Politika
65 feliratkozó
8 hónapja
Illetve ezek után kiváncsi leszek, hogy hétfőn a fővárosi közgyűlésben mit fog csinálni Szandika, visszavonják-e fű alatt gyorsan a módosítókat, vagy szaladgál tovább tátott szájjal.nála ez utóbbi nem by default a szellemi kriptaszökevénysége okán? 🙂
somoskovig
8 hónapja
Volt kint egy "ez itt Gulyás Geri helye" tábla, vicces volt. 😊Ma az egész ellenzék egyesült a Pride-dal!Édes faszom vess tüzet, ezek már tényleg full vakon vannak. A "dugók, szemét és csőd" meg külön szép a káoszban vergődő MÁV és a lassan Mariana-árok alján járó repülőrajt közben...
Az elmúlt napokban Brüsszel a legmagasabb szinten, a Bizottság elnöke részéről tette többször is nyilvánvalóvá: Pride-nak Budapesten is lenni kell, ezért nem csoda, hogy a főváros vezetésének ez lett a legfontosabb!
Mintha ez lenne Budapest legnagyobb problémája. Dugók, szemét, csőd már nem számít, ha a Pride-ról van szó, semmi nem drága!
A mai nap újabb bizonyíték arra: az ellenzéknek a Pride fontosabb, mint a főváros, Brüsszel pedig fontosabb mint Magyarország!
Gulyás G.
StormST
8 hónapja
Ma az egész ellenzék egyesült a Pride-dal!Édes faszom vess tüzet, ezek már tényleg full vakon vannak. A "dugók, szemét és csőd" meg külön szép a káoszban vergődő MÁV és a lassan Mariana-árok alján járó repülőrajt közben...
Az elmúlt napokban Brüsszel a legmagasabb szinten, a Bizottság elnöke részéről tette többször is nyilvánvalóvá: Pride-nak Budapesten is lenni kell, ezért nem csoda, hogy a főváros vezetésének ez lett a legfontosabb!
Mintha ez lenne Budapest legnagyobb problémája. Dugók, szemét, csőd már nem számít, ha a Pride-ról van szó, semmi nem drága!
A mai nap újabb bizonyíték arra: az ellenzéknek a Pride fontosabb, mint a főváros, Brüsszel pedig fontosabb mint Magyarország!
Gulyás G.

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
8 hónapja
Főni azért most biztos idegesen adadadadadázik a hatvanpusztai zebraknak.
somoskovig
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
8 hónapja
Illetve ezek után kiváncsi leszek, hogy hétfőn a fővárosi közgyűlésben mit fog csinálni Szandika, visszavonják-e fű alatt gyorsan a módosítókat, vagy szaladgál tovább tátott szájjal.Én nagyon remélem, hogy valaki nekiszegezi a kérdést, hogy "akkor hogy is volt az, hogy maga tudja, hogy milyen lesz a Pride? Ennyire lenézi a magyarokat?"...
somoskovig

8 hónapja
Kovács Patrícia nagyot ment.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
8 hónapja
Illetve ezek után kiváncsi leszek, hogy hétfőn a fővárosi közgyűlésben mit fog csinálni Szandika, visszavonják-e fű alatt gyorsan a módosítókat, vagy szaladgál tovább tátott szájjal.
8 hónapja
Főni azért most biztos idegesen adadadadadázik a hatvanpusztai zebraknak.
8 hónapja
Mongyuk az látszik, hogy a hullám szépen erősödik az influencer-tüntetéstől kezdve, MP csak megszörföli - ha nem ügyes nagy pofáraesés lehet belőle...

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
8 hónapja
Környező utcákban is voltak, cca 500k
8 hónapja
írta a hirado.hu. A tudósításból áttételesen látszott, hogy milyen sokan vannak, amikor arról számoltak be, hogy a „menet eleje nem sokkal 17 óra után megérkezett a Műegyetem rakparton felállított nagyszínpadhoz, ekkor a menet vége éppen csak elindult a Városháza Parkból.”Már fikázni sem tudnak rendesen.
zacknorb
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
8 hónapja
írta a hirado.hu. A tudósításból áttételesen látszott, hogy milyen sokan vannak, amikor arról számoltak be, hogy a „menet eleje nem sokkal 17 óra után megérkezett a Műegyetem rakparton felállított nagyszínpadhoz, ekkor a menet vége éppen csak elindult a Városháza Parkból.”
Poloska vagyok.
8 hónapja
Szervezők is 200 ezret mondtak, Index szerint rendőrségi forrás a 400 ezret sem zárja ki.Inkább a duplája.Mennyi ember van kint Budapesten?ez minimum volt 100e
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
NB2
somoskovig
Poloska vagyok.
8 hónapja
én pedig azt mondom, ha a MiHazánk jól kommunikálna, simán leszedhetne 2-3-t a Fidesztől. Továbbra is tartom: iszonyat blama ez a Fidesznek! Legalább próbálták volna megakadályozni, de semmi!Mondjuk kezdesnek Elodke kinyithatott volna egy töri könyvet, de Dorcsi biztos azokat is lefoliazta.
NB2
Mindenesetre végülis szép volt, hogy nyíltan felvallaltak a homoszexualitást nyíltan űző Spárta szellemi örökségét. 😊
8 hónapja
Inkább a duplája.Mennyi ember van kint Budapesten?ez minimum volt 100e
NB2
8 hónapja
én pedig azt mondom, ha a MiHazánk jól kommunikálna, simán leszedhetne 2-3-t a Fidesztől. Továbbra is tartom: iszonyat blama ez a Fidesznek! Legalább próbálták volna megakadályozni, de semmi!Ennyi embert? Hogyan? Ez volt a max, amit ki tudott hozni ebből a fidesz, hogy a balhénak még a lehetőségét is megelőzték...
NB2

8 hónapja
én pedig azt mondom, ha a MiHazánk jól kommunikálna, simán leszedhetne 2-3-t a Fidesztől. Továbbra is tartom: iszonyat blama ez a Fidesznek! Legalább próbálták volna megakadályozni, de semmi!Nem tudta volna megpróbálni sem megakadályozni. Ma már egyféleképpen lehet megakadályozni ha orosz mintára szétvered. Azt meg nem vállalhatja be.
NB2
Itt a legnagyobb hiba az volt tőlük, hogy nem éltek azzal a kihátrálási lehetőséggel amit KariGeri adott nekik mikor önkormányzati rendezvénnyé tette.
Ott kellett volna kihátrálni és azt mondani, hogy rendben van, innentől minden felelősség BP-é.
8 hónapja
Mennyi ember van kint Budapesten?ez minimum volt 100e
8 hónapja
én pedig azt mondom, ha a MiHazánk jól kommunikálna, simán leszedhetne 2-3-t a Fidesztől. Továbbra is tartom: iszonyat blama ez a Fidesznek! Legalább próbálták volna megakadályozni, de semmi!
8 hónapja
Mennyi ember van kint Budapesten?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
8 hónapja
bárcsak, én csak mezei sétáló voltam ma, de kurvajó buli volt 😊Azért a kutyapártos dj ugyesen beküldte a Szabadság híd lábánál a Nélküled disco verziót a néhány lézengő zsebnáci bosszantására 😊Löfli te vagy az? 😀
somoskovig
iktriad

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
8 hónapja
Gondolom az is tiltva van ma, h a Make Live topikot használjuk.Jaj, elbasztam!
8 hónapja
Baszod, ez a szöszi drag queen úgy néz ki, mint Szentkirályi Alexandra parókában 😁És vajon melyikük sértődne meg ezen a mondaton leginkább? 😀
Szokol

8 hónapja
Baszod, ez a szöszi drag queen úgy néz ki, mint Szentkirályi Alexandra parókában 😁Szentkirályi beszivárgott a Pride-ra, mint az ásványvíz
Szokol
8 hónapja
Baszod, ez a szöszi drag queen úgy néz ki, mint Szentkirályi Alexandra parókában 😁