Soccer EB 2021

19 feliratkozó

több mint 4 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 037 — #NoStress
EB2020 Tippelde:

Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor

Anglia: Tony Adams, tüsi91, Hanni, Willie Parker, Bruschi85, empty taxi, adam8, nando89
Dánia: fattyu, NB2, alatriste
Spanyolország: Heisman, Kenny
Ukrajna: VvAlekosz
Belgium: Sobri Jóska, ulpianus, nagir, Vrij6, Wester, peach, Löfli, topin
Svájc: Gabesz92

Svédország: dande
Németország: dancogo, csebi, briareos, iktriad, ervinator, beltazor
Franciaország: warr_b, eaglesmcnabb, YoungZeeZee, zavi27, gordon, davemayer, bcsarli, gamerkr, Kampman, Nandito, Drip
Horvátország: zinedine5, Jan
Portugália: Matthew99, miilann, undisputedly
Hollandia: Borbinho, deyell
Magyarország: kaszo
Finnország: Negritis
Lengyelország: KoporShow
Skócia: #JC6
Oroszország: kristof
Törökország: r.baggio
Észak-Macedónia: Stez

tipper.io tippjáték csoport:
 tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00

Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 4 éve
davemayer Chicago Bears 15 470 — "Grammar maci"
amugy igy meccs utan...sztem g@ci dolog volt a nemetektol idekeverni a politikat, a sportba.
YoungZeeZee
Gyomorforgato volt, es a nezoteren meg lobogtatni azt a szivarvanyos szart, ráadásul ugy hogy szinte végig égtek... nevetséges
davemayer
Azért nem kell proliba átmenni
FLZOLI
Lehet h ez proli, de nekem az is az volt (sőt) ahogy a müncheni polgármester lobbizott azért. Ha másért nem, ezért nagyon megérdemelték volna h kiessenek
davemayer
 twitter.com/Ingorion/status/1407756671653449733

mi meg akkor ezért érdemeltük meg bőven a kiesést?
Negritis
Ne haragudj de nem hiszem hogy ez volt az első, és a német reakció a második, az is lehet hogy fordítva...?

Magyarul ha nem kezdenek el magyarázni, ez sincs.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 430 — The Mathematician
amugy igy meccs utan...sztem g@ci dolog volt a nemetektol idekeverni a politikat, a sportba.
YoungZeeZee
Gyomorforgato volt, es a nezoteren meg lobogtatni azt a szivarvanyos szart, ráadásul ugy hogy szinte végig égtek... nevetséges
davemayer
FLZOLI
Lehet h ez proli, de nekem az is az volt (sőt) ahogy a müncheni polgármester lobbizott azért. Ha másért nem, ezért nagyon megérdemelték volna h kiessenek
davemayer
 twitter.com/Ingorion/status/1407756671653449733

mi meg akkor ezért érdemeltük meg bőven a kiesést?

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
YoungZeeZee
davemayer
FLZOLI

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
clbass New Orleans Saints 3 166 — Saints fan
Amúgy tök fura.
Ülök a TV előtt és nem tudok szomorú lenni.
Németország Münchenben 2-2-nél húzza ellenünk az időt.
Mit várhatunk még el ettől a csapattól?
gabokocka
Remek kérdés!
Mindent, de mindent megtettek ezek a srácok, hogy beleálljanak egy lehetetlen küldetésbe, és a végén még majdnem össze is jött! Elképesztő bravúr!
Remélem minimalizálódik a károgás! Ez minimum megsüvegelendő teljesítmény volt...
több mint 4 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 255 — Bears & Illinois fan
amúgy csi77 kérdése elgondolkodtatott: miért szurkolhat bárki a fritzeknek.

szerintem azért mert a klasszikus német csapat 90+ percen át szünet nélkül darált, sosem adták fel, hiába voltak sokszor technikailag nem a legjobbak, egységes hajtós csapat volt.

tedd párhuzamba mondjuk a 16os EB előtti magyar csapattal, aminek a 16 előtti 25 éve kb a lötyögésről, alibijátékról, beszarásról szólt (sarkítok), el tudom képzelni h ez átlagjóskát németdrukkerré teszi, mer azok legalább megdöglenek a pályán.

És számomra ez a leglátványosabb változás a magyar csapatban, nincs már tele a gatya, kemény menet van a pályán (most a portugálok elleni utolsó 7 perctől tekintsünk el, az az összeomlás a legsötétebb időket idézte).

de mikor volt utoljára olyan magyar team ami egy topcsapat ellen beszopott gól után 1 percen belül visszavág? (neuer hibájától tekintsünk el, nem vesz el az értékéből.)

de no idea.
briareos
Vagy ahogy annak idején a Matula írta:

Az a tény, hogy nálunk sokkal többen szurkolnak a németeknek, mint az oroszoknak, egyrészt azt mutatja, hogy utóbbiak sokkal bénábban menedzselték a megszállást, másrészt azt, hogy a németeknek szurkolni azóta is egyfajta állásfoglalást jelent a rohadt komcsikkal szemben. Ez nem azt jelenti, hogy a Nationalelf összes itthoni szurkolója jobbos, de valamiért mégis középosztálybeli, polgári hátterû dunántúli fiatalemberekre asszociálunk, sváb felmenõkkel, de minimum egy nagypapával, aki szerint csak német indulóra lehet menetelni, és aki minden Mercedes láttán megjegyzi: "És ezek veszítették el a háborút...".

matula.hu/index.php?section=article&rel=46&id=557
Kampman
Panzerlied és Erica........

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 661 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Amúgy tök fura.
gabokocka
Játszottak három szórakoztató meccset,ami valószínűleg semleges nézőknek is tetszett. Ez bőven jobb mint az olasz/belga duón kívűl bármelyik csapat

több mint 4 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 648

szerintem azért mert a klasszikus német csapat 90+ percen át szünet nélkül darált, sosem adták fel, hiába voltak sokszor technikailag nem a legjobbak, egységes hajtós csapat volt.

tedd párhuzamba mondjuk a 16os EB előtti magyar csapattal, aminek a 16 előtti 25 éve kb a lötyögésről, alibijátékról, beszarásról szólt (sarkítok), el tudom képzelni h ez átlagjóskát németdrukkerré teszi, mer azok legalább megdöglenek a pályán.

És számomra ez a leglátványosabb változás a magyar csapatban, nincs már tele a gatya, kemény menet van a pályán (most a portugálok elleni utolsó 7 perctől tekintsünk el, az az összeomlás a legsötétebb időket idézte).

de mikor volt utoljára olyan magyar team ami egy topcsapat ellen beszopott gól után 1 percen belül visszavág? (neuer hibájától tekintsünk el, nem vesz el az értékéből.)

de no idea.
briareos
Vagy ahogy annak idején a Matula írta:

Az a tény, hogy nálunk sokkal többen szurkolnak a németeknek, mint az oroszoknak, egyrészt azt mutatja, hogy utóbbiak sokkal bénábban menedzselték a megszállást, másrészt azt, hogy a németeknek szurkolni azóta is egyfajta állásfoglalást jelent a rohadt komcsikkal szemben. Ez nem azt jelenti, hogy a Nationalelf összes itthoni szurkolója jobbos, de valamiért mégis középosztálybeli, polgári hátterû dunántúli fiatalemberekre asszociálunk, sváb felmenõkkel, de minimum egy nagypapával, aki szerint csak német indulóra lehet menetelni, és aki minden Mercedes láttán megjegyzi: "És ezek veszítették el a háborút...".

matula.hu/index.php?section=article&rel=46&id=557

több mint 4 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 661 — farkas.l.zoltan@gmail.com
YoungZeeZee
davemayer

több mint 4 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 220 — Keep pounding
Amúgy tök fura.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 220 — Keep pounding
A dánok sztem döntőbe jutnak arról az ágról...

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 760 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Az angol portugál meccs is jó lesz 😎
Chargers LT
max a döntőben
gamerkr
Jah látom... Na mindegy, akkor kiesnek a belgák ellen
Chargers LT
lukaku-t nem fogják meg

több mint 4 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 721 — Jedi Master
Hollandoknak pedig egyenes út vezet az elődöntőbe 🙂

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Chargers LT
max a döntőben
gamerkr
Jah látom... Na mindegy, akkor kiesnek a belgák ellen

több mint 4 éve
YoungZeeZee 9 496
YoungZeeZee
davemayer
lebutitva, engem akit nem zavar ez a mozgalom kb tamadtak ezzel, hecceltek. na out.
több mint 4 éve
Amúgy Rossit kell örökre idelancolni nem az orvosokat.
csebi
Rossi majd biztos megment, ha valami egészségügyi bajod lesz 😃
#JC6
Megijedtem volna ha nem reagálsz erre vmi ilyet. Amúgy most még mindig egy kalap szar neked a kopasz olasz?

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 760 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Chargers LT
max a döntőben

több mint 4 éve

több mint 4 éve
YoungZeeZee

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
YoungZeeZee 9 496
YoungZeeZee
mondjuk ezen nekunk felhaborodni picit alszent azert 😊
Stez
nekunk sem szabadna keverni a kettot.en leszarom a politikat.
de mindennek megvan a helye es ezt sokan elfejetik sajna.
több mint 4 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life

de no idea.

több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 714 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Amúgy nem voltam ennyire szomorú még német továbbjutástól 1990 óta.
több mint 4 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 877
csebi
Rossi majd biztos megment, ha valami egészségügyi bajod lesz 😃
több mint 4 éve
Stez SMU Mustangs 47 567 — Whoops, looks like something went wrong.
YoungZeeZee
mondjuk ezen nekunk felhaborodni picit alszent azert 😊

Szerkesztette: Stez

több mint 4 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 648
csebi
én amúgy tartok attól h hiába szerződés hosszabbítás 25ig meg imádja a nép vmi hazai edzőguru kigolyózza és leépíti ezt megint a picsába
briareos
2016 után írtam közvetlenül, hogy annyi fejlődést biztosan elértünk, hogy egy enbéegyes senkiházi kezébe most már nem kerülhet válogatott. Nyilván Rossinak is volt mennyei múltja, de persze a Garami-Egervári-Pintér szintre gondoltam. Aztán persze az MLSZ külföldről is sikeresen hozott egy büdös nagy kóklert, de legalább időben orvosolták a hibát.

Szóval én nem hiszem, hogy egy az egész karrierjét az itthoni posványban töltő edző megkaphatja a válogatottat. Most már túl sokat veszíthet a NER is, ha újabb bukaresti-amszterdami égések vannak. Bármilyen kontraszelektált egyébként a rendszer egésze, bizonyos pozícióknál érvényesülnie kell a szakmai szempontoknak.

több mint 4 éve
YoungZeeZee 9 496