Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Csak az első gólig kérdéses ez, az meg majd úgyis jön legkésőbb a 65. percigIgen szerintem is egy kontrával 1:0 ra nyer Ausztria.
r.baggio
több mint 3 éve
Csak az első gólig kérdéses ez, az meg majd úgyis jön legkésőbb a 65. percig
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Verratti -1 ember fent, olaszoknak hárommal kéne menni, de ha így halad hosszabbítás is lesz ma. Locatelit csak behoznám hogy elkerüljem!!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Hát, így már necces a 2-0... Nem hittem volna, hogy az osztrákok gól nélkül kihúzzák a szünetig.
több mint 3 éve
Willie Parker
15 412
De punci ez a SpinaManny Pina a kedvencem (Milwaukee Brewers -MLB)
NB2
több mint 3 éve
De punci ez a Spina
több mint 3 éve
szinte egykapuzás folyik
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Persze, az elejen. De ezek a jatekosok, legalabbis a legtobben ket meccs alatt megtanulnal, hogy ne dobaljak magukat, abba is hagynak, miutan ketszer lekuldi oket a biro a fenebe.Verratti eljatszotta a nagyhalalt, majd nincs sip, rogton felnez es mar semmi baja. Az elso dolgom lenne, hogy a tamadast megvarom, majd lapot adok az ilyen szineszeknek. Barkinek, aki at akarja verni a birot.Altalanossagban talan a vegere maradnanak negyen, hogy tengoval el tudjak donteni ki gyozott
Stez
no
több mint 3 éve
Immobile az eb goljat lohette volna.azt hittem az fiola győztes gólja a franciák ellen
Vrij6
több mint 3 éve
Az itáliaiak vsnnak többségben, erre mutatnak két pakisztánitElőtte az egyik osztràk sem echte stájer gyerek volt 😊
Willie Parker
több mint 3 éve
Immobile az eb goljat lohette volna.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
esanders10
543
Tejoeg, milyen kamu esesek vannak mar megint..
több mint 3 éve
no
7 306
Verratti eljatszotta a nagyhalalt, majd nincs sip, rogton felnez es mar semmi baja. Az elso dolgom lenne, hogy a tamadast megvarom, majd lapot adok az ilyen szineszeknek. Barkinek, aki at akarja verni a birot.Altalanossagban talan a vegere maradnanak negyen, hogy tengoval el tudjak donteni ki gyozott
Stez
több mint 3 éve
Ettől a katari vébétől még mindig nem tértem magamhoz. Akárhányszor meglátom a reklámot, kiakadok.
több mint 3 éve
egy jó sPina mindig jól jönnem tudom eldönteni, hogy ma ki a balfaszabb, immobile vagy berardiAz biztos h Spina a legjobb!
Sixo
steelwolf
briareos
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Verratti eljatszotta a nagyhalalt, majd nincs sip, rogton felnez es mar semmi baja. Az elso dolgom lenne, hogy a tamadast megvarom, majd lapot adok az ilyen szineszeknek. Barkinek, aki at akarja verni a birot.
több mint 3 éve
egy jó sPina mindig jól jönnem tudom eldönteni, hogy ma ki a balfaszabb, immobile vagy berardiAz biztos h Spina a legjobb!
Sixo
steelwolf
több mint 3 éve
Az itáliaiak vsnnak többségben, erre mutatnak két pakisztánités egyértelműen sportból felmentetteket
Willie Parker
több mint 3 éve
nem tudom eldönteni, hogy ma ki a balfaszabb, immobile vagy berardiAz biztos h Spina a legjobb!
Sixo
több mint 3 éve
Willie Parker
15 412
Az itáliaiak vsnnak többségben, erre mutatnak két pakisztánit