Politika
69 feliratkozó
1 hónapja
MEGVÉGGYÜK A PUTYIN URAT!
Fuhhbazdmeg.
Szerkesztette: Brouwerij van de Vrij
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
1 hónapja
telex.hu/belfold/2026/03/17/het-orvos-felmondott-a-bajcsy-zsilinszky-korhaz-belgyogyaszati-osztalyan-mas-korhazba-mennek-at

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
Hiába voltak jóval többen a Nemzeti meneten, valahogy az utóbbi napokban mégis a fidesz tudja jobban lekommunikálni a saját sikerét. Baromi jó ötlet volt az Orbán országjárás, így hogy kérdezni nem lehet, nincs nagy kockázat benne. A Tiszánál meg azt látom hogy meglepte őket és nem tudnak semmivel reagálni. Hiába volt egyértelmű nagyobb a tömeg vasárnap a tiszas rendezvényen, mint október 23-án, akkor mégis erőteljesebbnek hatott a kommunikáció. Tiszás belső körökben is azt látom, hogy csalódottság van azért hogy a Békemenet is jól sikerült és az Orbán országjárás is.Milyen sikerét?
focilap
Hogy még nem vagyunk háborúban?
Mire volt jó ötlet?
Eltudja mondani ugyanazt a mantrát előben azoknak a hívőknek akik amugyis rászavaznak? Vagy szerinted ezzel bárkit neggyőz?
Meglepte? Nem tudnak mit csinálni?
Én azt látom, hogy MP tolja a rendes országjárást, Tiszások tolják a mozgósítást.
Persze lehetne ADHD módján mindig fröcsögni azon, hogy keveseb voltak Orbánnál de ez a ti oldaltok válasza bármire is.
Csakódottság?
Lehet a Tisza DPK-ban csalódottság van. De a Tisza pártnál én azt látom, hogy mindenki feltöltődött a vasárnapi menetből és erőt merítettek és topják tovább.
Békemenet jól sikerült. Hát ennyi celebbel, hogyan sikerülhetett volna, hiszen az ezekne a lényege nem? Meghát volt aki úgy látta többen is voltak. Tényekkel meg ugye nem foglalkozunk csak ha TV2-s!
1 hónapja
Persze.Csodálkoztam, hogy ez nem került korábban elő. 😀
Hiszen Musk se "nazi salute" amit előadott, neki csak jönnek a szívéből a nagy érzések, és szállnak fel az égbe, hiszen se a horogkeresztes karszalagot nem tette fel, se náci egyenruha nincs rajta.
Neked is köszi, hogy segítesz csebit meggyőzni arról, hogy egy hívő nem meggyőzhető.
Őszentsége Sobri Jóska
Ha már előhoztad: kezdjük ott, hogy tisztázzuk: szerintem Musk egy kábítószer függő elmebeteg lett az utóbbi években, aki valószínűleg szakorvosi felügyeletre szorulna. De túl sok a pénze és a befolyása ahhoz, hogy elszabadult hajóágyúként fertőzze a social mediát olyan mértékben, amilyen mértékben élő ember megközelítőleg sem tudta mindeddig. Aztán folytassuk ott, hogy amit különleges elnöki megbízottként művelt az számomra "világrekord" abban a tekintetben, hogy ekkora különbséget egy ember szellemi képességei és adott feladatban nyújtott teljesítménye között én még nem láttam.
Erről a karmozdulatról pedig azt gondolom, hogy igen, náci karlendítés. Nem azért, mert annak is szánta. Szerintem csak egy elbaszott veletek vagyok, imádlak benneteket akart ez lenni. De - egyetértek ebben veled - ez nem számít, ha egyébként a duma, a faszi, stb. - egyszóval a kontextus - alapján fel lehet fogni náci karlenditésként. Márpedig (indokoltan) fel lehet => tehát az.
Azt pedig, hogy ebben a kérdésben van-e kettőnk között hívő, és ha van, akkor melyikünk az, azt nem mi fogjuk eldönteni.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
1 hónapja
Hiába voltak jóval többen a Nemzeti meneten, valahogy az utóbbi napokban mégis a fidesz tudja jobban lekommunikálni a saját sikerét. Baromi jó ötlet volt az Orbán országjárás, így hogy kérdezni nem lehet, nincs nagy kockázat benne. A Tiszánál meg azt látom hogy meglepte őket és nem tudnak semmivel reagálni. Hiába volt egyértelmű nagyobb a tömeg vasárnap a tiszas rendezvényen, mint október 23-án, akkor mégis erőteljesebbnek hatott a kommunikáció. Tiszás belső körökben is azt látom, hogy csalódottság van azért hogy a Békemenet is jól sikerült és az Orbán országjárás is.Hét ja, kicsit csalódás, hogy az ellenfél nem teljesen hülye és nem ingyen, munka nélkül adja a győzelmet. 😊
focilap
(Komolyra fordítva: szerintem a vasárnap SOKKAL jobban sikerült összevetésben, mint az okróber 23.-i. MP is jobb volt, a hangulat is jobb volt, az azonnali reakciók is jobbak voltak. Ha a környezetedben ennek ellenére csalódottságot látsz a tiszásoknál, az inkább lehet fáradtség, fásultság miatt. Nyugi, mindenki fárad, mindenki fásul, nem csak a környezeted.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
1 hónapja
telex.hu/belfold/2026/03/17/civil-ruhas-tekesek-rendorok-bekemenet-marcius-15-tiltakozo-ferfi-kivezetes-megbilincseltekugye ugye, minek ment oda?!www.facebook.com/share/r/1AEL5DigrZ/?mibextid=wwXIframúgy nem értem, mi értelme ennek, hogyha tudja, hogy durván nem fogják szeretni?
ozibozi
petey
Löfli
Azért ez így elég wtf, civil ruhás, fegyveres tekesek se szó, se beszéd megbilincselik és elviszik...

1 hónapja
telex.hu/belfold/2026/03/17/tisza-part-nemzeti-menet-marcius-15-ukran-zaszlos-provokacio-digitalis-demokraciafejlesztesi-ugynokseg

1 hónapja
ezt csak ő tudjaugye ugye, minek ment oda?!www.facebook.com/share/r/1AEL5DigrZ/?mibextid=wwXIframúgy nem értem, mi értelme ennek, hogyha tudja, hogy durván nem fogják szeretni?
ozibozi
petey
Löfli
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
1 hónapja
ha majd megy már a démonűzés, utánna megpróbálomGyőzd meg.Hiába voltak jóval többen a Nemzeti meneten, valahogy az utóbbi napokban mégis a fidesz tudja jobban lekommunikálni a saját sikerét. Baromi jó ötlet volt az Orbán országjárás, így hogy kérdezni nem lehet, nincs nagy kockázat benne. A Tiszánál meg azt látom hogy meglepte őket és nem tudnak semmivel reagálni. Hiába volt egyértelmű nagyobb a tömeg vasárnap a tiszas rendezvényen, mint október 23-án, akkor mégis erőteljesebbnek hatott a kommunikáció. Tiszás belső körökben is azt látom, hogy csalódottság van azért hogy a Békemenet is jól sikerült és az Orbán országjárás is.hess hess
focilap
Josszi
Őszentsége Sobri Jóska
1 hónapja
ugye ugye, minek ment oda?!www.facebook.com/share/r/1AEL5DigrZ/?mibextid=wwXIframúgy nem értem, mi értelme ennek, hogyha tudja, hogy durván nem fogják szeretni?
ozibozi
petey

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
Hiába voltak jóval többen a Nemzeti meneten, valahogy az utóbbi napokban mégis a fidesz tudja jobban lekommunikálni a saját sikerét. Baromi jó ötlet volt az Orbán országjárás, így hogy kérdezni nem lehet, nincs nagy kockázat benne. A Tiszánál meg azt látom hogy meglepte őket és nem tudnak semmivel reagálni. Hiába volt egyértelmű nagyobb a tömeg vasárnap a tiszas rendezvényen, mint október 23-án, akkor mégis erőteljesebbnek hatott a kommunikáció. Tiszás belső körökben is azt látom, hogy csalódottság van azért hogy a Békemenet is jól sikerült és az Orbán országjárás is.Szerintem rossz oldalon próbálkozol, itt nem nagyon vannak Fideszesek rajtad kívül 😊
focilap
1 hónapja
de mi volt az előzmény? provokált beszólogatott vagy mi?www.facebook.com/share/r/1AEL5DigrZ/?mibextid=wwXIframúgy nem értem, mi értelme ennek, hogyha tudja, hogy durván nem fogják szeretni?
ozibozi
petey
1 hónapja
Hiába voltak jóval többen a Nemzeti meneten, valahogy az utóbbi napokban mégis a fidesz tudja jobban lekommunikálni a saját sikerét. Baromi jó ötlet volt az Orbán országjárás, így hogy kérdezni nem lehet, nincs nagy kockázat benne. A Tiszánál meg azt látom hogy meglepte őket és nem tudnak semmivel reagálni. Hiába volt egyértelmű nagyobb a tömeg vasárnap a tiszas rendezvényen, mint október 23-án, akkor mégis erőteljesebbnek hatott a kommunikáció. Tiszás belső körökben is azt látom, hogy csalódottság van azért hogy a Békemenet is jól sikerült és az Orbán országjárás is.Az tényleg kurva nagy siker, hogy a vidéki nyuggereket és közmunkásokat, meg az akkugyári vendégmunkásokat buszoztatva sikerült fele annyi embert összeszedni, mint amennyien a Nemzeti meneten voltak. Szintén buszoztatva nem tudnak megtölteni Kaposváron vagy Egerben egy főteret, miközben Magyar Péter ezeket nevetve hozta. Ezek mind azt mutatják, hogy csak erőlködik a Fidesz.
focilap
Aztán persze, hogy a zsák krumplival, meg így-úgy vett vagy kikényszerített szavazatok mennyit jelentenek majd, április 12-én kiderül.
1 hónapja
Győzd meg.Hiába voltak jóval többen a Nemzeti meneten, valahogy az utóbbi napokban mégis a fidesz tudja jobban lekommunikálni a saját sikerét. Baromi jó ötlet volt az Orbán országjárás, így hogy kérdezni nem lehet, nincs nagy kockázat benne. A Tiszánál meg azt látom hogy meglepte őket és nem tudnak semmivel reagálni. Hiába volt egyértelmű nagyobb a tömeg vasárnap a tiszas rendezvényen, mint október 23-án, akkor mégis erőteljesebbnek hatott a kommunikáció. Tiszás belső körökben is azt látom, hogy csalódottság van azért hogy a Békemenet is jól sikerült és az Orbán országjárás is.hess hess
focilap
Josszi
1 hónapja
A legdurvább hangja a nőnek van benne. Egy lincselés kinézne belőlük simánwww.facebook.com/share/r/1AEL5DigrZ/?mibextid=wwXIframúgy nem értem, mi értelme ennek, hogyha tudja, hogy durván nem fogják szeretni?
ozibozi
petey
1 hónapja
Hiába voltak jóval többen a Nemzeti meneten, valahogy az utóbbi napokban mégis a fidesz tudja jobban lekommunikálni a saját sikerét. Baromi jó ötlet volt az Orbán országjárás, így hogy kérdezni nem lehet, nincs nagy kockázat benne. A Tiszánál meg azt látom hogy meglepte őket és nem tudnak semmivel reagálni. Hiába volt egyértelmű nagyobb a tömeg vasárnap a tiszas rendezvényen, mint október 23-án, akkor mégis erőteljesebbnek hatott a kommunikáció. Tiszás belső körökben is azt látom, hogy csalódottság van azért hogy a Békemenet is jól sikerült és az Orbán országjárás is.hess hess
focilap
1 hónapja
hvg.hu/ingatlan/20260317_magyar-peter-semmisse-nyilvanitas-belugyminiszterium-penzugyminiszterium-eladas#mmv4vlg08yq95zt20imEzek a Titanicot is eladták volna jéghegy után.
warr_b
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
hvg.hu/ingatlan/20260317_magyar-peter-semmisse-nyilvanitas-belugyminiszterium-penzugyminiszterium-eladas#mmv4vlg08yq95zt20im

1 hónapja
Itt a fideszes robot.
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
1 hónapja
focilap
62
Hiába voltak jóval többen a Nemzeti meneten, valahogy az utóbbi napokban mégis a fidesz tudja jobban lekommunikálni a saját sikerét. Baromi jó ötlet volt az Orbán országjárás, így hogy kérdezni nem lehet, nincs nagy kockázat benne. A Tiszánál meg azt látom hogy meglepte őket és nem tudnak semmivel reagálni. Hiába volt egyértelmű nagyobb a tömeg vasárnap a tiszas rendezvényen, mint október 23-án, akkor mégis erőteljesebbnek hatott a kommunikáció. Tiszás belső körökben is azt látom, hogy csalódottság van azért hogy a Békemenet is jól sikerült és az Orbán országjárás is.
1 hónapja
MTK Ultra...Az MTK ultra, aki kétszer szed a libatepertőből.
Az valami mosószer?
🙄
zemanla
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
1 hónapja
www.facebook.com/share/r/1AEL5DigrZ/?mibextid=wwXIframúgy nem értem, mi értelme ennek, hogyha tudja, hogy durván nem fogják szeretni?
ozibozi
1 hónapja
Rákerestem, elsőre egy hvg cikket dobott be, amiben ez szerepelt "Bogos arról is kérdezte volna Trombitást, hogy miért kellene hősi jelzővel illetni a Waffen SS katonáit...". Ez elég kontextusnak tűnik. Ezek alapján a fickó nagyon jó eséllyel hülye / náci, Így a karlendítése se helló szia, hanem a náci.A propagandista, aki szerint Magyarországon a szegénység érdeklődés hiányában elmaradt.Fingom sincs, hogy ki az a kis Trombi. Arról sem, hogy a kép hol készült, miért készült, hova került ki, mi történt közben, mondott-e valamit, képvisel-e a fickó valamit, stb. Vagyis fingom sincs a kontextusról. Így nem tudok válaszolni sem. Ha elárulod nekem a kontextust, akkor megmondom, hogy karlendítés volt-e.(A képről: nekem továbbra sem változott a véleményem. A pártközpont közleményét leszarom, de számomra ez akkor lesz náci karlendítés, ha a kontextus is arra utal. Ha valami széljobbos tüntikén történt, vagy valami hasonló, akkor nyilván az. De nem látom a logót és a helyszínt eléggé, hogy eldöntsem.)Tök jó tudni, hogy szerinted a kis Trombi se náci karlendít.
peterk2005 udvari bolond
Akkor mit csinál, te hogy látod?
Őszentsége Sobri Jóska
peterk2005 udvari bolond
hvg.hu/itthon/20230827_trombitas_pecsi_stop_karlendites_tranzit
Őszentsége Sobri Jóska

1 hónapja
Beszivárgó áruló kém-így mondta