NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 496
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
Robben csinál valamit? Mikor, hol?És ezzel pont kettővel több van neki mint akárki másnak.
Második jó megmozdulása.Stez
több mint 10 éve
Robben csinál valamit? Mikor, hol?miért? kinek volt ennél több?
Második jó megmozdulása.Stez
több mint 10 éve
Robben csinál valamit? Mikor, hol?Második jó megmozdulása.
több mint 10 éve
Ncaa csevegőKi és milyen ügyben?berger90Én meg szenátusi meghallgatást, szerintem nyertem :pbaggioElkezdtem inkább szomszédokat nézni, nyolc perc alatt több akció volt mint itt egész meccsen.berger90én bézbót nézekDexxter Tailor
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Van Gaal ma nem lesz Krul Cillessenhez.
több mint 10 éve
Kuyt-nek volt jó meccse ezen a vb-n?NB2Az utóbbi 2 évben volt neki talán 5.
több mint 10 éve
Az mekkora jó, hogy a főszereplő focistákat basszák ki a szállodából a döntő előtt, hogy VIP vendégeket meg szponzorokat pakoljanak be a helyükre. Komoly. 😀 Csak baj van a Fifánál a fejekben.StezMivel a mai meccs után mindkét csapatot diszkvalifikálják, Németország vs fifa-öregfiúk lesz a döntőben
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
Ki és milyen ügyben?Én meg szenátusi meghallgatást, szerintem nyertem :pbaggioElkezdtem inkább szomszédokat nézni, nyolc perc alatt több akció volt mint itt egész meccsen.berger90én bézbót nézekDexxter Tailor
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Kuyt felvette a dombi tibis cipőjét...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Kuyt-nek volt jó meccse ezen a vb-n?
több mint 10 éve
mexikói hullám a követőben ez a Szomszédok! 😊
több mint 10 éve
Én meg szenátusi meghallgatást, szerintem nyertem :pElkezdtem inkább szomszédokat nézni, nyolc perc alatt több akció volt mint itt egész meccsen.berger90én bézbót nézekDexxter Tailor
---
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
Persze, egy hirtelen mozdulattal kiverte a rabló kezéből a pisztolyt.Sümeghy megakadályozott egy postarablást.berger90Kutya asziszt volt?iktriad
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Az mekkora jó, hogy a főszereplő focistákat basszák ki a szállodából a döntő előtt, hogy VIP vendégeket meg szponzorokat pakoljanak be a helyükre. Komoly. 😀 Csak baj van a Fifánál a fejekben.
több mint 10 éve
Szóval lehet döntős lesz egy olyan csapat, amelyik 220 perce nem szerzett gólt az egyenes kieséses szakaszban (és lehet még 30 percig nem fog)? Volt már vajon ilyen valaha?JugheadEddig egyszer volt olyan, hogy egy csapat kétszer büntetőzött, Argentína 1990-ben (az egyik meccs 0-0, a másik 1-1 lett)
---
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 896
a meccset kurvára, nincs egy bild-linked?davemayerAzért nem elvéve a németek érdemeit a tegnapi meccshez kellett, hogy a brazilok valahogy ne legyenek ott fejben. Az első gól is amit kaptak, ha a magyar válogatot tolódik úgy nem csodálkozom de ők... itt meg mind a két csapat végtelenül koncentrál ez jön ki belőle....dandenem unjátok még?Amadeus91
www.bild.de/sport/fussball/2014fifaworldcup/23-ned-arg-36174468.bild.html
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
háhh, espn alsó sávjában 3rd half volt kiírva a meccshez 😀
több mint 10 éve
Sümeghy megakadályozott egy postarablást.berger90Kutya asziszt volt?
több mint 10 éve
ja azt hittem a sörényes kifeküdt az úttestreMatyit ha mondom, a kisfiát. Hülyegyerek szaladgál az úttesten.berger90ejj-ejj, nem Matyi, Feri....davemayerClose enough, Vágási Matyit majdnem kivasalta Takibá taxija, és a kipattintott rendőr leszedte Julcsiról a csúnya diszkódlíert.berger90Elkezdtem inkább szomszédokat nézni, nyolc perc alatt több akció volt mint itt egész meccsen.berger90volt már véres jelenet?davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
a meccset kurvára, nincs egy bild-linked?Azért nem elvéve a németek érdemeit a tegnapi meccshez kellett, hogy a brazilok valahogy ne legyenek ott fejben. Az első gól is amit kaptak, ha a magyar válogatot tolódik úgy nem csodálkozom de ők... itt meg mind a két csapat végtelenül koncentrál ez jön ki belőle....dandenem unjátok még?Amadeus91
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
Matyit ha mondom, a kisfiát. Hülyegyerek szaladgál az úttesten.ejj-ejj, nem Matyi, Feri....davemayerClose enough, Vágási Matyit majdnem kivasalta Takibá taxija, és a kipattintott rendőr leszedte Julcsiról a csúnya diszkódlíert.berger90Elkezdtem inkább szomszédokat nézni, nyolc perc alatt több akció volt mint itt egész meccsen.berger90volt már véres jelenet?davemayer
Mindig jövőre
több mint 10 éve
ejj-ejj, nem Matyi, Feri....Close enough, Vágási Matyit majdnem kivasalta Takibá taxija, és a kipattintott rendőr leszedte Julcsiról a csúnya diszkódlíert.berger90Elkezdtem inkább szomszédokat nézni, nyolc perc alatt több akció volt mint itt egész meccsen.berger90volt már véres jelenet?davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 896
Azért nem elvéve a németek érdemeit a tegnapi meccshez kellett, hogy a brazilok valahogy ne legyenek ott fejben. Az első gól is amit kaptak, ha a magyar válogatot tolódik úgy nem csodálkozom de ők... itt meg mind a két csapat végtelenül koncentrál ez jön ki belőle....dandenem unjátok még?
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
Elkezdtem inkább szomszédokat nézni, nyolc perc alatt több akció volt mint itt egész meccsen.berger90én bézbót nézek