Politika
65 feliratkozó
8 hónapja
Lehet el se indul, nulla beágyazottsága van, megválasztották 22-ben, mert ő volt a nemFidesz, ha Tóth Csaba indul a fideszes ellenében őt is megválasztják. De az elmúlt 3 évben semmit se tett, hogy "zuglói" legyen, nem épített kapcsolatokat, nem folyt bele semmi helyi dologba, nulla köze van Zuglóhoz.Neked van helyismereted. Szerinted nem fogják?Így.Nem is értem. Miért ne lenne választási (döntési) lehetőséged? Több is van: rá szavazol, másra szavazol, nem szavazol. Ha pedig nem ahhoz az OEVK-hoz tartozol, akkor értelemszerűen nincs beleszólásod.Hadházy politikai portfóliójába nem tartozik, nem is igazán fér bele, hogy azokra a problémákra keressen megoldást, amelyeket említettél. (Én már megelégednék annyival is, ha képes lenne jól megszervezni egy tüntetést, és nem érné be annak ismételgetésével, hogy „legyünk minél többen”.) Hadházy nem pártelnök, nem egy párt arca, akire Ózdon vagy Dél-Baranyában is szavazhatnak a népek: ő egy budapesti OEVK-ban akar újra mandátumot szerezni.de ugyanilyen ezer hasonlo sors van Zugloban is. szoval igen fontos lenne tudni, hogy szamukra mit ajanl Hadhazy?
nagylaza, főpohárnok
egy politikusnak nem fer bele, hogy megkeresse a megoldast a megelhetesi problemakra? ne haragudj, de. rohadtul az a legfontosabb feladata. vagy legalabb elmondani, hogy mi az elkepzelese ezekkel kapcsolatban. epp ezert mondom, hogy o nem politikus. o egy oknyomozo ujsagiro, kozpenzbol eltartva. legalabb a telex-444-24.hu-stb kapcsan eldonthetem, hogy ot eltartom-e az oknyomozo ujsagirokat. Hadhazy kapcsan nem tudtam ezt eldonteni.
csebi
Hadházy Ákostól ne azt várd, hogy a megélhetési problémákra fog választ adni. Más az erőssége, a profilja, a tematikája. Számára a korrupció elleni küzdelem a No. 1. Így kell szeretni, vagy nem szeretni. Ha a zuglóiaknak ez nem tetszik, és azt szeretnék, ha a munkahelyteremtési programokra fókuszálna, akkor nem fogják (újra) megválasztani. Ilyen egyszerű.
nagylaza, főpohárnok
Őszentsége Sobri Jóska
nagylaza, főpohárnok
Lehet kap egy vk-t MP-től, ha meg tudnak állapodni, ha megéri MP-nek (lehet ez akár a Bp.8-as is) , de ez még nem dőlt el, majd amikor kell, akkor kimatekozzák és megoldják, hogy ne induljon ellene tiszás, ez most nem tudható.
De ha Zuglóban indul tiszás, akármilyen noname is, akkor biztos nem nyer Hadházy.
8 hónapja
de, sarlatán. a médiában a viasatos műsorától kezdve a pszichológus szerepében tetszeleg, úgy hogy nincs ilyen végzettsége, és semmit sem ért ehhez a szakmához. pszichiáterként gyógyszeres terápiát tarthatna, pszichoterápiát nem, nincs pszichoterapeuta szakvizsgája. a konfrontatív "terápiás" módszerről, amit alkalmazott - azóta is azt alkalmazza, mert mást nem tud - már egy jó ideje kutatások bizonyítják, hogy több kárt okoz, mint hasznot, de azért csak tovább alkalmazza. nem beszélve arról, hogyan és kiken. Csernus az előadásain random kipécéz embereket, majd többszáz főből álló közönsége előtt különösebb ok nélkül lealázza a porba. a magánpraxisában ugyanezt csinálta mentális zavarokkal küzdő emberekkel, teljesen mindegy, hogy milyen problémával fordultak hozzá. ez amit csinált, az nem terápia, hanem egy beteglelkű ember power tripje. a kompetenciáiról annyit, orvosként lassan két évtizede nem praktizálhat, mert a továbbképzési kötelezettségeinek nem tett eleget, az orvostudománnyal már régóta nem up to date. az, hogy addiktológusként 25 éve milyen sikerei voltak, az ma már irreleváns, nem az addiktológiával kapcsolatban szokott megnyilvánulni a médiában. pszichiáter ismerősöm szerint a szakmán belül senki sem veszi komolyan, médiabohócnak tartják, akinek a szereplése kifejezetten káros a pszichiáterek, pszichológusok társadalmi megítélésére nézve. a könyveit amúgy szellemíróval íratta.Én ezt nem így látom.a Csernus interjú volt a legjobb interjúja eddig. nem ült fel Csernus manipulációinak, nem engedte, hogy átvegye tőle az interjúztató szerepét, és a végén leleplezte mint gyáva, hiteltelen, felelősséget vállalni nem tudó, nulla önazonossággal bíró sarlantánt. jó lenne már, ha Csernus eltűnne a közéletből végre, nála kártékonyabb celeb nem sok van.Azogy a Gen Z mondaná: inasba rakta. Dehát ő Csernus, őt nem fogja Marci "ledumálni", most is rossz stratégiával beszélgetett vele. Sajnos egyre több a rossz interjúja, beszélgetése, én a Rubint Rékásat kimondottan gyengének, a Szinetárosat sablonosnak, a Kovács Lajososat uncsinak, a Bakácsosat meg simán felszínesnek, koncepciótlannak, ergyának tartottam, egyre inkább merevedik bele önnön gulyásmarciságába, meg a mindenbe szociokommunista attitűdöt beleerőltetniakarás vágyába, és hatalmasodik el a beszélgetéseken a rutin, amiért nagy kár. Tényleg mehetne inkább politizálni.Aha. Ezt nem láttam.Én azt látom, hogy vannak, akik legalább tiltakoznak, és vannak, akik a büdös életben nem voltak hajlandók felemelni a sejhajukat, csak sóhajtoznak a képernyő előtt ülve. (Nem személyeskedés.) Marcitól pedig ugyanilyen alapon meg lehet kérdezni, hogy ő mi ért el, amikor civil aktivistaként működött, vagy éppen a KOMA-t szervezte. Nekem eszembe se jutna ezért basztatni, ellenkezőleg, becsülöm azért, amit tett. Ma este azt se tudta, mi folyik körülötte.Most néztem meg a Partizánon a délután élőben készített Csernus Imre - Gulyás Marci beszélgetést, meg is van a megoldás, hogy mi baszta fel Marci agyát. Csernus teljesen kiakasztotta, beborította, bizonyos dolgokban helyretette.
nagylaza, főpohárnok
www.youtube.com/live/ksiPts6eDAY?si=LJwDiB-1co3Nkg_e
Őszentsége Sobri Jóska
nagylaza, főpohárnok
Őszentsége Sobri Jóska
deyell
Vagyis az adás valóban szórakoztató volt, de Csernus mint addiktológus sok ember életet mentette meg, de ha csak egy jóbarátomét mentette is volna meg, senki másét, én már akkoris adom neki a pirospontot, és bizonyosan tudom, hogy nem sarlatán.
Azt se látom, hogy attól, hogy Csernus, mint ember gyarló, ez mennyiben releváns az általa megcselekedettek, elmondottak relációjában. Nekem nem hiteltelen egy kövér dietetikus, és a mondandójának hasznossága, validsága nem függ attól, hogy mondjuk krémest zabál pacallal, ahogy nemegy pszichológust ismerek, akinek tönkrement a házassága vagy személyiségzavara van, ettől még lehetnek hasznosak a meglátásai, sokaknak segíthet, ahogy volt olyan fogorvosom, akit emberileg tróger volt, de fasza pótlást készített, és így tovább.
Abban igazat adok, hogy Csernus emberileg, mondjuk úgy, nem tökéletes, de legyen csak a közéletben, és semmi kártékonyságát nem látom.
Mint ember hiú és elcelebesedett, és nekem az se tetszik, hogy addiktológusként kocsmát nyitott, de ezek az ő emberi kvalitásairól szólnak és nem a szakmai kompetenciáiról, hitelességéről.
Hatékony szakember, gyarló ember, nem látom az interjú hasznosságát egy olyan országban, ahol az emberek nagy része nem önreflexív, és rengeteg különböző kezeletlen pszichés betegséget vesznek semmibe. Nem vágom, hogy Marci mit akart leleplezni és milyen céllal. Mit várt a disputától, és milyen haszonra számított társadalmilag (vagy akár újságírószakmailag). Olyan volt, mint amikor a 2.vh. után Angliában beleálltak Churchillbe, aki szintén gyarló ember volt, de érdemei elvitathatatlanok. És?
Őszentsége Sobri Jóska
buhloone mindstate
8 hónapja
Neked van helyismereted. Szerinted nem fogják?Így.Nem is értem. Miért ne lenne választási (döntési) lehetőséged? Több is van: rá szavazol, másra szavazol, nem szavazol. Ha pedig nem ahhoz az OEVK-hoz tartozol, akkor értelemszerűen nincs beleszólásod.Hadházy politikai portfóliójába nem tartozik, nem is igazán fér bele, hogy azokra a problémákra keressen megoldást, amelyeket említettél. (Én már megelégednék annyival is, ha képes lenne jól megszervezni egy tüntetést, és nem érné be annak ismételgetésével, hogy „legyünk minél többen”.) Hadházy nem pártelnök, nem egy párt arca, akire Ózdon vagy Dél-Baranyában is szavazhatnak a népek: ő egy budapesti OEVK-ban akar újra mandátumot szerezni.de ugyanilyen ezer hasonlo sors van Zugloban is. szoval igen fontos lenne tudni, hogy szamukra mit ajanl Hadhazy?
nagylaza, főpohárnok
egy politikusnak nem fer bele, hogy megkeresse a megoldast a megelhetesi problemakra? ne haragudj, de. rohadtul az a legfontosabb feladata. vagy legalabb elmondani, hogy mi az elkepzelese ezekkel kapcsolatban. epp ezert mondom, hogy o nem politikus. o egy oknyomozo ujsagiro, kozpenzbol eltartva. legalabb a telex-444-24.hu-stb kapcsan eldonthetem, hogy ot eltartom-e az oknyomozo ujsagirokat. Hadhazy kapcsan nem tudtam ezt eldonteni.
csebi
Hadházy Ákostól ne azt várd, hogy a megélhetési problémákra fog választ adni. Más az erőssége, a profilja, a tematikája. Számára a korrupció elleni küzdelem a No. 1. Így kell szeretni, vagy nem szeretni. Ha a zuglóiaknak ez nem tetszik, és azt szeretnék, ha a munkahelyteremtési programokra fókuszálna, akkor nem fogják (újra) megválasztani. Ilyen egyszerű.
nagylaza, főpohárnok
Őszentsége Sobri Jóska
8 hónapja
Így.Nem is értem. Miért ne lenne választási (döntési) lehetőséged? Több is van: rá szavazol, másra szavazol, nem szavazol. Ha pedig nem ahhoz az OEVK-hoz tartozol, akkor értelemszerűen nincs beleszólásod.Hadházy politikai portfóliójába nem tartozik, nem is igazán fér bele, hogy azokra a problémákra keressen megoldást, amelyeket említettél. (Én már megelégednék annyival is, ha képes lenne jól megszervezni egy tüntetést, és nem érné be annak ismételgetésével, hogy „legyünk minél többen”.) Hadházy nem pártelnök, nem egy párt arca, akire Ózdon vagy Dél-Baranyában is szavazhatnak a népek: ő egy budapesti OEVK-ban akar újra mandátumot szerezni.de ugyanilyen ezer hasonlo sors van Zugloban is. szoval igen fontos lenne tudni, hogy szamukra mit ajanl Hadhazy?
nagylaza, főpohárnok
csebi
nagylaza, főpohárnok
8 hónapja
Nem is értem. Miért ne lenne választási (döntési) lehetőséged? Több is van: rá szavazol, másra szavazol, nem szavazol. Ha pedig nem ahhoz az OEVK-hoz tartozol, akkor értelemszerűen nincs beleszólásod.Hadházy politikai portfóliójába nem tartozik, nem is igazán fér bele, hogy azokra a problémákra keressen megoldást, amelyeket említettél. (Én már megelégednék annyival is, ha képes lenne jól megszervezni egy tüntetést, és nem érné be annak ismételgetésével, hogy „legyünk minél többen”.) Hadházy nem pártelnök, nem egy párt arca, akire Ózdon vagy Dél-Baranyában is szavazhatnak a népek: ő egy budapesti OEVK-ban akar újra mandátumot szerezni.de ugyanilyen ezer hasonlo sors van Zugloban is. szoval igen fontos lenne tudni, hogy szamukra mit ajanl Hadhazy?
nagylaza, főpohárnok
csebi
8 hónapja
Mi? Ne már. Attól, hogy az oroszok adnak munkát az öreg Tuckernek, nem lesz amerikai orosz érdekszféra. Most én mondom: engedd ki magad a MSNBC/CNN/Reddit buborékból egy kicsit.Félreérted, Undi az USA-ról beszél 😛tekintve hogy a talking headeket mennyire megvették putinék
Bár, ahogy most kinéz a dolog, az USA is szépen belecsúszik a keleti érdekszférába 😀
Lúdas Solymi
és hogy egyébként is mennyit segítenek egymásnak
már rég belecsúszott
Negritis, a vajda
Tények inkább:
1) DJT 1,5%-kal megnyerte az amerikai választásokat, az ország másik fele ettől nem kezdte el szeretni, sőt, az approval ratingje szépen megy is le. Az a 7x millió ember, aki Harrisre leszavazott, ő is orosz befolyás alatt áll?
2) Amit most a demokraták óriási világégésként élnek meg (Project 2025), azt képzeld el visszafelé, hogy miként élték meg a repik Obama két évét, amíg szupertöbbsége volt a Szenátusban. Pl. addig a nők csak nyomós okkal válhattak el, ez óriási törés volt akkor a repik szemében. Sorolhatnám.
3) Az, hogy a mostani vezetés egy követ fúj Putinnal, az nem "megvétel" alapú, hanem két dologra épül:
3/A) Putin imidzse, amit az orosz vezetés 2 évtizede épít, méghozzá, hogy az öreg Vladimir, a volt KGB ügynök a keresztény világ elsőszámú védelmezője. Ezt a képet nagyon könnyen elhiszik, főleg azok, akik pl. elhiszik hogy DJT keresztény
3/B) Üzlet. Autocracy Inc., Applebaum könyve nagyon szépen leírja (még csak rövidítve olvastam, de ott van a teljes a polcomon), ezek az "erős" vezetők üzleti ügyek mentén dolgoznak. Tranzakciós alapon, ha úgy tetszik, nem elvek mentén.
4) A big corporate érdekek mindig előrébb valók lesznek, mint bármilyen más érdekek. Ez Putin is tudja, Trump is tudja. A rendszernek (már hogy a késő kapitalizmusnak) teljesen logikus és levezethető következménye, ahol most állunk.

8 hónapja
Én ezt nem így látom.a Csernus interjú volt a legjobb interjúja eddig. nem ült fel Csernus manipulációinak, nem engedte, hogy átvegye tőle az interjúztató szerepét, és a végén leleplezte mint gyáva, hiteltelen, felelősséget vállalni nem tudó, nulla önazonossággal bíró sarlantánt. jó lenne már, ha Csernus eltűnne a közéletből végre, nála kártékonyabb celeb nem sok van.Azogy a Gen Z mondaná: inasba rakta. Dehát ő Csernus, őt nem fogja Marci "ledumálni", most is rossz stratégiával beszélgetett vele. Sajnos egyre több a rossz interjúja, beszélgetése, én a Rubint Rékásat kimondottan gyengének, a Szinetárosat sablonosnak, a Kovács Lajososat uncsinak, a Bakácsosat meg simán felszínesnek, koncepciótlannak, ergyának tartottam, egyre inkább merevedik bele önnön gulyásmarciságába, meg a mindenbe szociokommunista attitűdöt beleerőltetniakarás vágyába, és hatalmasodik el a beszélgetéseken a rutin, amiért nagy kár. Tényleg mehetne inkább politizálni.Aha. Ezt nem láttam.Én azt látom, hogy vannak, akik legalább tiltakoznak, és vannak, akik a büdös életben nem voltak hajlandók felemelni a sejhajukat, csak sóhajtoznak a képernyő előtt ülve. (Nem személyeskedés.) Marcitól pedig ugyanilyen alapon meg lehet kérdezni, hogy ő mi ért el, amikor civil aktivistaként működött, vagy éppen a KOMA-t szervezte. Nekem eszembe se jutna ezért basztatni, ellenkezőleg, becsülöm azért, amit tett. Ma este azt se tudta, mi folyik körülötte.Most néztem meg a Partizánon a délután élőben készített Csernus Imre - Gulyás Marci beszélgetést, meg is van a megoldás, hogy mi baszta fel Marci agyát. Csernus teljesen kiakasztotta, beborította, bizonyos dolgokban helyretette.
nagylaza, főpohárnok
Őszentsége Sobri Jóska
nagylaza, főpohárnok
Őszentsége Sobri Jóska
deyell
Vagyis az adás valóban szórakoztató volt, de Csernus mint addiktológus sok ember életet mentette meg, de ha csak egy jóbarátomét mentette is volna meg, senki másét, én már akkoris adom neki a pirospontot, és bizonyosan tudom, hogy nem sarlatán.
Azt se látom, hogy attól, hogy Csernus, mint ember gyarló, ez mennyiben releváns az általa megcselekedettek, elmondottak relációjában. Nekem nem hiteltelen egy kövér dietetikus, és a mondandójának hasznossága, validsága nem függ attól, hogy mondjuk krémest zabál pacallal, ahogy nemegy pszichológust ismerek, akinek tönkrement a házassága vagy személyiségzavara van, ettől még lehetnek hasznosak a meglátásai, sokaknak segíthet, ahogy volt olyan fogorvosom, akit emberileg tróger volt, de fasza pótlást készített, és így tovább.
Abban igazat adok, hogy Csernus emberileg, mondjuk úgy, nem tökéletes, de legyen csak a közéletben, és semmi kártékonyságát nem látom.
Mint ember hiú és elcelebesedett, és nekem az se tetszik, hogy addiktológusként kocsmát nyitott, de ezek az ő emberi kvalitásairól szólnak és nem a szakmai kompetenciáiról, hitelességéről.
Hatékony szakember, gyarló ember, nem látom az interjú hasznosságát egy olyan országban, ahol az emberek nagy része nem önreflexív, és rengeteg különböző kezeletlen pszichés betegséget vesznek semmibe. Nem vágom, hogy Marci mit akart leleplezni és milyen céllal. Mit várt a disputától, és milyen haszonra számított társadalmilag (vagy akár újságírószakmailag). Olyan volt, mint amikor a 2.vh. után Angliában beleálltak Churchillbe, aki szintén gyarló ember volt, de érdemei elvitathatatlanok. És?
8 hónapja
ja tényleg, Győzike meg a re: zebrasógorság a generalisszimusszal1, arra figyeljen, hogy ez csak zebrasógorság maradjon, és ne csússzon lyuksógorságba
2, összefújta a szél a szemetet, vagy inkább
3, összenő, ami összetartozik
8 hónapja
Az a csodálatos, hogy Nem létezik olyan celeb, akinél ne tudnál egy kártékonyabbat mondani.😉hát van egy trió/négyes akinél szerintem nem könnyű, különböző okokból
ozibozi
Csernus
Győzike
Nagy Feró/Ufós Atis
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
8 hónapja
Az a csodálatos, hogy Nem létezik olyan celeb, akinél ne tudnál egy kártékonyabbat mondani.😉
8 hónapja
holnap tervezem megnézni, de nagyon kiváncsi vagoyk ráa Csernus interjú volt a legjobb interjúja eddig. nem ült fel Csernus manipulációinak, nem engedte, hogy átvegye tőle az interjúztató szerepét, és a végén leleplezte mint gyáva, hiteltelen, felelősséget vállalni nem tudó, nulla önazonossággal bíró sarlantánt. jó lenne már, ha Csernus eltűnne a közéletből végre, nála kártékonyabb celeb nem sok van.Azogy a Gen Z mondaná: inasba rakta. Dehát ő Csernus, őt nem fogja Marci "ledumálni", most is rossz stratégiával beszélgetett vele. Sajnos egyre több a rossz interjúja, beszélgetése, én a Rubint Rékásat kimondottan gyengének, a Szinetárosat sablonosnak, a Kovács Lajososat uncsinak, a Bakácsosat meg simán felszínesnek, koncepciótlannak, ergyának tartottam, egyre inkább merevedik bele önnön gulyásmarciságába, meg a mindenbe szociokommunista attitűdöt beleerőltetniakarás vágyába, és hatalmasodik el a beszélgetéseken a rutin, amiért nagy kár. Tényleg mehetne inkább politizálni.Aha. Ezt nem láttam.Én azt látom, hogy vannak, akik legalább tiltakoznak, és vannak, akik a büdös életben nem voltak hajlandók felemelni a sejhajukat, csak sóhajtoznak a képernyő előtt ülve. (Nem személyeskedés.) Marcitól pedig ugyanilyen alapon meg lehet kérdezni, hogy ő mi ért el, amikor civil aktivistaként működött, vagy éppen a KOMA-t szervezte. Nekem eszembe se jutna ezért basztatni, ellenkezőleg, becsülöm azért, amit tett. Ma este azt se tudta, mi folyik körülötte.Most néztem meg a Partizánon a délután élőben készített Csernus Imre - Gulyás Marci beszélgetést, meg is van a megoldás, hogy mi baszta fel Marci agyát. Csernus teljesen kiakasztotta, beborította, bizonyos dolgokban helyretette.
nagylaza, főpohárnok
Őszentsége Sobri Jóska
nagylaza, főpohárnok
Őszentsége Sobri Jóska
deyell
Csernus több szempontból is legalja, de jó beszélőkéje van szal mindenképp érdekel
8 hónapja
a Csernus interjú volt a legjobb interjúja eddig. nem ült fel Csernus manipulációinak, nem engedte, hogy átvegye tőle az interjúztató szerepét, és a végén leleplezte mint gyáva, hiteltelen, felelősséget vállalni nem tudó, nulla önazonossággal bíró sarlantánt. jó lenne már, ha Csernus eltűnne a közéletből végre, nála kártékonyabb celeb nem sok van.Azogy a Gen Z mondaná: inasba rakta. Dehát ő Csernus, őt nem fogja Marci "ledumálni", most is rossz stratégiával beszélgetett vele. Sajnos egyre több a rossz interjúja, beszélgetése, én a Rubint Rékásat kimondottan gyengének, a Szinetárosat sablonosnak, a Kovács Lajososat uncsinak, a Bakácsosat meg simán felszínesnek, koncepciótlannak, ergyának tartottam, egyre inkább merevedik bele önnön gulyásmarciságába, meg a mindenbe szociokommunista attitűdöt beleerőltetniakarás vágyába, és hatalmasodik el a beszélgetéseken a rutin, amiért nagy kár. Tényleg mehetne inkább politizálni.Aha. Ezt nem láttam.Én azt látom, hogy vannak, akik legalább tiltakoznak, és vannak, akik a büdös életben nem voltak hajlandók felemelni a sejhajukat, csak sóhajtoznak a képernyő előtt ülve. (Nem személyeskedés.) Marcitól pedig ugyanilyen alapon meg lehet kérdezni, hogy ő mi ért el, amikor civil aktivistaként működött, vagy éppen a KOMA-t szervezte. Nekem eszembe se jutna ezért basztatni, ellenkezőleg, becsülöm azért, amit tett. Ma este azt se tudta, mi folyik körülötte.Most néztem meg a Partizánon a délután élőben készített Csernus Imre - Gulyás Marci beszélgetést, meg is van a megoldás, hogy mi baszta fel Marci agyát. Csernus teljesen kiakasztotta, beborította, bizonyos dolgokban helyretette.
nagylaza, főpohárnok
Őszentsége Sobri Jóska
nagylaza, főpohárnok
Őszentsége Sobri Jóska
buhloone mindstate
8 hónapja
Félreérted, Undi az USA-ról beszél 😛tekintve hogy a talking headeket mennyire megvették putinék
Bár, ahogy most kinéz a dolog, az USA is szépen belecsúszik a keleti érdekszférába 😀
Lúdas Solymi
és hogy egyébként is mennyit segítenek egymásnak
már rég belecsúszott
8 hónapja
Félreérted, Undi az USA-ról beszél 😛Attól már nem kell.Mondjuk tobbszor kifejtettem, hogy kifejezetten tartok a keleti erdekszferaba csuszastol, az ellenkezojet meg egyszer sem, de egeszsegedre. Kicsit furanak tartom, hogy ilyenekrol fantazialsz, de kinek mi.erre most Undi kiverte.444.hu/2025/03/26/szijjarto-a-voros-teren-jelentette-be-hogy-fokozzuk-az-egyuttmukodest-az-oroszokkalAzért ennek így elég komoly üzenetértéke is van.
hát ez gec.
nem, ilyen nincs.
petey
Mikey
Zdrásztvujtye fórumtársak!
Amadeus the Young
undisputedly
gabokocka
8 hónapja
Ahol a fidesz kériVannak még titkos esélyesek valóban 😊esetleg még Horváth Csabikát el lehetne indítani valahol, mint titkos adu ász 😀mondjuk aki a Greczy Zsoltra szavaz az meg is erdemli, hogy OV maradjon hatalmon.444.hu/2025/03/26/a-dk-elindul-magyar-peter-ellen-a-hegyvideken🤔 🤔 🤔
Akkor a Viktor ellenes szavazók is dönthetnek. Nem tudom mennyire lesz itt döntési nehézség?
zinedine5
Minő meglepetés
Gyurma Pappa
csebi
somoskovig
Ungár vajon hol fog elindulni?
csebi
8 hónapja
Vannak még titkos esélyesek valóban 😊esetleg még Horváth Csabikát el lehetne indítani valahol, mint titkos adu ász 😀mondjuk aki a Greczy Zsoltra szavaz az meg is erdemli, hogy OV maradjon hatalmon.444.hu/2025/03/26/a-dk-elindul-magyar-peter-ellen-a-hegyvideken🤔 🤔 🤔
Akkor a Viktor ellenes szavazók is dönthetnek. Nem tudom mennyire lesz itt döntési nehézség?
zinedine5
Minő meglepetés
Gyurma Pappa
csebi
somoskovig
Ungár vajon hol fog elindulni?
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
8 hónapja
Nem rajta múlik szerintemOtt is maradhatna.444.hu/2025/03/26/szijjarto-a-voros-teren-jelentette-be-hogy-fokozzuk-az-egyuttmukodest-az-oroszokkalAzért ennek így elég komoly üzenetértéke is van.
hát ez gec.
nem, ilyen nincs.
petey
Mikey
warr_b
8 hónapja
Világos, A mondandóm lényege nekem is csak az volt, hogy ezt még a momentummal egyeztetve Hajnalka támogatására találták ki, nem pedig MP ellen, ahogy ezt a sajtó most is löki headline-ban folyamatosan, mintha őt ellene találták volna ki.A mondandóm lényege így se változik 😊 Gréczyt tényleg agyonverné egy törött nyelű seprű is bármelyik körzetben. Onnan lehet tudni, hogy a DK-t nem érdekli egy körzet, hogy ott Zsolti indul.Őt még február elején Hajnal ellen szántákMondjuk pont Gréczy indítása pont a Hegyvidéken azért beárazza, mennyire komolyan gondolja ezt komolyan a DK 😀444.hu/2025/03/26/a-dk-elindul-magyar-peter-ellen-a-hegyvideken🤔 🤔 🤔
zinedine5
Minő meglepetés
Gyurma Pappa
MC12
ozibozi
MC12
8 hónapja
telex.hu/belfold/2025/03/26/adaptiv-vedelem-kormanytisztviselo-ujdorog-granatNincs itt semmi látnivaló, már holnap folytatják, max az éles cuccok helyett menetelés lesz 😂
Közben Ruszin-Szendi belengette, hogy azért ez nem nem annyira volt önkéntes dolog, mint mondják.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
8 hónapja
Ott is maradhatna.444.hu/2025/03/26/szijjarto-a-voros-teren-jelentette-be-hogy-fokozzuk-az-egyuttmukodest-az-oroszokkalAzért ennek így elég komoly üzenetértéke is van.
hát ez gec.
nem, ilyen nincs.
petey
Mikey

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
8 hónapja
Attól már nem kell.Mondjuk tobbszor kifejtettem, hogy kifejezetten tartok a keleti erdekszferaba csuszastol, az ellenkezojet meg egyszer sem, de egeszsegedre. Kicsit furanak tartom, hogy ilyenekrol fantazialsz, de kinek mi.erre most Undi kiverte.444.hu/2025/03/26/szijjarto-a-voros-teren-jelentette-be-hogy-fokozzuk-az-egyuttmukodest-az-oroszokkalAzért ennek így elég komoly üzenetértéke is van.
hát ez gec.
nem, ilyen nincs.
petey
Mikey
Amadeus the Young
undisputedly
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
8 hónapja
Mondjuk tobbszor kifejtettem, hogy kifejezetten tartok a keleti erdekszferaba csuszastol, az ellenkezojet meg egyszer sem, de egeszsegedre. Kicsit furanak tartom, hogy ilyenekrol fantazialsz, de kinek mi.erre most Undi kiverte.444.hu/2025/03/26/szijjarto-a-voros-teren-jelentette-be-hogy-fokozzuk-az-egyuttmukodest-az-oroszokkalAzért ennek így elég komoly üzenetértéke is van.
hát ez gec.
nem, ilyen nincs.
petey
Mikey
Amadeus the Young
8 hónapja
A mondandóm lényege így se változik 😊 Gréczyt tényleg agyonverné egy törött nyelű seprű is bármelyik körzetben. Onnan lehet tudni, hogy a DK-t nem érdekli egy körzet, hogy ott Zsolti indul.Őt még február elején Hajnal ellen szántákMondjuk pont Gréczy indítása pont a Hegyvidéken azért beárazza, mennyire komolyan gondolja ezt komolyan a DK 😀444.hu/2025/03/26/a-dk-elindul-magyar-peter-ellen-a-hegyvideken🤔 🤔 🤔
zinedine5
Minő meglepetés
Gyurma Pappa
MC12
ozibozi
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
8 hónapja
erre most Undi kiverte.444.hu/2025/03/26/szijjarto-a-voros-teren-jelentette-be-hogy-fokozzuk-az-egyuttmukodest-az-oroszokkalAzért ennek így elég komoly üzenetértéke is van.
hát ez gec.
nem, ilyen nincs.
petey
Mikey
8 hónapja
444.hu/2025/03/26/szijjarto-a-voros-teren-jelentette-be-hogy-fokozzuk-az-egyuttmukodest-az-oroszokkalAzért ennek így elég komoly üzenetértéke is van.
hát ez gec.
nem, ilyen nincs.
petey
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May