Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
mondtam én, hogy baseballt kell nézni, 1-3-ról fordított a 10. inningben walk-off double-el a dbacks! 😊
több mint 10 éve
Ha Cilessen meg jól vég megint Van Gaal lesz a zseni, hogy fent hagyta 😀dandeha meg kiesnek, akkor ő lesz a hibás, hiszen az előző meccsen már megtudtuk, hogy Krul a tiziölő, ő is tudta ezt, ezúttal mégsem húzta meg a cserét
több mint 10 éve
Ha Cilessen meg jól vég megint Van Gaal lesz a zseni, hogy fent hagyta 😀dandevan Gaal már akkor is zseni ha hagy kapust a pályán 😊
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 896
szűz kézHa Cilessen meg jól vég megint Van Gaal lesz a zseni, hogy fent hagyta 😀dandeMég nem fogott meg soha tizenegyest, szóval izgi lesz...iktriad
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
2 büntetőpárbajt nyernének egymás után a hollandok?Rájuk ez sajna nem jellemző...
De azért go Oranje!
több mint 10 éve
Ha Cilessen meg jól vég megint Van Gaal lesz a zseni, hogy fent hagyta 😀dandeMég nem fogott meg soha tizenegyest, szóval izgi lesz...
több mint 10 éve
több mint 10 éve
Egy perc ráadás, Zabaleta meg fetrengett vagy 4-et. 😀Már a spori is a végét akarja.
több mint 10 éve
Ha Cilessen meg jól vég megint Van Gaal lesz a zseni, hogy fent hagyta 😀
több mint 10 éve
csak javította a hibát!fair play!Olyan is volt, aki két pirosat kapott, de a spori az első piros ellenére nem küldte le a pályáról, erre az a barom 10 perc múlva megint szedett egy pirosat. 😀StezVolt már 3 sárgás játékos VBn nem? Hát most lesz 4 csere.HanniMegmondta, hogy Van Gaal minden húzása zseniális. Úgyhogy még az sem lepne meg, ha cserélne negyedszerre is. 😀Stezde ezt meg kellesz enned, és innod rá egy fél páleszt 😀Sixo67Troll alert!
Amúgy az megvolt, hogy Menczer szerint Krul még bejöhet? Csak mert Van Gaalnak már nincs cseréje.iktriad
több mint 10 éve
ismétlésben megnézve Palacio ennél nagyobb hülyeséget csak akkor csinálhatott volna ha a f...kval akart volna gólt szereznimiért nem várta meg míg leesik és lábbal telibe???
több mint 10 éve
Olyan is volt, aki két pirosat kapott, de a spori az első piros ellenére nem küldte le a pályáról, erre az a barom 10 perc múlva megint szedett egy pirosat. 😀Volt már 3 sárgás játékos VBn nem? Hát most lesz 4 csere.HanniMegmondta, hogy Van Gaal minden húzása zseniális. Úgyhogy még az sem lepne meg, ha cserélne negyedszerre is. 😀Stezde ezt meg kellesz enned, és innod rá egy fél páleszt 😀Sixo67Troll alert!
Amúgy az megvolt, hogy Menczer szerint Krul még bejöhet? Csak mert Van Gaalnak már nincs cseréje.iktriad
több mint 10 éve
nem töketlenkedés ...mennyire hiányzik most egy jó kis mexikó..Nekem segített az utolsó fél óra azon a meccsen, simán megérdemelték, így csak fájóbb belegondolni a töketlenkedésükbebaggio
a mai napig nem tudom megemészteni a kiesésüket..😕yooker
elfáradtak sajnos
több mint 10 éve
Ott is már a 93. perc után 1-0 volt Schürrlééknek.Már csak emiatt a meccs miatt is Kloseéknak kell lenni a világbajnoknak. ők legalább csináltak valami igazán emlékezeteset ezen a VBn. (Jó az 5-1 a nyitányon nem volt rossz Robbenéktől.)iktriadAz algírek elleni 0-0ra gondolsz ?Sixo67
több mint 10 éve
Az az érzésem, hogy ezt az argentinok behúzzák tizikkel.
több mint 10 éve
Már csak emiatt a meccs miatt is Kloseéknak kell lenni a világbajnoknak. ők legalább csináltak valami igazán emlékezeteset ezen a VBn. (Jó az 5-1 a nyitányon nem volt rossz Robbenéktől.)iktriadAz algírek elleni 0-0ra gondolsz ?
több mint 10 éve
ez a pár argentin helyzet a végén jelzi hogy törvényszerűen Hollandia megy tovább a büntetőkkel..
több mint 10 éve
mire vártak eddig????
több mint 10 éve
Nem volt időm az argentínokkal foglalkozni, mert kb. egyik meccsüket sem láttam élőben, de komolyan, hol a kukiba van Tévez? 😀 Hogy lehetett otthon hagyni őt ilyen szezon után, mint amit nyomott?
több mint 10 éve
mennyire hiányzik most egy jó kis mexikó..Nekem segített az utolsó fél óra azon a meccsen, simán megérdemelték, így csak fájóbb belegondolni a töketlenkedésükbe
a mai napig nem tudom megemészteni a kiesésüket..😕yooker
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Már csak emiatt a meccs miatt is Kloseéknak kell lenni a világbajnoknak. ők legalább csináltak valami igazán emlékezeteset ezen a VBn. (Jó az 5-1 a nyitányon nem volt rossz Robbenéktől.)
több mint 10 éve
grrrr
több mint 10 éve
Úgy is ez a következő nagy szabálymódosítási terv, mely alapjaiban megváltoztatja ezt a csodálatos játékotVolt már 3 sárgás játékos VBn nem? Hát most lesz 4 csere.HanniMegmondta, hogy Van Gaal minden húzása zseniális. Úgyhogy még az sem lepne meg, ha cserélne negyedszerre is. 😀Stezde ezt meg kellesz enned, és innod rá egy fél páleszt 😀Sixo67Troll alert!
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal