Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 4 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 4 éve
Kozel telthazzal megbasszuk őket!Faraszto szezon volt az angoloknak covid miatt, kevés pihenő idejük lesz. Szezon eleje.Még jó, hogy a következő tétmeccs ezek után könnyű lesz: Magyar - angol VB selejtező...angolok pakolnak a hollandoktól az elődöntőben.elég siker az nekik.
iktriad
Kenny
Nem látom itthon lehetetlennek.
tüsi91
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Holland-Cseh / Wales-Dania, Olasz-Osztrak /Belgium-Portugalia, Horvat-Spanyol / Francia-Svajc, Angol-Német / Sved-UkranSok egyértelmű meccs nincs köztük már. Max az olasz - osztrák.
Vrij6
több mint 4 éve
Igen, ezt a kérdést tegye fel magának mindenki, mi várható még ezen felül egy eb-n a magyar válogatottól? Mert idén és 5 éve szerintem bőven kimaxoltuk a lehetőségeinket, esetleg, nagyon esetleg szerencsés sorsolással összejöhetne mondjuk egy relatíve könnyebb ellenfél a nyolcaddöntőben is, akiket mondjuk 11-esekkel kiejtünk, de szerintem az ukránokéhoz hasonló teljesítmény közel nem lenne annyira kielégítő, mint ez a negyedik helyes kiesés voltUkrajna egy macedónok elleni győzelemmel tovabbjutott.Nekem nem dühítő.
Ez a dühitő.
tüsi91
Sztem ez a három meccs sokkal többet adott, mintha megvered a macedónokat.
A világ top10 csapatábol játszottal hárommal. Láttuk milyen meccseket.
Ez számomra nagyobb élmény.
gabokocka

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Holland-Cseh / Wales-Dania, Olasz-Osztrak /Belgium-Portugalia, Horvat-Spanyol / Francia-Svajc, Angol-Német / Sved-Ukran
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Faraszto szezon volt az angoloknak covid miatt, kevés pihenő idejük lesz. Szezon eleje.Még jó, hogy a következő tétmeccs ezek után könnyű lesz: Magyar - angol VB selejtező...angolok pakolnak a hollandoktól az elődöntőben.elég siker az nekik.
iktriad
Kenny
Nem látom itthon lehetetlennek.
több mint 4 éve
Amúgy gazdag kiesését jótékonyan elfelejti mindenki, pedig azzal szállt el, hogy tudjunk középpályán frissülni, cserélni. Ez kurva nagy hátrány voltÉs van egy olyan érzésem, hogy Rossi is így fogja majd ezt beleverni a csapata fejébe.Ukrajna egy macedónok elleni győzelemmel tovabbjutott.Nekem nem dühítő.
Ez a dühitő.
tüsi91
gabokocka
Ja és mindezt Szoboszlai és Kalmár nélkül...
iktriad
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
na most nézem az ágrajzot... két nap szünet, aztán lehet teszek az olaszokra
több mint 4 éve
Még jó, hogy a következő tétmeccs ezek után könnyű lesz: Magyar - angol VB selejtező...angolok pakolnak a hollandoktól az elődöntőben.elég siker az nekik.
iktriad
több mint 4 éve
Szép volt remélni sokáig 🙂Azért az EU középmezőny elején simán ott vagyunk. Bárkit üthetünk a környékről és néha mákkal a nagyok ellen is hozunk pontokat. A cseh, svéd, svajci, osztrák, walesi, dán csapat semmivel sem jobb
több mint 4 éve
Amúgy Rossit kell örökre idelancolni nem az orvosokat.én amúgy tartok attól h hiába szerződés hosszabbítás 25ig meg imádja a nép vmi hazai edzőguru kigolyózza és leépíti ezt megint a picsába
csebi
több mint 4 éve
Még jó, hogy a következő tétmeccs ezek után könnyű lesz: Magyar - angol VB selejtező...
több mint 4 éve
kiváncsi leszek hansi első keretéreÍgy h Reus és Brandt nem volt keretben, benne lehetne ha nemamikor nem vitték ki a vb-re, akkor nem értettem, mert abban az évben nagyon baszó szezont tett le az asztalra. aztán jött a térdsérülés, egy év kihagyás, és még nem találta meg a formáját.Ez a pali husz percet sem kaphat. Sot, igazabol megalazo masokra nezve, akik miatta nem kerulhettek be a valogatottba, mert Sane elvitt egy spotot a keretben. Pedig sokkal de sokkal jobb jatekosok vannak nala, akik vartak a behivora.Elásni ellenfel 16osa alatt. Szép cselek aztan olyan homály passzok meg inditások h eszem faszom megáll. Nyilvan ha müller százas max 20 percet kap ma isOtt kezdődik h Sane max labdát szedhet.Minden más futball drukkert valahol meg tudok érteni, a tokosoknak viszont hogyan lehet szurkolni?Hát en pl német vagyok igy könnyű. Mostani csapat szar de latom már a köv nag csapat alapjait
csi77
briareos
csebi
briareos
Stez
lehet, hogy ezt az eb-t kárpótlásként kapta meg a '18-as vb miatt, normál esetben nem így kéne mennie, de ez Löw döntése volt.
mondjuk ez olyan, amikor egy bíró elront egy ítéletet, és kompenzál. semmi értelme, és csak a jogos sérelmek száma nő.
slowmotion
Lenne kártékony az öltözőben.
csebi
ha még werner is megtanul megint gólt lőni lesz ebben fantázia, kerítűnk még egy jeremies klónt hátra és profit
több mint 4 éve
Ez a csapat eljutott oda, hogy senki ellen nem esélytelen.
több mint 4 éve
Nem, nem Low utalja, Guardiola is megmondta, hogy azert engedte el a Citytol, mert a csavo emberileg visszahuzta a csapatot. Baszott mindenbe, ilyen mentalitasa van. Ugyanezt megmondta diplomatikusan Low is. Matthaus is epp ket napja nyilatkozta ugyanezt.amikor nem vitték ki a vb-re, akkor nem értettem, mert abban az évben nagyon baszó szezont tett le az asztalra. aztán jött a térdsérülés, egy év kihagyás, és még nem találta meg a formáját.Ez a pali husz percet sem kaphat. Sot, igazabol megalazo masokra nezve, akik miatta nem kerulhettek be a valogatottba, mert Sane elvitt egy spotot a keretben. Pedig sokkal de sokkal jobb jatekosok vannak nala, akik vartak a behivora.Elásni ellenfel 16osa alatt. Szép cselek aztan olyan homály passzok meg inditások h eszem faszom megáll. Nyilvan ha müller százas max 20 percet kap ma isOtt kezdődik h Sane max labdát szedhet.Minden más futball drukkert valahol meg tudok érteni, a tokosoknak viszont hogyan lehet szurkolni?Hát en pl német vagyok igy könnyű. Mostani csapat szar de latom már a köv nag csapat alapjait
csi77
briareos
csebi
briareos
Stez
lehet, hogy ezt az eb-t kárpótlásként kapta meg a '18-as vb miatt, normál esetben nem így kéne mennie, de ez Löw döntése volt.
mondjuk ez olyan, amikor egy bíró elront egy ítéletet, és kompenzál. semmi értelme, és csak a jogos sérelmek száma nő.
slowmotion
Ugyhogy itt nem serelmek es egyeb jatszmak allnak a hatterben, hanem szimplan az, hogy hiaba lenne kurva jo jatekos, emberileg egy nulla, kartekony a csapatra, oltozoi rak.
több mint 4 éve
Amúgy Rossit kell örökre idelancolni nem az orvosokat.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Így h Reus és Brandt nem volt keretben, benne lehetne ha nemamikor nem vitték ki a vb-re, akkor nem értettem, mert abban az évben nagyon baszó szezont tett le az asztalra. aztán jött a térdsérülés, egy év kihagyás, és még nem találta meg a formáját.Ez a pali husz percet sem kaphat. Sot, igazabol megalazo masokra nezve, akik miatta nem kerulhettek be a valogatottba, mert Sane elvitt egy spotot a keretben. Pedig sokkal de sokkal jobb jatekosok vannak nala, akik vartak a behivora.Elásni ellenfel 16osa alatt. Szép cselek aztan olyan homály passzok meg inditások h eszem faszom megáll. Nyilvan ha müller százas max 20 percet kap ma isOtt kezdődik h Sane max labdát szedhet.Minden más futball drukkert valahol meg tudok érteni, a tokosoknak viszont hogyan lehet szurkolni?Hát en pl német vagyok igy könnyű. Mostani csapat szar de latom már a köv nag csapat alapjait
csi77
briareos
csebi
briareos
Stez
slowmotion
Lenne kártékony az öltözőben.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
És van egy olyan érzésem, hogy Rossi is így fogja majd ezt beleverni a csapata fejébe.Ukrajna egy macedónok elleni győzelemmel tovabbjutott.Nekem nem dühítő.
Ez a dühitő.
tüsi91
gabokocka
Ja és mindezt Szoboszlai és Kalmár nélkül...
több mint 4 éve
Plusz folyamatosan rossz döntéseket hoz kulcs szituban. Ha van két jó opció és egy szar mindig utóbbit választja.Jó lett volnaNetto negativ a Bayernben is minden harmadik meccsen. Es ez nem jelenti, hogy amugy a harombol ket meccsen meg korrekt, mert nem. Vannak jo meccsei, de azert boven keves. Es kurva onzo, sok helyzetet basz el, kartekony jatekos es ember. Nem veletlenul zavarta el Guardiola is inkabb.
Nettó negatív volt ma. Komolyan nagy pluszt hozott nekünk.Ez a pali husz percet sem kaphat. Sot, igazabol megalazo masokra nezve, akik miatta nem kerulhettek be a valogatottba, mert Sane elvitt egy spotot a keretben. Pedig sokkal de sokkal jobb jatekosok vannak nala, akik vartak a behivora.Elásni ellenfel 16osa alatt. Szép cselek aztan olyan homály passzok meg inditások h eszem faszom megáll. Nyilvan ha müller százas max 20 percet kap ma isOtt kezdődik h Sane max labdát szedhet.Minden más futball drukkert valahol meg tudok érteni, a tokosoknak viszont hogyan lehet szurkolni?Hát en pl német vagyok igy könnyű. Mostani csapat szar de latom már a köv nag csapat alapjait
csi77
briareos
csebi
briareos
Stez
Toca
Stez
Szerkesztette: csebi
több mint 4 éve
amikor nem vitték ki a vb-re, akkor nem értettem, mert abban az évben nagyon baszó szezont tett le az asztalra. aztán jött a térdsérülés, egy év kihagyás, és még nem találta meg a formáját.Ez a pali husz percet sem kaphat. Sot, igazabol megalazo masokra nezve, akik miatta nem kerulhettek be a valogatottba, mert Sane elvitt egy spotot a keretben. Pedig sokkal de sokkal jobb jatekosok vannak nala, akik vartak a behivora.Elásni ellenfel 16osa alatt. Szép cselek aztan olyan homály passzok meg inditások h eszem faszom megáll. Nyilvan ha müller százas max 20 percet kap ma isOtt kezdődik h Sane max labdát szedhet.Minden más futball drukkert valahol meg tudok érteni, a tokosoknak viszont hogyan lehet szurkolni?Hát en pl német vagyok igy könnyű. Mostani csapat szar de latom már a köv nag csapat alapjait
csi77
briareos
csebi
briareos
Stez
több mint 4 éve
Biztos jobb lesz egy semlegesnek mint ez volt. Ott tobb terulet lesz, nyiltabb jatek lesz, mert mindketto csapat akar tamadni is.Angolok elchokerkedik ugyis. Botranyszar meccsre számitokAzert szép menet voltAngolok ellen nehéz lesz a 2. kedvenc válogattunknak az EB nyerni, de legyen megint igaza Lineckernek.
briareos
iktriad
briareos
több mint 4 éve
Jó lett volnaNetto negativ a Bayernben is minden harmadik meccsen. Es ez nem jelenti, hogy amugy a harombol ket meccsen meg korrekt, mert nem. Vannak jo meccsei, de azert boven keves. Es kurva onzo, sok helyzetet basz el, kartekony jatekos es ember. Nem veletlenul zavarta el Guardiola is inkabb.
Nettó negatív volt ma. Komolyan nagy pluszt hozott nekünk.Ez a pali husz percet sem kaphat. Sot, igazabol megalazo masokra nezve, akik miatta nem kerulhettek be a valogatottba, mert Sane elvitt egy spotot a keretben. Pedig sokkal de sokkal jobb jatekosok vannak nala, akik vartak a behivora.Elásni ellenfel 16osa alatt. Szép cselek aztan olyan homály passzok meg inditások h eszem faszom megáll. Nyilvan ha müller százas max 20 percet kap ma isOtt kezdődik h Sane max labdát szedhet.Minden más futball drukkert valahol meg tudok érteni, a tokosoknak viszont hogyan lehet szurkolni?Hát en pl német vagyok igy könnyű. Mostani csapat szar de latom már a köv nag csapat alapjait
csi77
briareos
csebi
briareos
Stez
Toca
több mint 4 éve
hülye ez a riporter...
több mint 4 éve
Ukrajna egy macedónok elleni győzelemmel tovabbjutott.Nekem nem dühítő.
Ez a dühitő.
tüsi91
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Jó lett volnaMinden nap az.
csi77
briareos
csebi
briareos
Stez
Toca
több mint 4 éve
Sane egy farok volt az egész meccsen
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018