Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
Nem, de mondjuk egy Eszterházynak vagy akár egy Détárinak kicsit több értelme (és főleg hitelessége) lenne szakérteni egy vébén...Szanyó és Szélesi(?) a szakértők a stúdióban ? OMG.iktriadJobb lenne egy Bognár Gyuri + Puhl Sanyi ? 😀😀Sixo67
több mint 10 éve
9 körül , előre is köszi 😊Este nem valószínű hogy lesz lehetőségem tvt nézni így estleg egy streamet valaki tud linkelni? Mármint m1-est 😊DripMajd kerítünk egyet, csak majd szólj mikortól kell.iktriad
több mint 10 éve
Szanyó és Szélesi(?) a szakértők a stúdióban ? OMG.iktriadJobb lenne egy Bognár Gyuri + Puhl Sanyi ? 😀😀
több mint 10 éve
Este nem valószínű hogy lesz lehetőségem tvt nézni így estleg egy streamet valaki tud linkelni? Mármint m1-est 😊DripMajd kerítünk egyet, csak majd szólj mikortól kell.
több mint 10 éve
Este nem valószínű hogy lesz lehetőségem tvt nézni így estleg egy streamet valaki tud linkelni? Mármint m1-est 😊
több mint 10 éve
Urbán kéne Váczi Zoli mellé. Csak ne kezdjen el randalírozni, ha a köztévé épülete közelébe ér (tudom, már máshol vannak, de akkor is). 😀Akkor lesz pia meg cigi is 😀BurkusSzanyó és Szélesi(?) a szakértők a stúdióban ? OMG.iktriadholnap Galashek és Váczi Zoli lesz remélem 😀eaglesmcnabb
több mint 10 éve
Iceman88
50
Hát Guarínt ma nem fogják látni 😀
több mint 10 éve
Akkor lesz pia meg cigi is 😀Szanyó és Szélesi(?) a szakértők a stúdióban ? OMG.iktriadholnap Galashek és Váczi Zoli lesz remélem 😀eaglesmcnabb
több mint 10 éve
Szanyó és Szélesi(?) a szakértők a stúdióban ? OMG.iktriadholnap Galashek és Váczi Zoli lesz remélem 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Szanyó és Szélesi(?) a szakértők a stúdióban ? OMG.
több mint 10 éve
Jackson M. illetve Bacca nem tudom hogy nem került be, ehelyett a Gutiérrez helyett. Lazán jobbak bármikor. Még Ibarbo csak csak elmegy.Iceman88Bacca már gurított volna kettőt ezekből a helyzetekből. Meg is érdemlik ha véletlen nem nyernek.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Iceman88
50
Jackson M. illetve Bacca nem tudom hogy nem került be, ehelyett a Gutiérrez helyett. Lazán jobbak bármikor. Még Ibarbo csak csak elmegy.
több mint 10 éve
Kedvencem Drogba! Istenem csak 1 percet pályára lépett volna Milan mezben boldogan haltam volna meg abban a pillanatban, mert már nem történhetett volna az életben jobb dolog. De ha nyernek, boldogan bukom el azt a 200 forintot xD.Eddig 4/4 mixen. Remélem a mai meccseket is eltalálom 😀Nem Drogbáékra tettél... nagyot csalódtam benned ...Sixo67
Kolumbia - Görög X
Uruguay - Costa Rica 1
Anglia - Olaszország 2
Elefántcsontpart - Japán Xano92
több mint 10 éve
ez a manolas elég komoly szinten játszik.eaglesmcnabbhát gyorsabb a kolumbiaiaknál az biztos
több mint 10 éve
vajon mikor jön rá, hogy nem öngól volt?
több mint 10 éve
ez a manolas elég komoly szinten játszik.eaglesmcnabb++ megérdemli a helyét a mekis kezdőmben 😀
több mint 10 éve
Görög meccs, ami izgalmas és élvezetes?! WTF?iktriadAzért ha nincs az elején az a gól , akkor 10 emberrel védekeznének a görögök még most is.
több mint 10 éve
Görög meccs, ami izgalmas és élvezetes?! WTF?iktriadEléggé bunkerfoci sajnos. Az elején a görögök, most meg Kolumbia.
több mint 10 éve
ez a manolas elég komoly szinten játszik.
több mint 10 éve
Görög meccs, ami izgalmas és élvezetes?! WTF?
több mint 10 éve
Ott is dzsémsz😊
több mint 10 éve
btw, nagy a fociláz a németeknél, de a zászlókat nem minden üzletben ismerik 😊 ezt ma lőttem.AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 10 éve
Na így lehet jó meccs ez is, szerencsére eddig nagyon nem panaszkodhatunk
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal