Politika
64 feliratkozó
4 hónapja
zsenik a kommentek, a humor kifogyott, irónia nem is volt 😀
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
4 hónapja
Újabb apró siker: barátom, aki még soha nem volt választani (művelt ember, de tudatosan távol tartja magát a politikától), most úgy tűnik, elmegy.Azt mondtam neki, menj el szavazni, hogy négy év múlva választhassunk. Ez hatott 😊
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
4 hónapja
telex.hu/video/2026/02/28/orban-anita-tisza-becs-interjuEzt minden zsákfaluban óriás kivetítőn kellene adni.
Hát srácok, külföldön élő magyarként szó szerint megkönnyeztem ezt a videót...
gyurczi
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
4 hónapja
telex.hu/video/2026/02/28/orban-anita-tisza-becs-interjuHát srácok, külföldön élő magyarként szó szerint megkönnyeztem ezt a videót...
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
4 hónapja
Tematikáját tekintve, inkább ide illik:...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
4 hónapja
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
4 hónapja
Valamelyik búzát biztos 😄24.hu/belfold/2026/02/28/baszna-gabona-allam-karerites-kosa-lajos-rokona/na jó de kit baszna??
warr_b
Negritis, a vajda

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
4 hónapja
24.hu/belfold/2026/02/28/baszna-gabona-allam-karerites-kosa-lajos-rokona/na jó de kit baszna??
warr_b
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
4 hónapja
24.hu/belfold/2026/02/28/baszna-gabona-allam-karerites-kosa-lajos-rokona/

4 hónapja
várpalotai fideszes polgi 😀www.reddit.com/r/hungary/comments/1rhactu/a_fidesz_ind%C3%ADtja_dr_g%C5%91d%C3%A9ny_gy%C3%B6rgy%C3%B6t_veszpr%C3%A9m_02ben/
4 hónapja
bármi, csak beszéljenek róla, csak hívják és elmondhassa kifejthesse hogy "miről is van itt szó kéremszépen"Azt "hallottam" ,hogy nagyon alkotmánybíró szeretne lenniindex.hu/belfold/2026/02/28/schiffer-andras-radio-interju-orosz-ukran-konfliktus-robert-fico/?token=daef367740c97f3c636f1f674a1648d6nem tudom mi történt ezzel az emberrel.
😂
Nyugodtan be is léphetne a fideszbe
warr_b
atapapa
Naponta futók bele a facen az Orbán felszopó és MP-t, Brüsszelt stb fikázó videóiba.....
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
4 hónapja
Azt "hallottam" ,hogy nagyon alkotmánybíró szeretne lenniindex.hu/belfold/2026/02/28/schiffer-andras-radio-interju-orosz-ukran-konfliktus-robert-fico/?token=daef367740c97f3c636f1f674a1648d6nem tudom mi történt ezzel az emberrel.
😂
warr_b
atapapa
Naponta futók bele a facen az Orbán felszopó és MP-t, Brüsszelt stb fikázó videóiba.....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
4 hónapja
Schiffer az LMP-vel akarta gurítani, hogy majd a liberális, felvilágosult politikai erőként ő lesz az ország élén. Nem sikerült, akkor dőgöljön meg a szomszéd tehene is.De kire? Magyar Péterre? Az óellenzékre?Megsértődött.index.hu/belfold/2026/02/28/schiffer-andras-radio-interju-orosz-ukran-konfliktus-robert-fico/?token=daef367740c97f3c636f1f674a1648d6nem tudom mi történt ezzel az emberrel.
😂
warr_b
atapapa
A düh, a harag egy impulzusérzelem, gyorsan jön, gyorsan megy.
De a sértettség hosszan tart, beleeszi magát az emberbe, tartósan torzítja a személyiséget.
(Egyébként én gimi óta ismerem Schiffert személyesen, mindig is egy kis sértődős pöcs volt, de ez eleddig nem kapott ekkora nyilvánosságot.)
Őszentsége Sobri Jóska
atapapa
Ez az egyik. A másik, hogy tökéletesen igazat mondott, csak nem úgy van igaza, ahogy gondolja. Mi vagyunk az egyetlenek, aki lát valakit egy agresszor elől menekülni, és nem az agresszort fogjuk le, hanem megpróbáljuk a sértettet elgáncsolni.
4 hónapja
Nem tudom, nekem a sértettség nem szerepel az érzelmi palettámon, így erről saját belső megélésem nincs, csak tippelni tudok. A hülye, értetlen népre, a neki ellentmondó ellenzéki értelmiségiekre, a kritizálóira, bárkire, mindenkire, akárkire.De kire? Magyar Péterre? Az óellenzékre?Megsértődött.index.hu/belfold/2026/02/28/schiffer-andras-radio-interju-orosz-ukran-konfliktus-robert-fico/?token=daef367740c97f3c636f1f674a1648d6nem tudom mi történt ezzel az emberrel.
😂
warr_b
atapapa
De a sértettség hosszan tart, beleeszi magát az emberbe, tartósan torzítja a személyiséget.
(Egyébként én gimi óta ismerem Schiffert személyesen, mindig is egy kis sértődős pöcs volt, de ez eleddig nem kapott ekkora nyilvánosságot.)
Őszentsége Sobri Jóska
atapapa
4 hónapja
De kire? Magyar Péterre? Az óellenzékre?Megsértődött.index.hu/belfold/2026/02/28/schiffer-andras-radio-interju-orosz-ukran-konfliktus-robert-fico/?token=daef367740c97f3c636f1f674a1648d6nem tudom mi történt ezzel az emberrel.
😂
warr_b
atapapa
Őszentsége Sobri Jóska
4 hónapja
Megsértődött.index.hu/belfold/2026/02/28/schiffer-andras-radio-interju-orosz-ukran-konfliktus-robert-fico/?token=daef367740c97f3c636f1f674a1648d6nem tudom mi történt ezzel az emberrel.
😂
warr_b
atapapa
4 hónapja
Bebizonyította, hogy nem lehet más a politika.index.hu/belfold/2026/02/28/schiffer-andras-radio-interju-orosz-ukran-konfliktus-robert-fico/?token=daef367740c97f3c636f1f674a1648d6nem tudom mi történt ezzel az emberrel.
😂
warr_b
atapapa
| Megvették kilóra gondolom |

4 hónapja
Szalay-Bobrovniczky fején a legtöbb fotón az látszik az elmúlt időszakban, hogy "Mi a kurva anyámért kellett nekem ebbe belemennem a jó kis playboy életemből, igaza volt a faternak, hogyha már miniszterség, akkor az emlékezetpolitikát kellett volna kérnem, de ki a fasz gondolta volna, hogy ez lesz, hisz még seregünk sincs, ezt jól elbasztam."Én ezt a helyzetet nagyon élvezem, megérdemli.
Őszentsége Sobri Jóska
4 hónapja
index.hu/belfold/2026/02/28/schiffer-andras-radio-interju-orosz-ukran-konfliktus-robert-fico/?token=daef367740c97f3c636f1f674a1648d6nem tudom mi történt ezzel az emberrel.
😂
warr_b
4 hónapja
index.hu/belfold/2026/02/28/schiffer-andras-radio-interju-orosz-ukran-konfliktus-robert-fico/?token=daef367740c97f3c636f1f674a1648d6😂

4 hónapja
látom megint összeült a Mensa-klub😀 bmeg
Löfli
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
4 hónapja
Szalay-Bobrovniczky fején a legtöbb fotón az látszik az elmúlt időszakban, hogy "Mi a kurva anyámért kellett nekem ebbe belemennem a jó kis playboy életemből, igaza volt a faternak, hogyha már miniszterség, akkor az emlékezetpolitikát kellett volna kérnem, de ki a fasz gondolta volna, hogy ez lesz, hisz még seregünk sincs, ezt jól elbasztam."
4 hónapja
látom megint összeült a Mensa-klub

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
4 hónapja
Az iráni háború miatt miért kell az itthon terrorfenyegetettségi készültségi szintjét egy fokozattal megemelni? Főni nagyon kavar.Amiért a tavalyi háború idején is megemelte.
Matthew99
Ja, hogy akkor nem is emelte meg? 😛