Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
Joel Campbell nevezetű srácot vajon megint kölcsönadja majd Wenger?
több mint 10 éve
Ehhez képest az angol-olasz egy fiszem-faszom, lityi -lötyi lesz, megláásátok... 😊csi77A pályán található vakondtúrások mondjuk meg fogják nehezíteni a dolgokat. 😀
több mint 10 éve
Ehhez képest az angol-olasz egy fiszem-faszom, lityi -lötyi lesz, megláásátok... 😊csi77Én is ettől tartok. :/
több mint 10 éve
jó ez a VBulpianusEzzel a kijelentéssel is megvárnám még mondjuk legalább a következő meccs végét... Ha az jó lesz, akkor tényleg van valami a levegőben
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Az utolso meccsek a csoportban komolyak lesznek, amikot szerintem mindegyik csapat tovabbjuthat majd. Nyilvan az angolok faragnak ra.
több mint 10 éve
Ehhez képest az angol-olasz egy fiszem-faszom, lityi -lötyi lesz, megláásátok... 😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve
Persze. De ennek a csoportnak az első meccsén borulhat így minden, amit előzetesen elképzeltek. 😀Nagyon érdekes lesz így ez a csoport. 😀VrijbloedMaradjunk egyelőre annál, hogy nagyon érdekes lesz a meccs, aminek kellett is bőven a friss impulzus 😊baggio
több mint 10 éve
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁDIVAT!! 😀 😀
rakjátok át costaricahozWester
Mindig jövőre!
több mint 10 éve
még két sárgalap lehetne mert 3,5 overre fogadtam 😀A koraesti meccshez képest itt van tűz a fiúkban, nem ilyen lingyilangyi szarok mint a görögök. Jó ez a Costa Rica, basszameg!
több mint 10 éve
A gól miatt ez el lesz intézve. Mondjuk, ha betalál az angoloknak is, akkor sajnos vissza fogják vonni. 😀Szép volt, Campbell. Jövőre játszhatsz az Arsenalban - 6 meccsen.iktriadha egyáltalán élünk vele... jó lenne, de szerintem még mindig nem kapta meg a munkavállalásit Angliában.lol
több mint 10 éve
WTF, jók ezek a gazdag partiak! 😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve
Hmmmm, elképzelem, most az angolokat, meg az olaszokat. 😀Ők sem ezt várták nyilván...
több mint 10 éve
Nagyon érdekes lesz így ez a csoport. 😀VrijbloedMaradjunk egyelőre annál, hogy nagyon érdekes lesz a meccs, aminek kellett is bőven a friss impulzus 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁrakjátok át costaricahoz
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Nemsemmi!!!!
több mint 10 éve
Nagyon érdekes lesz így ez a csoport. 😀
több mint 10 éve
LOOOOOOOOOOOL , belejöttek , uruk védelme , úgy szar ahogy van.
több mint 10 éve
telesport.hun nézem én is. Még bőven hátul passzolgatnak, de az eredményjelző kiírja hogy 1-1. Aztán fél percig várok ,hogy tényleg. Milyen dolog ez már?ulpianusés megint
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
ezazzz
több mint 10 éve
LOLOLOLOLOLOLOLOLOLOL
több mint 10 éve
Szép volt, Campbell. Jövőre játszhatsz az Arsenalban - 6 meccsen.iktriadha egyáltalán élünk vele... jó lenne, de szerintem még mindig nem kapta meg a munkavállalásit Angliában.
több mint 10 éve
telesport.hun nézem én is. Még bőven hátul passzolgatnak, de az eredményjelző kiírja hogy 1-1. Aztán fél percig várok ,hogy tényleg. Milyen dolog ez már?
Állat vagyok, ami enni kér...