Politika
64 feliratkozó
2 hónapja
Eletemben először Krúbit hallgatok. 😀fókuszcsoport műsorok miatt már tzuti hallottam pár számát, de meg vagyok nélküle 😀
Toca
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Mondhatni a kedvenc közéleti személyiségem Puzsér, de megbocsáthatatlan számomra, hogy Siskát meg se hívták, úgy hogy kb 25 éve szidja Vityát folyamatosan, ráadásul tehetségben/tudásban top3 rapper még most is, a tehetségtelen napraforgó Hősöket pedig igen.nem hívták meg vagy nem akart ott lenni?
eaglesmcnabb
2 hónapja
Shabat Shalom bekoszones utan free Palestina igazi plot twistEgy igazi fasz.
JéBé
2 hónapja
Eletemben először Krúbit hallgatok. 😀
2 hónapja
Na Krúbi
Don't talk the walk, Walk the talk!
2 hónapja
Mondhatni a kedvenc közéleti személyiségem Puzsér, de megbocsáthatatlan számomra, hogy Siskát meg se hívták, úgy hogy kb 25 éve szidja Vityát folyamatosan, ráadásul tehetségben/tudásban top3 rapper még most is, a tehetségtelen napraforgó Hősöket pedig igen.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
2 hónapja
Shabat Shalom bekoszones utan free Palestina igazi plot twist
2 hónapja
De meglett a 90k fekszenek le a gyerekek 😀De jó lenne egy Majka Csurran, cseppen egy ilyen tömeg előtt.RTL nem engedte
Nomac
ozibozi
2 hónapja
De jó lenne egy Majka Csurran, cseppen egy ilyen tömeg előtt.RTL nem engedte
Nomac
2 hónapja
24.hu/kozelet/2026/04/10/kreml-fidesz-valasztasi-vereseg/

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
2 hónapja
Tudom láttam, de neki itt lenne a helye egy ideális világban. Mondjuk egy ideális világban nem lenne ilyen koncert.Funk már volt.ki volt írva, hogy ott lesz 😀 én bírom, vannak jó számai 😀Krúbi meg Funk volt már?Funk nem úgy volt hogy nem lesz pl a Hősök miatt?
Pep71
zacknorb
Pep71
Titkon remélek egy Bobafett meglepetés fellépőt.Mondta a vlogjaban, hogy emiatt nem fog hazajönni most Izraelből, de nem is tudna.
Sebii
De írt egy új dalt.
Őszentsége Sobri Jóska
2 hónapja
Funk már volt.ki volt írva, hogy ott lesz 😀 én bírom, vannak jó számai 😀Krúbi meg Funk volt már?Funk nem úgy volt hogy nem lesz pl a Hősök miatt?
Pep71
zacknorb
Pep71
Titkon remélek egy Bobafett meglepetés fellépőt.Mondta a vlogjaban, hogy emiatt nem fog hazajönni most Izraelből, de nem is tudna.
Sebii
De írt egy új dalt.
2 hónapja
Partizános volt aztán solo + hvgKi a speaker? Miskolci azt mar tudom. 😀Tóth Jakab
Toca
bobi0092
2 hónapja
B+, nem OV mondta, hogy agyagba kell döngölni a kommunistákat, pláne nem az újratemetésen, hanem Németh Zsolt Zalaegerszegen.
2 hónapja
Ki a speaker? Miskolci azt mar tudom. 😀
2 hónapja
xddddddddddddd keresett a rém, a herém 😀😀😀
2 hónapja
Titkon remélek egy Bobafett meglepetés fellépőt.
2 hónapja
ízlés dolga, de ez zeneileg elég szar és a közönséget figyelő kamerán sem nagyon látom, hogy be lennének zsongva.
2 hónapja
ki volt írva, hogy ott lesz 😀 én bírom, vannak jó számai 😀Krúbi meg Funk volt már?Funk nem úgy volt hogy nem lesz pl a Hősök miatt?
Pep71
zacknorb
2 hónapja
Redai mondjuk pont az.A pirus kapucnis nem Reday Gabor a Keleten nyugaton / itt es akkor podcastbol?Szélsőközepes a tag, meg a tesója is, so simán lehet bármelyik
JéBé
zacknorb
2 hónapja
Krúbi meg Funk volt már?Funk nem úgy volt hogy nem lesz pl a Hősök miatt?
Pep71