Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 4 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 4 éve
kéne valami összefoglaló videót csinálni Sané megmozdulásairól a tegnapi meccsen. aláfestésnek Benny Hill zenével. nem tudom eldönteni melyik volt a jobb, a végén az a beadása vagy az, hogy a nála amúgy jóval lassabb Fiola nem egyszer lefutotta
chemicals keep me under control
több mint 4 éve
Nekem ez az utolsó infóm Róla:Amúgy mi hívtuk már? Mármint a magyar vezetés mondta már neki, hogy ha elkötelezi magát, akkor tárt karokkal várjuk?Igensztem a kis Dárdait be fogja hívni Flick legközelebb. azért Hummelsnek elég kétarcú EB-je van, sztem Szalai góljában benne volt (beadás, erre ő hátat fordít a labdának, fel sem ugrott Szalaival ...)A védelembe kell ember, aki fel tud futni szélen vagy a középpályára jó védekező, mert ugyanúgy ahogy az előző EB-n és selejtezőkön, most is az "öregek" húzzák a csapatot (értelemszerűen), viszont nincs mögöttük utánpótlás.Középső kisDárdai jó lenne, ha döntene.
Solymi
Mert elég komoly erősítés lenne Ő is.
Botka nagyon sokat fejlődött az elmúlt években (köszi Serhij!).
Gyakorlatilag 352-ben 3; a 442-ben mind a 4 védő posztot elég magas szinten tudja. Kiváncsi vagyok megy/marad.
A középpályán és főleg a pontrugasokon sokat fog dobni Szoboszlai.
Szalai-féle csatár pedig nincs és szerintem nem is lesz egy darabig.
Sinisa
csebi
Én is ettől tartok
Ha más miatt, azért hogy “lekösse” maguknak.
Egyébként nekem ez jókora csalódás lenne.
Sinisa
Ha igen gondolom még azért nem jött, mert vár egy esetleges német megkeresésre. Ezesetben nem sok jóra számíthatunk, egyszer behívják és akkor vége.
Pedig egy Dárdai - Orbán - Szalai hátsó tengely, mögöttük Gulával világviszonylatban sem lenne gyenge védelem.
alatriste
rangado.24.hu/magyar_foci/2021/05/06/magyar-valogatott-marco-rossi-eb-kerete-dardai-marton-dzsudzsak-balazs/
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 4 éve
sztem mi rengetegszer próbáltuk már győzködni, voltak is erre utaló mondatok. nem véletlen, hogy hivatalosan az apja erről nagyon diplomatikusan, távolról beszél, hogy nem szól bele.Amúgy mi hívtuk már? Mármint a magyar vezetés mondta már neki, hogy ha elkötelezi magát, akkor tárt karokkal várjuk?Igensztem a kis Dárdait be fogja hívni Flick legközelebb. azért Hummelsnek elég kétarcú EB-je van, sztem Szalai góljában benne volt (beadás, erre ő hátat fordít a labdának, fel sem ugrott Szalaival ...)A védelembe kell ember, aki fel tud futni szélen vagy a középpályára jó védekező, mert ugyanúgy ahogy az előző EB-n és selejtezőkön, most is az "öregek" húzzák a csapatot (értelemszerűen), viszont nincs mögöttük utánpótlás.Középső kisDárdai jó lenne, ha döntene.
Solymi
Gyakorlatilag 352-ben 3; a 442-ben mind a 4 védő posztot elég magas szinten tudja. Kiváncsi vagyok megy/marad.
Sinisa
csebi
Én is ettől tartok
Sinisa
Ha igen gondolom még azért nem jött, mert vár egy esetleges német megkeresésre. Ezesetben nem sok jóra számíthatunk, egyszer behívják és akkor vége.
Pedig egy Dárdai - Orbán - Szalai hátsó tengely, mögöttük Gulával világviszonylatban sem lenne gyenge védelem.
alatriste
amúgy őszintén szólva én megértem, hogy a németeket választaná. ott és velük nőtt fel, nincsenek olyan komoly gyökerei idehaza, hogy azok miatt jönne. ráadásul Orbant is elcseszték, bánják már, sztem Bierhoffék nem követnek el még egy ilyen hibát.
Szerkesztette: csebi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Amúgy mi hívtuk már? Mármint a magyar vezetés mondta már neki, hogy ha elkötelezi magát, akkor tárt karokkal várjuk?Igensztem a kis Dárdait be fogja hívni Flick legközelebb. azért Hummelsnek elég kétarcú EB-je van, sztem Szalai góljában benne volt (beadás, erre ő hátat fordít a labdának, fel sem ugrott Szalaival ...)A védelembe kell ember, aki fel tud futni szélen vagy a középpályára jó védekező, mert ugyanúgy ahogy az előző EB-n és selejtezőkön, most is az "öregek" húzzák a csapatot (értelemszerűen), viszont nincs mögöttük utánpótlás.Középső kisDárdai jó lenne, ha döntene.
Solymi
Sinisa
csebi
Én is ettől tartok
Sinisa

Liverpool Fc
több mint 4 éve
Igensztem a kis Dárdait be fogja hívni Flick legközelebb. azért Hummelsnek elég kétarcú EB-je van, sztem Szalai góljában benne volt (beadás, erre ő hátat fordít a labdának, fel sem ugrott Szalaival ...)A védelembe kell ember, aki fel tud futni szélen vagy a középpályára jó védekező, mert ugyanúgy ahogy az előző EB-n és selejtezőkön, most is az "öregek" húzzák a csapatot (értelemszerűen), viszont nincs mögöttük utánpótlás.Középső kisDárdai jó lenne, ha döntene.
Solymi
Sinisa
csebi
Én is ettől tartok
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 4 éve
sztem a kis Dárdait be fogja hívni Flick legközelebb. azért Hummelsnek elég kétarcú EB-je van, sztem Szalai góljában benne volt (beadás, erre ő hátat fordít a labdának, fel sem ugrott Szalaival ...)A védelembe kell ember, aki fel tud futni szélen vagy a középpályára jó védekező, mert ugyanúgy ahogy az előző EB-n és selejtezőkön, most is az "öregek" húzzák a csapatot (értelemszerűen), viszont nincs mögöttük utánpótlás.Középső kisDárdai jó lenne, ha döntene.
Solymi
Sinisa
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Egész jól ment pedig az elmúlt hm mennyi is, 5-6 évben...Szalait nehéz levédekezni, de ugyanúgy ahogy nem lehet Nikora építeni a jövőt, nem lehet Szalai félékre se.A védelembe kell ember, aki fel tud futni szélen vagy a középpályára jó védekező, mert ugyanúgy ahogy az előző EB-n és selejtezőkön, most is az "öregek" húzzák a csapatot (értelemszerűen), viszont nincs mögöttük utánpótlás.Középső kisDárdai jó lenne, ha döntene.
Solymi
Sinisa
Viszont olyan csatárok kellenek jelenleg akik képesek és hajlandóak is védekezni, mert jelenleg ez a legfontosabb.
És az, hogy Rossi maradjon még jó darabig, mert ha megint edzőkeresés megy, nem biztos, hogy jól járunk...
Solymi

Liverpool Fc
több mint 4 éve
kis összegzés, és az, hogy mennyire nincs segítségünk a padról főleg így, hogy két ember kiesett a középpályáról az EB előtt.összesen 12 különböző ember kezdett nálunk. ez még nem lenne olyan vészes, mert volt 3 másik válogatott is, ahol ennyi kezdő volt (svéd, cseh és német), és a nagy átlag is vhol 14 körül lehet (extrém volt az olasz-belga 20 ill 19 játékossal, de ők továbbmentek 2 forduló után.
viszont a cseréket, ha nézzük akkor ott van a kutya elásva. legkorábbi cserénk 65. percben volt a portugál meccsen, és utána általában 75. körül jöttek legkorábban (Szalai cseréjét nem számoltam bele, mert az sérülés volt). összesen 6 csapat nem cserélt szünetben az egész EB-n eddig rajtunk kívül: 55. perc svéd, 58. perc. német, 59. perc. finn, 60. perc dán, wales, 61. perc: spanyol. a felhasználható 15 cseréből mi 12-t használtunk fel úgy, hogy abból 4 a 88. percben jött, mikor égtünk. egyszerűen nem volt második opciónk a padról, nagyon gyengék voltunk. Rossi nem mert frissíteni csak akkor, amikor már nem volt más lehetőség. nyilván meccsfüggő ez, mert első meccsen megégette magát a cserékkel, és ez közrejátszott a későbbiekben, de aggodalomra ad okot kifejezetten az, hogy mi lesz, ha Szalai és Fiola is mondjuk lemondja a válogatottságot a vb selejtezők vagy egy esetleges vb után. talán Fiola még pótolhato Hangyával, de Holender sem kapott egy percet sem a helyén.
több mint 4 éve
Szalait nehéz levédekezni, de ugyanúgy ahogy nem lehet Nikora építeni a jövőt, nem lehet Szalai félékre se.A védelembe kell ember, aki fel tud futni szélen vagy a középpályára jó védekező, mert ugyanúgy ahogy az előző EB-n és selejtezőkön, most is az "öregek" húzzák a csapatot (értelemszerűen), viszont nincs mögöttük utánpótlás.Középső kisDárdai jó lenne, ha döntene.
Solymi
Sinisa
Viszont olyan csatárok kellenek jelenleg akik képesek és hajlandóak is védekezni, mert jelenleg ez a legfontosabb.
És az, hogy Rossi maradjon még jó darabig, mert ha megint edzőkeresés megy, nem biztos, hogy jól járunk...
több mint 4 éve
A védelembe kell ember, aki fel tud futni szélen vagy a középpályára jó védekező, mert ugyanúgy ahogy az előző EB-n és selejtezőkön, most is az "öregek" húzzák a csapatot (értelemszerűen), viszont nincs mögöttük utánpótlás.Középső kisDárdai jó lenne, ha döntene.
Solymi
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
több mint 4 éve
Az mitől van, hogy minden továbbjutótt csapat máshol játsza a meccsét, mégha amúgy az ország rendező is, kivéve az Angolokat? Csak ők "maradhattak" otthon.Dublinban lenne a meccs, de ők visszamondtak a rendezest.
alatriste
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Az mitől van, hogy minden továbbjutótt csapat máshol játsza a meccsét, mégha amúgy az ország rendező is, kivéve az Angolokat? Csak ők "maradhattak" otthon.

Liverpool Fc
több mint 4 éve
Appreciation post for Hungary 🇭🇺
— ESPN FC (@ESPNFC) June 23, 2021
Might've finished last in Group F but gave it their all across all three matches 👏 pic.twitter.com/O02zXrXn9l
A teljes csoportunkbol mi jatszottunk a legkevesebbet hatranyban (es mi jatszottunk a legtobbet elonyben):
Brutal luck for Hungary 😓
— ESPN FC (@ESPNFC) June 23, 2021
(h/t @JongsmaJongsmapic.twitter.com/apD6GJm1fc
több mint 4 éve
Nem lesz jó ha Szalai nem lesz, viszont akkor át kell állni egy olyan játékra, ahol 2 csatárt játszatsz elöl, pl. Szoboszlai és Sallai, akiknek lehet osztogatni a labdát passzokból és nem kell állandóan ívelgetni, ami a halálom, mert sztem nem működik.Szalai Ádi a legnagyobb király.Így így.
Miután megbontotta az elejét a csapatnak Rossi, akkora minőségbeli romlás következett.. Semmi szusszanásnyi levegőt nem tudtak biztosítani a csatárok a csapatnak. Ez nem Rossi sara, ahogy ment az idő Szalai hatékonysága is romlott és vele is benne volt, h gólt kapunk, mert minimális üresjáratot se biztos, h tudott volna továbbiakban biztosítani. Csak óriási bajban leszünk 1-2 év múlva, mert ahogy ma is látszott, h friss emberek is max arra képesek vagy még arra sem, amit egy fáradt Szalai adni tud. Arra nem jó a csapat, h mást játszunk, de ehhez amit játszunk az a meló, amit Szalai végez, azt kb senki sem tudja. Félek mi lesz 1-2 év múlva.
dawyd728
Elképesztő mennyiségű munkát tett bele.
A francia meccsen is amint megserult, jott egy 10-15 perc amikor vilagunkat nem tudtuk.
Olyan szinten szervezi elolrol a vedekezesunket, zarja le a passzsavokat, hogy sz vmi hatalmas extrat tesz a csapathoz.
Nikolics nagyon aranyos, meg olyan csapatban amelyik tud dominalni es a 16oson belulre sokszor bejuttatni a labdat biztos hasznos lenne, de ebbe a csapatba ilyen ellenfel ellen nagyon keves.
Remeljuk a kovetkezo EB-ig meg kitart Adi karrierje, mert nelkule meg leszunk love.
gabokocka
Egy normálisabb középpályával jobban tudjuk mozgatni a labdát és a mostani meccseken is tudott volna működni ez a játék.
A védelembe kell ember, aki fel tud futni szélen vagy a középpályára jó védekező, mert ugyanúgy ahogy az előző EB-n és selejtezőkön, most is az "öregek" húzzák a csapatot (értelemszerűen), viszont nincs mögöttük utánpótlás.
Ha nem is más, de ez a mostani EB tanulsága, hogy ez a csapat képes a szervezett védekezésre, támadásra is jó, viszont nincs benne mélység, nem tudod megfelelően rotálni őket.
Emiatt meg a folyamatos védekezés miatt elhalt több támadásunk a németek ellen, mert nem volt érkező ember, szerintem 3-5 komolyabb helyzet elszállt ezek miatt.
Éééés ugye ezen játékosok többsége saját erőből jutott ki külföldi csapatokhoz, nem itthoni utánpótlás nevelések, szal a fociba öntött milliárdok nem realizálódnak, mert lenyúlja a köpcös, beleönti stadionokba, hogy abból húzzon ki FIFA meg UEFA pénzeket.
több mint 4 éve
amúgy első gól előtt sztem éppen nem Sigér volt a hibás. fel kellett vennie az embert, és még mutatta, kommunikálta is, hogy a zónáját vegyék át. arról ő nem tehet, hogy vki cseszett megtenni (talán épp Nego).Jo, hat ennek mondjuk az oka nyilvan az, hogy az elso meccsen Rossi rogton beszivta a csereivel, ami utan sajnalkozott is, es magara mutogatott.1. Ha valaki nekem azt mondja egy hónapja, hogy 84. percben még továbbjutásra állunk, kiröhögöm. Hatalmas gratula a fiúknak, tényleg elképesztő, viszont kell a fejlődés, mert:2. Nem volt más módszer. Labdabirtoklasban alulról másodikok voltunk mert a svédek csinaltak egy 15%t spanyolok ellen de lehet h a lengyel meccsel már megelőztek minket.
2. Nagyon deffenzívek vagyunk. Érzésre írom, de tuti, hogy bottom 3-ak vagyunk labdabirtoklás és passzban az EB-n. Nem emlékszem senkire, aki ennyire beállt volna védekezni a többiek közül. Már-már bántó volt, amennyire nem tudtunk mit kezdeni a meccsek végén. Ma is az utolsó 10 percből, szerintem 9-ben a németeknél volt a labda. Egyszerűen nem tudtunk támadni (jó tudom kondi).
3. Kell kondi és kellenek gyors emberek elől. Ha már így bekkelünk, tudjuk esetleg növelni az előnyünket, tudjunk gyors kontrákat vezetni!
NB2
Amúgy Haraszti Ádám, Peet és Egri Viktor is azt mondta h összesen nekünk 3 azaz 3 nagy helyzetünk volt ebből jött a 3 gol. Az ellenfeleknek azért ennél jóval több volt.
Végére nagyon elfaradtunk, ebből jön az h nem tudjuk picit sem tartani a labdát (mint a franciák ellen) és úgy be szorulunk h a 16 és 30 méter között van az összes játékosunk. Érzésre amúgy mi használtuk legkevésbé a keretet sztem, egyszerűen nem volt segítség a padrol.
csebi
Ezek utan az varhato volt, hogy Siger szamara valszeg veget ert az Eb, amikor Rossi erezhetoen ramordult a cserekre, de ennek a lenyege az volt, hogy a portugalok ellen az addig jol teljesito, de elfarado kozeppalyarol kirantotta Schafert, es kesobb meg Kleinheisler helyere behozta azt a Sigert, aki igazabol Schafer szerepet jott betolteni.
Ami erdekes, mert pont Siger az, akinek a klubszezon miatt azert megnott a tapasztalata a nivos ellenfeleket illetoen.
Epp ezert is gondolom, hogy o peldaul szerintem ezzel elbucsuzhat attol, hogy stabilan jatszhasson a valogatottban, jobb csapatok ellen legalabbis. Szerintem Rossi bizalma ezzel osszetort benne. Mivel Schafert elobukkant a semmibol, igy erre mutogathat majd allandoan, hogy a kozeppalyan a jelenlegi nevsorral kiegeszulo Kalmar, Szoboszlai parossal meg vagyunk toltve, igy nincs hely Sigernek.
Stez
2. gól az tényleg Sigéré volt, nem ütközte le az embert.
igen vszeg Sigérnek az a portugál meccs volt az utolsó. lehet néha a keretbe bekerül, de sztem nem fog sok vizet zavarni.
több mint 4 éve
Szalai Ádi a legnagyobb király.Így így.
Miután megbontotta az elejét a csapatnak Rossi, akkora minőségbeli romlás következett.. Semmi szusszanásnyi levegőt nem tudtak biztosítani a csatárok a csapatnak. Ez nem Rossi sara, ahogy ment az idő Szalai hatékonysága is romlott és vele is benne volt, h gólt kapunk, mert minimális üresjáratot se biztos, h tudott volna továbbiakban biztosítani. Csak óriási bajban leszünk 1-2 év múlva, mert ahogy ma is látszott, h friss emberek is max arra képesek vagy még arra sem, amit egy fáradt Szalai adni tud. Arra nem jó a csapat, h mást játszunk, de ehhez amit játszunk az a meló, amit Szalai végez, azt kb senki sem tudja. Félek mi lesz 1-2 év múlva.
dawyd728
Elképesztő mennyiségű munkát tett bele.
A francia meccsen is amint megserult, jott egy 10-15 perc amikor vilagunkat nem tudtuk.
Olyan szinten szervezi elolrol a vedekezesunket, zarja le a passzsavokat, hogy sz vmi hatalmas extrat tesz a csapathoz.
Nikolics nagyon aranyos, meg olyan csapatban amelyik tud dominalni es a 16oson belulre sokszor bejuttatni a labdat biztos hasznos lenne, de ebbe a csapatba ilyen ellenfel ellen nagyon keves.
Remeljuk a kovetkezo EB-ig meg kitart Adi karrierje, mert nelkule meg leszunk love.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Jo, hat ennek mondjuk az oka nyilvan az, hogy az elso meccsen Rossi rogton beszivta a csereivel, ami utan sajnalkozott is, es magara mutogatott.1. Ha valaki nekem azt mondja egy hónapja, hogy 84. percben még továbbjutásra állunk, kiröhögöm. Hatalmas gratula a fiúknak, tényleg elképesztő, viszont kell a fejlődés, mert:2. Nem volt más módszer. Labdabirtoklasban alulról másodikok voltunk mert a svédek csinaltak egy 15%t spanyolok ellen de lehet h a lengyel meccsel már megelőztek minket.
2. Nagyon deffenzívek vagyunk. Érzésre írom, de tuti, hogy bottom 3-ak vagyunk labdabirtoklás és passzban az EB-n. Nem emlékszem senkire, aki ennyire beállt volna védekezni a többiek közül. Már-már bántó volt, amennyire nem tudtunk mit kezdeni a meccsek végén. Ma is az utolsó 10 percből, szerintem 9-ben a németeknél volt a labda. Egyszerűen nem tudtunk támadni (jó tudom kondi).
3. Kell kondi és kellenek gyors emberek elől. Ha már így bekkelünk, tudjuk esetleg növelni az előnyünket, tudjunk gyors kontrákat vezetni!
NB2
Amúgy Haraszti Ádám, Peet és Egri Viktor is azt mondta h összesen nekünk 3 azaz 3 nagy helyzetünk volt ebből jött a 3 gol. Az ellenfeleknek azért ennél jóval több volt.
Végére nagyon elfaradtunk, ebből jön az h nem tudjuk picit sem tartani a labdát (mint a franciák ellen) és úgy be szorulunk h a 16 és 30 méter között van az összes játékosunk. Érzésre amúgy mi használtuk legkevésbé a keretet sztem, egyszerűen nem volt segítség a padrol.
csebi
Ezek utan az varhato volt, hogy Siger szamara valszeg veget ert az Eb, amikor Rossi erezhetoen ramordult a cserekre, de ennek a lenyege az volt, hogy a portugalok ellen az addig jol teljesito, de elfarado kozeppalyarol kirantotta Schafert, es kesobb meg Kleinheisler helyere behozta azt a Sigert, aki igazabol Schafer szerepet jott betolteni.
Ami erdekes, mert pont Siger az, akinek a klubszezon miatt azert megnott a tapasztalata a nivos ellenfeleket illetoen.
Epp ezert is gondolom, hogy o peldaul szerintem ezzel elbucsuzhat attol, hogy stabilan jatszhasson a valogatottban, jobb csapatok ellen legalabbis. Szerintem Rossi bizalma ezzel osszetort benne. Mivel Schafert elobukkant a semmibol, igy erre mutogathat majd allandoan, hogy a kozeppalyan a jelenlegi nevsorral kiegeszulo Kalmar, Szoboszlai parossal meg vagyunk toltve, igy nincs hely Sigernek.
több mint 4 éve
Én se tudtam...de mivel ingyenjegy volt, nem is bántam, hogy körülöttem 10-ből 2-3 ember biztos a mobilját nézte végig (én is). Meccshangulat, sör és a válogatott (a mobilon) 😀Kint voltam a francia-portugálon. Amikor megtudta a stadion a két magyar gólt... az teljesen hidegrázás volt. Percekig jóformán senki nem foglalkozott azzal, mit művelnek céék a pályán.biztos jó lehetett de én most ezt a magyar németet bár tv-n szerintem nem cseréltem volna el egy élő francia-portugálra...
Erre nagyon sokáig emlékezni fogok.
shawnka
nem hiszem hogy figyelni tudtam volna 1 percig is mi történik a pályán..😊
yooker
Szerkesztette: Klaci79
több mint 4 éve
Kint voltam a francia-portugálon. Amikor megtudta a stadion a két magyar gólt... az teljesen hidegrázás volt. Percekig jóformán senki nem foglalkozott azzal, mit művelnek céék a pályán.Milyen morajlás volt, ahogy újabb és újabb csoportok tudták meg a stadionban az eredmények.com oldalról, hogy vezetünk 😀
shawnka
Nagyon komoly volt....
több mint 4 éve
Kint voltam a francia-portugálon. Amikor megtudta a stadion a két magyar gólt... az teljesen hidegrázás volt. Percekig jóformán senki nem foglalkozott azzal, mit művelnek céék a pályán.biztos jó lehetett de én most ezt a magyar németet bár tv-n szerintem nem cseréltem volna el egy élő francia-portugálra...
shawnka
nem hiszem hogy figyelni tudtam volna 1 percig is mi történik a pályán..😊
több mint 4 éve
dawyd728
4 110
Szalai Ádi a legnagyobb király. Miután megbontotta az elejét a csapatnak Rossi, akkora minőségbeli romlás következett.. Semmi szusszanásnyi levegőt nem tudtak biztosítani a csatárok a csapatnak. Ez nem Rossi sara, ahogy ment az idő Szalai hatékonysága is romlott és vele is benne volt, h gólt kapunk, mert minimális üresjáratot se biztos, h tudott volna továbbiakban biztosítani. Csak óriási bajban leszünk 1-2 év múlva, mert ahogy ma is látszott, h friss emberek is max arra képesek vagy még arra sem, amit egy fáradt Szalai adni tud. Arra nem jó a csapat, h mást játszunk, de ehhez amit játszunk az a meló, amit Szalai végez, azt kb senki sem tudja. Félek mi lesz 1-2 év múlva.
több mint 4 éve
Kint voltam a francia-portugálon. Amikor megtudta a stadion a két magyar gólt... az teljesen hidegrázás volt. Percekig jóformán senki nem foglalkozott azzal, mit művelnek céék a pályán.Nekem a legdurvább ebben mikor a morajlás elindult az 1-1 után szinte rögtön. Mondom mi lehetett, visszavonták esetleg a német gólt? Aztán elkezdték üvölteni környékünkön, hogy 1-2.😊
shawnka
több mint 4 éve
www.youtube.com/watch?v=PIqHCwUNnco
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil