NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 539
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
Van Gaal bármit csinál, az már nagy húzás. 😀Lol 😀
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
Close enough, Vágási Matyit majdnem kivasalta Takibá taxija, és a kipattintott rendőr leszedte Julcsiról a csúnya diszkódlíert.Elkezdtem inkább szomszédokat nézni, nyolc perc alatt több akció volt mint itt egész meccsen.berger90volt már véres jelenet?davemayer
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Azért nem elvéve a németek érdemeit a tegnapi meccshez kellett, hogy a brazilok valahogy ne legyenek ott fejben. Az első gól is amit kaptak, ha a magyar válogatot tolódik úgy nem csodálkozom de ők... itt meg mind a két csapat végtelenül koncentrál ez jön ki belőle....
több mint 10 éve
Mondjuk ehhez a bunyózzunk a 16oson belül játékhoz már jöhetett vna hzntelaar...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Elkezdtem inkább szomszédokat nézni, nyolc perc alatt több akció volt mint itt egész meccsen.berger90volt már véres jelenet?
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
Szóval lehet döntős lesz egy olyan csapat, amelyik 220 perce nem szerzett gólt az egyenes kieséses szakaszban (és lehet még 30 percig nem fog)? Volt már vajon ilyen valaha?Jugheadtuti, hogy nem, bár svájcnak azért majdnem összejött nyolc éve 😀
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Análfűrész. 😀Sokkal izgalmasabb lenne, ha Joe Buck közvetítené.Old Green BayHorti Gábor
Amadeus91
több mint 10 éve
Jughead
5 195
Szóval lehet döntős lesz egy olyan csapat, amelyik 220 perce nem szerzett gólt az egyenes kieséses szakaszban (és lehet még 30 percig nem fog)? Volt már vajon ilyen valaha?
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
Elkezdtem inkább szomszédokat nézni, nyolc perc alatt több akció volt mint itt egész meccsen.
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Mondjuk ez nem hülyeség, Robbent mindenki gyűlöli, így simán lehet, hogy arra mennek majd az argentínok, hogy fejbe lőjék.A mai meccsben az lesz a fricska, hogy a 120. percben beáll Krul, de még a 11-esek előtt őt is lecseréli Van Gaal és behozza a harmadik számú kapustbaggionem, most azt találta ki hogy behozza Krult, de ő lőni fog és Robben véd majddavemayer
több mint 10 éve
😕 akkor csak az lehet, hogy Vorm áll be, nem KrulA mai meccsben az lesz a fricska, hogy a 120. percben beáll Krul, de még a 11-esek előtt őt is lecseréli Van Gaal és behozza a harmadik számú kapustbaggioMár kettőt cserélt. 😊Schleck
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
A mai meccsben az lesz a fricska, hogy a 120. percben beáll Krul, de még a 11-esek előtt őt is lecseréli Van Gaal és behozza a harmadik számú kapustbaggionem, most azt találta ki hogy behozza Krult, de ő lőni fog és Robben véd majd
bár nála nem jó, ha kapus mert azt a labdát amit már egyszer megszerzett nem adja oda senkinek 😊
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
nem volt les!figyeljétek meg valamelyik tökkelütött a 93. percben lő egy gólt
több mint 10 éve
A mai meccsben az lesz a fricska, hogy a 120. percben beáll Krul, de még a 11-esek előtt őt is lecseréli Van Gaal és behozza a harmadik számú kapustbaggioMár kettőt cserélt. 😊
több mint 10 éve
A mai meccsben az lesz a fricska, hogy a 120. percben beáll Krul, de még a 11-esek előtt őt is lecseréli Van Gaal és behozza a harmadik számú kapust
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Pedig már elhittem hogy nem bukom el a tegnapi ötöst amit a németeken nyertem... Kár volt azért a tolásért kopasz :/
több mint 10 éve
Krul Van Gaal titkos fegyvere, mindenhol meccset nyer.?SchleckRobbent rosszul állította fel van Gaal sztem, mert ilyen passzívnak nem láttam az elmúlt két évben.BurkusNem is fut semmit, mozdulni is luxus neki. Amúgy nem állította fel rosszul, csak nem jut el hozzá a labda. Teszem hozzá, Van Gaalnak észre kéne vennie, hogy impotens az egész támadójátékuk és tenni valamit. Talán behozhatná Krult középpályára.Stez
több mint 10 éve
Ne legyenek már tizik, nem akarom még fél órán át ezt a szenvedést nézni. 😀
több mint 10 éve
Neuer is egész jól söprögetett 😀?SchleckRobbent rosszul állította fel van Gaal sztem, mert ilyen passzívnak nem láttam az elmúlt két évben.BurkusNem is fut semmit, mozdulni is luxus neki. Amúgy nem állította fel rosszul, csak nem jut el hozzá a labda. Teszem hozzá, Van Gaalnak észre kéne vennie, hogy impotens az egész támadójátékuk és tenni valamit. Talán behozhatná Krult középpályára.Stez
több mint 10 éve
Jughead
5 195
Ezt a meccset valószínűleg egyedül Krul élvezi. 😀
több mint 10 éve
Hagy bontsa a morált.?SchleckRobbent rosszul állította fel van Gaal sztem, mert ilyen passzívnak nem láttam az elmúlt két évben.BurkusNem is fut semmit, mozdulni is luxus neki. Amúgy nem állította fel rosszul, csak nem jut el hozzá a labda. Teszem hozzá, Van Gaalnak észre kéne vennie, hogy impotens az egész támadójátékuk és tenni valamit. Talán behozhatná Krult középpályára.Stez
több mint 10 éve
?Robbent rosszul állította fel van Gaal sztem, mert ilyen passzívnak nem láttam az elmúlt két évben.BurkusNem is fut semmit, mozdulni is luxus neki. Amúgy nem állította fel rosszul, csak nem jut el hozzá a labda. Teszem hozzá, Van Gaalnak észre kéne vennie, hogy impotens az egész támadójátékuk és tenni valamit. Talán behozhatná Krult középpályára.Stez
több mint 10 éve
És kiküldhetné Robbent a szélre.Robbent rosszul állította fel van Gaal sztem, mert ilyen passzívnak nem láttam az elmúlt két évben.BurkusNem is fut semmit, mozdulni is luxus neki. Amúgy nem állította fel rosszul, csak nem jut el hozzá a labda. Teszem hozzá, Van Gaalnak észre kéne vennie, hogy impotens az egész támadójátékuk és tenni valamit. Talán behozhatná Krult középpályára.Stez
több mint 10 éve
Ezt előre lebeszélték , hogy 0-0 lesz, ennyire szarok nem lehetnek.Sixo67Ma is focitörténelmet láthatunk pedig!
"soha egyetlen vb-elődöntő sem végződött még 0–0-ra!"
---
több mint 10 éve
Robbent rosszul állította fel van Gaal sztem, mert ilyen passzívnak nem láttam az elmúlt két évben.BurkusNem is fut semmit, mozdulni is luxus neki. Amúgy nem állította fel rosszul, csak nem jut el hozzá a labda. Teszem hozzá, Van Gaalnak észre kéne vennie, hogy impotens az egész támadójátékuk és tenni valamit. Talán behozhatná Krult középpályára.