Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 4 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 4 éve
De brutál gyenge nevekből áll ez az olasz kezdő, főleg támadó oldalon
kapitnono
Egységesek és ez a lényeg. Legjobb 8 között ott lesznek. Meg a szívük vinni fogja őket.
több mint 4 éve
Igyekeztem azokra is gondolni, akik nem néznek kiscsapatokatBerardi a legjobb 3 közül 😀De brutál gyenge nevekből áll ez az olasz kezdő, főleg támadó oldalonAz Immobile-Insigne kettős azért nem hangzik rosszul, oké, már nem 2015 van, de akkor is.
kapitnono
Kampman
Sixo
több mint 4 éve
Berardi a legjobb 3 közül 😀De brutál gyenge nevekből áll ez az olasz kezdő, főleg támadó oldalonAz Immobile-Insigne kettős azért nem hangzik rosszul, oké, már nem 2015 van, de akkor is.
kapitnono
Kampman
több mint 4 éve
De brutál gyenge nevekből áll ez az olasz kezdő, főleg támadó oldalonAz Immobile-Insigne kettős azért nem hangzik rosszul, oké, már nem 2015 van, de akkor is.
kapitnono
több mint 4 éve
végén az egyik funból a másikba még átmegyekTegyétek át a tippem a Dánokhoz! 😀

Liverpool Fc
több mint 4 éve
Harmadszor irom at fel oran belul a tippem a nyitomeccsre 😀 (hogy utana az elso tipp | (2:2 | ) legyen a legkozelebb a vegeredmenyhez). Ah, hianyzott mar ez 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
Nagyon jó, ajánlós cikk. Az sem baj, hogy szerintem az egyik legjobb magyar szakember írta:Tényleg jó, Militár Ivánt Twitteren is érdemes követni. Ugye ő az Old Dominionön focizott is, amellett h ledoktorált, anno nem is volt esélytelen h elkel az MLS Drafton.
bunteto.com/labdarugas/ciprus-es-irorszag-utan-irany-az-eb-7-pontban-a-magyar-valogatott-felkeszuleserol/
peach
Ami kicsit fals az a Lovigeri - Botka kapcsolat, elvégre ők általában egymás helyén fociztak a Fradiban, nem egymás mellett.
Nagy Ádámot szokták ekézni, hogy keveset játszik előre, viszont a védővonalnak hatalmas segítség, rengeteget mozog, mindig megjátszható, így könnyebb egy sorral feljebb vinni a támadást.
Schäfer szintén komoly érték lehet, elvégre ő sokáig szélső volt, így az előrejátékban tudtuk h hasznos. Hogy időközben megtanították védekezni is, az nagyon jó, sok ilyen kp van a világban, akit ifista kora után vontak vmivel hátrébb mivel előre- és hátrafele is hasznos tud lenni.
Szalai Attila meg tényleg méltó utódja Juhásznak, ráadásul kevésbé prosztó stílusban nyomja.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Az olaszoknál ez a Spinazzola/Florenzi/Emerson wingback sor borzasztó gyenge, az olasz topcsapatokban ezeket a posztokat légiósok viszik. Verratti is hiányozni fog ma. Nem lepődnék meg ha becsúszna egy hazai pályás nyítómeccses pofáraesés az olaszoknak
több mint 4 éve
most a Nokiát nem vette meg a Microsoft? vagy az csak valamelyik részlegük volt?én nem drukkolok a franciáknak, csak sztem ők fognak nyerniSvájci, velszi, finn, osztrák ukrán, csehszlovák és svéd drukkereket továbbra is várunk.iktriadot nyugodtan be lehet írni a finnekhez mindig is nagy finn szurkoló volt, meg sem kell kérdezni
Ha nekem 3 éve nem volt ciki beállni a szaúdiak mögé, akkor most se legyetek finnyásak!
Kampman
Sixo
de ezen ne múljon munkahelyi kötelességből tegyetek be engem a finnekhez 😀
Negritis
több mint 4 éve
én vagyok, de nem lesz most már ilyen opció 😀Tippernél meg kellene nyitni a gólkirályt meg a végső győztest és akkor lehetne arra tippelni. Sztem le van zárva, mert az az alapértelmezett, nekem is ez volt a családiban, megnyitottam és lehet is egyből. Nemtom ki az admin, Jóska az?Én biztos nem.
csebi
Szerintem Löfli.
Sobri Jóska

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
Az olaszok várható felállása a következő:Berardi lesz sztem Chiesa helyén :/
Donnarumma – Florenzi, Bonucci, Chiellini, Emerson – Jorginho, Barella, Locatelli (a sérült Verrati helyén) – Chiesa, Immobile, Insigne
A törökök várhatóan így fognak kezdeni az olaszok ellen:
Cakir – Meras, Soyuncu, Demiral, Celik – Yokuslu, Tufan, Karaman, Calhanoglu, Yazici – Yilmaz
Szakértők szakérthetnek. 😀
Vrij6
NégerEmerson helyén meg Spinazzola
több mint 4 éve
Tippernél meg kellene nyitni a gólkirályt meg a végső győztest és akkor lehetne arra tippelni. Sztem le van zárva, mert az az alapértelmezett, nekem is ez volt a családiban, megnyitottam és lehet is egyből. Nemtom ki az admin, Jóska az?Én biztos nem.
csebi
Szerintem Löfli.
több mint 4 éve
Tippernél meg kellene nyitni a gólkirályt meg a végső győztest és akkor lehetne arra tippelni. Sztem le van zárva, mert az az alapértelmezett, nekem is ez volt a családiban, megnyitottam és lehet is egyből. Nemtom ki az admin, Jóska az?
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Most kezdődött az M4-en egy kétórás dokumentumfilm a válogatott 2020-as évérőlZaj a Csendben ... Nem igen lehet dicsérni semmiért se az m4et de ez egy kimondottan jol sikerült film 😊
Kampman
több mint 4 éve
Most kezdődött az M4-en egy kétórás dokumentumfilm a válogatott 2020-as évéről
több mint 4 éve
Nagyon jó, ajánlós cikk. Az sem baj, hogy szerintem az egyik legjobb magyar szakember írta:bunteto.com/labdarugas/ciprus-es-irorszag-utan-irany-az-eb-7-pontban-a-magyar-valogatott-felkeszuleserol/
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Az olaszok várható felállása a következő:Tegnap még azt olvastam, hogy Berardi-t teszi be Manchini Chiesa helyére.
Donnarumma – Florenzi, Bonucci, Chiellini, Emerson – Jorginho, Barella, Locatelli (a sérült Verrati helyén) – Chiesa, Immobile, Insigne
Cakir – Meras, Soyuncu, Demiral, Celik – Yokuslu, Tufan, Karaman, Calhanoglu, Yazici – Yilmaz
Vrij6
Szerkesztette: Sixo
több mint 4 éve
Úgy-e? 😊Apropó, a Copa-ra nem csinálunk tippeldét?sokat vársz
warr_b
Kampman

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Tippernél mi a deadline az egyes meccsek esetében?kickoff előtt 5 perc elvileg
empty taxi

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
Mint a török foci kedvelője:Az olaszok várható felállása a következő:Az olaszoknál jó nagy kontraszt van a rohamegerek meg a betonkeverők között.
Vrij6
A széleken kifejezetten gyorsak (Florenzi, Insigne, Chiesa), a belsőik meg csiga lassúak (Bonucci, Chiellini+ Jorginho is lassítja a játékot a sok fényezéssel, Barella sem egy villám). Érdekes lesz, én statikus játékot várok tőlük, sok bepasszal a védelem mögé.
Védekezésben viszont nagyon stabilan fognak állni a lábukon, sztem nehéz lesz ellenük gólt szerezni.
A törököket alig ismerem, a védelem feje nyilván Soyüncü, középen Calhanoglu szervez, Tufan a labdaszerző típus, elől meg Yilmaz és Yazici kreatívkodik, a többieket kb nem ismerem.
Willie Parker
A kapus Cakir korrekt
A védelemben a balhátvéd Meras a gyenge pont, Soyuncu ugye a PL egyik legjobb belső védője, Demiral meg pont Bonucci és Chiellini kárára kap játékperceket a Juvéban, Celik tehetséges jobbhátvéd, támadásban talán vmivel jobb, de a védőmunkájával sincs gond.
A két védekező kp Tufan ill. Yokuslu (utóbbit idén ugye a West Bromnak kölcsönözte a Celta), mindketten a legjobb korban vannak. Calhanoglu sztem balról fog indulni, Karamannak a beválogatása sem feltétlen indokolt, nemhogy a kezdőbe állítása. Yazici nagy spíler (mondjuk a jobblábát csak támaszkodásra használja), hármat vágott a Milannak a legutóbbi EL kiírásban, tud Yilmaz mellett és mögött is játszani. Mondjuk Yilmaz is már bőven túl van a csúcson, ő Bonucci meg Chiellini generációja.
Az olaszoknál a védelem nem tetszik, a többi poszton sztem a megfelelő személyeket küldi csatába Mancini.
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Horvátokat megtippelném, ha még nem késő, köszi.
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 4 éve
Apropó, a Copa-ra nem csinálunk tippeldét?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"