Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
Kell link, vagy van?9 körül , előre is köszi 😊DripEste nem valószínű hogy lesz lehetőségem tvt nézni így estleg egy streamet valaki tud linkelni? Mármint m1-est 😊DripMajd kerítünk egyet, csak majd szólj mikortól kell.iktriad
Mert ha kell, itt van: www.telesport.hu/fifavb/live/?match=7
több mint 10 éve
Különben is valszeg kinn ülnek minden Videoton/Felcsut meccsen, ami több mint elég ahhoz, hogy a köztévé a legnagyobb tudású egyetemes szakértőknek tekintse/kezelje/fizesse őket. 😊Számomra azért megdöbbentő, hogy a magyar kincstári meccskommentátorok és a tegnapi gyenge stúdiószakértői munka után/mellett, ma a stúdióban sikerül mindenkit alulmúlni unalmas álomhozó stílusukkal. Komolyan gondolják, hogy ez szórakoztató és színvonalas? Egyszerűen döbbenten ülök, hogy ezt ki engedélyezte, olyan szánalmas. Pedig én nem szoktam ezzel foglalkozni, de tényleg.ulpianusNe szidd Szanyót, mert téged is elsodor a népharag! 😀iktriad
több mint 10 éve
Lehet, hogy a mi himnuszunk csak világfájdalmat fejez ki, de az uruguay-i himnusz meg olyan volt mint egy Verdi-opera nyitánya basszus. Vártam, hogy Radames megjelenik a serege élén. 😊
több mint 10 éve
Hát ezek a tudósítások a híradóban olyanok voltak, mintha egy amatőr tv csinálta volna. Oh wait 😊
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
A görögök kijutnak, hogy aztán is túlzással megint semmit se csináljanak.
több mint 10 éve
Suarez padon, hm... pedig azt hittem egyértelmű, hogy ő lesz Cavani mellett.lolsérült, elvileg a csoport körben nem is lesz
több mint 10 éve
Suarez padon, hm... pedig azt hittem egyértelmű, hogy ő lesz Cavani mellett.
több mint 10 éve
Számomra azért megdöbbentő, hogy a magyar kincstári meccskommentátorok és a tegnapi gyenge stúdiószakértői munka után/mellett, ma a stúdióban sikerül mindenkit alulmúlni unalmas álomhozó stílusukkal. Komolyan gondolják, hogy ez szórakoztató és színvonalas? Egyszerűen döbbenten ülök, hogy ezt ki engedélyezte, olyan szánalmas. Pedig én nem szoktam ezzel foglalkozni, de tényleg.ulpianusNe szidd Szanyót, mert téged is elsodor a népharag! 😀
több mint 10 éve
braxa88
12 534
mindengyik szakértő egy vicc. Falcaon kívül egy embert nem ismerneknemtom miert nem lehet olyanokat találni akik ismerik a csapatokat es tudnak etrelmesten beszélni
tudom nehéz a kettőt összeegyeztetni 😀
több mint 10 éve
Számomra azért megdöbbentő, hogy a magyar kincstári meccskommentátorok és a tegnapi gyenge stúdiószakértői munka után/mellett, ma a stúdióban sikerül mindenkit alulmúlni unalmas álomhozó stílusukkal. Komolyan gondolják, hogy ez szórakoztató és színvonalas? Egyszerűen döbbenten ülök, hogy ezt ki engedélyezte, olyan szánalmas. Pedig én nem szoktam ezzel foglalkozni, de tényleg.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Elnézve a görögöket ma, alaposan felértékelődhet a hajnali Japán- Elefántcsontpart meccs jelentősége.
több mint 10 éve
és a politikához is értesz 😊Magyar vagyok, ennél fogva megszületésem pillanata óta soccer expertnek számítok.iktriadGekasz is too old for this shit. A görögök az EB csoportmeccsekre tartalékolják a gólokat.Jani csak lefele szokott osztalyt valtani. Nem ertesz te ehhezHKori
Szanyo karcsi fél éve edzo, 12.helyezettet felvitt negyediknek.Amig nem jut fel a Mennyeibe, addig nálam max Mátyus szint, mit HC. 😀iktriad
Show some respectHKori
több mint 10 éve
Magyar vagyok, ennél fogva megszületésem pillanata óta soccer expertnek számítok.Gekasz is too old for this shit. A görögök az EB csoportmeccsekre tartalékolják a gólokat.Jani csak lefele szokott osztalyt valtani. Nem ertesz te ehhezHKori
Szanyo karcsi fél éve edzo, 12.helyezettet felvitt negyediknek.Amig nem jut fel a Mennyeibe, addig nálam max Mátyus szint, mit HC. 😀iktriad
Show some respectHKori
több mint 10 éve
HKori
74
Gekasz is too old for this shit. A görögök az EB csoportmeccsekre tartalékolják a gólokat.Jani csak lefele szokott osztalyt valtani. Nem ertesz te ehhez
Show some respectHKori
több mint 10 éve
Vagy Kovács Kálmán, ráadásul Svájc kint van a vébén! 😀És mi köze van a "szakértésnek" ahhoz, hogy 28 éve ott jártak? Ilyen alapon a Bognár+Burcsa csodapáros is beülhetne...baggioNem, de mondjuk egy Eszterházynak vagy akár egy Détárinak kicsit több értelme (és főleg hitelessége) lenne szakérteni egy vébén...iktriadSzanyó és Szélesi(?) a szakértők a stúdióban ? OMG.iktriadJobb lenne egy Bognár Gyuri + Puhl Sanyi ? 😀😀Sixo67
több mint 10 éve
Gekasz is too old for this shit. A görögök az EB csoportmeccsekre tartalékolják a gólokat. Szanyo karcsi fél éve edzo, 12.helyezettet felvitt negyediknek.Amig nem jut fel a Mennyeibe, addig nálam max Mátyus szint, mit HC. 😀
Show some respectHKori
több mint 10 éve
HKori
74
Szanyo karcsi fél éve edzo, 12.helyezettet felvitt negyediknek.Show some respect
több mint 10 éve
És mi köze van a "szakértésnek" ahhoz, hogy 28 éve ott jártak? Ilyen alapon a Bognár+Burcsa csodapáros is beülhetne...Nem, de mondjuk egy Eszterházynak vagy akár egy Détárinak kicsit több értelme (és főleg hitelessége) lenne szakérteni egy vébén...iktriadSzanyó és Szélesi(?) a szakértők a stúdióban ? OMG.iktriadJobb lenne egy Bognár Gyuri + Puhl Sanyi ? 😀😀Sixo67
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Kolumbia nagy lépést tett a csoportelsősség felé.
több mint 10 éve
Gundi még egész jó. Hozzá nem illenek Szanyóék. 😀Szerintem az összkép miatt van, illenek a kommentátorokhoz 😊Sixo67Nem, de mondjuk egy Eszterházynak vagy akár egy Détárinak kicsit több értelme (és főleg hitelessége) lenne szakérteni egy vébén...iktriadSzanyó és Szélesi(?) a szakértők a stúdióban ? OMG.iktriadJobb lenne egy Bognár Gyuri + Puhl Sanyi ? 😀😀Sixo67
több mint 10 éve
Szerintem az összkép miatt van, illenek a kommentátorokhoz 😊Nem, de mondjuk egy Eszterházynak vagy akár egy Détárinak kicsit több értelme (és főleg hitelessége) lenne szakérteni egy vébén...iktriadSzanyó és Szélesi(?) a szakértők a stúdióban ? OMG.iktriadJobb lenne egy Bognár Gyuri + Puhl Sanyi ? 😀😀Sixo67
több mint 10 éve
Tessék, itt a linked:9 körül , előre is köszi 😊DripEste nem valószínű hogy lesz lehetőségem tvt nézni így estleg egy streamet valaki tud linkelni? Mármint m1-est 😊DripMajd kerítünk egyet, csak majd szólj mikortól kell.iktriad
www.telesport.hu/fifavb/live/?match=5
(esetleg lehet, hogy majd www.telesport.hu/fifavb/live/?match=6 lesz a korrekt link a 9 órás meccsre)
több mint 10 éve
www.vipboxeu.co/sports/football.html9 körül , előre is köszi 😊DripEste nem valószínű hogy lesz lehetőségem tvt nézni így estleg egy streamet valaki tud linkelni? Mármint m1-est 😊DripMajd kerítünk egyet, csak majd szólj mikortól kell.iktriad
Itt mindig találok működő streamet, sokszor HD-t is.