Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 4 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 4 éve
Ne haragudj de nem hiszem hogy ez volt az első, és a német reakció a második, az is lehet hogy fordítva...?twitter.com/Ingorion/status/1407756671653449733Lehet h ez proli, de nekem az is az volt (sőt) ahogy a müncheni polgármester lobbizott azért. Ha másért nem, ezért nagyon megérdemelték volna h kiessenekAzért nem kell proliba átmenniamugy igy meccs utan...sztem g@ci dolog volt a nemetektol idekeverni a politikat, a sportba.Gyomorforgato volt, es a nezoteren meg lobogtatni azt a szivarvanyos szart, ráadásul ugy hogy szinte végig égtek... nevetséges
YoungZeeZee
davemayer
FLZOLI
davemayer
mi meg akkor ezért érdemeltük meg bőven a kiesést?
Negritis
Magyarul ha nem kezdenek el magyarázni, ez sincs.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
twitter.com/Ingorion/status/1407756671653449733Lehet h ez proli, de nekem az is az volt (sőt) ahogy a müncheni polgármester lobbizott azért. Ha másért nem, ezért nagyon megérdemelték volna h kiessenekAzért nem kell proliba átmenniamugy igy meccs utan...sztem g@ci dolog volt a nemetektol idekeverni a politikat, a sportba.Gyomorforgato volt, es a nezoteren meg lobogtatni azt a szivarvanyos szart, ráadásul ugy hogy szinte végig égtek... nevetséges
YoungZeeZee
davemayer
FLZOLI
davemayer
mi meg akkor ezért érdemeltük meg bőven a kiesést?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Lehet h ez proli, de nekem az is az volt (sőt) ahogy a müncheni polgármester lobbizott azért. Ha másért nem, ezért nagyon megérdemelték volna h kiessenekAzért nem kell proliba átmenniamugy igy meccs utan...sztem g@ci dolog volt a nemetektol idekeverni a politikat, a sportba.Gyomorforgato volt, es a nezoteren meg lobogtatni azt a szivarvanyos szart, ráadásul ugy hogy szinte végig égtek... nevetséges
YoungZeeZee
davemayer
FLZOLI
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Amúgy tök fura.Remek kérdés!
Ülök a TV előtt és nem tudok szomorú lenni.
Németország Münchenben 2-2-nél húzza ellenünk az időt.
Mit várhatunk még el ettől a csapattól?
gabokocka
Mindent, de mindent megtettek ezek a srácok, hogy beleálljanak egy lehetetlen küldetésbe, és a végén még majdnem össze is jött! Elképesztő bravúr!
Remélem minimalizálódik a károgás! Ez minimum megsüvegelendő teljesítmény volt...
több mint 4 éve
Panzerlied és Erica........amúgy csi77 kérdése elgondolkodtatott: miért szurkolhat bárki a fritzeknek.Vagy ahogy annak idején a Matula írta:
szerintem azért mert a klasszikus német csapat 90+ percen át szünet nélkül darált, sosem adták fel, hiába voltak sokszor technikailag nem a legjobbak, egységes hajtós csapat volt.
tedd párhuzamba mondjuk a 16os EB előtti magyar csapattal, aminek a 16 előtti 25 éve kb a lötyögésről, alibijátékról, beszarásról szólt (sarkítok), el tudom képzelni h ez átlagjóskát németdrukkerré teszi, mer azok legalább megdöglenek a pályán.
És számomra ez a leglátványosabb változás a magyar csapatban, nincs már tele a gatya, kemény menet van a pályán (most a portugálok elleni utolsó 7 perctől tekintsünk el, az az összeomlás a legsötétebb időket idézte).
de mikor volt utoljára olyan magyar team ami egy topcsapat ellen beszopott gól után 1 percen belül visszavág? (neuer hibájától tekintsünk el, nem vesz el az értékéből.)
de no idea.
briareos
Az a tény, hogy nálunk sokkal többen szurkolnak a németeknek, mint az oroszoknak, egyrészt azt mutatja, hogy utóbbiak sokkal bénábban menedzselték a megszállást, másrészt azt, hogy a németeknek szurkolni azóta is egyfajta állásfoglalást jelent a rohadt komcsikkal szemben. Ez nem azt jelenti, hogy a Nationalelf összes itthoni szurkolója jobbos, de valamiért mégis középosztálybeli, polgári hátterû dunántúli fiatalemberekre asszociálunk, sváb felmenõkkel, de minimum egy nagypapával, aki szerint csak német indulóra lehet menetelni, és aki minden Mercedes láttán megjegyzi: "És ezek veszítették el a háborút...".
matula.hu/index.php?section=article&rel=46&id=557
Kampman
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
Amúgy tök fura.Játszottak három szórakoztató meccset,ami valószínűleg semleges nézőknek is tetszett. Ez bőven jobb mint az olasz/belga duón kívűl bármelyik csapat
Ülök a TV előtt és nem tudok szomorú lenni.
gabokocka
több mint 4 éve
amúgy csi77 kérdése elgondolkodtatott: miért szurkolhat bárki a fritzeknek.Vagy ahogy annak idején a Matula írta:
szerintem azért mert a klasszikus német csapat 90+ percen át szünet nélkül darált, sosem adták fel, hiába voltak sokszor technikailag nem a legjobbak, egységes hajtós csapat volt.
tedd párhuzamba mondjuk a 16os EB előtti magyar csapattal, aminek a 16 előtti 25 éve kb a lötyögésről, alibijátékról, beszarásról szólt (sarkítok), el tudom képzelni h ez átlagjóskát németdrukkerré teszi, mer azok legalább megdöglenek a pályán.
És számomra ez a leglátványosabb változás a magyar csapatban, nincs már tele a gatya, kemény menet van a pályán (most a portugálok elleni utolsó 7 perctől tekintsünk el, az az összeomlás a legsötétebb időket idézte).
de mikor volt utoljára olyan magyar team ami egy topcsapat ellen beszopott gól után 1 percen belül visszavág? (neuer hibájától tekintsünk el, nem vesz el az értékéből.)
de no idea.
briareos
Az a tény, hogy nálunk sokkal többen szurkolnak a németeknek, mint az oroszoknak, egyrészt azt mutatja, hogy utóbbiak sokkal bénábban menedzselték a megszállást, másrészt azt, hogy a németeknek szurkolni azóta is egyfajta állásfoglalást jelent a rohadt komcsikkal szemben. Ez nem azt jelenti, hogy a Nationalelf összes itthoni szurkolója jobbos, de valamiért mégis középosztálybeli, polgári hátterû dunántúli fiatalemberekre asszociálunk, sváb felmenõkkel, de minimum egy nagypapával, aki szerint csak német indulóra lehet menetelni, és aki minden Mercedes láttán megjegyzi: "És ezek veszítették el a háborút...".
matula.hu/index.php?section=article&rel=46&id=557
több mint 4 éve
Azért nem kell proliba átmenniamugy igy meccs utan...sztem g@ci dolog volt a nemetektol idekeverni a politikat, a sportba.Gyomorforgato volt, es a nezoteren meg lobogtatni azt a szivarvanyos szart, ráadásul ugy hogy szinte végig égtek... nevetséges
YoungZeeZee
davemayer
több mint 4 éve
Amúgy tök fura.Ülök a TV előtt és nem tudok szomorú lenni.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
A dánok sztem döntőbe jutnak arról az ágról...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
lukaku-t nem fogják megJah látom... Na mindegy, akkor kiesnek a belgák ellenAz angol portugál meccs is jó lesz 😎max a döntőben
Chargers LT
gamerkr
Chargers LT
több mint 4 éve
Hollandoknak pedig egyenes út vezet az elődöntőbe 🙂
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Jah látom... Na mindegy, akkor kiesnek a belgák ellenAz angol portugál meccs is jó lesz 😎max a döntőben
Chargers LT
gamerkr
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 496
lebutitva, engem akit nem zavar ez a mozgalom kb tamadtak ezzel, hecceltek. na out.amugy igy meccs utan...sztem g@ci dolog volt a nemetektol idekeverni a politikat, a sportba.Gyomorforgato volt, es a nezoteren meg lobogtatni azt a szivarvanyos szart, ráadásul ugy hogy szinte végig égtek... nevetséges
YoungZeeZee
davemayer
több mint 4 éve
Megijedtem volna ha nem reagálsz erre vmi ilyet. Amúgy most még mindig egy kalap szar neked a kopasz olasz?Amúgy Rossit kell örökre idelancolni nem az orvosokat.Rossi majd biztos megment, ha valami egészségügyi bajod lesz 😃
csebi
#JC6
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Az angol portugál meccs is jó lesz 😎max a döntőben
Chargers LT
több mint 4 éve
Az angol portugál meccs is jó lesz 😎
több mint 4 éve
amugy igy meccs utan...sztem g@ci dolog volt a nemetektol idekeverni a politikat, a sportba.Gyomorforgato volt, es a nezoteren meg lobogtatni azt a szivarvanyos szart, ráadásul ugy hogy szinte végig égtek... nevetséges
YoungZeeZee
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 496
nekunk sem szabadna keverni a kettot.en leszarom a politikat.amugy igy meccs utan...sztem g@ci dolog volt a nemetektol idekeverni a politikat, a sportba.mondjuk ezen nekunk felhaborodni picit alszent azert 😊
YoungZeeZee
Stez
de mindennek megvan a helye es ezt sokan elfejetik sajna.
több mint 4 éve
amúgy csi77 kérdése elgondolkodtatott: miért szurkolhat bárki a fritzeknek.szerintem azért mert a klasszikus német csapat 90+ percen át szünet nélkül darált, sosem adták fel, hiába voltak sokszor technikailag nem a legjobbak, egységes hajtós csapat volt.
de no idea.
több mint 4 éve
Amúgy nem voltam ennyire szomorú még német továbbjutástól 1990 óta.
több mint 4 éve
Amúgy Rossit kell örökre idelancolni nem az orvosokat.Rossi majd biztos megment, ha valami egészségügyi bajod lesz 😃
csebi
több mint 4 éve
2016 után írtam közvetlenül, hogy annyi fejlődést biztosan elértünk, hogy egy enbéegyes senkiházi kezébe most már nem kerülhet válogatott. Nyilván Rossinak is volt mennyei múltja, de persze a Garami-Egervári-Pintér szintre gondoltam. Aztán persze az MLSZ külföldről is sikeresen hozott egy büdös nagy kóklert, de legalább időben orvosolták a hibát.Amúgy Rossit kell örökre idelancolni nem az orvosokat.én amúgy tartok attól h hiába szerződés hosszabbítás 25ig meg imádja a nép vmi hazai edzőguru kigolyózza és leépíti ezt megint a picsába
csebi
briareos
Szóval én nem hiszem, hogy egy az egész karrierjét az itthoni posványban töltő edző megkaphatja a válogatottat. Most már túl sokat veszíthet a NER is, ha újabb bukaresti-amszterdami égések vannak. Bármilyen kontraszelektált egyébként a rendszer egésze, bizonyos pozícióknál érvényesülnie kell a szakmai szempontoknak.
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 496
amugy igy meccs utan...sztem g@ci dolog volt a nemetektol idekeverni a politikat, a sportba.