Politika

69 feliratkozó

5 hónapja
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 4 739
amikor önként túlbuzgón nyeli mélyre a szervilítás a fa..t

besírtam
https://444.hu/2025/12/15/lanyok-az-allamtitkar-ur-most-jon-tiktok-trendben-rajongjak-korul-diaklanyok-maruzsa-zoltant
Josszi
a telex zacc pont erre utalt 😊
Negritis, a vajda
megyek megnézem, alámerülök kicsit a libsi buborékomba 😀

¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
5 hónapja
alapbol nincs ezzel gond amit mond.
en sem ertem,apum se erti nalam azt ami.
mig nekem mondjuk biggie kedvenc es mainstream addig a mai fiataloknak mittudom en migos meg mindenfele gagyi autotuneos "repp" jutt. ami messze van mindentol.

par napja jelent meg nas dj premier kozos lemeze. ikonikus hip hop arcok es a mai generacio kisebb szelete erdeklodik a lemez irant. ez ilyen
YoungZeeZee
az a gond vele hogy úgy gondol magára mint egy intellektuális isten aki olyan mély gondolatokat oszt meg amire kevesen képesek
miközben az ákos szövegek simán generálhatóak voltak már 15-20 éve is

ráadásul arról beszél hogy a mostani popzene szar, miközben az ő idejében a pop zene sztem sokkal szarabb volt mint ma
ugye a Kozsó fémjelezte időszakról beszélünk
Negritis, a vajda
most linkeljem be megint az index dalszöveg generátort? 😀
neki is fejébe szállt a siker, nincs ezzel gond nem ő az első és az utolsó,
mondjuk én azokat a cégvezetőket sajnálom akiknek Ákosra kell karácsonyi bulizni,
dehát ilyen ez az életközépi válság, már nem érted hullnak a női könnyek alul felül..

5 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 272 — The Mathematician
mig nekem mondjuk biggie kedvenc es mainstream addig a mai fiataloknak mittudom en migos meg mindenfele gagyi autotuneos "repp" jutt. ami messze van mindentol.

par napja jelent meg nas dj premier kozos lemeze. ikonikus hip hop arcok es a mai generacio kisebb szelete erdeklodik a lemez irant. ez ilyen
YoungZeeZee
az a gond vele hogy úgy gondol magára mint egy intellektuális isten aki olyan mély gondolatokat oszt meg amire kevesen képesek
miközben az ákos szövegek simán generálhatóak voltak már 15-20 éve is

ráadásul arról beszél hogy a mostani popzene szar, miközben az ő idejében a pop zene sztem sokkal szarabb volt mint ma
ugye a Kozsó fémjelezte időszakról beszélünk

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
5 hónapja

besírtam
https://444.hu/2025/12/15/lanyok-az-allamtitkar-ur-most-jon-tiktok-trendben-rajongjak-korul-diaklanyok-maruzsa-zoltant
Josszi
a telex zacc pont erre utalt 😊

5 hónapja

besírtam

5 hónapja
YoungZeeZee 9 656
 telex.hu/zacc/2025/12/15/maruzsa-zoltan-tiktok-trend-orszagos-diaktanacs?fbclid=IwRlRTSAOs8XBleHRuA2FlbQIxMQBzcnRjBmFwcF9pZAo2NjI4NTY4Mzc5AAEeBVQWUcUfgq1TF6OHD7iOP7LJSTFLk-6_Yghu3b8Tv2h_m_pMswvrOyo-Ni8_aem_Wu_68rjlD2LuI4xew4IHkA

Csak nem értik a fiúk, hogy attól, hogy parancsra fiatalosch tartalmakat kell gyártani, a TikTok meg a TicTac az nem ugyanaz 😊
somoskovig
 24.hu/szorakozas/2025/12/11/akos-velemeny-mai-fiatal-zeneszek-desh/
Negritis, a vajda
Mindig szeretem, ha Ákos megszólal, emlékeztet ra, hogy ha öregszem is, de ilyen faszfej sose legyen belőlem.
somoskovig

5 hónapja
Zászló, kóla, szív.

Karácsonyra jól pörgethető.
resistance is futile
ne írj ilyeneket,mert rádtörik az ajtót
Josszi
szív szív kipufog

5 hónapja
Zászló, kóla, szív.

resistance is futile
ne írj ilyeneket,mert rádtörik az ajtót

5 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 493 — Chiefs GM
 telex.hu/zacc/2025/12/15/maruzsa-zoltan-tiktok-trend-orszagos-diaktanacs?fbclid=IwRlRTSAOs8XBleHRuA2FlbQIxMQBzcnRjBmFwcF9pZAo2NjI4NTY4Mzc5AAEeBVQWUcUfgq1TF6OHD7iOP7LJSTFLk-6_Yghu3b8Tv2h_m_pMswvrOyo-Ni8_aem_Wu_68rjlD2LuI4xew4IHkA

Csak nem értik a fiúk, hogy attól, hogy parancsra fiatalosch tartalmakat kell gyártani, a TikTok meg a TicTac az nem ugyanaz 😊
somoskovig
Negritis, a vajda
Mindig szeretem, ha Ákos megszólal, emlékeztet ra, hogy ha öregszem is, de ilyen faszfej sose legyen belőlem.

5 hónapja

somoskovig

5 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 493 — Chiefs GM

5 hónapja
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 753
Zászló, kóla, szív.

5 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 85 442 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
jajdejó, lesz mibe csomagolni a zsíroskenyeret, vagy a téliszalámisat,
itt kell élned hogy elhidd, 4millió! db újság kerül karácsonyi ajándékként a postaládákba..
https://hang.hu/belfold/tobb-mint-negymillio-peldanyban-keszul-ingyenes-lejarato-bors-a-tiszarol-183519
Josszi
"Ingyenes"... aha, van egy tippem azt is mi fizetjük valamilyen úton-módon.
5 hónapja
jajdejó, lesz mibe csomagolni a zsíroskenyeret, vagy a téliszalámisat,
itt kell élned hogy elhidd, 4millió! db újság kerül karácsonyi ajándékként a postaládákba..
https://hang.hu/belfold/tobb-mint-negymillio-peldanyban-keszul-ingyenes-lejarato-bors-a-tiszarol-183519

5 hónapja
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 863 — The only discipline that lasts, is self discipline
Anyám, ez a Jeszenszky is mekkora egy undorító, alávaló féreg...
warr_b
Szerintem neki már egy ideje elmentek otthonról. Már inkább beszámíthatatlan, mint féreg.
peterk2005 udvari bolond
Nem tudom, szerintem a tegnapi csodás írása alapján nagyon is egy számító féreg.
warr_b
Aki az apjáról, miután kalapáccsal majdnem megölte egy elborult annyit tud csak kinyögni nyilvánosan, hogy magának kereste a bajt, az nem normális. Annak elmentek otthonról.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
5 hónapja
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 179 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/598385384_2291699674627449_8659932031335791496_n.jpg?_nc_cat=103&ccb=1-7&_nc_sid=a27664&_nc_ohc=ft8wDNR87FUQ7kNvwHC4X6B&_nc_oc=AdpAc4B-CYDu9QwS2S3BYeSP-yfNOhHBcNFcRah5Tm-WXwIf45YGtlGYZuzGEJC_Ioo&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=plg6fI0g-pCx8rWGM2XXkQ&_nc_ss=7b20f&oh=00_Af6tcJH5osU0_PhBhmHmy82MW8dwOFhvaprioz8oNu7ywg&oe=6A0B8159
TISZA/MAGYAR PÉTER MINISZTERELNÖK/RENDSZERVÁLTÁS | Facebook

Csak elkezdenek dőlni a dominók végre.

Szerkesztette: Shilkor
5 hónapja
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 511 — Ajmo Vatreni
 hvg.hu/elet/20251214_sikorski-szijjarto-vita-x-orban-oroszorszag-lenin-rend

"A lengyel külügyminiszter Lenin-rendet adna Orbánnak, amit Szijjártó Péter nem hagyott szó nélkül"
NB2
Lengyelek az egyedüliek akik nem hagyják ezt az álszent hazudozást szó nélkül és kimondják, hogy a király meztelen.
5 hónapja
NB2 New England Patriots 28 572 — nabege2@yahoo.com
 hvg.hu/elet/20251214_sikorski-szijjarto-vita-x-orban-oroszorszag-lenin-rend

"A lengyel külügyminiszter Lenin-rendet adna Orbánnak, amit Szijjártó Péter nem hagyott szó nélkül"
5 hónapja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 975 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
azt nem bírnám el, inkább töröltem 😊
Josszi
Jól tetted, én is direkt nem linkeltem, féltem hogy Löfli permbanra tesz a retyón ülve 😆
warr_b
az gabokocka, aki nem tud telefonról fórumozni, ő kristófot törölte 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
5 hónapja
warr_b Washington Commanders 29 914 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Josszi
Jól tetted, én is direkt nem linkeltem, féltem hogy Löfli permbanra tesz a retyón ülve 😆

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
5 hónapja

5 hónapja
Ha Múzsa cikkek bemásolásáért egy heti kitiltás járt volna, akkor Jeszenkszkyre mi ? 😀
bobi0092
1 óra kötelező démonidézés miközben irénke szól

5 hónapja
bobi0092 Indianapolis Colts 4 843
warr_b
Szerintem neki már egy ideje elmentek otthonról. Már inkább beszámíthatatlan, mint féreg.
peterk2005 udvari bolond
Nem tudom, szerintem a tegnapi csodás írása alapján nagyon is egy számító féreg.
warr_b
Jeszenszky Zsolt:

Josszi
Ha Múzsa cikkek bemásolásáért egy heti kitiltás járt volna, akkor Jeszenkszkyre mi ? 😀
5 hónapja
warr_b
peterk2005 udvari bolond
warr_b
Próbált a magyar Steven Crowder lenni, de az Alex Jones-i karaktert is kipróbálja.
Meg van a prédikátori énje is, amelyik a legviccesebb.
Kampman
mondjuk ha csak fele akkora kókler és grifter mint bármelyik abból a kettőből már akkor is egy rák

5 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 173
warr_b
peterk2005 udvari bolond
warr_b
Próbált a magyar Steven Crowder lenni, de az Alex Jones-i karaktert is kipróbálja.
Meg van a prédikátori énje is, amelyik a legviccesebb.