Snooker és egyéb sportok
3 feliratkozó
több mint 4 éve
Trump out, Robertson out.A Williams - O’Sullivan meccs győztese a favorit.
Ki gondolta volna.
több mint 4 éve
Mikey
18 721
KYREN!!
több mint 4 éve
csipkelli
4 008
9-11, én most Trumpra tennék. A másikon 8-4-nél szünet, 1 órán belül letolták a 4-4 framet.Wilson 7-6 után elég laza lett, 10-6, iskola. Hátha kipottyantja holnap Trumpot.Jöhet a Crucible átok.
Sobri Jóska
bcsarli
több mint 4 éve
Wilson 7-6 után elég laza lett, 10-6, iskola. Hátha kipottyantja holnap Trumpot.Jöhet a Crucible átok.
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Wilson 7-6 után elég laza lett, 10-6, iskola. Hátha kipottyantja holnap Trumpot.
több mint 4 éve
Néztem. De nem hiszem a nézők hiánya miatt.Majd nézd meg Trump-Wilson 12. frame utolsó 5 percét 😀Sőt!Úgy volt, hogy lesznek nézők a vb-n.Elkezdődött az első szakasz a nyitónapon, majd 2 óra múlva Boris Johnson zárt kapussá tett minden sporteseményt.
De nincsenek. Pedig mintha selejtezőmeccsen láttam volna párat.
Lemaradtam, kommentár nélkül nézem legtöbbször, mi történt? Miért változott meg a szervezők hozzáállása?
Sobri Jóska
Nincs telefoncsörgés, zacskózörgés, hangosan hallgatott közvetítés. Szerintem nem annyira gáz, mint máshol.
csipkelli
Gondolom így a játékosok se stresszelik magukat, azt meg hallottam azért, hogy gépi taps van nehéz lövésnél.
Sobri Jóska
Itt már csak Williams és Ronnie laza.
csipkelli
Robertson is be van feszülve rendesen.
Maflin is elizgult jópár lökést.
Ez a legjobb nyolc, az inkább befolyásolhatja őket. 😊
több mint 4 éve
csipkelli
4 008
Majd nézd meg Trump-Wilson 12. frame utolsó 5 percét 😀Sőt!Úgy volt, hogy lesznek nézők a vb-n.Elkezdődött az első szakasz a nyitónapon, majd 2 óra múlva Boris Johnson zárt kapussá tett minden sporteseményt.
Lemaradtam, kommentár nélkül nézem legtöbbször, mi történt? Miért változott meg a szervezők hozzáállása?
Sobri Jóska
Nincs telefoncsörgés, zacskózörgés, hangosan hallgatott közvetítés. Szerintem nem annyira gáz, mint máshol.
csipkelli
Gondolom így a játékosok se stresszelik magukat, azt meg hallottam azért, hogy gépi taps van nehéz lövésnél.
Sobri Jóska
Itt már csak Williams és Ronnie laza.
több mint 4 éve
Sőt!Úgy volt, hogy lesznek nézők a vb-n.Elkezdődött az első szakasz a nyitónapon, majd 2 óra múlva Boris Johnson zárt kapussá tett minden sporteseményt.
Sobri Jóska
csipkelli
több mint 4 éve
csipkelli
4 008
Úgy volt, hogy lesznek nézők a vb-n.Elkezdődött az első szakasz a nyitónapon, majd 2 óra múlva Boris Johnson zárt kapussá tett minden sporteseményt.
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Úgy volt, hogy lesznek nézők a vb-n. De nincsenek. Pedig mintha selejtezőmeccsen láttam volna párat.
több mint 4 éve
Most már minden is bemegy Ronnie-nak, jöhet a következő kör
több mint 4 éve
ha Ronnie-ék követik a sormintát, akkor nyer egyet Ronnie, hármat Ding, hármat Ronnie, egyet Ding, és végül a legutolsó Ronnie-é lesz
több mint 4 éve
Higgins out!
több mint 4 éve
Maflin nem semmi utolsó 3 framet csinált 10-11-ről.
több mint 4 éve
Higgins is, tegnap Williams is kurva jól, ihletett formában nyomta.Csípem az “öregeket”.
több mint 4 éve
Higgins 147 ^^
több mint 4 éve
csipkelli
4 008
Gould 5-1-re vezet 3db százassal. Az élményt csak KGL rontja le.
több mint 4 éve
na tessék, Ronnie nyíltan megmondta a worldsnooker interjújában, hogy egyáltalán nem élvezi a nagy tornákat, a Masterst is azért hagyta ki, és ha a szponzorai nem erősködnek, akkor a világbajnokságot is kihagyta volna
több mint 4 éve
Annyira Neil se volt meggyozo, foleg a masodik etapban, Liang nagyon nem volt ott fejben.Liang tartja még magát Robertson ellen. De könnyű ütéseket basz el, így nehéz lesz.5-5-ről lett 10-5 Robertsonnak.
Sobri Jóska
Akkor meg se állni a végéig.
Sobri Jóska
Foleg az elso ket szazas break utan amit az elejen lokott, azt hittem jobb lesz (mmint Robertson).
Mekkora volt amikor Maflin bemutatott a kek golyonak amikor rament a 147re es elakadt a tereles 😀
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
Liang tartja még magát Robertson ellen. De könnyű ütéseket basz el, így nehéz lesz.5-5-ről lett 10-5 Robertsonnak.
Sobri Jóska
Akkor meg se állni a végéig.
több mint 4 éve
Liang tartja még magát Robertson ellen. De könnyű ütéseket basz el, így nehéz lesz.
több mint 4 éve
Ronnie szarul kezdett, egy session után 8:1 neki. ha így folytatja holnap, akkor negyed órára kell csak beugrania a Crucible-be, délben már úgy tud ebédelni, hogy meg is főzi meccs után a menüt...
több mint 4 éve
Trump csak 10-8, és volt 0-3 meg 2-5 is.Semmit nem jelent. Sajnos.
Hátha elkapható.
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Trump csak 10-8, és volt 0-3 meg 2-5 is.vagy ez volt a leggyengébb meccse, és innentől karcol 😊
Hátha elkapható.
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Trump csak 10-8, és volt 0-3 meg 2-5 is.Hátha elkapható.