Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
Na ne már, most a döntőben is a kiütéses német győzelemért kell szurkolni?baggiorühelltem a németeket de úgy fogok nekik drukkolni mint még soha
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
JéBé
7 035
argentina továbbjut, németország pedig világbajnokdavemayerNem is értem miért játszák le 😒
több mint 10 éve
IGeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnn én ezt a nnyira tudtam annyira biztos voltam benne, esélyük sem volt semmit nem izgultam rajta....Ja nem 😀 😀 😀
nem érdekel, hogy a lényeg, hogy megvan
több mint 10 éve
Meg is érdemli ez a buzi csapat h ne jussanak döntőbe...cliessen meg életében nem fog 11est fogni, még ahhoz is hülye h azt kiüsse amivel agyonrúgják...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Na ne már, most a döntőben is a kiütéses német győzelemért kell szurkolni?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
a 3. argentín-német vb döntőm lesz😊NB2Az elsőt még szerencsére nem láttam. Kiegyeznék egy 90es eredményben viszont.
több mint 10 éve
ezeket az argentinokat meg fogjuk baszni a döntőben, gyenge csapat.Amadeus91Hahahahaha.nem.
több mint 10 éve
argentina továbbjut, németország pedig világbajnok
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
a 3. argentín-német vb döntőm lesz😊
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 896
ezeket az argentinokat meg fogjuk baszni a döntőben, gyenge csapat.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
JéBé
7 035
Eeeeeeeegen!!!
több mint 10 éve
Cillessen ma sem fogott tizenegyeset...
több mint 10 éve
Baresi hagyta ki az elsőt :pnyilván csatárnak kell lőni pl. BaggioyookerÉn meg Maldinit.Sixo67bazdmeg sosem tanulják meg, hogy hátvédet ne engedjenek tizikhez 😀StezRonald Koemant bármikor odaengedtem volna anno.iktriad
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Én nagyon bírom Maxit, de hogy hogyan lehet még mindig válogatott, az kész rejtély 😀
több mint 10 éve
Sneijder is missednincs Krul
nem akartam mondani, de adja magát a holland bukta, az előző meccsre nagyon készültek a tizikkel, most valahogy nincsenek képbenStez
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Clirssennek eselye nincs fogni az a baj..
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Még hogy védőknek nem megy.MU felbontja vele a szerződést.
De bírnám, ha Van Gaalt azzal szívatnák ha kikapnak, hogy miért nem hozta be most is Krult.
Érik az argentin döntő.iktriad
több mint 10 éve
Ezt mondjuk tényleg Van Gaal kúrta el, mert Cillessen nagyon fogalmatlan, pláne Krulhoz képest
---
több mint 10 éve
mondtam én, hogy nem nyernek 2 tizi párbajt egymás után...
több mint 10 éve
Schneider baszd meg....Amadeus91A jó öreg Berndnek semmi köze ehhez a holland tökfilkóhoz.
több mint 10 éve
Sneijder is missednem akartam mondani, de adja magát a holland bukta, az előző meccsre nagyon készültek a tizikkel, most valahogy nincsenek képben
több mint 10 éve
nyilván csatárnak kell lőni pl. BaggioÉn meg Maldinit.Sixo67bazdmeg sosem tanulják meg, hogy hátvédet ne engedjenek tizikhez 😀StezRonald Koemant bármikor odaengedtem volna anno.iktriad