NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 646
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
jön Barkley, faszaHart egy kalap szar, nincs ebben semmi divat
több mint 10 éve
Hartnak koze nem volt a golhoz, de divat fikazni. Cahill hibazott kurva nagyot, hogy alnezte a beadast. Ez meg tizi.
több mint 10 éve
befújható tizi lett volna.Vrijbloedtalán egy kicsit több is annál...
több mint 10 éve
azúrkékekhez feliratkoznék én is ha lehet 😊Rushja pont most divatdrukker 😛
több mint 10 éve
befújható tizi lett volna.
több mint 10 éve
Az olasz foci szégyene, hogy egy ilyen favágót, mint Motta honosítani kell.
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Rooney az egyetlen aki a FIFA játékoban is pont ugyanígy néz ki...
több mint 10 éve
www.whoscored.com/Matches/789637/LiveStatistics/International-FIFA-World-Cup-2014-England-ItalyA legjobb livescore, ha érdekel valakit.
több mint 10 éve
nagyon nagy beadás volt, de azért Blindé tegnap szebb volt 😊
több mint 10 éve
Hart meg a faszért nem a kapufánál állt... kövi meccsen ne erőltessük pls
több mint 10 éve
hihetetlen. 2-szer is leadják az előnyt? ezt már kétlem...
több mint 10 éve
és megint a nagy büdös semmiből.lolÉn úgy láttam, hogy a jobb szélről jött a beadás, nem a nagy semmiből 😊
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
és megint a nagy büdös semmiből.lolés sztöridzs majd megint válaszolt
több mint 10 éve
A semmiből...😕
több mint 10 éve
és megint a nagy büdös semmiből.
több mint 10 éve
Ox sérült. sajnos...Ő nem sérült?Sixo67Azért látszik, hogy a Pool adja az angol kezdő felét, mert most nagyon szépen passzolgatva, rendre odaérnek az olasz kapuhoz. Még a védelmet kicsit össze kéne rakni, Rooney helyett meg inkább Wilshiret behozni.Shawn84Én Lallanát nézném meg leginkább, de jó ez a csatársor így is. Gerrard lesz majd lecserélve szerintem a második félidő közepén.Schleck
több mint 10 éve
Ő nem sérült?Azért látszik, hogy a Pool adja az angol kezdő felét, mert most nagyon szépen passzolgatva, rendre odaérnek az olasz kapuhoz. Még a védelmet kicsit össze kéne rakni, Rooney helyett meg inkább Wilshiret behozni.Shawn84Én Lallanát nézném meg leginkább, de jó ez a csatársor így is. Gerrard lesz majd lecserélve szerintem a második félidő közepén.Schleck
több mint 10 éve
Oroszországra még lehet jelentkezni?
több mint 10 éve
El ne jinxeld ...Jagielka -> "Nem egyszerű kimondani a nevét"Inkább ne játszunk el a gondolattal, hogy mi lenne ha NFLt kommentálna. 😀iktriad
vajon Hoomanawanuival vagy Fuamatu-Ma'Afalaval mit kezdene? 😥mustaine
több mint 10 éve
Birom a Seamen fanokat, voltak bravurjai, de az egyik legnagyobb potyas volt, ami valahogy senkinek sem jut eszebe.Stezés az öreg Shilton már smafu?
több mint 10 éve
Jagielka -> "Nem egyszerű kimondani a nevét"Inkább ne játszunk el a gondolattal, hogy mi lenne ha NFLt kommentálna. 😀
vajon Hoomanawanuival vagy Fuamatu-Ma'Afalaval mit kezdene? 😥mustaine
több mint 10 éve
Jagielka -> "Nem egyszerű kimondani a nevét"vajon Hoomanawanuival vagy Fuamatu-Ma'Afalaval mit kezdene? 😥