NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 501
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
Forlan a nagy kutyaütő megint, ennek a játékosnak volt két jó szezonja összesen
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Na akkor Suarezt tartogatja a ket top meccsre. De kinos lesz, ha itt kikapnak, tutira veztek a 3 pontot. Elet-halal meccs lesz az angol es az olasz nekik.
több mint 10 éve
Elröhögök itt uruguayon, csak nehogy a franciák is kizacskózzanak holnap hondurastól 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
semmi lendület nincs az Uruknál...Most már az x meglepne...
több mint 10 éve
legjobb gundi volt a tizinél:"Nincsen lesen! De lesen van." 😀VrijbloedMeccsenként ellövik ezt a kommentárok.Sixo67
"és ki... őőőőjjjjjjjjjj"
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Mint ma az Uruk a helyzeteiket."Nincsen lesen! De lesen van." 😀VrijbloedMeccsenként ellövik ezt a kommentárok.Sixo67
több mint 10 éve
Lehet jönni a bandwagonra 😀ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁDIVAT!! 😀 😀Geeri
rakjátok át costaricahozWester
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Jonnie kene Suareznek, nonsense ez az uru csapat. Es ha igy marad, az angolok es az olaszok ellen kell tovabbmenni
több mint 10 éve
Cavani neee, kitettelek a csapatomból, most már ne adj még gólpasszt sem lécci,
több mint 10 éve
"Nincsen lesen! De lesen van." 😀VrijbloedMeccsenként ellövik ezt a kommentárok.
több mint 10 éve
"Nincsen lesen! De lesen van." 😀
több mint 10 éve
Hungária?Vrijbloedén is ezt pislogtam. Fenyő Miki mindenhol sztár
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Pura Vida? Ez mit akar jelenteni?Geerien.wikipedia.org/wiki/Culture_of_Costa_Rica#Pura_vida
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Joel Campbell nevezetű srácot vajon megint kölcsönadja majd Wenger?mustaineRemélem nem. Kétszer majdnem felborította a kaput. Óriási gólt lett volna mindkettő.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
Pura Vida? Ez mit akar jelenteni?
Mindig jövőre!
több mint 10 éve
Hungária?
több mint 10 éve
Munkahelyen játszunk bent tippjátékot kollégákkal. 0-0-t tippeltem... 😀Egy angol-olasz kizart, hogy jo meccs legyen, mondom ezt angol fankent. 😀StezEhhez képest az angol-olasz egy fiszem-faszom, lityi -lötyi lesz, megláásátok... 😊csi77Én is ettől tartok. :/Vrijbloed
több mint 10 éve
HKori
74
Jo az, olyanon lehet inni bőségesenEhhez képest az angol-olasz egy fiszem-faszom, lityi -lötyi lesz, megláásátok... 😊csi77Én is ettől tartok. :/Vrijbloed
több mint 10 éve
Joel Campbell nevezetű srácot vajon megint kölcsönadja majd Wenger?mustaineHa betalál az angoloknak is, kénytelen lesz, mert nem kap munkavállalási engedélyt.
több mint 10 éve
Aztarohadt, pàr centin múlott.
több mint 10 éve
Egy angol-olasz kizart, hogy jo meccs legyen, mondom ezt angol fankent. 😀Ehhez képest az angol-olasz egy fiszem-faszom, lityi -lötyi lesz, megláásátok... 😊csi77Én is ettől tartok. :/Vrijbloed
több mint 10 éve
Az utolso meccsek a csoportban komolyak lesznek, amikot szerintem mindegyik csapat tovabbjuthat majd. Nyilvan az angolok faragnak ra.StezVárjuk meg az angol-olasz végét, onnan lehet majd kicsit sakkozni...
Uruguay egy 0. Costa Rica nagyon jól tolja