NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 538
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
Valójában nem, igazából minden sportban a védekezés dominál, amikor a tét a legmagasabbDe ez annyira nonszensz ismerve a többi sportot, ahol pont ennek ellenkezője történik, hogy számomra egyszerűen felfoghatatlanbaggioKb. erről szól minden VB, EB, BL kieséses szakasz, aztán mindenki ráfogja, hogy érthető az óvatosság, mivel nagy a tét.Nyilván bekkelnek, nagy a tét, nem mer egyik csapat sem kinyílni. Van Gaal mindig is biztonsági játékos volt. Engem inkább az argentínok lepnek meg, ezzel a csapattal azért nyíltabb játékot kéne kezdeményezni.StezNem a játékosokat kell hibáztatni nyilván, hanem a játékot. Én komolyan azért nézem a meccseket, hogy megértsem, ez ami most is zajlik hogy köthet le ennyi embert. Értem az okokat persze, csak megérteni nem tudombaggio
Ez pedig már sok éve megöli a focit.Stez
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Hiányzik pár tegnapi brazil védő erről a meccsről. Rögtön érdekesebb lenne az eredmény. Így csak nő a feszültség a holland királyi pár közt. 😀| Tipp: 1-0ra nyer Hollandia, mert ma holland szakaszgyőzelem volt a Touron. |
több mint 10 éve
a tegnapi német blitzkrieg jobb voltelalszik az ember, aztán még kinéz egy hosszabbítás is...
több mint 10 éve
LeBron tényleg aláírt a Cavs-el? Vagy ez még csak kacsa?Sixo67nem
több mint 10 éve
LeBron tényleg aláírt a Cavs-el? Vagy ez még csak kacsa?Sixo67Az, mert valójában az Oregonba ment.
több mint 10 éve
LeBron tényleg aláírt a Cavs-el? Vagy ez még csak kacsa?Sixo67Nem írt alá.
több mint 10 éve
De ez annyira nonszensz ismerve a többi sportot, ahol pont ennek ellenkezője történik, hogy számomra egyszerűen felfoghatatlanKb. erről szól minden VB, EB, BL kieséses szakasz, aztán mindenki ráfogja, hogy érthető az óvatosság, mivel nagy a tét.Nyilván bekkelnek, nagy a tét, nem mer egyik csapat sem kinyílni. Van Gaal mindig is biztonsági játékos volt. Engem inkább az argentínok lepnek meg, ezzel a csapattal azért nyíltabb játékot kéne kezdeményezni.StezNem a játékosokat kell hibáztatni nyilván, hanem a játékot. Én komolyan azért nézem a meccseket, hogy megértsem, ez ami most is zajlik hogy köthet le ennyi embert. Értem az okokat persze, csak megérteni nem tudombaggio
Ez pedig már sok éve megöli a focit.Stez
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 896
LeBron tényleg aláírt a Cavs-el? Vagy ez még csak kacsa?Sixo67megye 2?
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
A legutóbbit elfelejtettem, de a jövő évi remélem nem marad ki 😊a krikett vb-ket is nyomatod?yookerNyilván bekkelnek, nagy a tét, nem mer egyik csapat sem kinyílni. Van Gaal mindig is biztonsági játékos volt. Engem inkább az argentínok lepnek meg, ezzel a csapattal azért nyíltabb játékot kéne kezdeményezni.StezNem a játékosokat kell hibáztatni nyilván, hanem a játékot. Én komolyan azért nézem a meccseket, hogy megértsem, ez ami most is zajlik hogy köthet le ennyi embert. Értem az okokat persze, csak megérteni nem tudombaggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Kb. erről szól minden VB, EB, BL kieséses szakasz, aztán mindenki ráfogja, hogy érthető az óvatosság, mivel nagy a tét.Nyilván bekkelnek, nagy a tét, nem mer egyik csapat sem kinyílni. Van Gaal mindig is biztonsági játékos volt. Engem inkább az argentínok lepnek meg, ezzel a csapattal azért nyíltabb játékot kéne kezdeményezni.StezNem a játékosokat kell hibáztatni nyilván, hanem a játékot. Én komolyan azért nézem a meccseket, hogy megértsem, ez ami most is zajlik hogy köthet le ennyi embert. Értem az okokat persze, csak megérteni nem tudombaggio
Ez pedig már sok éve megöli a focit.
több mint 10 éve
a krikett vb-ket is nyomatod?Nyilván bekkelnek, nagy a tét, nem mer egyik csapat sem kinyílni. Van Gaal mindig is biztonsági játékos volt. Engem inkább az argentínok lepnek meg, ezzel a csapattal azért nyíltabb játékot kéne kezdeményezni.StezNem a játékosokat kell hibáztatni nyilván, hanem a játékot. Én komolyan azért nézem a meccseket, hogy megértsem, ez ami most is zajlik hogy köthet le ennyi embert. Értem az okokat persze, csak megérteni nem tudombaggio
több mint 10 éve
Nyilván bekkelnek, nagy a tét, nem mer egyik csapat sem kinyílni. Van Gaal mindig is biztonsági játékos volt. Engem inkább az argentínok lepnek meg, ezzel a csapattal azért nyíltabb játékot kéne kezdeményezni.StezNem a játékosokat kell hibáztatni nyilván, hanem a játékot. Én komolyan azért nézem a meccseket, hogy megértsem, ez ami most is zajlik hogy köthet le ennyi embert. Értem az okokat persze, csak megérteni nem tudom (a forma1 az, ami még ennyire szembe megy a tv-nézési szokásokkal, de annak mintha csökkenne a nézettsége)
---
több mint 10 éve
nyilván beeshet véletlenül egy gól! 😊 de mivel mindkét csapat az extra biztonságra megy, ezért inkább ennek szólt ez gondolom!mindkét csapat várja a 11eseket. Ilyenkor kéne bemenni az öltözőbe és megszavaztatni őket hogy inkább már most szeretnék-e rúgni - tuti belemenne mindkét csapat + én is, nem menne el még másfél órámdavemayerHa ennyire biztos vagy benne, akkor a másfél óra alatt simán megnézhetsz valami rövidebb filmet vagy két sorozatrészt.Schleck
több mint 10 éve
mindkét csapat várja a 11eseket. Ilyenkor kéne bemenni az öltözőbe és megszavaztatni őket hogy inkább már most szeretnék-e rúgni - tuti belemenne mindkét csapat + én is, nem menne el még másfél órámdavemayerHolnap kezdődik a lacrosse vb!
---
több mint 10 éve
Ezeket a fosványokat nem is lehet máshogy kibírni. Annyira szar a meccs hogy megéheztem és kolbászt eszek....este 11kor :cool:nem, be van nyomva de mellette netezek, az első félidőből is csak 5 percet néztemdavemayermindkét csapat várja a 11eseket. Ilyenkor kéne bemenni az öltözőbe és megszavaztatni őket hogy inkább már most szeretnék-e rúgni - tuti belemenne mindkét csapat + én is, nem menne el még másfél órámdavemayerHa ennyire biztos vagy benne, akkor a másfél óra alatt simán megnézhetsz valami rövidebb filmet vagy két sorozatrészt.Schleck
több mint 10 éve
Nyilván bekkelnek, nagy a tét, nem mer egyik csapat sem kinyílni. Van Gaal mindig is biztonsági játékos volt. Engem inkább az argentínok lepnek meg, ezzel a csapattal azért nyíltabb játékot kéne kezdeményezni.
több mint 10 éve
nem, be van nyomva de mellette netezek, az első félidőből is csak 5 percet néztemmindkét csapat várja a 11eseket. Ilyenkor kéne bemenni az öltözőbe és megszavaztatni őket hogy inkább már most szeretnék-e rúgni - tuti belemenne mindkét csapat + én is, nem menne el még másfél órámdavemayerHa ennyire biztos vagy benne, akkor a másfél óra alatt simán megnézhetsz valami rövidebb filmet vagy két sorozatrészt.Schleck
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
ezek a lassítások a nyugizenével viszont nagyon bejönnek!
több mint 10 éve
Foldesi26
317
Ez a negyedik legrosszabb meccs, amit eddig a VB-n láttam, az Argentína-Irán, az Argentína-Belgium és az Argentína-Svájc után természetesen. Megint borzalmas látni, mennyire nincs foci, és az elképesztő az, hogy ugyanúgy dominálják a hollandok ellen is a középpályát, mint eddig mindenki más ellen. Területeket zseniális védik, meglátjuk, mire mennek majd velük a németek, mert max 20 perc kell majd egy összekapart argentin találatig, és onnantól szevasz narancsok... Hánynom kell, de ahogy korábban is írtam, nagyon jók az antifociban, talán a VB legmagabiztosabb csapata eddig a kék-fehér, sajnos.
több mint 10 éve
mindkét csapat várja a 11eseket. Ilyenkor kéne bemenni az öltözőbe és megszavaztatni őket hogy inkább már most szeretnék-e rúgni - tuti belemenne mindkét csapat + én is, nem menne el még másfél órámdavemayerHa ennyire biztos vagy benne, akkor a másfél óra alatt simán megnézhetsz valami rövidebb filmet vagy két sorozatrészt.
több mint 10 éve
mindkét csapat várja a 11eseket. Ilyenkor kéne bemenni az öltözőbe és megszavaztatni őket hogy inkább már most szeretnék-e rúgni - tuti belemenne mindkét csapat + én is, nem menne el még másfél órám
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Nekem az jött le, hogy argentìnok megszállták a középpályát és csak kisebb-nagyobb holland hibákra játszanak...rohadt kreatìvpeachMert a hollandok mi másra csask kevésbé jól adják el 😛 Kicsit olyan mint a küzdősportokban, az egyik ügyesebben mutatja, hogy támad, hogy a bírói döntésnél majd az ő javára döntsenek. 😀
több mint 10 éve
Nekem az jött le, hogy argentìnok megszállták a középpályát és csak kisebb-nagyobb holland hibákra játszanak...rohadt kreatìv
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...