NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 758
44
18:00 #15 South Carolina @ #12 Clemson - ARENA4
Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 919
Lekapartam ma 2 falnyi enyves festéket spaklival. Nekem már a Balatoni világos is csúszna.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Hajrá Albany!Méltatlannak éreztem volna berakni egy Scooby-Doo mémet, te nyertél.Megérdemelték, innentől övék az ebNyílván egy dán dog.
r.baggio
Megkezdtem a sörözést, jó meccsnapot mindenkinek.
Tactful Cactus
Kampman
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Willie Parker
15 412
Sör-meccs hangulatban vagyok ma!Mármint annak, aki szereti az IPA-t.Az jofele cucc. 😊Én megkóstolok egy Imperial Ipa-t, sose ittam még előtte.Megérdemelték, innentől övék az ebNyílván egy dán dog.
r.baggio
Tactful Cactus
Willie Parker
Vrij6
nagylaza
több mint 3 éve
Mármint annak, aki szereti az IPA-t.Az jofele cucc. 😊Én megkóstolok egy Imperial Ipa-t, sose ittam még előtte.Megérdemelték, innentől övék az ebNyílván egy dán dog.
r.baggio
Tactful Cactus
Willie Parker
Vrij6
több mint 3 éve
Willie Parker
15 412
Van egy tízes csomag, sztem ma elfogy!Az jofele cucc. 😊Én megkóstolok egy Imperial Ipa-t, sose ittam még előtte.Megérdemelték, innentől övék az ebNyílván egy dán dog.
r.baggio
Tactful Cactus
Willie Parker
Vrij6
több mint 3 éve
Az jofele cucc. 😊Én megkóstolok egy Imperial Ipa-t, sose ittam még előtte.Megérdemelték, innentől övék az ebNyílván egy dán dog.
r.baggio
Tactful Cactus
Willie Parker
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Akkor én bontok egy bort.Megérdemelték, innentől övék az ebNyílván egy dán dog.
r.baggio
Tactful Cactus
több mint 3 éve
Willie Parker
15 412
Én megkóstolok egy Imperial Ipa-t, sose ittam még előtte.Megérdemelték, innentől övék az ebNyílván egy dán dog.
r.baggio
Tactful Cactus
több mint 3 éve
Kampman
28 366
Méltatlannak éreztem volna berakni egy Scooby-Doo mémet, te nyertél.Megérdemelték, innentől övék az ebNyílván egy dán dog.
r.baggio
Tactful Cactus
több mint 3 éve
Jogos!hát a portugálokmi az, hogy az első 3 pontos aki továbbment ? hát a címvédők anno, hogy mentek tovább a csoportból?Kikre gondolsz?
Sixo
nagylaza
Sixo
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 919
Megérdemelték, innentől övék az ebNyílván egy dán dog.
r.baggio
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
eztberúgta
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Willie Parker
15 412
Orosz, lengyel, ukrán, cseh, német, horvát, szerb, román nacionalista vonulások biztos voltak, neten van fenn több is.Szerintem is érdemes inkább a saját házunk előtt söprögetni. Nem tudom, hány országban vonulnak szervezett náci csordák a válogatott „hivatalos szurkolói táborában”, de nálunk speciel ez a helyzet. Ami nekem nagyon nem tetszik. Egész pontosan hányingerem van tőle.Ok is megérdemelték volna, nem hasonlítottam ahhoz.Szerintem nem, ugyancsak semmi atrocitás nem volt azon a meccsen ahhoz képest, amit pl. román szurkolók műveltek számtalanszor Bukarestben, nulla vagy ejnyebejnye büntetéssel.Amúgy azt a büntetést nagyon megerdemeltuk szvsz …igen, az UEFA egy mocskos brigád. de azért nem hiszem, hogy a meleglobbi vagy BLM lobbi miatt indítanának el egy vizsgálatot ...A 2013-as magyar-román vb-selejtező úgy lett zárt kapus, hogy egy ausztriai zsidó szervezet felnyomta az MLSZ-t a magyar-izraeli meccs után.
csebi
Szóval de, az UEFA simán indít vizsgálatot, ha egy védett kisebbséget szidnak valahol
Kampman
csebi
Kampman
csebi
nagylaza
Az angolok szimplán mindenkit agyonvernek, szétvernek, a holland rowdyk a kést szeretik. A franciáknál ugye az arabok szoktak keménykedni válogatott meccseken is, ott inkább iszlamista kórusok a menők, főleg a déli területeken.
Ír-északír ellentét ált fegyveres összetűzésbe csapott át, amikor a hood-ok meglelik egymást, nk-i média nem szereti ezeket mutogatni.
Norvégoknál sok szélsőjobbos szervezet jár meccsekre, válogatott jegyeket az előélettel rendelkezők elméletben nem kaphatnak, így bajnokikon élik ki magukat.
A Balkánt, török-görög hangulatot nem kell bemutatni.
Olaszoknál eléggé kontrollálják az ultrákat a nk-i meccseken, de bajnokikon még mindig sok a szélsőséges megnyilvánulás.
Spanyolokat nem ismerem annyira.
több mint 3 éve
Megérdemelték, innentől övék az eb
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
nice
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Ott van!
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
hát a portugálokmi az, hogy az első 3 pontos aki továbbment ? hát a címvédők anno, hogy mentek tovább a csoportból?Kikre gondolsz?
Sixo
nagylaza
több mint 3 éve
van baj...Szerintem is érdemes inkább a saját házunk előtt söprögetni. Nem tudom, hány országban vonulnak szervezett náci csordák a válogatott „hivatalos szurkolói táborában”, de nálunk speciel ez a helyzet. Ami nekem nagyon nem tetszik. Egész pontosan hányingerem van tőle.Ok is megérdemelték volna, nem hasonlítottam ahhoz.Szerintem nem, ugyancsak semmi atrocitás nem volt azon a meccsen ahhoz képest, amit pl. román szurkolók műveltek számtalanszor Bukarestben, nulla vagy ejnyebejnye büntetéssel.Amúgy azt a büntetést nagyon megerdemeltuk szvsz …igen, az UEFA egy mocskos brigád. de azért nem hiszem, hogy a meleglobbi vagy BLM lobbi miatt indítanának el egy vizsgálatot ...A 2013-as magyar-román vb-selejtező úgy lett zárt kapus, hogy egy ausztriai zsidó szervezet felnyomta az MLSZ-t a magyar-izraeli meccs után.
csebi
Szóval de, az UEFA simán indít vizsgálatot, ha egy védett kisebbséget szidnak valahol
Kampman
csebi
Kampman
csebi
nagylaza
több mint 3 éve
mi az, hogy az első 3 pontos aki továbbment ? hát a címvédők anno, hogy mentek tovább a csoportból?Kikre gondolsz?
Sixo
több mint 3 éve
mi az, hogy az első 3 pontos aki továbbment ? hát a címvédők anno, hogy mentek tovább a csoportból?
több mint 3 éve
Szar ez a lebonyolítási rendszer.
több mint 3 éve
Szerintem is érdemes inkább a saját házunk előtt söprögetni. Nem tudom, hány országban vonulnak szervezett náci csordák a válogatott „hivatalos szurkolói táborában”, de nálunk speciel ez a helyzet. Ami nekem nagyon nem tetszik. Egész pontosan hányingerem van tőle.Ok is megérdemelték volna, nem hasonlítottam ahhoz.Szerintem nem, ugyancsak semmi atrocitás nem volt azon a meccsen ahhoz képest, amit pl. román szurkolók műveltek számtalanszor Bukarestben, nulla vagy ejnyebejnye büntetéssel.Amúgy azt a büntetést nagyon megerdemeltuk szvsz …igen, az UEFA egy mocskos brigád. de azért nem hiszem, hogy a meleglobbi vagy BLM lobbi miatt indítanának el egy vizsgálatot ...A 2013-as magyar-román vb-selejtező úgy lett zárt kapus, hogy egy ausztriai zsidó szervezet felnyomta az MLSZ-t a magyar-izraeli meccs után.
csebi
Kampman
csebi
Kampman
csebi
több mint 3 éve
Miért van az, hogy tízből tízszer fellöki a támadó a labdát fedező játékost? Pláne akkor röhej, mint most, hogy a wales-i ért bele utoljáraNb1ben az a legjobb amikor félpályán oldalvonal közelében labdas forog vissza saját térfelére és felrúgják. Miért? Csakúgy
r.baggio
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.