Politika
64 feliratkozó
2 hónapja
Elvileg 9-kor lesz Azi addig filmezek 😀
2 hónapja
Puzsér Robi képes volt ezt a topicot is elbaszniHa valamira azt mondják szar akkor az boomer? 😀
Mindenhonnan csak a boomer nyafogás ömlik 😅
zacknorb
Elég Fidesz logika ez 😛
2 hónapja
Akkor a Sisi riasztott el tízezer nézőt?Mindjárt meglesz a 100 ezer néző.Krúbin volt 105-110k
SBL
Toca
2 hónapja
oké, én elfogult vagyok, a mai rapet nem bírom meghallgatni, amerikait sem, magyart sem. nálam az igazi hiphop a 90-es évek NY/NJ boom bap.Beton Hofi van ott sztem, de amugy igen.dehát ha tényleg jobb volt. Akkezdet Phiait nem überelik a maiak.Biztos öreg vagyok.öreg vagy és régen minden jobb volt érzésed van 😊
20-25 éve hallgattam az akkori Hip-hop underground zenéket, de számomra a mai napig ezek a Krúbi félék nincsenek azon a szinten.
steelwolf
Negritis, a vajda
deyell
JéBé
built for this shit
2 hónapja
Puzsér Robi képes volt ezt a topicot is elbaszniMindenhonnan csak a boomer nyafogás ömlik 😅
2 hónapja
Jó PIcsának nincsen párja
2 hónapja
A hip-hop zene világviszonylatban elképesztő lejtőn van, de ez nem manapság indult el.dehát ha tényleg jobb volt. Akkezdet Phiait nem überelik a maiak.Biztos öreg vagyok.öreg vagy és régen minden jobb volt érzésed van 😊
20-25 éve hallgattam az akkori Hip-hop underground zenéket, de számomra a mai napig ezek a Krúbi félék nincsenek azon a szinten.
steelwolf
Negritis, a vajda
deyell
2 hónapja
Beton Hofi van ott sztem, de amugy igen.dehát ha tényleg jobb volt. Akkezdet Phiait nem überelik a maiak.Biztos öreg vagyok.öreg vagy és régen minden jobb volt érzésed van 😊
steelwolf
Negritis, a vajda
deyell
2 hónapja
dehát ha tényleg jobb volt. Akkezdet Phiait nem überelik a maiak.Biztos öreg vagyok.öreg vagy és régen minden jobb volt érzésed van 😊
steelwolf
Negritis, a vajda
built for this shit
2 hónapja
Ránézek 😉Biztos öreg vagyok.volt ma NKS is, ami top magyar underground rap.
steelwolf
deyell
2 hónapja
Nem leszek Krubi hívő/hallgató, de azért ő legalább látszik, hogy összerakta és van érzéke hozzá.Eletemben először Krúbit hallgatok. 😀Nekem nem megy. 😊 Pedig próbálok nyitott lenni, annak idején Ossian, Moby dick, Auróra, Leukemia, VHK és sok sok más is mind megvolt, de már nem. Egyszerűen nekem zeneileg akkora f#s a többség, hogy még az időnként egyébként egész jó szöveg se tudja megmenteni. 😊
Toca
(Nyilván van pár kivétel és persze Azahriah egy zseni, a többség nekem fogyaszthatatlan.)
peterk2005 udvari bolond
Meg a háttérzenéje se olyan fos volt mint a többi.
De totál egyetértek veled, pláne mikor a rap a suttyóskodásról szól valami random letöltött alappal. 😀
2 hónapja
Biztos öreg vagyok.öreg vagy és régen minden jobb volt érzésed van 😊
steelwolf
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
volt gyújtsuk fel a parlamentet, legyen szép a naplemente?Biztos öreg vagyok.volt ma NKS is, ami top magyar underground rap.
steelwolf
deyell
Don't talk the walk, Walk the talk!
2 hónapja
Eletemben először Krúbit hallgatok. 😀Nekem nem megy. 😊 Pedig próbálok nyitott lenni, annak idején Ossian, Moby dick, Auróra, Leukemia, VHK és sok sok más is mind megvolt, de már nem. Egyszerűen nekem zeneileg akkora f#s a többség, hogy még az időnként egyébként egész jó szöveg se tudja megmenteni. 😊
Toca
(Nyilván van pár kivétel és persze Azahriah egy zseni, a többség nekem fogyaszthatatlan.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
2 hónapja
Ezt a Sisit sohasem értettem mire fel kell hypeolni. Jobban idegesít mint bármelyik volt OTL-es.Azt hittem csak nekem fáj. Kösz 😀
Nulla flow, rendesen bassza a fülem a hangja, szöveg is max egy gyenge közepes, nála még Detto is sokkal jobb, mert legalább nem nagyképű, és a szövegei is jobbak.
Request az egyetlen csaj aki tud rappelni idehaza.
eaglesmcnabb
2 hónapja
Biztos öreg vagyok.volt ma NKS is, ami top magyar underground rap.
steelwolf
built for this shit
2 hónapja
Biztos öreg vagyok.Krubi amugy nemrossz nem ezek legerosebb szamai.
steelwolf
2 hónapja
Ezt a Sisit sohasem értettem mire fel kell hypeolni. Jobban idegesít mint bármelyik volt OTL-es.Nulla flow, rendesen bassza a fülem a hangja, szöveg is max egy gyenge közepes, nála még Detto is sokkal jobb, mert legalább nem nagyképű, és a szövegei is jobbak.
Request az egyetlen csaj aki tud rappelni idehaza.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
2 hónapja
Ez a Sisi elég gagyi…
2 hónapja
Biztos öreg vagyok.20-25 éve hallgattam az akkori Hip-hop underground zenéket, de számomra a mai napig ezek a Krúbi félék nincsenek azon a szinten.
2 hónapja
abból kiindulva amit Robi mondott Marcinál kevés embert hívtak ők direktbe, nagy része magától jelentkezett egy dallal ami aktuálisEletemben először Krúbit hallgatok. 😀én is, de ez a performansz teljesen korrekt
Toca
AMondhatni a kedvenc közéleti személyiségem Puzsér, de megbocsáthatatlan számomra, hogy Siskát meg se hívták, úgy hogy kb 25 éve szidja Vityát folyamatosan, ráadásul tehetségben/tudásban top3 rapper még most is, a tehetségtelen napraforgó Hősöket pedig igen.nem hívták meg vagy nem akart ott lenni?
eaglesmcnabb
Negritis, a vajda
Kirakta storyba hogy sokan kérdezik hogy miért nem lesz ott, és akkor írta rá válaszban.
eaglesmcnabb
lehet itt is ebből indult a félreértés
de az is lehet hogy simán nem szeretik
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Látszik, hogy készült és beletette az energiát. Nem volt rossz.Eletemben először Krúbit hallgatok. 😀én is, de ez a performansz teljesen korrekt
Toca
AMondhatni a kedvenc közéleti személyiségem Puzsér, de megbocsáthatatlan számomra, hogy Siskát meg se hívták, úgy hogy kb 25 éve szidja Vityát folyamatosan, ráadásul tehetségben/tudásban top3 rapper még most is, a tehetségtelen napraforgó Hősöket pedig igen.nem hívták meg vagy nem akart ott lenni?
eaglesmcnabb
Negritis, a vajda
Kirakta storyba hogy sokan kérdezik hogy miért nem lesz ott, és akkor írta rá válaszban.
eaglesmcnabb
2 hónapja
Eletemben először Krúbit hallgatok. 😀én is, de ez a performansz teljesen korrekt
Toca
eaglesmcnabb
Negritis, a vajda
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!