Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 4 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 4 éve
dawyd728
4 110
Egyébként durva belegondolni, hogyha Gula nem szalad ki a rokonok elé, akkor továbbjutunk.Szerintem nem.
Véletlen se szeretnék egyébként belőle bűnbakot csinálni, sőt kívánok neki sok kitűnő meccset még a válogatottban.
empty taxi
Ha nincs gól, nincs az a megnyugvás, ami dekoncentráltá tette a németek és értelemszerűen nincs középkezdés. Ha mondjuk 10 perccel később rúgnak a srácok gólt, akkor igazad van.
több mint 4 éve
Kint voltam a francia-portugálon. Amikor megtudta a stadion a két magyar gólt... az teljesen hidegrázás volt. Percekig jóformán senki nem foglalkozott azzal, mit művelnek céék a pályán.Erre nagyon sokáig emlékezni fogok.
több mint 4 éve
Egyébként durva belegondolni, hogyha Gula nem szalad ki a rokonok elé, akkor továbbjutunk.Sztem ez nem így van. Látványosan nem tudtuk lereagálni Mullert és Musialat, ahogy ok a felteruletekbe mozogtak és mutattak bmit a sablonossagon kívül.
Véletlen se szeretnék egyébként belőle bűnbakot csinálni, sőt kívánok neki sok kitűnő meccset még a válogatottban.
empty taxi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 496
Osszesegeben kimaxolta a csapat ezt az ebt.ilyen ellenfelek ellen csak ezt es igy lehetett tolni.Sokszor volt szerencsenk, mert dominaltak a csapatok ellenunk.pl c ronaldo fole; benzema melle mi kb 2 kapuralovesbol 1-2gol.
Ilyen jatekosokkal ennyit lehetett, sajna minosegben meg sem kozelitette a 2004es gorogoket.ott nagyobb csapatokban jatszottak.
Nincs miert logatni a fejet.a 3.meccs vege elott 10 perccel meg a 2. Helyre is volt eselyunk.
Ez nagy elmeny volt!
több mint 4 éve
1. Ha valaki nekem azt mondja egy hónapja, hogy 84. percben még továbbjutásra állunk, kiröhögöm. Hatalmas gratula a fiúknak, tényleg elképesztő, viszont kell a fejlődés, mert:2. Nem volt más módszer. Labdabirtoklasban alulról másodikok voltunk mert a svédek csinaltak egy 15%t spanyolok ellen de lehet h a lengyel meccsel már megelőztek minket.
2. Nagyon deffenzívek vagyunk. Érzésre írom, de tuti, hogy bottom 3-ak vagyunk labdabirtoklás és passzban az EB-n. Nem emlékszem senkire, aki ennyire beállt volna védekezni a többiek közül. Már-már bántó volt, amennyire nem tudtunk mit kezdeni a meccsek végén. Ma is az utolsó 10 percből, szerintem 9-ben a németeknél volt a labda. Egyszerűen nem tudtunk támadni (jó tudom kondi).
3. Kell kondi és kellenek gyors emberek elől. Ha már így bekkelünk, tudjuk esetleg növelni az előnyünket, tudjunk gyors kontrákat vezetni!
NB2
Amúgy Haraszti Ádám, Peet és Egri Viktor is azt mondta h összesen nekünk 3 azaz 3 nagy helyzetünk volt ebből jött a 3 gol. Az ellenfeleknek azért ennél jóval több volt.
Végére nagyon elfaradtunk, ebből jön az h nem tudjuk picit sem tartani a labdát (mint a franciák ellen) és úgy be szorulunk h a 16 és 30 méter között van az összes játékosunk. Érzésre amúgy mi használtuk legkevésbé a keretet sztem, egyszerűen nem volt segítség a padrol.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Viszont mi hány éve vittük bele a politikát a magyar fociba? Picit, nem picit hanem nagyon alszent mikor a magyar kormány olyanokat mond h hagyjak a sporton kívül a politikát.Tökéletesen egyetértek, de szvsz illik hozzátenni hogy eme sporteseménybe a politikát a nemetek hozták be, szándékosan. Na ez a nevetséges.De nem a stadionra ertettem hanem arra h lett egy politikai dontes pesten es egy sportesemenyen kvazi tuntetnek a magyar politikai dontes ellen es megy az odavissza.hát persze ...Ne haragudj de nem hiszem hogy ez volt az első, és a német reakció a második, az is lehet hogy fordítva...?twitter.com/Ingorion/status/1407756671653449733Lehet h ez proli, de nekem az is az volt (sőt) ahogy a müncheni polgármester lobbizott azért. Ha másért nem, ezért nagyon megérdemelték volna h kiessenekAzért nem kell proliba átmenniamugy igy meccs utan...sztem g@ci dolog volt a nemetektol idekeverni a politikat, a sportba.Gyomorforgato volt, es a nezoteren meg lobogtatni azt a szivarvanyos szart, ráadásul ugy hogy szinte végig égtek... nevetséges
YoungZeeZee
davemayer
FLZOLI
davemayer
mi meg akkor ezért érdemeltük meg bőven a kiesést?
Negritis
Magyarul ha nem kezdenek el magyarázni, ez sincs.
davemayer
Negritis
Ez a szanalom, ezert mondtam par napja a legmegosztobb dolgok a vilagon a politika, vallas es a sport.
YoungZeeZee
davemayer
több mint 4 éve
Mennyivel jobb amikor nálunk meg anti lmbtqt lobogtatnak?amugy igy meccs utan...sztem g@ci dolog volt a nemetektol idekeverni a politikat, a sportba.Gyomorforgato volt, es a nezoteren meg lobogtatni azt a szivarvanyos szart, ráadásul ugy hogy szinte végig égtek... nevetséges
YoungZeeZee
davemayer
több mint 4 éve
Atugrok max Ausztriába kezelésre 😊Amúgy Rossit kell örökre idelancolni nem az orvosokat.Rossi majd biztos megment, ha valami egészségügyi bajod lesz 😃
csebi
#JC6
több mint 4 éve
Szerintem Rossi azért annyira jó edző, mert most a srácokat úgy tűnt sikerült egészségesen feltüzelni. Úgy gondolom, ha nem a halálcsoportba kerülünk, akkor nem lett volna ennyire hangos a szereplés és lehet hogy nem is mentek volna ennyire a srácok. Örülök neki, hogy így alakult és jó néhány játékosnak szépen felment az ára. Szalai Atiról ugye már lehetett több csapatot is hallani EB előtt, de a tegnapi után még több csapatnál felkerülhetett a listára. A legjobban az tetszett, hogy nem elrugdostuk céltalanul a labdát, hanem mertünk hátulról építkezni, laposan passzolni (nem mondom, hogy mindig nyugodt voltam 😊). Ehhez kellett egy Rossi.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
1. Ha valaki nekem azt mondja egy hónapja, hogy 84. percben még továbbjutásra állunk, kiröhögöm. Hatalmas gratula a fiúknak, tényleg elképesztő, viszont kell a fejlődés, mert:A második pontra a válasz szerintem abban is rejlik , hogy európai szinten 3 db top 8as csapattal játszottunk.
2. Nagyon deffenzívek vagyunk. Érzésre írom, de tuti, hogy bottom 3-ak vagyunk labdabirtoklás és passzban az EB-n. Nem emlékszem senkire, aki ennyire beállt volna védekezni a többiek közül. Már-már bántó volt, amennyire nem tudtunk mit kezdeni a meccsek végén. Ma is az utolsó 10 percből, szerintem 9-ben a németeknél volt a labda. Egyszerűen nem tudtunk támadni (jó tudom kondi).
3. Kell kondi és kellenek gyors emberek elől. Ha már így bekkelünk, tudjuk esetleg növelni az előnyünket, tudjunk gyors kontrákat vezetni!
NB2
több mint 4 éve
Belga-Holland, meg Francia-Angol elodontot varok. Ugy nagyjabol. 😊Sajnos az angolok svédek egy negyedben vannak, így ott nekem lesz némi kavar, hogy kinek drukkoljak ha összekerülnek. Legalább a spanyolok a másik oldalon vannak.
Vrij6
több mint 4 éve
Belga-Holland, meg Francia-Angol elodontot varok. Ugy nagyjabol. 😊
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Dehogy tartottuk volna jobban.1. Ha valaki nekem azt mondja egy hónapja, hogy 84. percben még továbbjutásra állunk, kiröhögöm. Hatalmas gratula a fiúknak, tényleg elképesztő, viszont kell a fejlődés, mert:Sztem a masodik pontodra megfelelő válasz Szoboszlai és Kalmár hiánya. Velük sokkal jobban tartottuk volna illetve a fellőtt labdákat is jobb százalékban vittük volna át támadásba. Ezzel a kerettel ennyit lehetett csinálni ezek ellen a csapatok ellen, ezt Rossi is lenyilatkozta és igaza is van.
NB2
davemayer
Tobb labdat veszitettunk volna, es hiaba offenzivebb jatekosok, vedekezni nem tudnak (khm, van, aki nem is akar), veluk konnyebben atrohantak volna rajtunk. Hozzateszem, Kalmar bantoan lassu rengeteg esetben, es kifejezetten erezheto, hogy amikor gondolkozni kell a palyan, akkor elakad, mert fejben a folyamat nala tovabb tart, mig felismeri a kello helyzeteket es lehetosegeket. Na pont ez, ami nem fer bele az ilyen gyors csapatok ellen.
En tartom, hogy ha most Kalmar van ott Schafer helyen, akkor ez a csapat gyengebb lett volna, es az eredmenyeken is meglatszana.
A masik meg, hogy a kontrahoz nem eleg annyi, hogy gyors emberek kellenek. A kontrakhoz olyan jatekosok kellenek, akik kepesek megtartani a labdat, es ki tudjak hozni. Na most Kalmar peldaul abszolut nem tartja meg jol a labdakat, ot tok siman elnyomta volna itt barmelyik kozeppalya az ellenfeleink kozul.
Ugyhogy csak ismetelni tudom onmagam: ha a keret fullos, akkor nagyban mas kozeppalyaval megyunk neki a tornanak, ami szerintem ilyen ellenfelek mellett rosszul sult volna el.
több mint 4 éve
Én azért lettem német fan mert, a; az első nagy tornát(90-es VB) amit láttam és vannak komoly emlékeim róla, megnyerték, b; Thomas Hässler személyében volt egy kedvencem a csapatban (aztán a 92-es svéd EB lett all-time Top 5 kedvenc soccer player Shearer, R. Koeman, Klose és Totti mellett),amúgy csi77 kérdése elgondolkodtatott: miért szurkolhat bárki a fritzeknek.Vagy ahogy annak idején a Matula írta:
szerintem azért mert a klasszikus német csapat 90+ percen át szünet nélkül darált, sosem adták fel, hiába voltak sokszor technikailag nem a legjobbak, egységes hajtós csapat volt.
tedd párhuzamba mondjuk a 16os EB előtti magyar csapattal, aminek a 16 előtti 25 éve kb a lötyögésről, alibijátékról, beszarásról szólt (sarkítok), el tudom képzelni h ez átlagjóskát németdrukkerré teszi, mer azok legalább megdöglenek a pályán.
És számomra ez a leglátványosabb változás a magyar csapatban, nincs már tele a gatya, kemény menet van a pályán (most a portugálok elleni utolsó 7 perctől tekintsünk el, az az összeomlás a legsötétebb időket idézte).
de mikor volt utoljára olyan magyar team ami egy topcsapat ellen beszopott gól után 1 percen belül visszavág? (neuer hibájától tekintsünk el, nem vesz el az értékéből.)
de no idea.
briareos
Az a tény, hogy nálunk sokkal többen szurkolnak a németeknek, mint az oroszoknak, egyrészt azt mutatja, hogy utóbbiak sokkal bénábban menedzselték a megszállást, másrészt azt, hogy a németeknek szurkolni azóta is egyfajta állásfoglalást jelent a rohadt komcsikkal szemben. Ez nem azt jelenti, hogy a Nationalelf összes itthoni szurkolója jobbos, de valamiért mégis középosztálybeli, polgári hátterû dunántúli fiatalemberekre asszociálunk, sváb felmenõkkel, de minimum egy nagypapával, aki szerint csak német indulóra lehet menetelni, és aki minden Mercedes láttán megjegyzi: "És ezek veszítették el a háborút...".
matula.hu/index.php?section=article&rel=46&id=557
Kampman
Szerkesztette: iktriad
több mint 4 éve
Egyébként durva belegondolni, hogyha Gula nem szalad ki a rokonok elé, akkor továbbjutunk.Véletlen se szeretnék egyébként belőle bűnbakot csinálni, sőt kívánok neki sok kitűnő meccset még a válogatottban.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Túl népszerű ahhoz hogy hozzá nyúljanak, tök mindegy mit duruzsol Kakadú vagy debreceni király észlény Lali.Sajnos hallottam olyanokat h b@ssza a NER-elit csőrét h sem Szoboszlai sem Dzsudzsák nem volt benne a keretben...Amúgy Rossit kell örökre idelancolni nem az orvosokat.én amúgy tartok attól h hiába szerződés hosszabbítás 25ig meg imádja a nép vmi hazai edzőguru kigolyózza és leépíti ezt megint a picsába
csebi
briareos
empty taxi
A NER elit mint olyan nem létezik. Fosztogató prosztó hordák félbunkó, műmájer és kivagyi szósszal gazdagon megtöltve
több mint 4 éve
1. Ha valaki nekem azt mondja egy hónapja, hogy 84. percben még továbbjutásra állunk, kiröhögöm. Hatalmas gratula a fiúknak, tényleg elképesztő, viszont kell a fejlődés, mert:Sztem a masodik pontodra megfelelő válasz Szoboszlai és Kalmár hiánya. Velük sokkal jobban tartottuk volna illetve a fellőtt labdákat is jobb százalékban vittük volna át támadásba. Ezzel a kerettel ennyit lehetett csinálni ezek ellen a csapatok ellen, ezt Rossi is lenyilatkozta és igaza is van.
NB2
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
1. Ha valaki nekem azt mondja egy hónapja, hogy 84. percben még továbbjutásra állunk, kiröhögöm. Hatalmas gratula a fiúknak, tényleg elképesztő, viszont kell a fejlődés, mert:2. Nagyon deffenzívek vagyunk. Érzésre írom, de tuti, hogy bottom 3-ak vagyunk labdabirtoklás és passzban az EB-n. Nem emlékszem senkire, aki ennyire beállt volna védekezni a többiek közül. Már-már bántó volt, amennyire nem tudtunk mit kezdeni a meccsek végén. Ma is az utolsó 10 percből, szerintem 9-ben a németeknél volt a labda. Egyszerűen nem tudtunk támadni (jó tudom kondi).
több mint 4 éve
Lehetne ezt viccesen is csinálni, hogy ne a hugyszagban tocsogjon az egész posztnáci proli attitűd.twitter.com/Ingorion/status/1407756671653449733Lehet h ez proli, de nekem az is az volt (sőt) ahogy a müncheni polgármester lobbizott azért. Ha másért nem, ezért nagyon megérdemelték volna h kiessenekAzért nem kell proliba átmenniamugy igy meccs utan...sztem g@ci dolog volt a nemetektol idekeverni a politikat, a sportba.Gyomorforgato volt, es a nezoteren meg lobogtatni azt a szivarvanyos szart, ráadásul ugy hogy szinte végig égtek... nevetséges
YoungZeeZee
davemayer
FLZOLI
davemayer
Negritis
Minden német szereti a kolbászt vagy hasonló szellemes, kötekedő de még a jó értelemben véve froclizás bőven beleferne.
több mint 4 éve
Tökéletesen egyetértek, de szvsz illik hozzátenni hogy eme sporteseménybe a politikát a nemetek hozták be, szándékosan. Na ez a nevetséges.De nem a stadionra ertettem hanem arra h lett egy politikai dontes pesten es egy sportesemenyen kvazi tuntetnek a magyar politikai dontes ellen es megy az odavissza.hát persze ...Ne haragudj de nem hiszem hogy ez volt az első, és a német reakció a második, az is lehet hogy fordítva...?twitter.com/Ingorion/status/1407756671653449733Lehet h ez proli, de nekem az is az volt (sőt) ahogy a müncheni polgármester lobbizott azért. Ha másért nem, ezért nagyon megérdemelték volna h kiessenekAzért nem kell proliba átmenniamugy igy meccs utan...sztem g@ci dolog volt a nemetektol idekeverni a politikat, a sportba.Gyomorforgato volt, es a nezoteren meg lobogtatni azt a szivarvanyos szart, ráadásul ugy hogy szinte végig égtek... nevetséges
YoungZeeZee
davemayer
FLZOLI
davemayer
Negritis
davemayer
Negritis
Ez a szanalom, ezert mondtam par napja a legmegosztobb dolgok a vilagon a politika, vallas es a sport.
YoungZeeZee
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Sajnos hallottam olyanokat h b@ssza a NER-elit csőrét h sem Szoboszlai sem Dzsudzsák nem volt benne a keretben...Amúgy Rossit kell örökre idelancolni nem az orvosokat.én amúgy tartok attól h hiába szerződés hosszabbítás 25ig meg imádja a nép vmi hazai edzőguru kigolyózza és leépíti ezt megint a picsába
csebi
briareos

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
a kommentjét leszarom, mert idiótahanyingert kapok az ilyen emberektol.twitter.com/Ingorion/status/1407756671653449733Lehet h ez proli, de nekem az is az volt (sőt) ahogy a müncheni polgármester lobbizott azért. Ha másért nem, ezért nagyon megérdemelték volna h kiessenekAzért nem kell proliba átmenniamugy igy meccs utan...sztem g@ci dolog volt a nemetektol idekeverni a politikat, a sportba.Gyomorforgato volt, es a nezoteren meg lobogtatni azt a szivarvanyos szart, ráadásul ugy hogy szinte végig égtek... nevetséges
YoungZeeZee
davemayer
FLZOLI
davemayer
Negritis
Az miert nem irja ki, hogy a rendorok segitsegevel probaltak zaszlot lopni a nemetek?Vagy hogy beultettek szivarvanyos zaszlos nemeteket a magyar szektorba provokacio gyanant?Goretzka mutogatasarol ne is beszeljunk.
Leir olyat, hogy remeli megszoptnak minket? Igazi hulladek az ilyen.
Kenny
viszont a szurkolók is szánalmas faszok
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
hanyingert kapok az ilyen emberektol.twitter.com/Ingorion/status/1407756671653449733Lehet h ez proli, de nekem az is az volt (sőt) ahogy a müncheni polgármester lobbizott azért. Ha másért nem, ezért nagyon megérdemelték volna h kiessenekAzért nem kell proliba átmenniamugy igy meccs utan...sztem g@ci dolog volt a nemetektol idekeverni a politikat, a sportba.Gyomorforgato volt, es a nezoteren meg lobogtatni azt a szivarvanyos szart, ráadásul ugy hogy szinte végig égtek... nevetséges
YoungZeeZee
davemayer
FLZOLI
davemayer
Negritis
Az miert nem irja ki, hogy a rendorok segitsegevel probaltak zaszlot lopni a nemetek?Vagy hogy beultettek szivarvanyos zaszlos nemeteket a magyar szektorba provokacio gyanant?Goretzka mutogatasarol ne is beszeljunk.
Leir olyat, hogy remeli megszoptnak minket? Igazi hulladek az ilyen.
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 496
De nem a stadionra ertettem hanem arra h lett egy politikai dontes pesten es egy sportesemenyen kvazi tuntetnek a magyar politikai dontes ellen es megy az odavissza.hát persze ...Ne haragudj de nem hiszem hogy ez volt az első, és a német reakció a második, az is lehet hogy fordítva...?twitter.com/Ingorion/status/1407756671653449733Lehet h ez proli, de nekem az is az volt (sőt) ahogy a müncheni polgármester lobbizott azért. Ha másért nem, ezért nagyon megérdemelték volna h kiessenekAzért nem kell proliba átmenniamugy igy meccs utan...sztem g@ci dolog volt a nemetektol idekeverni a politikat, a sportba.Gyomorforgato volt, es a nezoteren meg lobogtatni azt a szivarvanyos szart, ráadásul ugy hogy szinte végig égtek... nevetséges
YoungZeeZee
davemayer
FLZOLI
davemayer
Negritis
davemayer
Negritis
több mint 4 éve
hát persze ...Ne haragudj de nem hiszem hogy ez volt az első, és a német reakció a második, az is lehet hogy fordítva...?twitter.com/Ingorion/status/1407756671653449733Lehet h ez proli, de nekem az is az volt (sőt) ahogy a müncheni polgármester lobbizott azért. Ha másért nem, ezért nagyon megérdemelték volna h kiessenekAzért nem kell proliba átmenniamugy igy meccs utan...sztem g@ci dolog volt a nemetektol idekeverni a politikat, a sportba.Gyomorforgato volt, es a nezoteren meg lobogtatni azt a szivarvanyos szart, ráadásul ugy hogy szinte végig égtek... nevetséges
YoungZeeZee
davemayer
FLZOLI
davemayer
Negritis
davemayer
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!