Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Kampman
28 366
Vi gát kes, vi gát dálörzahogy speak a magyar rapper mondaná:ez az UEFA is egy vicchát inkább bakut minek kellett felvenni ide, mert a második legkeletibb bukarest majdnem közelebb van a legnyugatibb sevillához, mint bakuhoz
nem lehetett volna egy nyugat meg egy keleti csoport?
Amszterdamból Bakuba, gratulálok!
NB2
Sixo
bizznisssz
briareos
több mint 3 éve
A 3 gol lényegtelen és eddig az Eb-n ezeket rosszabb esetben le sem fújtak néha igen meg ritkábban sárga de piros egyszer sem.Szerintem meg aki 3 gólos hátrányban a labdát egyáltalán meg se próbálva megszerezni letarolja az ellenfelet, ezzel kockáztatva annak megsérülését, azt nyugodtan zavarjak le a p’csaba.Teljesen lenyegtelen, de minden meccsen van mezonyben par ilyen taktikai falt sargaert.Ez nem volt piros sztem. Teljesen felesleges volt ezt most ki osztani
Duff
csebi
somoskovig
Le tarolás amúgy picit erős szóhasználat …
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Kampman
28 366
Még ugyancsak szolid volt az UEFA, én egy kazahsztáni helyszínválasztást is kinéztem belőlük.ez az UEFA is egy vicchát inkább bakut minek kellett felvenni ide, mert a második legkeletibb bukarest majdnem közelebb van a legnyugatibb sevillához, mint bakuhoz
NB2
Sixo
több mint 3 éve
Willie Parker
15 412
Abból a kenőpénzből van a profit!ez az UEFA is egy vicchát inkább bakut minek kellett felvenni ide, mert a második legkeletibb bukarest majdnem közelebb van a legnyugatibb sevillához, mint bakuhoz
NB2
Sixo
több mint 3 éve
ahogy speak a magyar rapper mondaná:ez az UEFA is egy vicchát inkább bakut minek kellett felvenni ide, mert a második legkeletibb bukarest majdnem közelebb van a legnyugatibb sevillához, mint bakuhoz
NB2
Sixo
bizznisssz
több mint 3 éve
ez az UEFA is egy vicchát inkább bakut minek kellett felvenni ide, mert a második legkeletibb bukarest majdnem közelebb van a legnyugatibb sevillához, mint bakuhoz
NB2
több mint 3 éve
Megadhato a gol nalam.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Szerintem meg aki 3 gólos hátrányban a labdát egyáltalán meg se próbálva megszerezni letarolja az ellenfelet, ezzel kockáztatva annak megsérülését, azt nyugodtan zavarjak le a p’csaba.Teljesen lenyegtelen, de minden meccsen van mezonyben par ilyen taktikai falt sargaert.Ez nem volt piros sztem. Teljesen felesleges volt ezt most ki osztani
Duff
csebi
több mint 3 éve
Sztem sem volt les
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Durván borult a papirforma...mármint az hogy a dánok 3al mennek? mer sztem előre is ők voltak a jobbak
eaglesmcnabb
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
4!lehet a dánoknak kéne hagyniuk a következő meccsre is 😊
több mint 3 éve
Willie Parker
15 412
Belógott a pöcse!
több mint 3 éve
hülye walesiek, walesi hülyék
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Durván borult a papirforma...én valahogy sehol se láttam ha walest irták volna esélyesnek ma
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
Durván borult a papirforma...jah, 2-0 volt ,de 3-0 lett
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
ez az UEFA is egy viccNem is értem én sem. Eurotrip
NB2
több mint 3 éve
Willie Parker
15 412
Dánok akkora sokkot kaptak, hogy a végén megnyerik az EB-t!
több mint 3 éve
Durván borult a papirforma...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Teljesen lenyegtelen, de minden meccsen van mezonyben par ilyen taktikai falt sargaert.Ez nem volt piros sztem. Teljesen felesleges volt ezt most ki osztani
Duff
több mint 3 éve
ez az UEFA is egy viccnem lehetett volna egy nyugat meg egy keleti csoport?
több mint 3 éve
fuh de nagyon el fogják kenni a dánok bárki is jöjjön a másik ágról
több mint 3 éve
Poolos srác törlesztett
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz