NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 497
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
Knézy itthon "hűsöl" velünk együtt.Gundi is ugyanolyan szar, de neki nem a hangja idegesít, mint Menczernél, hanem az, hogy baromságokat hord össze és tájékozatlan. Knézy pedig nem tud objektív maradni.mustaineÉn amúgy nem értem minek erőltetik ezt a Menczer Tamást (már az MB1-es közvetítésekkor is idegesített). Szerintem kriminálisan szar kommentátor.mustaineEzt az összes m1es kommentárorról el lehet mondani, kivéve Knézi. Én Gundit se bírom, de ebből a társaságból kiemelkedik.Sixo67
több mint 10 éve
Angol-Olaszon ki lesz a kommentátor?VrijbloedMezei "magyar férfi vízilabda válogatott" Dániel
több mint 10 éve
Metzker Viki kéne oda 😀Angol-Olaszon ki lesz a kommentátor?VrijbloedMezei vagy Melczer(?)iktriad
több mint 10 éve
Knedli a leghulyebb mind kozul.Én amúgy nem értem minek erőltetik ezt a Menczer Tamást (már az MB1-es közvetítésekkor is idegesített). Szerintem kriminálisan szar kommentátor.mustaineEzt az összes m1es kommentárorról el lehet mondani, kivéve Knézi. Én Gundit se bírom, de ebből a társaságból kiemelkedik.Sixo67
több mint 10 éve
Angol-Olaszon ki lesz a kommentátor?Vrijbloedszakértő Mezei lesz
több mint 10 éve
Gundi is ugyanolyan szar, de neki nem a hangja idegesít, mint Menczernél, hanem az, hogy baromságokat hord össze és tájékozatlan. Knézy pedig nem tud objektív maradni.Én amúgy nem értem minek erőltetik ezt a Menczer Tamást (már az MB1-es közvetítésekkor is idegesített). Szerintem kriminálisan szar kommentátor.mustaineEzt az összes m1es kommentárorról el lehet mondani, kivéve Knézi. Én Gundit se bírom, de ebből a társaságból kiemelkedik.Sixo67
több mint 10 éve
Akkor nálam Uruguay OUT.Borul minden egyből.
több mint 10 éve
Angol-Olaszon ki lesz a kommentátor?VrijbloedMezei vagy Melczer(?)
több mint 10 éve
Minden napra jut egy esèlyes blamàja.
több mint 10 éve
Én amúgy nem értem minek erőltetik ezt a Menczer Tamást (már az MB1-es közvetítésekkor is idegesített). Szerintem kriminálisan szar kommentátor.mustaineBorzalmas... És tegyuk hozzá hogy az év során rengeteget fejlődött. Az első meccsein a falat kapartam.
Ott a kegyelemdöfés!
Mindig jövőre!
több mint 10 éve
Angol-Olaszon ki lesz a kommentátor?
több mint 10 éve
WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Game Over.
több mint 10 éve
Én amúgy nem értem minek erőltetik ezt a Menczer Tamást (már az MB1-es közvetítésekkor is idegesített). Szerintem kriminálisan szar kommentátor.mustaineEzt az összes m1es kommentárorról el lehet mondani, kivéve Knézi. Én Gundit se bírom, de ebből a társaságból kiemelkedik.
több mint 10 éve
Én amúgy nem értem minek erőltetik ezt a Menczer Tamást (már az MB1-es közvetítésekkor is idegesített). Szerintem kriminálisan szar kommentátor.
több mint 10 éve
Nincs akkora mákom. 😛Ennyit a pofozógép szerepéről. Illetve lehet lesz pofozógép a csoportban, csak nem Costa Rica...VrijbloedOlaszok? 😀iktriad
Elnézve Uruguay-t, eddig ők az esélyesek. 😀
több mint 10 éve
Na akkor Suarezt tartogatja a ket top meccsre. De kinos lesz, ha itt kikapnak, tutira veztek a 3 pontot. Elet-halal meccs lesz az angol es az olasz nekik.StezLehet ő is végigszenvedi majd azt a két meccset...
több mint 10 éve
Ennyit a pofozógép szerepéről. Illetve lehet lesz pofozógép a csoportban, csak nem Costa Rica...VrijbloedLehet , hogy lesz és épp most a képernyőn is van.
több mint 10 éve
Ennyit a pofozógép szerepéről. Illetve lehet lesz pofozógép a csoportban, csak nem Costa Rica...VrijbloedOlaszok? 😀
több mint 10 éve
Forlan a nagy kutyaütő megint, ennek a játékosnak volt két jó szezonja összesenbaggioHa tobb nem lesz én akkor is imádom, a személyisége miatt megérdemelten volt az a kettő.
Mindig jövőre!
több mint 10 éve
Ennyit a pofozógép szerepéről. Illetve lehet lesz pofozógép a csoportban, csak nem Costa Rica...
több mint 10 éve
Forlan a nagy kutyaütő megint, ennek a játékosnak volt két jó szezonja összesenbaggioegyikben viszont elmaradt a jogos aranylabda
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!