Soccer EB 2021
Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
Az is egészen biztos, hogy a világ összes országában vannak ilyen emberek. Mint ahogy mindent frankón megmondó, és mindent jobban tudó emberek is vannak.Az egészen biztos, hogy Magyarországon nincs olyan szurkoló, aki bárkit is inzultálna, ha előtte nem provokálják.Nem azért, hanem mert ezt érdemli, ezt szeretné. Ha nem nyilatkozik ilyet szerinted ki inzultálta volna? Így hányan gondolkodnak el rajta? Megérte? Mi volt ezzel a valós célja vajon? De igen, ne ezeket a kérdéseket tegyük fel, inkább sajnáljuk MÁR ELŐRE, mert szegénynek a rassziszta Mo-ra kell jönni. Nevetséges.Mert mer másképp gondolkodni a világról …De miert anyaznad?Wijnaldum szivárványos karszalaggal fog pályára lépni és ha valaki csúnyán néz rá, ő bizony levonul.Én már a hotelnél anyáznám és akkor fel sem kell mennie a pályára - win-win 😊
pffffff
NB2
davemayer
Borbinho
csebi
davemayer
nagylaza
Az egészen biztos, hogy Magyarországon nincs olyan szurkoló, aki bárkit is inzultálna, ha előtte nem provokálják.Nem azért, hanem mert ezt érdemli, ezt szeretné. Ha nem nyilatkozik ilyet szerinted ki inzultálta volna? Így hányan gondolkodnak el rajta? Megérte? Mi volt ezzel a valós célja vajon? De igen, ne ezeket a kérdéseket tegyük fel, inkább sajnáljuk MÁR ELŐRE, mert szegénynek a rassziszta Mo-ra kell jönni. Nevetséges.Mert mer másképp gondolkodni a világról …De miert anyaznad?Wijnaldum szivárványos karszalaggal fog pályára lépni és ha valaki csúnyán néz rá, ő bizony levonul.Én már a hotelnél anyáznám és akkor fel sem kell mennie a pályára - win-win 😊
pffffff
NB2
davemayer
Borbinho
csebi
davemayer
Nem azért, hanem mert ezt érdemli, ezt szeretné. Ha nem nyilatkozik ilyet szerinted ki inzultálta volna? Így hányan gondolkodnak el rajta? Megérte? Mi volt ezzel a valós célja vajon? De igen, ne ezeket a kérdéseket tegyük fel, inkább sajnáljuk MÁR ELŐRE, mert szegénynek a rassziszta Mo-ra kell jönni. Nevetséges.Mert mer másképp gondolkodni a világról …De miert anyaznad?Wijnaldum szivárványos karszalaggal fog pályára lépni és ha valaki csúnyán néz rá, ő bizony levonul.Én már a hotelnél anyáznám és akkor fel sem kell mennie a pályára - win-win 😊
pffffff
NB2
davemayer
Borbinho
csebi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
Hogy ne lépjen pályára, ő alkotta a szabályokat én csak játszok 😊De miert anyaznad?Wijnaldum szivárványos karszalaggal fog pályára lépni és ha valaki csúnyán néz rá, ő bizony levonul.Én már a hotelnél anyáznám és akkor fel sem kell mennie a pályára - win-win 😊
pffffff
NB2
davemayer
Borbinho
Nekem ha valaki egy ilyen szituációban előre ilyeneket nyilatkozik az provokáció, felhívás keringőre.
Ha most ő a 23. percben levonul nagy csinnadrattával a pályáról mert Bözsi néni beszólt neki a felső karéjról, hogy bizonyítod be hogy NEM így volt? Mert ugye természetesen itt egyből azt kellene bizonyítani hogy nem történt meg, mindenki alapból elhinné neki hogy igaz amit hallott. Mint a franciáknak, kijött a hír 2 játékossal,felkapta mindenki, majd rá 24 órára jött a cáfolat 3 másiktól, de ha azt az első hír olvasóinak csak a 70%-a látja akkor 30% szemében mi rasszisták vagyunk.
Egyébként egy 60+ ezres stadionban ahol nem hallod az 5 méterre levő csapattársadat (Griezman) ott hogy hallod meg a huhogást pár ember részéről? Több ezer embernek kellene huhognia ekkora hangzavarban hogy az eljuthasson hozzájuk, legalabbis szerintem.
Szerkesztette: davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
Wijnaldum szivárványos karszalaggal fog pályára lépni és ha valaki csúnyán néz rá, ő bizony levonul.Ha valaki csúnyán néz rá? Sehol nem találom ezt a részt. Bemásolnád?
pffffff
NB2
Mert mer másképp gondolkodni a világról …De miert anyaznad?Wijnaldum szivárványos karszalaggal fog pályára lépni és ha valaki csúnyán néz rá, ő bizony levonul.Én már a hotelnél anyáznám és akkor fel sem kell mennie a pályára - win-win 😊
pffffff
NB2
davemayer
Borbinho
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
De miert anyaznad?Wijnaldum szivárványos karszalaggal fog pályára lépni és ha valaki csúnyán néz rá, ő bizony levonul.Én már a hotelnél anyáznám és akkor fel sem kell mennie a pályára - win-win 😊
pffffff
NB2
davemayer
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
Wijnaldum szivárványos karszalaggal fog pályára lépni és ha valaki csúnyán néz rá, ő bizony levonul.Én már a hotelnél anyáznám és akkor fel sem kell mennie a pályára - win-win 😊
pffffff
NB2
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
Wijnaldum szivárványos karszalaggal fog pályára lépni és ha valaki csúnyán néz rá, ő bizony levonul.Nem pont azt nyilatkozta, hogy nem vonul le (azzal ellentetben amit 2 eve v mikor nyilatkozott)?
pffffff
NB2
Btw Neuer is szivarvanyos csk szalaggal jatszott eddig az EBn.
index.hu/sport/futball/2021/eb/2021/06/24/rasszista-provokaciotol-tart-a-budapestre-erkezo-bl-gyoztes-sztar-hollandia-georginio-wijnaldum/
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
Biased vagyok, de Jorginho sztem az egyik legjobbja volt eddig az olaszoknak.Vagy még inkább Jorginho helyén is jöhetett volna Locatelli, de köcsög Manchini bele van buzulva a külföldön játszó játékosokba. Chiellini elvileg már játszhatna ha kell, már edzett. Lehet Manchini nem akar kockáztatni az osztrákok ellen.Veratti nincs még formában, jöhetet volna a 2. félidőben, addig Locatelli nyomhatná!Italy likely starting XI v Austria:
— Get Italian Football News (@_GIFN) June 26, 2021
Donnarumma - Di Lorenzo, Bonucci, Acerbi, Spinazzola - Barella, Jorginho, Verratti - Berardi, Immobile, Insigne. (Sky)
Sixo
Chiellini sérült vagy még pihentetik?
steelwolf
Sixo
pffffff
Vagy még inkább Jorginho helyén is jöhetett volna Locatelli, de köcsög Manchini bele van buzulva a külföldön játszó játékosokba. Chiellini elvileg már játszhatna ha kell, már edzett. Lehet Manchini nem akar kockáztatni az osztrákok ellen.Veratti nincs még formában, jöhetet volna a 2. félidőben, addig Locatelli nyomhatná!Italy likely starting XI v Austria:
Donnarumma - Di Lorenzo, Bonucci, Acerbi, Spinazzola - Barella, Jorginho, Verratti - Berardi, Immobile, Insigne. (Sky)
Sixo
steelwolf
Locatellit pihentetik 😉Veratti nincs még formában, jöhetet volna a 2. félidőben, addig Locatelli nyomhatná!Italy likely starting XI v Austria:
Sixo
steelwolf
Chiellini hiányzásának van oka, Acerbinek nem volt jó szezonja, nem indokolt hogy ő kezdjen helyette
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
Veratti nincs még formában, jöhetet volna a 2. félidőben, addig Locatelli nyomhatná!Italy likely starting XI v Austria:
Sixo
ausztria lesimazza az olaszokat 😀Nemrég összefutottam 10-15 fiatal osztrák szurkerrel egy Damjanich utcai kocsmában. Garantáltan nem szomjasan várják a meccset.
YoungZeeZee
B@szki, 1,5 percig neztem hol van a kezdoben a velhetoen kinai szarmazasu XI 😀Italy likely starting XI v Austria:
Sixo
Italy likely starting XI v Austria:

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
Gameday! A danok hosszabbitasban nyernek, az olaszok lehozzak 2-0-val, ott nem szamitok nagyobb izgalmakra.Walesi győzelemre számítok egy végig szoros meccsen (valószínűleg büntetőpárbaj után), az olaszok szerintem is simán nyernek.
Vrij6
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Azt ismeritek, hogy:Mit akarsz marminalni?
Már minálunk Babám, már minálunk Babám, az jött a szokásba,
Nem szivatnak minket, nem szivatnak minket négy-,öt-,hat-nullára,
Felmegy a Sallai a pályára,
Beadja középre,
Ádi meg fejel, Ádi meg fejel, a háló közepébe!
Szokol
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!