Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 4 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 4 éve
Jogos. És ők is nagy betlizők. A csehek ellen sem lesz könnyű nekik, ebben biztos vagyok.azért a hollandoktól ne essünk még hasra. taktikailag nullák, és rohadt nagy szerencséjük volt ezzel a csoporttal.A csoportmeccsek alapján eddig nálam is csak az olasz, belga, holland hármas érdemelné meg, de ugye hivatalosan most kezdődik az igazi EB, lehet valaki ezeken kívül formába lendül azt végigver mindenkit. Persze túlzok, de valóban vicces a jobb oldali ág, mert szigorúan papírforma alapján az angol, holland vagy német döntőzik. Dánok esetleg Svédektől nézem ki, hogy egy adott meccsen keresztbe tehet. Ukránokból, Walesből, és a csehekből kevésbé. De remélem lesznek meglepik. 😊Közben úgy látom benéztem az ágrajzot.most nem azért, de a jobb oldalt megint milyen rohadt vicces ág???
Vrij6
kb 3 esélyes is a bal oldalon van, a jobb oldaliban meg valaki röhögve döntőt játszik, aki eddigi alapján meg se érdemelné!
NB2
Vrij6
csebi
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
azért a hollandoktól ne essünk még hasra. taktikailag nullák, és rohadt nagy szerencséjük volt ezzel a csoporttal.A csoportmeccsek alapján eddig nálam is csak az olasz, belga, holland hármas érdemelné meg, de ugye hivatalosan most kezdődik az igazi EB, lehet valaki ezeken kívül formába lendül azt végigver mindenkit. Persze túlzok, de valóban vicces a jobb oldali ág, mert szigorúan papírforma alapján az angol, holland vagy német döntőzik. Dánok esetleg Svédektől nézem ki, hogy egy adott meccsen keresztbe tehet. Ukránokból, Walesből, és a csehekből kevésbé. De remélem lesznek meglepik. 😊Közben úgy látom benéztem az ágrajzot.most nem azért, de a jobb oldalt megint milyen rohadt vicces ág???
Vrij6
kb 3 esélyes is a bal oldalon van, a jobb oldaliban meg valaki röhögve döntőt játszik, aki eddigi alapján meg se érdemelné!
NB2
Vrij6
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
az arcokat nézve a németek nagyon örülhettek, hogy mi voltunk az ellenfél, mert egy picit rutinosabb csapat kihasználja, hogy ilyen enervált volt a csapatukAnnyi különbség azért volt, hogy a franciák sokkal közelebb voltak a gólszerzéshez, mint a németek. Tegnap nem látszott az "osztálykülönbség"Rövid véleményem az eddigiekről:Igen. Egy nyilt adok-kapokban valoszinuleg mind a 3 csapattol tobb gollal kikapunk, de ez a szep a fociban, hogy be lehet allni bekkelni es kontrazni. Emellett azert probaltunk neha tamadni is, szepen jatszottunk, nem csak vagdostuk elore a labdat.
-ezzel a mutatott játékkal 3-4 csoportból simán mentünk volna tovább, 2.-3. helyen. Ez a csoport túl erős volt nekünk, de valszeg bármilyen európai nem top csapatnak túl erős lett volna.
-most kicsit keserédes a dolog, de két héttel ezelőtt azt, hogy kiesünk, de csak egy meccset vesztünk (!), és 3-6 lesz a gólkülönbségünk, szvsz bárki aláírta volna
-tartottam attól, hogy valamikor belenézünk egy olyanba, mint tegnap a szlovákok, de a portugál 10 percet leszámítva végig képben voltunk
-az előző 25-30 évben, az hogy egy ilyen szintű rendezvényen egyáltalán ott vagyunk, és ott megfirkáljuk a franciákat és a németeket is, sci-fi kategória lett volna
-végre a sok kókler után (kivéve Dárdai) sikerült egy olyan embert találni, aki felfogja hogy a játékosaink mit tudnak, és erre épít használható gameplant, nem valami fantáziára
Összességében: szerintem túlteljesített a csapat.
Jan
Egyelore tenyleg keseredes. 2x voltunk rendkivul kozel, a francia meccsen is most. A 2 potya gol elszomorit, foleg gulacsi lepkeje fajo. Ez van. Szep eredmeny.
undisputedly
csi77
sajnos 1-2 ember hiányzott még tőlünk
több mint 4 éve
Annyi különbség azért volt, hogy a franciák sokkal közelebb voltak a gólszerzéshez, mint a németek. Tegnap nem látszott az "osztálykülönbség"Rövid véleményem az eddigiekről:Igen. Egy nyilt adok-kapokban valoszinuleg mind a 3 csapattol tobb gollal kikapunk, de ez a szep a fociban, hogy be lehet allni bekkelni es kontrazni. Emellett azert probaltunk neha tamadni is, szepen jatszottunk, nem csak vagdostuk elore a labdat.
-ezzel a mutatott játékkal 3-4 csoportból simán mentünk volna tovább, 2.-3. helyen. Ez a csoport túl erős volt nekünk, de valszeg bármilyen európai nem top csapatnak túl erős lett volna.
-most kicsit keserédes a dolog, de két héttel ezelőtt azt, hogy kiesünk, de csak egy meccset vesztünk (!), és 3-6 lesz a gólkülönbségünk, szvsz bárki aláírta volna
-tartottam attól, hogy valamikor belenézünk egy olyanba, mint tegnap a szlovákok, de a portugál 10 percet leszámítva végig képben voltunk
-az előző 25-30 évben, az hogy egy ilyen szintű rendezvényen egyáltalán ott vagyunk, és ott megfirkáljuk a franciákat és a németeket is, sci-fi kategória lett volna
-végre a sok kókler után (kivéve Dárdai) sikerült egy olyan embert találni, aki felfogja hogy a játékosaink mit tudnak, és erre épít használható gameplant, nem valami fantáziára
Jan
Egyelore tenyleg keseredes. 2x voltunk rendkivul kozel, a francia meccsen is most. A 2 potya gol elszomorit, foleg gulacsi lepkeje fajo. Ez van. Szep eredmeny.
undisputedly
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
Rövid véleményem az eddigiekről:Nagyon sok mondatodat mintha én írtam volna. 😊 Még annyit, hogy az előzetesen elvárt tisztes helytállásnál jóval többet kaptunk......
Jan
Szerkesztette: csi77
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
bal felső ágról jön a győztes szerintemKözben úgy látom benéztem az ágrajzot.most nem azért, de a jobb oldalt megint milyen rohadt vicces ág???
Vrij6
NB2
több mint 4 éve
Jó lett volna legalább egy meglepetés az előzetes power rankinghoz képest.mit értesz meglepetés alatt?
ozibozi
www.thescore.com/deu_fed/news/2180092
www.theguardian.com/football/2021/mar/29/euro-2020-power-rankings-france-and-turkey-climb
bleacherreport.com/articles/2944422-euro-2020-power-rankings-ranking-the-teams-from-24-1
Oroszok, Lengyelek, Törökök mindenképp leszerepeltek
Wales továbbjutása előzetes infok alapján meglepetés sztem
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Jó lett volna legalább egy meglepetés az előzetes power rankinghoz képest. Talán a törökökből többet gondolhattunk, de a játékuk alapján jogos kiesés.
Hihetetlen hogy 10 perc híján tovább juthatott volna egy ilyen kiscsapat ilyen alacsony értékű játékosokkal.
Ok, hogy rengeteg szerencse is kellett a balszerencsés végkifejlethez, de akkor is baromi bosszantó a végén kiszopni.
Inkább lett volna egy sima 0-2.
Most elvárások lesznek, pedig ami biztos, hogy van egy jó védelmünk három max négy európai szinten is jegyzett játékossal.
Nem vagyok biztos abban, hogy ha gyengébb csapatok ellen kell majd helyt állni
és
Támadni is kell úgy, hogy nem
26-30%~os labdabirtoklás alatt védekezünk egy meccsen, akkor azt is olyan magától értetődően meg tudják oldani. Főleg hogy ezután a szereplés után már nem csak az udvariasság szintjén fogják komolyan venni ezt a csapatot.
A selejtezőkön kiderül.
Nem semmi pár nap volt.
több mint 4 éve
Rövid véleményem az eddigiekről:Igen. Egy nyilt adok-kapokban valoszinuleg mind a 3 csapattol tobb gollal kikapunk, de ez a szep a fociban, hogy be lehet allni bekkelni es kontrazni. Emellett azert probaltunk neha tamadni is, szepen jatszottunk, nem csak vagdostuk elore a labdat.
Jan
több mint 4 éve
Rövid véleményem az eddigiekről:-ezzel a mutatott játékkal 3-4 csoportból simán mentünk volna tovább, 2.-3. helyen. Ez a csoport túl erős volt nekünk, de valszeg bármilyen európai nem top csapatnak túl erős lett volna.
több mint 4 éve
A “sztárság” többet ér. Elég a spanyol keretet nézni, ahol Morata kezd, pedig írtam már rá 5 opciót a La Ligaból akik rohadt jó szezont toltak, Enrique pedig 2 extra játékost simán vihetett volna kipróbálni. Szlovákok nagyon gyengék volt, belefutottak a gólokba miután ezt az öngól megalapozta, de később lesznek még gondok.Attol meg Sule jobb. 😊amikor Löw kirakta akkor sztem nem volt igaza. most teljesen igaza lenne amúgy.Benne volt? Hogy a viharba ne lett volna benne, egy normalis edzo egy ekkora hiba utan be sem rakna tobbet a kezdobe. 😊sztem a kis Dárdait be fogja hívni Flick legközelebb. azért Hummelsnek elég kétarcú EB-je van, sztem Szalai góljában benne volt (beadás, erre ő hátat fordít a labdának, fel sem ugrott Szalaival ...)A védelembe kell ember, aki fel tud futni szélen vagy a középpályára jó védekező, mert ugyanúgy ahogy az előző EB-n és selejtezőkön, most is az "öregek" húzzák a csapatot (értelemszerűen), viszont nincs mögöttük utánpótlás.Középső kisDárdai jó lenne, ha döntene.
Solymi
Mert elég komoly erősítés lenne Ő is.
Botka nagyon sokat fejlődött az elmúlt években (köszi Serhij!).
Gyakorlatilag 352-ben 3; a 442-ben mind a 4 védő posztot elég magas szinten tudja. Kiváncsi vagyok megy/marad.
A középpályán és főleg a pontrugasokon sokat fog dobni Szoboszlai.
Szalai-féle csatár pedig nincs és szerintem nem is lesz egy darabig.
Sinisa
csebi
Hummels annyira lelassult az elmult ket ev soran, hogy rossz nezni a jatekat. En ertem, hogy a nemeteknel a Bayern felpumpalta az akkori cirkuszt, hogy peldaul ot is kiraktak a valogatottbol, de o az, akit nem szabadott volna a kezdobe tenni ezen az Eb-n sem, ez a poszt az, ahol szerintem a nemetek siman tok jol allnak, nem csak most, mar evek ota.
Siman Sulet kezdettem volna a helyen, de a Bundesligaban is akad vagy harom-negy kozephatved, aki szvsz a jelenlegi, lelassult Hummelsnel jobb teljesitmenyre kepes.
Stez
Sülének nem volt egy túl jó éve, sérülések is gyötörték, és Boateng is lazán kiszorította, aki amúgy nincs keretben. Sülén kívül Can játszhatna ott még, de eléggé törékeny még ez a német taktika ahhoz, hogy ezt meg merje Löw húzni ...
csebi
Friedrich nincs a keretben, amikor elete szezonjat nyomta a Berlinben. Tah sehol, amikor evek ota egy kifejezetten stabil pontja a Leverkusen vedelmenek. Es Leinhart?
Es ok raadasul jo formaban is jatszottak, meg gyorsabbak is. Hummels banto lassusaga azert sokba kerul a nemeteknek.
Stez
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
A csoportmeccsek alapján eddig nálam is csak az olasz, belga, holland hármas érdemelné meg, de ugye hivatalosan most kezdődik az igazi EB, lehet valaki ezeken kívül formába lendül azt végigver mindenkit. Persze túlzok, de valóban vicces a jobb oldali ág, mert szigorúan papírforma alapján az angol, holland vagy német döntőzik. Dánok esetleg Svédektől nézem ki, hogy egy adott meccsen keresztbe tehet. Ukránokból, Walesből, és a csehekből kevésbé. De remélem lesznek meglepik. 😊Közben úgy látom benéztem az ágrajzot.most nem azért, de a jobb oldalt megint milyen rohadt vicces ág???
Vrij6
NB2
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Közben úgy látom benéztem az ágrajzot.most nem azért, de a jobb oldalt megint milyen rohadt vicces ág???
Vrij6
több mint 4 éve
Attol meg Sule jobb. 😊amikor Löw kirakta akkor sztem nem volt igaza. most teljesen igaza lenne amúgy.Benne volt? Hogy a viharba ne lett volna benne, egy normalis edzo egy ekkora hiba utan be sem rakna tobbet a kezdobe. 😊sztem a kis Dárdait be fogja hívni Flick legközelebb. azért Hummelsnek elég kétarcú EB-je van, sztem Szalai góljában benne volt (beadás, erre ő hátat fordít a labdának, fel sem ugrott Szalaival ...)A védelembe kell ember, aki fel tud futni szélen vagy a középpályára jó védekező, mert ugyanúgy ahogy az előző EB-n és selejtezőkön, most is az "öregek" húzzák a csapatot (értelemszerűen), viszont nincs mögöttük utánpótlás.Középső kisDárdai jó lenne, ha döntene.
Solymi
Gyakorlatilag 352-ben 3; a 442-ben mind a 4 védő posztot elég magas szinten tudja. Kiváncsi vagyok megy/marad.
Sinisa
csebi
Hummels annyira lelassult az elmult ket ev soran, hogy rossz nezni a jatekat. En ertem, hogy a nemeteknel a Bayern felpumpalta az akkori cirkuszt, hogy peldaul ot is kiraktak a valogatottbol, de o az, akit nem szabadott volna a kezdobe tenni ezen az Eb-n sem, ez a poszt az, ahol szerintem a nemetek siman tok jol allnak, nem csak most, mar evek ota.
Siman Sulet kezdettem volna a helyen, de a Bundesligaban is akad vagy harom-negy kozephatved, aki szvsz a jelenlegi, lelassult Hummelsnel jobb teljesitmenyre kepes.
Stez
Sülének nem volt egy túl jó éve, sérülések is gyötörték, és Boateng is lazán kiszorította, aki amúgy nincs keretben. Sülén kívül Can játszhatna ott még, de eléggé törékeny még ez a német taktika ahhoz, hogy ezt meg merje Löw húzni ...
csebi
Friedrich nincs a keretben, amikor elete szezonjat nyomta a Berlinben. Tah sehol, amikor evek ota egy kifejezetten stabil pontja a Leverkusen vedelmenek. Es Leinhart?
Es ok raadasul jo formaban is jatszottak, meg gyorsabbak is. Hummels banto lassusaga azert sokba kerul a nemeteknek.
több mint 4 éve
Közben úgy látom benéztem az ágrajzot.
Szerkesztette: Sjoelleer van de Vrij
több mint 4 éve
A továbbjutók közül 3 ország van, amit senki se írt: Ausztria, Csehország, Wales.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Persze, de ha kiesik, akkor meg vagyunk lőve.Egész jól ment pedig az elmúlt hm mennyi is, 5-6 évben...Szalait nehéz levédekezni, de ugyanúgy ahogy nem lehet Nikora építeni a jövőt, nem lehet Szalai félékre se.A védelembe kell ember, aki fel tud futni szélen vagy a középpályára jó védekező, mert ugyanúgy ahogy az előző EB-n és selejtezőkön, most is az "öregek" húzzák a csapatot (értelemszerűen), viszont nincs mögöttük utánpótlás.Középső kisDárdai jó lenne, ha döntene.
Solymi
Sinisa
Viszont olyan csatárok kellenek jelenleg akik képesek és hajlandóak is védekezni, mert jelenleg ez a legfontosabb.
És az, hogy Rossi maradjon még jó darabig, mert ha megint edzőkeresés megy, nem biztos, hogy jól járunk...
Solymi
alatriste
Meg a jövőről beszéltem, nem a múltról.
Ádám is lassan kiöregszik, így már azt kell nézni, hogy kik az elérhető játékosok, akikkel számolni lehet, akikre építhetünk és variálhatjuk a játékot, akik szerepköre nagyjából megegyezik.
Most úgy néz ki, hogy lesz pár csatár akire lehet építeni, így a következő selejtezők szólhatnak erről, hogy őket kell beépíteni és támadóbb focira váltani.
Kleini kihozta magából a maximumot, de az sokszor arra volt elég, hogy megakasztotta a támadást, de már vissza is vették tőle a labdát, miközben simán tudott volna passzolni akár másnak is.
Nekem a meccs végén ezek a felívelgetések nem tetszettek, lehetett volna a földön is előrejuttatni a labdát, voltak friss játékosok, mehetett volna a dolog.
De amúgy jó látni, hogy fegyelmezetten védekeztek a srácok, működött a technika, van jövőkép, remélhetőleg egészséges és elérhető lesz mindenki és találunk elég embert a kispadra. Ja, és marad Rossi az edző vagy jön egy jobb...
Ebből lehet építkezni és egy kicsit kedvezőbb sorsolással a továbbjutás is biztosra vehetőbb, pl. az '22-es VB selejtező I csoportjában a 2. hely az megszerezhető a 2. fordulóhoz. De egy jó szerepléssel az angolok ellen, akár borulhat a papírforma, főleg a most látott meccsek alapján.
több mint 4 éve
kéne valami összefoglaló videót csinálni Sané megmozdulásairól a tegnapi meccsen. aláfestésnek Benny Hill zenével. nem tudom eldönteni melyik volt a jobb, a végén az a beadása vagy az, hogy a nála amúgy jóval lassabb Fiola nem egyszer lefutottaVagy a szöglet, amit átrúgott a másik zászlóhoz.
deyell

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
Lassan Salloit is meglehetne hivni mondjuk Varga Roland helyett.MLS nem rosszabb mint a magyar NB1, s mostani formája elég jó.
több mint 4 éve
Legnagyobb kisDárdai (Palkó) elvileg már döntött, ment is az U-21-be csak megsérült.Thx, itthoni viszonylatban nem vagyok otthon. Meg is lepett, hogy Botka pl milyen korrekt teljesítményre volt képes.Palkó jelenleg még a Fehérvárban sem alapember. nehéz így a válogatottba kerülni főleg, hogy nagyon támadó szélsőket nem is játszattunk érdemben az EB-n kivéve mikor a 2 Varga bejött 88. percben.Nem kukacoskodás, de a cikkben Márton neve van mint Fehérvár játékos. 😀 Tudtommal Palkó játszik a Vidibe. Marci pedig fater kezei alatt Berlinben.Nekem ez az utolsó infóm Róla:Amúgy mi hívtuk már? Mármint a magyar vezetés mondta már neki, hogy ha elkötelezi magát, akkor tárt karokkal várjuk?Igensztem a kis Dárdait be fogja hívni Flick legközelebb. azért Hummelsnek elég kétarcú EB-je van, sztem Szalai góljában benne volt (beadás, erre ő hátat fordít a labdának, fel sem ugrott Szalaival ...)A védelembe kell ember, aki fel tud futni szélen vagy a középpályára jó védekező, mert ugyanúgy ahogy az előző EB-n és selejtezőkön, most is az "öregek" húzzák a csapatot (értelemszerűen), viszont nincs mögöttük utánpótlás.Középső kisDárdai jó lenne, ha döntene.
Solymi
Sinisa
csebi
Én is ettől tartok
Ha más miatt, azért hogy “lekösse” maguknak.
Egyébként nekem ez jókora csalódás lenne.
Sinisa
Ha igen gondolom még azért nem jött, mert vár egy esetleges német megkeresésre. Ezesetben nem sok jóra számíthatunk, egyszer behívják és akkor vége.
Pedig egy Dárdai - Orbán - Szalai hátsó tengely, mögöttük Gulával világviszonylatban sem lenne gyenge védelem.
alatriste
rangado.24.hu/magyar_foci/2021/05/06/magyar-valogatott-marco-rossi-eb-kerete-dardai-marton-dzsudzsak-balazs/
Sinisa
Palkóról kevesebb infóm van, ő minőségben nem üti meg a magyar vállogatott szintet sem, azért nem kerettag? Marci nagy fogás lenne, de ahogy írtátok is, igazából Willie-vel is jól elbaszták a németek és jelenleg nem veretes a CB soruk. Bőven lenne ott helye akár most Orbánnak akár később Marcinak.
alatriste
csebi
alatriste
Középső kisDárdai (Márton) még nem döntött, ő jobb mint a bátyja,
Legkisebb kisDárdai állítólag a legnagyobb tehetség közülük.
Botka nekem nem volt meglepetés, már tavaly is nagyon jó volt, amikor Rebrov beállította, idén pedig nálam a legstabilabb, legkiegyensúlyozottabb teljesítmény nyújtott az összes FTC védő közül, a BL-i beleértve.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 4 éve
Thx, itthoni viszonylatban nem vagyok otthon. Meg is lepett, hogy Botka pl milyen korrekt teljesítményre volt képes.Palkó jelenleg még a Fehérvárban sem alapember. nehéz így a válogatottba kerülni főleg, hogy nagyon támadó szélsőket nem is játszattunk érdemben az EB-n kivéve mikor a 2 Varga bejött 88. percben.Nem kukacoskodás, de a cikkben Márton neve van mint Fehérvár játékos. 😀 Tudtommal Palkó játszik a Vidibe. Marci pedig fater kezei alatt Berlinben.Nekem ez az utolsó infóm Róla:Amúgy mi hívtuk már? Mármint a magyar vezetés mondta már neki, hogy ha elkötelezi magát, akkor tárt karokkal várjuk?Igensztem a kis Dárdait be fogja hívni Flick legközelebb. azért Hummelsnek elég kétarcú EB-je van, sztem Szalai góljában benne volt (beadás, erre ő hátat fordít a labdának, fel sem ugrott Szalaival ...)A védelembe kell ember, aki fel tud futni szélen vagy a középpályára jó védekező, mert ugyanúgy ahogy az előző EB-n és selejtezőkön, most is az "öregek" húzzák a csapatot (értelemszerűen), viszont nincs mögöttük utánpótlás.Középső kisDárdai jó lenne, ha döntene.
Solymi
Sinisa
csebi
Én is ettől tartok
Sinisa
Ha igen gondolom még azért nem jött, mert vár egy esetleges német megkeresésre. Ezesetben nem sok jóra számíthatunk, egyszer behívják és akkor vége.
Pedig egy Dárdai - Orbán - Szalai hátsó tengely, mögöttük Gulával világviszonylatban sem lenne gyenge védelem.
alatriste
rangado.24.hu/magyar_foci/2021/05/06/magyar-valogatott-marco-rossi-eb-kerete-dardai-marton-dzsudzsak-balazs/
Sinisa
Palkóról kevesebb infóm van, ő minőségben nem üti meg a magyar vállogatott szintet sem, azért nem kerettag? Marci nagy fogás lenne, de ahogy írtátok is, igazából Willie-vel is jól elbaszták a németek és jelenleg nem veretes a CB soruk. Bőven lenne ott helye akár most Orbánnak akár később Marcinak.
alatriste
csebi

Liverpool Fc
több mint 4 éve
Palkó jelenleg még a Fehérvárban sem alapember. nehéz így a válogatottba kerülni főleg, hogy nagyon támadó szélsőket nem is játszattunk érdemben az EB-n kivéve mikor a 2 Varga bejött 88. percben.Nem kukacoskodás, de a cikkben Márton neve van mint Fehérvár játékos. 😀 Tudtommal Palkó játszik a Vidibe. Marci pedig fater kezei alatt Berlinben.Nekem ez az utolsó infóm Róla:Amúgy mi hívtuk már? Mármint a magyar vezetés mondta már neki, hogy ha elkötelezi magát, akkor tárt karokkal várjuk?Igensztem a kis Dárdait be fogja hívni Flick legközelebb. azért Hummelsnek elég kétarcú EB-je van, sztem Szalai góljában benne volt (beadás, erre ő hátat fordít a labdának, fel sem ugrott Szalaival ...)A védelembe kell ember, aki fel tud futni szélen vagy a középpályára jó védekező, mert ugyanúgy ahogy az előző EB-n és selejtezőkön, most is az "öregek" húzzák a csapatot (értelemszerűen), viszont nincs mögöttük utánpótlás.Középső kisDárdai jó lenne, ha döntene.
Solymi
Sinisa
csebi
Én is ettől tartok
Sinisa
alatriste
Sinisa
alatriste
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
amikor Löw kirakta akkor sztem nem volt igaza. most teljesen igaza lenne amúgy.Benne volt? Hogy a viharba ne lett volna benne, egy normalis edzo egy ekkora hiba utan be sem rakna tobbet a kezdobe. 😊sztem a kis Dárdait be fogja hívni Flick legközelebb. azért Hummelsnek elég kétarcú EB-je van, sztem Szalai góljában benne volt (beadás, erre ő hátat fordít a labdának, fel sem ugrott Szalaival ...)A védelembe kell ember, aki fel tud futni szélen vagy a középpályára jó védekező, mert ugyanúgy ahogy az előző EB-n és selejtezőkön, most is az "öregek" húzzák a csapatot (értelemszerűen), viszont nincs mögöttük utánpótlás.Középső kisDárdai jó lenne, ha döntene.
Solymi
Sinisa
csebi
Stez
több mint 4 éve
Nem kukacoskodás, de a cikkben Márton neve van mint Fehérvár játékos. 😀 Tudtommal Palkó játszik a Vidibe. Marci pedig fater kezei alatt Berlinben.Nekem ez az utolsó infóm Róla:Amúgy mi hívtuk már? Mármint a magyar vezetés mondta már neki, hogy ha elkötelezi magát, akkor tárt karokkal várjuk?Igensztem a kis Dárdait be fogja hívni Flick legközelebb. azért Hummelsnek elég kétarcú EB-je van, sztem Szalai góljában benne volt (beadás, erre ő hátat fordít a labdának, fel sem ugrott Szalaival ...)A védelembe kell ember, aki fel tud futni szélen vagy a középpályára jó védekező, mert ugyanúgy ahogy az előző EB-n és selejtezőkön, most is az "öregek" húzzák a csapatot (értelemszerűen), viszont nincs mögöttük utánpótlás.Középső kisDárdai jó lenne, ha döntene.
Solymi
Sinisa
csebi
Én is ettől tartok
Sinisa
alatriste
Sinisa

Liverpool Fc
több mint 4 éve
Benne volt? Hogy a viharba ne lett volna benne, egy normalis edzo egy ekkora hiba utan be sem rakna tobbet a kezdobe. 😊sztem a kis Dárdait be fogja hívni Flick legközelebb. azért Hummelsnek elég kétarcú EB-je van, sztem Szalai góljában benne volt (beadás, erre ő hátat fordít a labdának, fel sem ugrott Szalaival ...)A védelembe kell ember, aki fel tud futni szélen vagy a középpályára jó védekező, mert ugyanúgy ahogy az előző EB-n és selejtezőkön, most is az "öregek" húzzák a csapatot (értelemszerűen), viszont nincs mögöttük utánpótlás.Középső kisDárdai jó lenne, ha döntene.
Solymi
Sinisa
csebi