NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 758
44
18:00 #15 South Carolina @ #12 Clemson - ARENA4
Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Willie Parker
15 412
SzabadalmaztatomIPArosKőműves sör.Kézműves sör lesz azVakolatos sör. Ez valami új.Lekapartam ma 2 falnyi enyves festéket spaklival. Nekem már a Balatoni világos is csúszna.Én ugye a múltkor Kőbányait ittam.
Tactful Cactus
OFF
Amúgy ma vettem észre, h a vízvezetékszerelőnk olyan faszán kivéste a vezetéket, h a szomszédos hálószobánkon is csinált egy Grand Canyont, amit edfig takart a tv állvány.
Úgy vettem észre, h vakolat hullott a sörömbe
ON
Willie Parker
nagylaza
ozibozi
Tactful Cactus
briareos
IPA-ri szabadalom
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 3 éve
Willie Parker
15 412
Kiskunsági bokatörő= vegyespálinka, vodka, meggysörkerítésszaggató pálesz mellé, a vakolatleverő sörVakolatos sör. Ez valami új.Lekapartam ma 2 falnyi enyves festéket spaklival. Nekem már a Balatoni világos is csúszna.Én ugye a múltkor Kőbányait ittam.
Tactful Cactus
OFF
Amúgy ma vettem észre, h a vízvezetékszerelőnk olyan faszán kivéste a vezetéket, h a szomszédos hálószobánkon is csinált egy Grand Canyont, amit edfig takart a tv állvány.
ON
Willie Parker
nagylaza
briareos
Segesvári sistergős = borókapálinka, kumisz, fehérbor, pezsgő
Szekszárdi szexmix= bikavér, cherry, Redbull, vodka
több mint 3 éve
Villanyi fajta lehet ha már ők csinálták a vezetéket is.nem kanálnyi?
ozibozi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Én majd keddenén se iszok szerdáig 😊Szentkirályi extra dús. Na ezt übereljétek.Egri bikavér... Egészségetekre!😊Sör-meccs hangulatban vagyok ma!Mármint annak, aki szereti az IPA-t.Az jofele cucc. 😊Én megkóstolok egy Imperial Ipa-t, sose ittam még előtte.Megérdemelték, innentől övék az ebNyílván egy dán dog.
r.baggio
Megkezdtem a sörözést, jó meccsnapot mindenkinek.
Tactful Cactus
Willie Parker
Vrij6
nagylaza
Willie Parker
nagylaza
csebi
Negritis
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
az x és a DIPArosKőműves sör.Kézműves sör lesz azVakolatos sör. Ez valami új.Lekapartam ma 2 falnyi enyves festéket spaklival. Nekem már a Balatoni világos is csúszna.Én ugye a múltkor Kőbányait ittam.
Tactful Cactus
OFF
ON
Willie Parker
nagylaza
ozibozi
Tactful Cactus
briareos
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
IPArosKőműves sör.Kézműves sör lesz azVakolatos sör. Ez valami új.Lekapartam ma 2 falnyi enyves festéket spaklival. Nekem már a Balatoni világos is csúszna.Én ugye a múltkor Kőbányait ittam.
Tactful Cactus
OFF
ON
Willie Parker
nagylaza
ozibozi
Tactful Cactus
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 919
Kőműves sör.Kézműves sör lesz azVakolatos sör. Ez valami új.Lekapartam ma 2 falnyi enyves festéket spaklival. Nekem már a Balatoni világos is csúszna.Én ugye a múltkor Kőbányait ittam.
Tactful Cactus
OFF
ON
Willie Parker
nagylaza
ozibozi
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
ozibozi
17 228
Kézműves sör lesz azVakolatos sör. Ez valami új.Lekapartam ma 2 falnyi enyves festéket spaklival. Nekem már a Balatoni világos is csúszna.Én ugye a múltkor Kőbányait ittam.
Tactful Cactus
OFF
ON
Willie Parker
nagylaza
több mint 3 éve
kerítésszaggató pálesz mellé, a vakolatleverő sörVakolatos sör. Ez valami új.Lekapartam ma 2 falnyi enyves festéket spaklival. Nekem már a Balatoni világos is csúszna.Én ugye a múltkor Kőbányait ittam.
Tactful Cactus
OFF
ON
Willie Parker
nagylaza
több mint 3 éve
de jól fociznak a dánok, mintha az olaszokat látnám időnként
több mint 3 éve
Willie Parker
15 412
Ráadásul fehér a fal, és a habban landoltVakolatos sör. Ez valami új.Lekapartam ma 2 falnyi enyves festéket spaklival. Nekem már a Balatoni világos is csúszna.Én ugye a múltkor Kőbányait ittam.
Tactful Cactus
OFF
ON
Willie Parker
nagylaza
több mint 3 éve
Vakolatos sör. Ez valami új.Lekapartam ma 2 falnyi enyves festéket spaklival. Nekem már a Balatoni világos is csúszna.Én ugye a múltkor Kőbányait ittam.
Tactful Cactus
OFF
ON
Willie Parker
több mint 3 éve
Willie Parker
15 412
Lekapartam ma 2 falnyi enyves festéket spaklival. Nekem már a Balatoni világos is csúszna.Én ugye a múltkor Kőbányait ittam.
Tactful Cactus
OFF
ON
több mint 3 éve
Mivaaan? Magyarokat mikor vertèk neg?Minden országnak megvan a csürhéje, de attól még nem lesz kevésbé gáz a sajátod. Sőt ezeket meg ráadásul amióta szervezetten csürhülnek kb 90 óta, még jól el is verik a külföldi pajtásaik, szóval szurkolónak álcázott csürhében sem vagyunk spiccen 😉Orosz, lengyel, ukrán, cseh, német, horvát, szerb, román nacionalista vonulások biztos voltak, neten van fenn több is.Szerintem is érdemes inkább a saját házunk előtt söprögetni. Nem tudom, hány országban vonulnak szervezett náci csordák a válogatott „hivatalos szurkolói táborában”, de nálunk speciel ez a helyzet. Ami nekem nagyon nem tetszik. Egész pontosan hányingerem van tőle.Ok is megérdemelték volna, nem hasonlítottam ahhoz.Szerintem nem, ugyancsak semmi atrocitás nem volt azon a meccsen ahhoz képest, amit pl. román szurkolók műveltek számtalanszor Bukarestben, nulla vagy ejnyebejnye büntetéssel.Amúgy azt a büntetést nagyon megerdemeltuk szvsz …igen, az UEFA egy mocskos brigád. de azért nem hiszem, hogy a meleglobbi vagy BLM lobbi miatt indítanának el egy vizsgálatot ...A 2013-as magyar-román vb-selejtező úgy lett zárt kapus, hogy egy ausztriai zsidó szervezet felnyomta az MLSZ-t a magyar-izraeli meccs után.
csebi
Szóval de, az UEFA simán indít vizsgálatot, ha egy védett kisebbséget szidnak valahol
Kampman
csebi
Kampman
csebi
nagylaza
Az angolok szimplán mindenkit agyonvernek, szétvernek, a holland rowdyk a kést szeretik. A franciáknál ugye az arabok szoktak keménykedni válogatott meccseken is, ott inkább iszlamista kórusok a menők, főleg a déli területeken.
Ír-északír ellentét ált fegyveres összetűzésbe csapott át, amikor a hood-ok meglelik egymást, nk-i média nem szereti ezeket mutogatni.
Norvégoknál sok szélsőjobbos szervezet jár meccsekre, válogatott jegyeket az előélettel rendelkezők elméletben nem kaphatnak, így bajnokikon élik ki magukat.
A Balkánt, török-görög hangulatot nem kell bemutatni.
Olaszoknál eléggé kontrollálják az ultrákat a nk-i meccseken, de bajnokikon még mindig sok a szélsőséges megnyilvánulás.
Spanyolokat nem ismerem annyira.
Willie Parker
ozibozi
több mint 3 éve
én se iszok szerdáig 😊Szentkirályi extra dús. Na ezt übereljétek.Egri bikavér... Egészségetekre!😊Sör-meccs hangulatban vagyok ma!Mármint annak, aki szereti az IPA-t.Az jofele cucc. 😊Én megkóstolok egy Imperial Ipa-t, sose ittam még előtte.Megérdemelték, innentől övék az ebNyílván egy dán dog.
r.baggio
Tactful Cactus
Willie Parker
Vrij6
nagylaza
Willie Parker
nagylaza
csebi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Willie Parker
15 412
Lekapartam ma 2 falnyi enyves festéket spaklival. Nekem már a Balatoni világos is csúszna.Közben a fagyasztó mélyén találtam egy stout-ot, nem emlékszem, hogy került oda.
Tactful Cactus
több mint 3 éve
én hazajöttem golfból egész napos tikkadás után és elkezdtem 7&7ezniSzentkirályi extra dús. Na ezt übereljétek.Egri bikavér... Egészségetekre!😊Sör-meccs hangulatban vagyok ma!Mármint annak, aki szereti az IPA-t.Az jofele cucc. 😊Én megkóstolok egy Imperial Ipa-t, sose ittam még előtte.Megérdemelték, innentől övék az ebNyílván egy dán dog.
r.baggio
Tactful Cactus
Willie Parker
Vrij6
nagylaza
Willie Parker
nagylaza
csebi
több mint 3 éve
ozibozi
17 228
Minden országnak megvan a csürhéje, de attól még nem lesz kevésbé gáz a sajátod. Sőt ezeket meg ráadásul amióta szervezetten csürhülnek kb 90 óta, még jól el is verik a külföldi pajtásaik, szóval szurkolónak álcázott csürhében sem vagyunk spiccen 😉Orosz, lengyel, ukrán, cseh, német, horvát, szerb, román nacionalista vonulások biztos voltak, neten van fenn több is.Szerintem is érdemes inkább a saját házunk előtt söprögetni. Nem tudom, hány országban vonulnak szervezett náci csordák a válogatott „hivatalos szurkolói táborában”, de nálunk speciel ez a helyzet. Ami nekem nagyon nem tetszik. Egész pontosan hányingerem van tőle.Ok is megérdemelték volna, nem hasonlítottam ahhoz.Szerintem nem, ugyancsak semmi atrocitás nem volt azon a meccsen ahhoz képest, amit pl. román szurkolók műveltek számtalanszor Bukarestben, nulla vagy ejnyebejnye büntetéssel.Amúgy azt a büntetést nagyon megerdemeltuk szvsz …igen, az UEFA egy mocskos brigád. de azért nem hiszem, hogy a meleglobbi vagy BLM lobbi miatt indítanának el egy vizsgálatot ...A 2013-as magyar-román vb-selejtező úgy lett zárt kapus, hogy egy ausztriai zsidó szervezet felnyomta az MLSZ-t a magyar-izraeli meccs után.
csebi
Szóval de, az UEFA simán indít vizsgálatot, ha egy védett kisebbséget szidnak valahol
Kampman
csebi
Kampman
csebi
nagylaza
Az angolok szimplán mindenkit agyonvernek, szétvernek, a holland rowdyk a kést szeretik. A franciáknál ugye az arabok szoktak keménykedni válogatott meccseken is, ott inkább iszlamista kórusok a menők, főleg a déli területeken.
Ír-északír ellentét ált fegyveres összetűzésbe csapott át, amikor a hood-ok meglelik egymást, nk-i média nem szereti ezeket mutogatni.
Norvégoknál sok szélsőjobbos szervezet jár meccsekre, válogatott jegyeket az előélettel rendelkezők elméletben nem kaphatnak, így bajnokikon élik ki magukat.
A Balkánt, török-görög hangulatot nem kell bemutatni.
Olaszoknál eléggé kontrollálják az ultrákat a nk-i meccseken, de bajnokikon még mindig sok a szélsőséges megnyilvánulás.
Spanyolokat nem ismerem annyira.
Willie Parker
Szerkesztette: ozibozi
több mint 3 éve
Szentkirályi extra dús. Na ezt übereljétek.Egri bikavér... Egészségetekre!😊Sör-meccs hangulatban vagyok ma!Mármint annak, aki szereti az IPA-t.Az jofele cucc. 😊Én megkóstolok egy Imperial Ipa-t, sose ittam még előtte.Megérdemelték, innentől övék az ebNyílván egy dán dog.
r.baggio
Tactful Cactus
Willie Parker
Vrij6
nagylaza
Willie Parker
nagylaza
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Kampman
28 366
Ezt most nem értem.Hajrá Albany!Méltatlannak éreztem volna berakni egy Scooby-Doo mémet, te nyertél.Megérdemelték, innentől övék az ebNyílván egy dán dog.
r.baggio
Tactful Cactus
Kampman
r.baggio
több mint 3 éve
Egri bikavér... Egészségetekre!😊Sör-meccs hangulatban vagyok ma!Mármint annak, aki szereti az IPA-t.Az jofele cucc. 😊Én megkóstolok egy Imperial Ipa-t, sose ittam még előtte.Megérdemelték, innentől övék az ebNyílván egy dán dog.
r.baggio
Tactful Cactus
Willie Parker
Vrij6
nagylaza
Willie Parker