van érzéke hozzá.
Meg a háttérzenéje se olyan fos volt mint a többi.
De totál egyetértek veled, pláne mikor a rap a suttyóskodásról szól valami random letöltött alappal. 😀
2 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 59 252 — The Mathematician
Biztos öreg vagyok.
steelwolf

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Eazzy Philadelphia Eagles 5 280 — No one likes us, cause no one like us
Biztos öreg vagyok.
steelwolf
deyell
volt gyújtsuk fel a parlamentet, legyen szép a naplemente?

Don't talk the walk, Walk the talk!
2 hónapja
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 978 — The only discipline that lasts, is self discipline
Toca
Nekem nem megy. 😊 Pedig próbálok nyitott lenni, annak idején Ossian, Moby dick, Auróra, Leukemia, VHK és sok sok más is mind megvolt, de már nem. Egyszerűen nekem zeneileg akkora f#s a többség, hogy még az időnként egyébként egész jó szöveg se tudja megmenteni. 😊
(Nyilván van pár kivétel és persze Azahriah egy zseni, a többség nekem fogyaszthatatlan.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
2 hónapja
Ezt a Sisit sohasem értettem mire fel kell hypeolni. Jobban idegesít mint bármelyik volt OTL-es.
Nulla flow, rendesen bassza a fülem a hangja, szöveg is max egy gyenge közepes, nála még Detto is sokkal jobb, mert legalább nem nagyképű, és a szövegei is jobbak.
Request az egyetlen csaj aki tud rappelni idehaza.
eaglesmcnabb
Azt hittem csak nekem fáj. Kösz 😀
2 hónapja
Biztos öreg vagyok.
steelwolf

built for this shit

2 hónapja
JéBé Green Bay Packers 8 136
Biztos öreg vagyok.
steelwolf
Krubi amugy nemrossz nem ezek legerosebb szamai.
2 hónapja
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 508 — je suis poloska
Ezt a Sisit sohasem értettem mire fel kell hypeolni. Jobban idegesít mint bármelyik volt OTL-es.
Nulla flow, rendesen bassza a fülem a hangja, szöveg is max egy gyenge közepes, nála még Detto is sokkal jobb, mert legalább nem nagyképű, és a szövegei is jobbak.
Request az egyetlen csaj aki tud rappelni idehaza.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
2 hónapja
Ez a Sisi elég gagyi…
2 hónapja
steelwolf Pittsburgh Steelers 11 018 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Biztos öreg vagyok.
2 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 59 252 — The Mathematician
Toca
én is, de ez a performansz teljesen korrekt

Mondhatni a kedvenc közéleti személyiségem Puzsér, de megbocsáthatatlan számomra, hogy Siskát meg se hívták, úgy hogy kb 25 éve szidja Vityát folyamatosan, ráadásul tehetségben/tudásban top3 rapper még most is, a tehetségtelen napraforgó Hősöket pedig igen.
eaglesmcnabb
nem hívták meg vagy nem akart ott lenni?
Negritis, a vajda
A

Kirakta storyba hogy sokan kérdezik hogy miért nem lesz ott, és akkor írta rá válaszban.
eaglesmcnabb
abból kiindulva amit Robi mondott Marcinál kevés embert hívtak ők direktbe, nagy része magától jelentkezett egy dallal ami aktuális
lehet itt is ebből indult a félreértés

de az is lehet hogy simán nem szeretik

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Toca

Mondhatni a kedvenc közéleti személyiségem Puzsér, de megbocsáthatatlan számomra, hogy Siskát meg se hívták, úgy hogy kb 25 éve szidja Vityát folyamatosan, ráadásul tehetségben/tudásban top3 rapper még most is, a tehetségtelen napraforgó Hősöket pedig igen.
eaglesmcnabb
Negritis, a vajda
A

Kirakta storyba hogy sokan kérdezik hogy miért nem lesz ott, és akkor írta rá válaszban.
eaglesmcnabb
Látszik, hogy készült és beletette az energiát. Nem volt rossz.
2 hónapja
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 508 — je suis poloska
Toca

eaglesmcnabb
Negritis, a vajda
A

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!