Politika
69 feliratkozó
5 hónapja
megyek megnézem, alámerülök kicsit a libsi buborékomba 😀amikor önként túlbuzgón nyeli mélyre a szervilítás a fa..ta telex zacc pont erre utalt 😊
besírtam
https://444.hu/2025/12/15/lanyok-az-allamtitkar-ur-most-jon-tiktok-trendben-rajongjak-korul-diaklanyok-maruzsa-zoltant
Josszi
Negritis, a vajda
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
5 hónapja
most linkeljem be megint az index dalszöveg generátort? 😀alapbol nincs ezzel gond amit mond.az a gond vele hogy úgy gondol magára mint egy intellektuális isten aki olyan mély gondolatokat oszt meg amire kevesen képesek
en sem ertem,apum se erti nalam azt ami.
mig nekem mondjuk biggie kedvenc es mainstream addig a mai fiataloknak mittudom en migos meg mindenfele gagyi autotuneos "repp" jutt. ami messze van mindentol.
par napja jelent meg nas dj premier kozos lemeze. ikonikus hip hop arcok es a mai generacio kisebb szelete erdeklodik a lemez irant. ez ilyen
YoungZeeZee
miközben az ákos szövegek simán generálhatóak voltak már 15-20 éve is
ráadásul arról beszél hogy a mostani popzene szar, miközben az ő idejében a pop zene sztem sokkal szarabb volt mint ma
ugye a Kozsó fémjelezte időszakról beszélünk
Negritis, a vajda
neki is fejébe szállt a siker, nincs ezzel gond nem ő az első és az utolsó,
mondjuk én azokat a cégvezetőket sajnálom akiknek Ákosra kell karácsonyi bulizni,
dehát ilyen ez az életközépi válság, már nem érted hullnak a női könnyek alul felül..
5 hónapja
alapbol nincs ezzel gond amit mond.az a gond vele hogy úgy gondol magára mint egy intellektuális isten aki olyan mély gondolatokat oszt meg amire kevesen képesek
mig nekem mondjuk biggie kedvenc es mainstream addig a mai fiataloknak mittudom en migos meg mindenfele gagyi autotuneos "repp" jutt. ami messze van mindentol.
par napja jelent meg nas dj premier kozos lemeze. ikonikus hip hop arcok es a mai generacio kisebb szelete erdeklodik a lemez irant. ez ilyen
YoungZeeZee
miközben az ákos szövegek simán generálhatóak voltak már 15-20 éve is
ráadásul arról beszél hogy a mostani popzene szar, miközben az ő idejében a pop zene sztem sokkal szarabb volt mint ma
ugye a Kozsó fémjelezte időszakról beszélünk
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
amikor önként túlbuzgón nyeli mélyre a szervilítás a fa..ta telex zacc pont erre utalt 😊
besírtam
https://444.hu/2025/12/15/lanyok-az-allamtitkar-ur-most-jon-tiktok-trendben-rajongjak-korul-diaklanyok-maruzsa-zoltant
Josszi
5 hónapja
amikor önként túlbuzgón nyeli mélyre a szervilítás a fa..t besírtam
5 hónapja
YoungZeeZee
9 656
alapbol nincs ezzel gond amit mond.Mindig szeretem, ha Ákos megszólal, emlékeztet ra, hogy ha öregszem is, de ilyen faszfej sose legyen belőlem.telex.hu/zacc/2025/12/15/maruzsa-zoltan-tiktok-trend-orszagos-diaktanacs?fbclid=IwRlRTSAOs8XBleHRuA2FlbQIxMQBzcnRjBmFwcF9pZAo2NjI4NTY4Mzc5AAEeBVQWUcUfgq1TF6OHD7iOP7LJSTFLk-6_Yghu3b8Tv2h_m_pMswvrOyo-Ni8_aem_Wu_68rjlD2LuI4xew4IHkA24.hu/szorakozas/2025/12/11/akos-velemeny-mai-fiatal-zeneszek-desh/
Csak nem értik a fiúk, hogy attól, hogy parancsra fiatalosch tartalmakat kell gyártani, a TikTok meg a TicTac az nem ugyanaz 😊
somoskovig
Negritis, a vajda
somoskovig
5 hónapja
szív szív kipufogZászló, kóla, szív.ne írj ilyeneket,mert rádtörik az ajtót
Karácsonyra jól pörgethető.
resistance is futile
Josszi
5 hónapja
Zászló, kóla, szív.ne írj ilyeneket,mert rádtörik az ajtót
Karácsonyra jól pörgethető.
resistance is futile
5 hónapja
Mindig szeretem, ha Ákos megszólal, emlékeztet ra, hogy ha öregszem is, de ilyen faszfej sose legyen belőlem.telex.hu/zacc/2025/12/15/maruzsa-zoltan-tiktok-trend-orszagos-diaktanacs?fbclid=IwRlRTSAOs8XBleHRuA2FlbQIxMQBzcnRjBmFwcF9pZAo2NjI4NTY4Mzc5AAEeBVQWUcUfgq1TF6OHD7iOP7LJSTFLk-6_Yghu3b8Tv2h_m_pMswvrOyo-Ni8_aem_Wu_68rjlD2LuI4xew4IHkA24.hu/szorakozas/2025/12/11/akos-velemeny-mai-fiatal-zeneszek-desh/
Csak nem értik a fiúk, hogy attól, hogy parancsra fiatalosch tartalmakat kell gyártani, a TikTok meg a TicTac az nem ugyanaz 😊
somoskovig
Negritis, a vajda
5 hónapja
telex.hu/zacc/2025/12/15/maruzsa-zoltan-tiktok-trend-orszagos-diaktanacs?fbclid=IwRlRTSAOs8XBleHRuA2FlbQIxMQBzcnRjBmFwcF9pZAo2NjI4NTY4Mzc5AAEeBVQWUcUfgq1TF6OHD7iOP7LJSTFLk-6_Yghu3b8Tv2h_m_pMswvrOyo-Ni8_aem_Wu_68rjlD2LuI4xew4IHkA24.hu/szorakozas/2025/12/11/akos-velemeny-mai-fiatal-zeneszek-desh/
somoskovig
5 hónapja
telex.hu/zacc/2025/12/15/maruzsa-zoltan-tiktok-trend-orszagos-diaktanacs?fbclid=IwRlRTSAOs8XBleHRuA2FlbQIxMQBzcnRjBmFwcF9pZAo2NjI4NTY4Mzc5AAEeBVQWUcUfgq1TF6OHD7iOP7LJSTFLk-6_Yghu3b8Tv2h_m_pMswvrOyo-Ni8_aem_Wu_68rjlD2LuI4xew4IHkACsak nem értik a fiúk, hogy attól, hogy parancsra fiatalosch tartalmakat kell gyártani, a TikTok meg a TicTac az nem ugyanaz 😊
5 hónapja
jajdejó, lesz mibe csomagolni a zsíroskenyeret, vagy a téliszalámisat,"Ingyenes"... aha, van egy tippem azt is mi fizetjük valamilyen úton-módon.
itt kell élned hogy elhidd, 4millió! db újság kerül karácsonyi ajándékként a postaládákba..
https://hang.hu/belfold/tobb-mint-negymillio-peldanyban-keszul-ingyenes-lejarato-bors-a-tiszarol-183519
Josszi
5 hónapja
jajdejó, lesz mibe csomagolni a zsíroskenyeret, vagy a téliszalámisat,itt kell élned hogy elhidd, 4millió! db újság kerül karácsonyi ajándékként a postaládákba..
https://hang.hu/belfold/tobb-mint-negymillio-peldanyban-keszul-ingyenes-lejarato-bors-a-tiszarol-183519
5 hónapja
Aki az apjáról, miután kalapáccsal majdnem megölte egy elborult annyit tud csak kinyögni nyilvánosan, hogy magának kereste a bajt, az nem normális. Annak elmentek otthonról.Nem tudom, szerintem a tegnapi csodás írása alapján nagyon is egy számító féreg.Anyám, ez a Jeszenszky is mekkora egy undorító, alávaló féreg...Szerintem neki már egy ideje elmentek otthonról. Már inkább beszámíthatatlan, mint féreg.
warr_b
peterk2005 udvari bolond
warr_b

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
5 hónapja
hvg.hu/elet/20251214_sikorski-szijjarto-vita-x-orban-oroszorszag-lenin-rendLengyelek az egyedüliek akik nem hagyják ezt az álszent hazudozást szó nélkül és kimondják, hogy a király meztelen.
"A lengyel külügyminiszter Lenin-rendet adna Orbánnak, amit Szijjártó Péter nem hagyott szó nélkül"
NB2
5 hónapja
hvg.hu/elet/20251214_sikorski-szijjarto-vita-x-orban-oroszorszag-lenin-rend"A lengyel külügyminiszter Lenin-rendet adna Orbánnak, amit Szijjártó Péter nem hagyott szó nélkül"
5 hónapja
az gabokocka, aki nem tud telefonról fórumozni, ő kristófot törölte 😀azt nem bírnám el, inkább töröltem 😊Jól tetted, én is direkt nem linkeltem, féltem hogy Löfli permbanra tesz a retyón ülve 😆
Josszi
warr_b

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
5 hónapja
azt nem bírnám el, inkább töröltem 😊Jól tetted, én is direkt nem linkeltem, féltem hogy Löfli permbanra tesz a retyón ülve 😆
Josszi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
5 hónapja
azt nem bírnám el, inkább töröltem 😊
5 hónapja
Ha Múzsa cikkek bemásolásáért egy heti kitiltás járt volna, akkor Jeszenkszkyre mi ? 😀1 óra kötelező démonidézés miközben irénke szól
bobi0092
5 hónapja
Ha Múzsa cikkek bemásolásáért egy heti kitiltás járt volna, akkor Jeszenkszkyre mi ? 😀Jeszenszky Zsolt:Nem tudom, szerintem a tegnapi csodás írása alapján nagyon is egy számító féreg.Anyám, ez a Jeszenszky is mekkora egy undorító, alávaló féreg...Szerintem neki már egy ideje elmentek otthonról. Már inkább beszámíthatatlan, mint féreg.
warr_b
peterk2005 udvari bolond
warr_b
Josszi
5 hónapja
mondjuk ha csak fele akkora kókler és grifter mint bármelyik abból a kettőből már akkor is egy rákPróbált a magyar Steven Crowder lenni, de az Alex Jones-i karaktert is kipróbálja.Nem tudom, szerintem a tegnapi csodás írása alapján nagyon is egy számító féreg.Anyám, ez a Jeszenszky is mekkora egy undorító, alávaló féreg...Szerintem neki már egy ideje elmentek otthonról. Már inkább beszámíthatatlan, mint féreg.
warr_b
peterk2005 udvari bolond
warr_b
Meg van a prédikátori énje is, amelyik a legviccesebb.
Kampman
5 hónapja
Próbált a magyar Steven Crowder lenni, de az Alex Jones-i karaktert is kipróbálja.Nem tudom, szerintem a tegnapi csodás írása alapján nagyon is egy számító féreg.Anyám, ez a Jeszenszky is mekkora egy undorító, alávaló féreg...Szerintem neki már egy ideje elmentek otthonról. Már inkább beszámíthatatlan, mint féreg.
warr_b
peterk2005 udvari bolond
warr_b
Meg van a prédikátori énje is, amelyik a legviccesebb.