Politika
69 feliratkozó
2 hónapja
telex.hu/gazdasag/2026/02/19/hernadi-zsolt-interju-mol-mohu-janaf-baratsag-olaj-benzin-orosz-levalas-szankcio-nis
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
2 hónapja
De ezt a budapesti Fidesz adta ki, a fővárosban az állampárt 40% alatt. Még lejjebb akarják?A videó célcsoportja ebbe nem fog belegondolni.Én vagyok rosszul bekötve, vagy a fidesz megint teljesen fullban nyomja a kretént? Nagyot megy most az a kép ahogy a sárban egy tiszt hadi foglyokat végez ki, mellette meg az a szöveg, hogy tisza győzelem esetén viszik a magyarokat a háborúba és ez lesz a következmény. Na mármost ha magyarokat "visznek" a háborúba akkor az nyílván a nato kötelékén belül történik ukrán oldalon, ergó a fidesz szerint orosz barátaink fognak magyar hadifoglyokat a sárban kivégezni? Akkor most, hogy is van ez? Putler vajon örül neki, hogy háborús bűnösként ábrázolják az orosz katonákat?Az utóbbi félévben nagyot csökkent szememben a kuruc hitelessége, de még ők is ezt írták ma ki:mondjuk ami sose volt hogy tud csökkenni? 😀
"Aljas MI-videóval próbálja a végtelenségig fokozni a háborús rettegést a vesztésre álló Fidesz"
NB2
Negritis, a vajda
Vagy mit értek rosszul?
peach
Háború = Rossz.
Üdv újra 2022-ben....
gamerkr
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
2 hónapja
Ha mondjuk a Tisza szerez 126 mandátumot, a Fidesz 66 mandátumot és a Mi Hazánk a maradék 7-et. Akkor ugye a Tisza lesz a kormánypárt egyedül és ellenzékben lesz a Fidesz és a Mi Hazánk.már amennyiben Putyin ebbe beleegyezik.
Lehet e annak realitása, hogy egy olyan témában, ami két harmados többséget igényel, akkor a Mi hazánk együtt szavaz a Tiszával? Természetesen nem lépnének koalícióra, de ügyek mentén szavaznának együtt.
Bruce
built for this shit
2 hónapja
mint turista kurvajó volt londonmiert?Angliát én se vállalnám be, de ott és Kanadában vannak rokonok.Mert nagy eséllyel nem a szomszédos vagy EU-s országba megyünk (Oroszország 😀 😀), hanem Kanada vagy Anglia.nálam mondjuk minden angolszász ország kilőve 😊
KB23
Negritis, a vajda
KB23
en most megyek majd eletemben eloszor Angliaba-Londonba, alig varom.
csebi
de hosszútávon nem érzem hogy jó lenne nekem ott
nyilván az online benyomások fontosak, de a kollégákból kiindulva se
jobb nekem észak európa
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
miert?Angliát én se vállalnám be, de ott és Kanadában vannak rokonok.Mert nagy eséllyel nem a szomszédos vagy EU-s országba megyünk (Oroszország 😀 😀), hanem Kanada vagy Anglia.nálam mondjuk minden angolszász ország kilőve 😊
KB23
Negritis, a vajda
KB23
en most megyek majd eletemben eloszor Angliaba-Londonba, alig varom.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
2 hónapja
Na, latod, ezert vagy te ostoba lipsi, hisz ezt se tudod ertelmezni.Én vagyok rosszul bekötve, vagy a fidesz megint teljesen fullban nyomja a kretént? Nagyot megy most az a kép ahogy a sárban egy tiszt hadi foglyokat végez ki, mellette meg az a szöveg, hogy tisza győzelem esetén viszik a magyarokat a háborúba és ez lesz a következmény. Na mármost ha magyarokat "visznek" a háborúba akkor az nyílván a nato kötelékén belül történik ukrán oldalon, ergó a fidesz szerint orosz barátaink fognak magyar hadifoglyokat a sárban kivégezni? Akkor most, hogy is van ez? Putler vajon örül neki, hogy háborús bűnösként ábrázolják az orosz katonákat?Az utóbbi félévben nagyot csökkent szememben a kuruc hitelessége, de még ők is ezt írták ma ki:mondjuk ami sose volt hogy tud csökkenni? 😀
"Aljas MI-videóval próbálja a végtelenségig fokozni a háborús rettegést a vesztésre álló Fidesz"
NB2
Negritis, a vajda
Vagy mit értek rosszul?
peach
Ulran katonak lovik fobe a kenyszersorozott magyarokat, akik a beke neveben megtagadjak h haboruba kuldjek oket es mas nemzet fiait gyilkoljak.
2 hónapja
Angliát én se vállalnám be, de ott és Kanadában vannak rokonok.Mert nagy eséllyel nem a szomszédos vagy EU-s országba megyünk (Oroszország 😀 😀), hanem Kanada vagy Anglia.nálam mondjuk minden angolszász ország kilőve 😊
KB23
Negritis, a vajda
2 hónapja
Mert nagy eséllyel nem a szomszédos vagy EU-s országba megyünk (Oroszország 😀 😀), hanem Kanada vagy Anglia.nálam mondjuk minden angolszász ország kilőve 😊
KB23
2 hónapja
2 gyerekkel sajnos nem egyszerű, úgy hogy az egyik suliba megy 3/4 8ra. 😕Menj be reggel, max 1 óra és kész vagy vele (és akkor sokan voltak előtted)Erre egyszerű a válasz, mert márcusra kaptunk időpontot a kormányhivataltól, én már januárban megcsináltattam volna. 😀de márciusban én váltom ki az útlevelemet a családdal együtt.Kicsit off, de amúgy miért kell márciusig várni ezzel?
KB23
Mármint 10 évre egy útlevél 17 000 HUF (20 napos ügyintézésben, de nálunk a környezetemben senkinek nem volt több 5-8 napnál). Bennem fel sem merülne, hogy ne legyen, elfér és ha bárhová bármi miatt menni kell nem akkor kell ügyintézni SOS-ben.
bobi0092
KB23
vpi
2 hónapja
Menj be reggel, max 1 óra és kész vagy vele (és akkor sokan voltak előtted)Erre egyszerű a válasz, mert márcusra kaptunk időpontot a kormányhivataltól, én már januárban megcsináltattam volna. 😀de márciusban én váltom ki az útlevelemet a családdal együtt.Kicsit off, de amúgy miért kell márciusig várni ezzel?
KB23
Mármint 10 évre egy útlevél 17 000 HUF (20 napos ügyintézésben, de nálunk a környezetemben senkinek nem volt több 5-8 napnál). Bennem fel sem merülne, hogy ne legyen, elfér és ha bárhová bármi miatt menni kell nem akkor kell ügyintézni SOS-ben.
bobi0092
KB23
Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
2 hónapja
És ezeknek a műsorvezetőknek nincs gyomorfekélyűk? Hihetetlen mi megy ebben az országban.Hu gecc, most aztán tövig fogják nyomni a háborús propit. Ez az MI videó már tényleg a legalja basszák, meg és ez a geci GG csak hebeg meg habog, de ha ő kerülne olyan helyzetbe Orbánnal együtt mentené a seggét a féregese.Napi 2x fog menni az m1-en:
És az a szörnyű, hogy ezzel a faszsággal sok buta embert megvezetnek, kb mint 4 éve. Én nem tudom, ki lát itt még bármilyen jövőképet, de márciusban én váltom ki az útlevelemet a családdal együtt.
KB23
444.hu/2026/02/19/a-kormany-szerint-ki-kell-maradnunk-a-haborubol-az-m1-musorvezetojenek-ez-nem-sikerult
bogjosi
2 hónapja
Mert nagy eséllyel nem a szomszédos vagy EU-s országba megyünk (Oroszország 😀 😀), hanem Kanada vagy Anglia.Kicsit off, de miért kell útlevél? Szinte mindenhova személyivel is lehet utazni. 😊de márciusban én váltom ki az útlevelemet a családdal együtt.Kicsit off, de amúgy miért kell márciusig várni ezzel?
KB23
bobi0092
somoskovig
2 hónapja
Erre egyszerű a válasz, mert márcusra kaptunk időpontot a kormányhivataltól, én már januárban megcsináltattam volna. 😀de márciusban én váltom ki az útlevelemet a családdal együtt.Kicsit off, de amúgy miért kell márciusig várni ezzel?
KB23
bobi0092
2 hónapja
Ha mondjuk a Tisza szerez 126 mandátumot, a Fidesz 66 mandátumot és a Mi Hazánk a maradék 7-et. Akkor ugye a Tisza lesz a kormánypárt egyedül és ellenzékben lesz a Fidesz és a Mi Hazánk.nem hiszme hogy bármi jó származna az országnak abból amiben a mi hazánk egyetért a tiszával
Lehet e annak realitása, hogy egy olyan témában, ami két harmados többséget igényel, akkor a Mi hazánk együtt szavaz a Tiszával? Természetesen nem lépnének koalícióra, de ügyek mentén szavaznának együtt.
Bruce
2 hónapja
Ha mondjuk a Tisza szerez 126 mandátumot, a Fidesz 66 mandátumot és a Mi Hazánk a maradék 7-et. Akkor ugye a Tisza lesz a kormánypárt egyedül és ellenzékben lesz a Fidesz és a Mi Hazánk. Lehet e annak realitása, hogy egy olyan témában, ami két harmados többséget igényel, akkor a Mi hazánk együtt szavaz a Tiszával? Természetesen nem lépnének koalícióra, de ügyek mentén szavaznának együtt.
2 hónapja
Hu gecc, most aztán tövig fogják nyomni a háborús propit. Ez az MI videó már tényleg a legalja basszák, meg és ez a geci GG csak hebeg meg habog, de ha ő kerülne olyan helyzetbe Orbánnal együtt mentené a seggét a féregese.Napi 2x fog menni az m1-en:
És az a szörnyű, hogy ezzel a faszsággal sok buta embert megvezetnek, kb mint 4 éve. Én nem tudom, ki lát itt még bármilyen jövőképet, de márciusban én váltom ki az útlevelemet a családdal együtt.
KB23
444.hu/2026/02/19/a-kormany-szerint-ki-kell-maradnunk-a-haborubol-az-m1-musorvezetojenek-ez-nem-sikerult
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
2 hónapja
Kicsit off, de miért kell útlevél? Szinte mindenhova személyivel is lehet utazni. 😊de márciusban én váltom ki az útlevelemet a családdal együtt.Kicsit off, de amúgy miért kell márciusig várni ezzel?
KB23
bobi0092
2 hónapja
méghogy nem rövidülnek a várólisták!atlatszo.hu/adat/2026/02/19/szegeden-23-beteg-meghalt-a-terprotezis-varolistarol-mielott-sorra-kerultek-volna/
2 hónapja
de márciusban én váltom ki az útlevelemet a családdal együtt.Kicsit off, de amúgy miért kell márciusig várni ezzel?
KB23
2 hónapja
Hu gecc, most aztán tövig fogják nyomni a háborús propit. Ez az MI videó már tényleg a legalja basszák, meg és ez a geci GG csak hebeg meg habog, de ha ő kerülne olyan helyzetbe Orbánnal együtt mentené a seggét a féregese.És az a szörnyű, hogy ezzel a faszsággal sok buta embert megvezetnek, kb mint 4 éve. Én nem tudom, ki lát itt még bármilyen jövőképet, de márciusban én váltom ki az útlevelemet a családdal együtt.
Szerkesztette: KB23
2 hónapja
A videó célcsoportja ebbe nem fog belegondolni.Én vagyok rosszul bekötve, vagy a fidesz megint teljesen fullban nyomja a kretént? Nagyot megy most az a kép ahogy a sárban egy tiszt hadi foglyokat végez ki, mellette meg az a szöveg, hogy tisza győzelem esetén viszik a magyarokat a háborúba és ez lesz a következmény. Na mármost ha magyarokat "visznek" a háborúba akkor az nyílván a nato kötelékén belül történik ukrán oldalon, ergó a fidesz szerint orosz barátaink fognak magyar hadifoglyokat a sárban kivégezni? Akkor most, hogy is van ez? Putler vajon örül neki, hogy háborús bűnösként ábrázolják az orosz katonákat?Az utóbbi félévben nagyot csökkent szememben a kuruc hitelessége, de még ők is ezt írták ma ki:mondjuk ami sose volt hogy tud csökkenni? 😀
NB2
Negritis, a vajda
Vagy mit értek rosszul?
peach
Háború = Rossz.
Üdv újra 2022-ben....
2 hónapja
Én vagyok rosszul bekötve, vagy a fidesz megint teljesen fullban nyomja a kretént? Nagyot megy most az a kép ahogy a sárban egy tiszt hadi foglyokat végez ki, mellette meg az a szöveg, hogy tisza győzelem esetén viszik a magyarokat a háborúba és ez lesz a következmény. Na mármost ha magyarokat "visznek" a háborúba akkor az nyílván a nato kötelékén belül történik ukrán oldalon, ergó a fidesz szerint orosz barátaink fognak magyar hadifoglyokat a sárban kivégezni? Akkor most, hogy is van ez? Putler vajon örül neki, hogy háborús bűnösként ábrázolják az orosz katonákat?Az utóbbi félévben nagyot csökkent szememben a kuruc hitelessége, de még ők is ezt írták ma ki:mondjuk ami sose volt hogy tud csökkenni? 😀
NB2
Negritis, a vajda
Vagy mit értek rosszul?
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
2 hónapja
www.facebook.com/share/r/1AQTbkSqCN/?mibextid=wwXIfr
És mindig van lejebb.
Toca
2 hónapja
Akkor lépjék a kevésbé rosszat. Egyszerű (lehetne).Az MKKP-ről már egy ideje Kaszparov mondása jut az eszembe, miszerint "Rossz állásban nincs jó lépés."Ahogy mondtam, too little, too late. Ezt a kampány 2024-ben kellett volna elkezdeni és nem csak a Hegyen...Nekem az tetszik, hogy kampányolnak, hogy szavazzanak az emberek rájuk, mert kellenek fékek a rendszerbe, majd mikor a riporter megkérdezi Csokoládét, hogy ő kire fog szavazni, azt válaszolja, hogy még nem tudja biztosan, majd aznap dönti el... OK 😀 😀Egyre unszimpatikusabb ez a MKKP pláne ez a két degeneralt.Második top komment "A viccelődés kifogyott csokoládé nem is volt".
youtu.be/iqXHH_TKbsU?si=A-LB98qKxSrPO5k7
KB23
Porsan
bogjosi
Gyurma Pappa
Őszentsége Sobri Jóska

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
2 hónapja
Nem voltak hitelesek, de bizony egyes témákban ők ásnak a dolgok mélyére leghamarabb (lásd a győri gázoló esete). Aztán persze a nagy bányászkodásban végül mindig a nagy zsidó összeesküvés lesz a megfejtés, az már egy másik probléma sajnos.Az utóbbi félévben nagyot csökkent szememben a kuruc hitelessége, de még ők is ezt írták ma ki:mondjuk ami sose volt hogy tud csökkenni? 😀
NB2
Negritis, a vajda

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal