NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 573
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
Azért látszik, hogy a Pool adja az angol kezdő felét, mert most nagyon szépen passzolgatva, rendre odaérnek az olasz kapuhoz. Még a védelmet kicsit össze kéne rakni, Rooney helyett meg inkább Wilshiret behozni.Shawn84Én Lallanát nézném meg leginkább, de jó ez a csatársor így is. Gerrard lesz majd lecserélve szerintem a második félidő közepén.
több mint 10 éve
Azért látszik, hogy a Pool adja az angol kezdő felét, mert most nagyon szépen passzolgatva, rendre odaérnek az olasz kapuhoz. Még a védelmet kicsit össze kéne rakni, Rooney helyett meg inkább Wilshiret behozni.Shawn84Ja, Henderson full gyenge, Johnson szinten. Stevie meg 55 evesen sokaig nem lehet fent, ha rendes szurojatekot akarunk.
több mint 10 éve
Birom a Seamen fanokat, voltak bravurjai, de az egyik legnagyobb potyas volt, ami valahogy senkinek sem jut eszebe.StezEnnél nagyobb potya, amikor asszem Macedóniától kapott gólt szögletből...
több mint 10 éve
Ezt a gólt csak Knézy kommentárjával kellene már belinkelniwww.youtube.com/watch?v=tIdzWBU4PE0
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
igen 😀 azóta amúgy már mondott valamit Ronaldinho lecsúszott/így akartam ügyben?Hall Of GreenCafu mondta neki elvileg, hogy az angol kapus rendre kint áll, és próbálja meg átemelni. Sikerült
több mint 10 éve
Birom a Seamen fanokat, voltak bravurjai, de az egyik legnagyobb potyas volt, ami valahogy senkinek sem jut eszebe.
több mint 10 éve
Shawn84
8 527
Azért látszik, hogy a Pool adja az angol kezdő felét, mert most nagyon szépen passzolgatva, rendre odaérnek az olasz kapuhoz. Még a védelmet kicsit össze kéne rakni, Rooney helyett meg inkább Wilshiret behozni.
több mint 10 éve
igen 😀 azóta amúgy már mondott valamit Ronaldinho lecsúszott/így akartam ügyben?mustaineAz olaszoknak rosszkor jön a szünet.hát amióta visszavonult értelmes kapusuk nem nagyon volt 😀 bár neki is voltak dolgaiHall Of Green
angolok meg vannak áldva kapusokkalHall Of GreenReaktiválják Seament!iktriad
több mint 10 éve
Ez az igazi futballidő, nagy meleg és páratartalom, hogy a védelmek kellően dekoncentráltak legyenek a full bekkeléshez 😊baggioA támadók meg a góllövéshez?😀
több mint 10 éve
Az olaszoknak rosszkor jön a szünet.hát amióta visszavonult értelmes kapusuk nem nagyon volt 😀 bár neki is voltak dolgaiHall Of Green
több mint 10 éve
behalt a net, mit csinált Hart?VrijbloedÁtment kóborlovagba, Balotelli meg majdnem beemelte felette.
több mint 10 éve
Ez az igazi futballidő, nagy meleg és páratartalom, hogy a védelmek kellően dekoncentráltak legyenek a full bekkeléshez 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Az olaszoknak rosszkor jön a szünet.hát amióta visszavonult értelmes kapusuk nem nagyon volt 😀 bár neki is voltak dolgai
több mint 10 éve
Az olaszoknak rosszkor jön a szünet.És pont ugyanitt tartanának. 😀
több mint 10 éve
behalt a net, mit csinált Hart?
több mint 10 éve
Pont mondtam asszonynak, hogy vagyunk annyira gyokerek, jogy az utolso percben.benyaljunk egy golt szunet elott. Hart bazmeg te fasz, megallsz kint, amikor mar reg visszaert a vedo
több mint 10 éve
Az olaszoknak rosszkor jön a szünet. angolok meg vannak áldva kapusokkalHall Of GreenReaktiválják Seament!
több mint 10 éve
Unalmas döntetlent vártam, de eddig nagy meccs.Shawn84A döntetlen stimmel 😀
több mint 10 éve
Shawn84
8 527
Unalmas döntetlent vártam, de eddig nagy meccs.
több mint 10 éve
Hart borzalmas 😕
több mint 10 éve
Balotelli baszod.
több mint 10 éve
majd jön helyette Frankie 😀😀Ez kurva fiatal keret, birniuk kene. Stevie G mondjuk hamar kifarad majd.StezNah, még mindig szar a meccs? Gyökér Mezei...SchleckAz első 10 perc jól indult, aztán semmi, most meg gyors gólváltás, és még így is kíváncsi vagyok mennyire bírja ezt a tempót Angliabaggio
több mint 10 éve
Ez kurva fiatal keret, birniuk kene. Stevie G mondjuk hamar kifarad majd.Nah, még mindig szar a meccs? Gyökér Mezei...SchleckAz első 10 perc jól indult, aztán semmi, most meg gyors gólváltás, és még így is kíváncsi vagyok mennyire bírja ezt a tempót Angliabaggio