Politika
52 feliratkozó
5 hónapja
Most már az ATVt nèzem a Hírtvtől besokkaltam
5 hónapja
faszom, mégis a kutyákra kellett volna szavazni 😕

"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
5 hónapja
Tuzson kvázi matematikailag is elszállt már jól látom?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
HírTV zseniális
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
5 hónapja
Szerintem készítik Grazban a szobáját
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
5 hónapja
Gratulálok, remélem hogy nem az lesz amit a jobboldal belengetett egy esetleges ilyen tisza győzelem esetén. Viccelhettek itt a fronttal meg a háborúval de ez a mai napon realitássá vált, remélem hogy nem lesz igazuk.?
Most lesz érdekes ezt a topicot olvasni, kiváncsi leszek az itteni hangulatra a következő 2-3 évben.
Élvezzétek a sikert, remélem hogy ez az ország érdeke volt valóban!
davemayer
5 hónapja
Gajdics Ottó, te utolsó senkiházi, te.Most mit mondott
Lúdas Solymi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
5 hónapja
HírTv szerint a Tisza győzelme megmutatja, hogy itt nincs diktatúra, jogállam van és simán le lehet váltani a kormányt 😀Így is van, na ebben, ha másban nem is 100%-ban igazuk van.
Lúdas Solymi
5 hónapja
Mi Hazánk bejut vagy nem? még tartják magukat...
gats we bust, backs we crush
5 hónapja
Nagy protestgyőzelem, rengeteg csodavárással.Legalább így egyben most beismerted
Meglátjuk mi lesz. Nem akarok már sokat előre jósolni, mert sokat tévedtem az utóbbi 2-3 évben.
Kampman

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
5 hónapja
Gajdics Ottó, te utolsó senkiházi, te.
5 hónapja
En holnap igazabol csak azon melyen tisztelt holgyek fejet szeretnem latni, mint Toth Gabi vagy Szabo Zsofi.
5 hónapja
HírTv szerint a Tisza győzelme megmutatja, hogy itt nincs diktatúra, jogállam van és simán le lehet váltani a kormányt 😀
5 hónapja
én is írtam, hogy 9-től csöcsökGondolta volna bárki, hogy este kilenckor már gratulálni fog Viktor?MP Facebook 3 perce"Az imént Orbán Viktor miniszterelnök úr telefonon gratulált a győzelmünkhöz." Magyar Péterez valid?
gamerkr
shagi0206
gamerkr
Jó, Endre igen.
Hihetetlen.
Kampman
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
5 hónapja
Viccelhettek itt a fronttal meg a háborúval de ez a mai napon realitássá vált, remélem hogy nem lesz igazuk.Csád
davemayer

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
5 hónapja
Gratulálok, remélem hogy nem az lesz amit a jobboldal belengetett egy esetleges ilyen tisza győzelem esetén. Viccelhettek itt a fronttal meg a háborúval de ez a mai napon realitássá vált, remélem hogy nem lesz igazuk.Nagy protestgyőzelem, rengeteg csodavárással.
Most lesz érdekes ezt a topicot olvasni, kiváncsi leszek az itteni hangulatra a következő 2-3 évben.
davemayer
Meglátjuk mi lesz. Nem akarok már sokat előre jósolni, mert sokat tévedtem az utóbbi 2-3 évben.
5 hónapja
Hann Endre alulmérte a Tiszát. Monnyon le 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
5 hónapja
53% 136 Tisza mandátum
5 hónapja
Gratulálok, remélem hogy nem az lesz amit a jobboldal belengetett egy esetleges ilyen tisza győzelem esetén. Viccelhettek itt a fronttal meg a háborúval de ez a mai napon realitássá vált, remélem hogy nem lesz igazuk.xddddddd
davemayer
5 hónapja
TV2 a legalja
5 hónapja
Mindenkitől elnézést kérek, én egész eddig nem hittem el.Talán még most sem......😀
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
5 hónapja
Akcidens
318
Red dead redemption 2Végre, nem csalódtam véreimben. Itt a második Redemptio.48-43szopón 46-41Menczer, Vitályos, Tuzson, Hankó mind szopó 😁Pócs hogy áll?
warr_b
SBL
csi77
Negritis, a vajda
SBL