Politika
64 feliratkozó
2 hónapja
Az öreg előadók eddig nagyon "tájidegenek" ezen a koncerten.Ennyire fos Laár Bábu vagy előadást...
Sickratman is balfaszkodott.
Mondjuk Menyhárt az Menyhárt, ő hozta a 35-40 évvel ezelőtti feelinget, az jó produkció volt, de ránézésre a legtöbben most látták, hallották életükben először.
Ráadásul amikor közönséget mutatnak lehet kb.18 év az átlagéletkor.
De a legfosszabb ötlet ezt a sótlan, erőltetett Tóth Jakabot megtenni hostnak... még konferálni, hypeoltatni se tud, pedig az 1.0-ás műsorvezetői szint.
2 hónapja
A Nyers jó volt, a Belmondo meh.Nem vagyok otthonos ebbe, most vmi Czutor fivérek zenéltek, hatalmas 💩, mint vmi rossz paródia lenne.Apa és fia. Czutor Zoli volt a Nyers meg a Belmondo frontembere.
steelwolf
Sose volt A-kategória.
Őszentsége Sobri Jóska

2 hónapja
dawyd728
4 277
Fidesz az elmúlt 10 évben valóban jobboldali volt? Nem csak a korábbi jobboldaliságuk miatt jobb híján szavaztak rájuk a polgári, jobboldali, konzervatív szavazók? Most van olyan ellenfél, aki úgy szól hozzájuk, aki elmegy közéjük, aki 2010 előtti fidesz szólamokat harsog, aki rezonál a térség értékrendjével.. Ez már nem az elefántcsonttoronyból politizáló roncsellenzék, akik mindig megfejtették, h le kell menni vidékre és beszélgetni kell az ottani emberekkel.., akiknek homlokára volt írva, h tájidegenek arrafelé.. Ezekkel szemben választották Orbánt.. Ettől még szerintem az általad felsorolt rendszerváltást követő jobboldali pártok értékvilágától már 18-ban is messze volt a fidesz.A szavazótáborok persze cserélődtek és ez néha a körzetek színeiben is megmutatkozik (budai elit kerületek ma már nem fideszesek, miközben Salgótarján 2010 óta az), de azért bizonyos körzetek a rendszerváltás óta akkor is azonos képet mutattak. Angyalföld mindig MSZP-s volt, Bács-Kiskun meg szinte mindig fideszes vagy a beléjük integrált korábbi jobbos pártokra szavazott.Honnan veszed, h a 90-es évek tipikus fideszes, kisgazda, mdf szavazója ma fidesz-kdnp szavazó? Sokkal több hasonlóság van a mostani fidesz szavazó és a 2010, de főleg 2002 előtti mszp szavazó között, mint a mostani fideszes és akkori fideszes között... Az akkori panelprolizás pl ma elképzelhetetlen lenne. Ott van a városi törzsbázisa ma a fidesznek.. De a sor folytatható a budai elit kerületekkel is, amik a legtiszásabbak pedig pl 2006-ban durván azok voltak a legfideszesebbek..A hagyományos kategóriák szerint beszéltem, persze félreérthető, ha az ember logikusan belegondol.wut?Taktikai szavazás is frissült, egyúttal ez már a végső előrejelzés. 85-21A tévedés jogát továbbra is fenntartva egészen bizarrnak tűnik a full balos Bács-Kiskun megye.
Hol kell aláírni? ☺️
esanders10
Mondjuk a Medián agymenésénél egy fokkal reálisabb, ez kétségtelen.
Kampman
DK fog nyerni?
Negritis, a vajda
Szóval nehezen képzelek el egy tiszás többségű Bács-Kiskunt, az egyik legmasszívabban fideszes/kisgazda/mdf-es megye volt mindig.
Kampman
Teljesen megváltozott a fidesz és így a szavazótábora is. Aki elvből szavazott a Fideszre vagy protest szavazott az MSZP ellen '98 és '06 között az ma biztos nem Fideszre szavaz. Persze vannak olyanok, akik törzsként tekintenek egy pártra és tűzön-vízen keresztül követik a pártjukat, de azok szerintem kisebbségben vannak a társadalomban. Akiknek csak az számít, hogy a korábban kiválasztódott kedvenc csapatuk nyerjen bármi áron. Akit nem az boldogít, h a köztes 4 évben az általa választott vezetők milyen szinten képviselték őt és az ő érdekeit, hanem csak az, h az ő csapata nyerjen, és érezze azt az eufóriát ami egy választási győzelemmel jár..
dawyd728
Kampman
2 hónapja
Nem vagyok otthonos ebbe, most vmi Czutor fivérek zenéltek, hatalmas 💩, mint vmi rossz paródia lenne.Apa és fia. Czutor Zoli volt a Nyers meg a Belmondo frontembere.
steelwolf
Sose volt A-kategória.
2 hónapja
A régi fidesz és az említett korábbi jobbos pártok értékrendjét most a Tisza képviseli. Mi ezen a meglepő?A szavazótáborok persze cserélődtek és ez néha a körzetek színeiben is megmutatkozik (budai elit kerületek ma már nem fideszesek, miközben Salgótarján 2010 óta az), de azért bizonyos körzetek a rendszerváltás óta akkor is azonos képet mutattak. Angyalföld mindig MSZP-s volt, Bács-Kiskun meg szinte mindig fideszes vagy a beléjük integrált korábbi jobbos pártokra szavazott.Honnan veszed, h a 90-es évek tipikus fideszes, kisgazda, mdf szavazója ma fidesz-kdnp szavazó? Sokkal több hasonlóság van a mostani fidesz szavazó és a 2010, de főleg 2002 előtti mszp szavazó között, mint a mostani fideszes és akkori fideszes között... Az akkori panelprolizás pl ma elképzelhetetlen lenne. Ott van a városi törzsbázisa ma a fidesznek.. De a sor folytatható a budai elit kerületekkel is, amik a legtiszásabbak pedig pl 2006-ban durván azok voltak a legfideszesebbek..A hagyományos kategóriák szerint beszéltem, persze félreérthető, ha az ember logikusan belegondol.wut?Taktikai szavazás is frissült, egyúttal ez már a végső előrejelzés. 85-21A tévedés jogát továbbra is fenntartva egészen bizarrnak tűnik a full balos Bács-Kiskun megye.
Hol kell aláírni? ☺️
esanders10
Kampman
DK fog nyerni?
Negritis, a vajda
Szóval nehezen képzelek el egy tiszás többségű Bács-Kiskunt, az egyik legmasszívabban fideszes/kisgazda/mdf-es megye volt mindig.
Kampman
Teljesen megváltozott a fidesz és így a szavazótábora is. Aki elvből szavazott a Fideszre vagy protest szavazott az MSZP ellen '98 és '06 között az ma biztos nem Fideszre szavaz. Persze vannak olyanok, akik törzsként tekintenek egy pártra és tűzön-vízen keresztül követik a pártjukat, de azok szerintem kisebbségben vannak a társadalomban. Akiknek csak az számít, hogy a korábban kiválasztódott kedvenc csapatuk nyerjen bármi áron. Akit nem az boldogít, h a köztes 4 évben az általa választott vezetők milyen szinten képviselték őt és az ő érdekeit, hanem csak az, h az ő csapata nyerjen, és érezze azt az eufóriát ami egy választási győzelemmel jár..
dawyd728
Kampman
2 hónapja
Nem vagyok otthonos ebbe, most vmi Czutor fivérek zenéltek, hatalmas 💩, mint vmi rossz paródia lenne.Este Fradi-meccs, lehetnek meg izgi dolgok.megkockaztatom, hogy itt kozel fel millio ember lesz az este vegere.lebénul a város, hajnalig buli a körúton, aztán jönnek a TEK-esek
a hosok tere, andrassy, dozsa gyorgy ut csordultig televan a legi felvetelek alapjan. vartam, hogy sokan lesznek, de ez megdobbento
mate93
Löfli
Stez
2 hónapja
Remélem Orbán Grúziás mondatait is be fogják játszani!
2 hónapja
Este Fradi-meccs, lehetnek meg izgi dolgok.megkockaztatom, hogy itt kozel fel millio ember lesz az este vegere.lebénul a város, hajnalig buli a körúton, aztán jönnek a TEK-esek
a hosok tere, andrassy, dozsa gyorgy ut csordultig televan a legi felvetelek alapjan. vartam, hogy sokan lesznek, de ez megdobbento
mate93
Löfli
2 hónapja
megkockaztatom, hogy itt kozel fel millio ember lesz az este vegere.lebénul a város, hajnalig buli a körúton, aztán jönnek a TEK-esek
mate93

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
2 hónapja
A szavazótáborok persze cserélődtek és ez néha a körzetek színeiben is megmutatkozik (budai elit kerületek ma már nem fideszesek, miközben Salgótarján 2010 óta az), de azért bizonyos körzetek a rendszerváltás óta akkor is azonos képet mutattak. Angyalföld mindig MSZP-s volt, Bács-Kiskun meg szinte mindig fideszes vagy a beléjük integrált korábbi jobbos pártokra szavazott.Honnan veszed, h a 90-es évek tipikus fideszes, kisgazda, mdf szavazója ma fidesz-kdnp szavazó? Sokkal több hasonlóság van a mostani fidesz szavazó és a 2010, de főleg 2002 előtti mszp szavazó között, mint a mostani fideszes és akkori fideszes között... Az akkori panelprolizás pl ma elképzelhetetlen lenne. Ott van a városi törzsbázisa ma a fidesznek.. De a sor folytatható a budai elit kerületekkel is, amik a legtiszásabbak pedig pl 2006-ban durván azok voltak a legfideszesebbek..A hagyományos kategóriák szerint beszéltem, persze félreérthető, ha az ember logikusan belegondol.wut?Taktikai szavazás is frissült, egyúttal ez már a végső előrejelzés. 85-21A tévedés jogát továbbra is fenntartva egészen bizarrnak tűnik a full balos Bács-Kiskun megye.
Hol kell aláírni? ☺️
esanders10
Kampman
DK fog nyerni?
Negritis, a vajda
Kampman
dawyd728
2 hónapja
megkockaztatom, hogy itt kozel fel millio ember lesz az este vegere.a hosok tere, andrassy, dozsa gyorgy ut csordultig televan a legi felvetelek alapjan. vartam, hogy sokan lesznek, de ez megdobbento
2 hónapja
Én is csak még beugrok beerselectionbeegeszen elkepeszto, hogy mennyien vannak mar most a hosok teren. 6 orakor itt 100 ezer+ ember lesz. jo latni, hogy vegre valahara megmozdult az orszag 2026 tavaszaraÓrák óta ömlik a nép az Andrássy úton a Hősök tere felé, vannak, akik a Nyugatitól mennek gyalog, mert tele a 4-6-os. Tiszta Vúdsztok. Lassan én is indulok.🙂
mate93
nagylaza, főpohárnok
2 hónapja
Európa Kiadóvégre valami normális zenemár a Központi Hatalom? arra vártam hogy a DPK számukat fogják játszani. aztán csak eljátszották legalább a refrént
Löfli
deyell

Don't blink!
2 hónapja
remélem Puskinba eljutok azért 😀egeszen elkepeszto, hogy mennyien vannak mar most a hosok teren. 6 orakor itt 100 ezer+ ember lesz. jo latni, hogy vegre valahara megmozdult az orszag 2026 tavaszaraÓrák óta ömlik a nép az Andrássy úton a Hősök tere felé, vannak, akik a Nyugatitól mennek gyalog, mert tele a 4-6-os. Tiszta Vúdsztok. Lassan én is indulok.🙂
mate93
nagylaza, főpohárnok

Don't blink!
2 hónapja
végre valami normális zenemár a Központi Hatalom? arra vártam hogy a DPK számukat fogják játszani. aztán csak eljátszották legalább a refrént
Löfli
built for this shit
2 hónapja
Ha jó idő lenne, akkor mi lenneegeszen elkepeszto, hogy mennyien vannak mar most a hosok teren. 6 orakor itt 100 ezer+ ember lesz. jo latni, hogy vegre valahara megmozdult az orszag 2026 tavaszaraÓrák óta ömlik a nép az Andrássy úton a Hősök tere felé, vannak, akik a Nyugatitól mennek gyalog, mert tele a 4-6-os. Tiszta Vúdsztok. Lassan én is indulok.🙂
mate93
nagylaza, főpohárnok
2 hónapja
egeszen elkepeszto, hogy mennyien vannak mar most a hosok teren. 6 orakor itt 100 ezer+ ember lesz. jo latni, hogy vegre valahara megmozdult az orszag 2026 tavaszaraÓrák óta ömlik a nép az Andrássy úton a Hősök tere felé, vannak, akik a Nyugatitól mennek gyalog, mert tele a 4-6-os. Tiszta Vúdsztok. Lassan én is indulok.🙂
mate93
2 hónapja
végre valami normális zene

Don't blink!
2 hónapja
dawyd728
4 277
Honnan veszed, h a 90-es évek tipikus fideszes, kisgazda, mdf szavazója ma fidesz-kdnp szavazó? Sokkal több hasonlóság van a mostani fidesz szavazó és a 2010, de főleg 2002 előtti mszp szavazó között, mint a mostani fideszes és akkori fideszes között... Az akkori panelprolizás pl ma elképzelhetetlen lenne. Ott van a városi törzsbázisa ma a fidesznek.. De a sor folytatható a budai elit kerületekkel is, amik a legtiszásabbak pedig pl 2006-ban durván azok voltak a legfideszesebbek..A hagyományos kategóriák szerint beszéltem, persze félreérthető, ha az ember logikusan belegondol.wut?Taktikai szavazás is frissült, egyúttal ez már a végső előrejelzés. 85-21A tévedés jogát továbbra is fenntartva egészen bizarrnak tűnik a full balos Bács-Kiskun megye.
Hol kell aláírni? ☺️
esanders10
Kampman
DK fog nyerni?
Negritis, a vajda
Kampman
2 hónapja
Ahogy valószínűleg most is.A hagyományos kategóriák szerint beszéltem, persze félreérthető, ha az ember logikusan belegondol.wut?Taktikai szavazás is frissült, egyúttal ez már a végső előrejelzés. 85-21A tévedés jogát továbbra is fenntartva egészen bizarrnak tűnik a full balos Bács-Kiskun megye.
Hol kell aláírni? ☺️
esanders10
Kampman
DK fog nyerni?
Negritis, a vajda
Kampman
És ezek a "jobboldaliak" most MP-re szavaznak.
Baloldalnak a Tiszát már csak a sosemmúló gyurcsánytakaroggy-flowba ragadt tájékozatlan vérfideszesek mondják.
2 hónapja
Ha már a komolyanvehetőséget említed, a poszt is kb annyira vehető komolyan mint a "mester". Megtalálta a zsák a foltját.Persze, csak szép pillanatkép volt. Az egész beszélgetés tragédia.
Top kommenttel értek egyet.
dawyd728
Egyébként közben az egész USA attól szenved, hogy a kaja milyen drága, de azért a németek nem szenvednek a magas tojás árak miatt.
PPP-n nézve (az sokkal reálisabb, mint a nominal GDP) németek valahol középmezőnyben vannak. De egyébként bármikor élnék inkább a német vidéken, mint a vele kb. egy szinten lévő Ohio vidéki részén...

2 hónapja
egeszen elkepeszto, hogy mennyien vannak mar most a hosok teren. 6 orakor itt 100 ezer+ ember lesz. jo latni, hogy vegre valahara megmozdult az orszag 2026 tavaszara