NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 535
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
Valaki elmondhatná Mezeinek, hogy Paletta olyannyira játszott Argentínában, hogy ott is született olasz szülők gyermekeként. Apró részletek...
több mint 10 éve
Én bent làttam😊 akkoràt üvöltöttem
több mint 10 éve
Mezey: "Megjósolhatatlan a csoport a mai 1. meccs után. "10 mp. múlva: "Aki itt nyer az továbbjut."
Fő a következettség. 😀
Huh, Sterling beijesztett.
több mint 10 éve
Ez a Sterling gyerek amúgy a legjobb angol játékos jelenleg 😀😀
több mint 10 éve
Balo, Pirlo, De Rossi, Ormány 😀A 4 juvés mi ? 😊Sixo67látszi khogy kevés PL-t nézek az első világesemény amikor az angol csapat felét legalább nem ismerem meg profilból, azért hajrá!eaglesmcnabbÉn pont az olaszokkal vagyok így, 4 ember ment a 11ből 😀Hanni
több mint 10 éve
A 4 juvés mi ? 😊látszi khogy kevés PL-t nézek az első világesemény amikor az angol csapat felét legalább nem ismerem meg profilból, azért hajrá!eaglesmcnabbÉn pont az olaszokkal vagyok így, 4 ember ment a 11ből 😀Hanni
több mint 10 éve
látszi khogy kevés PL-t nézek az első világesemény amikor az angol csapat felét legalább nem ismerem meg profilból, azért hajrá!eaglesmcnabbÉn pont az olaszokkal vagyok így, 4 ember ment a 11ből 😀
több mint 10 éve
Hát azért , egy ilyen nem feltétlen gól gazdag, nem feltétlen sok helyzetet ígérő meccset pont Mezeinek adták? 😒 cinkes.Sixo67Neki ma van karácsony. 😀
több mint 10 éve
Hát azért , egy ilyen nem feltétlen gól gazdag, nem feltétlen sok helyzetet ígérő meccset pont Mezeinek adták? 😒 cinkes.
több mint 10 éve
látszi khogy kevés PL-t nézek az első világesemény amikor az angol csapat felét legalább nem ismerem meg profilból, azért hajrá!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Nah, jól van, GO ENGLY! 😀
több mint 10 éve
Glen Johnson a vilag szegyene. Nem hiszem el, hogy nem tudnak szabadulni tole.
több mint 10 éve
Hétfőn szívóvizsga, ezért haverokkal kimarad a meccsnézés (pedig legjobb haverom digó fan), de itt azért osztom az arcoskodást jószerivel. 😀Go England!
több mint 10 éve
Sok angol és sok olasz szurker barátom, ismerősöm van. Egyik válogatottat sem szeretem, de ezt nem volt nehéz kitalálni. 😀Balotelli biztos alkot vmit, ha nem is gólt.
Úgyhogy remélem játszanak egy jó meccset. 😀Vrijbloed
több mint 10 éve
Sok angol és sok olasz szurker barátom, ismerősöm van. Egyik válogatottat sem szeretem, de ezt nem volt nehéz kitalálni. 😀Úgyhogy remélem játszanak egy jó meccset. 😀
több mint 10 éve
Nah, 4-4 lesz. 😛
több mint 10 éve
Még nem volt döntetlen a VB-n. De majd most!mustaine0-0 se,
több mint 10 éve
CSAKAZANGOLOK!!!StezNEMRÚGNAKMAGÓLTACSOPORTBAN. 😀😀
Na jó, igyekszem nem Gonosz
több mint 10 éve
mea culpaö-ö, segédedző a válogatottnálbaggioMekkora játékos volt az öreg Paulo. A németek elleni nyitómeccsen is villant (kétszer!) annak idején. Imádtam 😀 Most pedig szakkommentátor a Skynál, ha nem tévedekmustainenézd csak meg, hogy mit műveltek az angolok utolsó felkészülési meccsén Miamibanbár Honduras ritka paraszt egy csapat lesz)baggioNa, mesélj. 😀Vrijbloed
ez a Costa Rica-i Campbell meg Wanchope méltó utóda, még hasonlít is rá 😊baggio
több mint 10 éve
ö-ö, segédedző a válogatottnálMekkora játékos volt az öreg Paulo. A németek elleni nyitómeccsen is villant (kétszer!) annak idején. Imádtam 😀 Most pedig szakkommentátor a Skynál, ha nem tévedekmustainenézd csak meg, hogy mit műveltek az angolok utolsó felkészülési meccsén Miamibanbár Honduras ritka paraszt egy csapat lesz)baggioNa, mesélj. 😀Vrijbloed
ez a Costa Rica-i Campbell meg Wanchope méltó utóda, még hasonlít is rá 😊baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal