Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
bergerdani
4 913
Amúgy kibaszott Uri Geller vagyok, a fáradtságtól ilyet szólok mikor elépattant: "na, bumm, bazmeg" és belövi 😀 😀
Mindig jövőre
több mint 10 éve
fű alatt becsusszant.Bazmeg leesett a bányászok miatt mondja azt mezei hogy CSILLE
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
3-1-re vezet csille 😀bányásznapok 😀
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Vígáááán
több mint 10 éve
Wow.
több mint 10 éve
Nem, inkább Sacchi. Tadici nem elég kopasz, túl dundi.Tadici, a román kézi edzőgabokockaAkkor csak a jó öreg Arrigo Sacchi lehetbaggioÉn is valami olaszra gondolok, de nem a derék Gianlucára.iktriadKözben azon agyalok ezerrel, hogy kire emlékeztet a chilei szövetségi kapitány. A tekintete mindenesetre olyan szúrós, hogy az egyes országokban minimum 5 év börtönt ér.iktriadVialli (ha jól írom a nevét)Sixo67
Illetve még Ivan De La Pena feje és neve ugrott be. 😀
több mint 10 éve
De lehetne (hisz a fél magyar Eurosport közvetített a téli és a nyári olimpia idején is a királyin). Én se értem, hogy HBI miért nincs ott. Lehet Riskó nem kedveli annyira.Ő meg eurosportos ha jól tudom, nem lehet kibérelni vagy vmi, hogy ne ilyen kuntakinték kommentáljanak?Sixo67gundelt sem bírom, nem tudom, hogy hogy működnek a dolgok, de kibérelhették volna a jó kommentátorokat a vb-re, pl Méhes, Hajdú B, Faragó, Szaniszló CsabiSixo67Max Hajdú B jöhetett volna szóba(ő kvázi szabadúszó), a többiek a Sport TV alkalmazásában állnak.
iktriad
több mint 10 éve
Azért most majdnem Tomlinozott egyett 😀Igen, rá gondoltam. Köszi.iktriadAkkor csak a jó öreg Arrigo Sacchi lehetbaggioÉn is valami olaszra gondolok, de nem a derék Gianlucára.iktriadKözben azon agyalok ezerrel, hogy kire emlékeztet a chilei szövetségi kapitány. A tekintete mindenesetre olyan szúrós, hogy az egyes országokban minimum 5 év börtönt ér.iktriadVialli (ha jól írom a nevét)Sixo67
több mint 10 éve
Tadici, a román kézi edzőAkkor csak a jó öreg Arrigo Sacchi lehetbaggioÉn is valami olaszra gondolok, de nem a derék Gianlucára.iktriadKözben azon agyalok ezerrel, hogy kire emlékeztet a chilei szövetségi kapitány. A tekintete mindenesetre olyan szúrós, hogy az egyes országokban minimum 5 év börtönt ér.iktriadVialli (ha jól írom a nevét)Sixo67
több mint 10 éve
Igen, rá gondoltam. Köszi.Akkor csak a jó öreg Arrigo Sacchi lehetbaggioÉn is valami olaszra gondolok, de nem a derék Gianlucára.iktriadKözben azon agyalok ezerrel, hogy kire emlékeztet a chilei szövetségi kapitány. A tekintete mindenesetre olyan szúrós, hogy az egyes országokban minimum 5 év börtönt ér.iktriadVialli (ha jól írom a nevét)Sixo67
több mint 10 éve
jön Mauríció, mekkora spíler!!! FM-be mindig leigazoltam Kolozsvárra!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Ő meg eurosportos ha jól tudom, nem lehet kibérelni vagy vmi, hogy ne ilyen kuntakinték kommentáljanak?gundelt sem bírom, nem tudom, hogy hogy működnek a dolgok, de kibérelhették volna a jó kommentátorokat a vb-re, pl Méhes, Hajdú B, Faragó, Szaniszló CsabiSixo67Max Hajdú B jöhetett volna szóba(ő kvázi szabadúszó), a többiek a Sport TV alkalmazásában állnak.
iktriad
több mint 10 éve
Akkor csak a jó öreg Arrigo Sacchi lehetÉn is valami olaszra gondolok, de nem a derék Gianlucára.iktriadKözben azon agyalok ezerrel, hogy kire emlékeztet a chilei szövetségi kapitány. A tekintete mindenesetre olyan szúrós, hogy az egyes országokban minimum 5 év börtönt ér.iktriadVialli (ha jól írom a nevét)Sixo67
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Cahill milyen redzone target lenne, nincs olyan felívelés ami ne találná meg 😀gabokockaennyit arrol h csak a kobmeter szamit
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 10 éve
Én is valami olaszra gondolok, de nem a derék Gianlucára.Közben azon agyalok ezerrel, hogy kire emlékeztet a chilei szövetségi kapitány. A tekintete mindenesetre olyan szúrós, hogy az egyes országokban minimum 5 év börtönt ér.iktriadVialli (ha jól írom a nevét)Sixo67
több mint 10 éve
gundelt sem bírom, nem tudom, hogy hogy működnek a dolgok, de kibérelhették volna a jó kommentátorokat a vb-re, pl Méhes, Hajdú B, Faragó, Szaniszló CsabiSixo67Max Hajdú B jöhetett volna szóba(ő kvázi szabadúszó), a többiek a Sport TV alkalmazásában állnak.
Ejj... Knézi hibája az egész, ha nem verte volna meg anno az asszonyt , akkor most ő hallgatnánk és nem mezeit.Sixo67Mezei mindenképp ment volna, akkor is, ha Jenő is kimegy.
több mint 10 éve
Cahill milyen redzone target lenne, nincs olyan felívelés ami ne találná meg 😀
több mint 10 éve
Közben azon agyalok ezerrel, hogy kire emlékeztet a chilei szövetségi kapitány. A tekintete mindenesetre olyan szúrós, hogy az egyes országokban minimum 5 év börtönt ér.iktriadVialli (ha jól írom a nevét)
több mint 10 éve
Gundié lesz az utolsó 4 meccs. Knézyé lett volna, ha (szó szerint9 ki nem üti magát az utazó keretből.gundel már közvetíthetett vébédöntőt, most tuti odaadják másnak, nem tudom hogy a másik barom, vagy ez az idióta lenne rosszabb. mondjuk én vagyok a hülye, mit vártam a köztévétől...berger90Egyébként fog még meccset kommentálni mezei? Vagy csak egy meccsre ugrott be?Sixo67Fog még. Ráadásul szerintem jó sokat(minden 4. csoportmeccset pl.)iktriad
több mint 10 éve
gundelt sem bírom, nem tudom, hogy hogy működnek a dolgok, de kibérelhették volna a jó kommentátorokat a vb-re, pl Méhes, Hajdú B, Faragó, Szaniszló Csabigundel már közvetíthetett vébédöntőt, most tuti odaadják másnak, nem tudom hogy a másik barom, vagy ez az idióta lenne rosszabb. mondjuk én vagyok a hülye, mit vártam a köztévétől...berger90Egyébként fog még meccset kommentálni mezei? Vagy csak egy meccsre ugrott be?Sixo67Fog még. Ráadásul szerintem jó sokat(minden 4. csoportmeccset pl.)iktriad
több mint 10 éve
a nem is oly szar szinvonalu meccsek margojara elfogyott a tarja bazmeg pedig ennek meg 😕
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.