NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 496
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
Csak nekem hiányzik egy fantasista az URU-któl?BazzaniEz enyhe célzás arra nézve, hogy hiányzik Suarez? 😀😀
több mint 10 éve
Eddig Costa Rica határozottan szimpatikus csapat benyomását kelti. Biztos szereti az underdogokat.Uhhh, vb gólja lett volna, ha bemegy...VrijbloedA VB gólja Fan Pörci fejese eddig nálam.
Viszont kezdem érezni kinek szurkolol ma, és azok nem a jurukulpianus
több mint 10 éve
Uhhh, vb gólja lett volna, ha bemegy...VrijbloedA VB gólja Fan Pörci fejese eddig nálam.
Viszont kezdem érezni kinek szurkolol ma, és azok nem a jurukulpianus
Abszolúte semleges vagyok, de tényleg. 😀
Nyilván egy egyenlítő gól nem lenne rossz a meccs szempontjából. 😀
több mint 10 éve
Uhhh, vb gólja lett volna, ha bemegy...VrijbloedA VB gólja Fan Pörci fejese eddig nálam.
Viszont kezdem érezni kinek szurkolol ma, és azok nem a juruk
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Uhhh, vb gólja lett volna, ha bemegy...
több mint 10 éve
HKori
74
Stuani egyértelműen 11esErősen véleményes. Nálam.VrijbloedSima tizenegyes. Mi az, ha ez nem?iktriad
több mint 10 éve
Kommentátorunknak a teniszre jár az agya, úgy látom. 😀VrijbloedÍgy szeretné jelezni, hogy mit szeretne közvetíteni. Mondjuk nem a királyinál kéne akkor dolgoznia... 😀
több mint 10 éve
Meg akartam nézni, hogy mennyit ért Cavaninak ez a gólja, rákattintottam ,ezzel kitettem a csapatból amikor már 25 perce megy a meccs, de visszatenni már nem lehet, jól meg lett csinálva a fifa hivatalos fantasyja is 😀
több mint 10 éve
Kommentátorunknak a teniszre jár az agya, úgy látom. 😀
több mint 10 éve
Erősen véleményes. Nálam.VrijbloedÀtkarolta, húzta. Hülye volt a védő, nem volt ez olyan jò labda.
több mint 10 éve
Erősen véleményes. Nálam.VrijbloedJobb ítélet mint amit Fredre fújtak. Egyébként hátulról lógott rajta.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
Erősen véleményes. Nálam.VrijbloedSima tizenegyes. Mi az, ha ez nem?
több mint 10 éve
dr0725
482
Ezaz Cavani köszi a 2,18-as szorzót <3
több mint 10 éve
Vezetnek az uruk. Buta ez a crc védelem.
több mint 10 éve
Erősen véleményes. Nálam.
több mint 10 éve
HKori
74
Luganot rántottak le? Fantasyben hany pont? 😀
több mint 10 éve
Mindent bele? Kajak ezt hallottam az előbb... 😀
több mint 10 éve
HKori
74
Na, attól hogy karcsi remek edzo még nem feltetlen tv-kompatibilis egy vébén ahol sok az ismeretlen, ezt adom.Számomra azért megdöbbentő, hogy a magyar kincstári meccskommentátorok és a tegnapi gyenge stúdiószakértői munka után/mellett, ma a stúdióban sikerül mindenkit alulmúlni unalmas álomhozó stílusukkal. Komolyan gondolják, hogy ez szórakoztató és színvonalas? Egyszerűen döbbenten ülök, hogy ezt ki engedélyezte, olyan szánalmas. Pedig én nem szoktam ezzel foglalkozni, de tényleg.ulpianusNe szidd Szanyót, mert téged is elsodor a népharag! 😀iktriad
De személytol függetlenul sajnos egy ex focista annyiban erzi maximalizaltnak a felkészülest hogy elolvassa a reggeli nemzetisportot
több mint 10 éve
Lehet, hogy a mi himnuszunk csak világfájdalmat fejez ki, de az uruguay-i himnusz meg olyan volt mint egy Verdi-opera nyitánya basszus. Vártam, hogy Radames megjelenik a serege élén. 😊BurkusAz Uruguayi (és Paraguayi) himnusz zeneszerzője magyar ha jól tudom.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
tökéletes köszönöm 😊Kell link, vagy van?9 körül , előre is köszi 😊DripEste nem valószínű hogy lesz lehetőségem tvt nézni így estleg egy streamet valaki tud linkelni? Mármint m1-est 😊DripMajd kerítünk egyet, csak majd szólj mikortól kell.iktriad
Mert ha kell, itt van: www.telesport.hu/fifavb/live/?match=7iktriad
több mint 10 éve
Ki ez a kommentátor?Elég egysíkú, bealszom tőle. 😀
több mint 10 éve
Ez is egy vicces kommentátor 😀 Vegyesben olvassa fel a kezdő 11et, egy kicsit innen, egy kicsit onnan 😀