Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
Közben azon agyalok ezerrel, hogy kire emlékeztet a chilei szövetségi kapitány. A tekintete mindenesetre olyan szúrós, hogy az egyes országokban minimum 5 év börtönt ér.
több mint 10 éve
Ejj... Knézi hibája az egész, ha nem verte volna meg anno az asszonyt , akkor most ő hallgatnánk és nem mezeit.Egyébként fog még meccset kommentálni mezei? Vagy csak egy meccsre ugrott be?Sixo67Fog még. Ráadásul szerintem jó sokat(minden 4. csoportmeccset pl.)iktriad
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
gundel már közvetíthetett vébédöntőt, most tuti odaadják másnak, nem tudom hogy a másik barom, vagy ez az idióta lenne rosszabb. mondjuk én vagyok a hülye, mit vártam a köztévétől...Egyébként fog még meccset kommentálni mezei? Vagy csak egy meccsre ugrott be?Sixo67Fog még. Ráadásul szerintem jó sokat(minden 4. csoportmeccset pl.)iktriad
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Egyébként fog még meccset kommentálni mezei? Vagy csak egy meccsre ugrott be?Sixo67Bár beugrott volna, de sajna nem...
több mint 10 éve
Egyébként fog még meccset kommentálni mezei? Vagy csak egy meccsre ugrott be?Sixo67Fog még. Ráadásul szerintem jó sokat(minden 4. csoportmeccset pl.)
több mint 10 éve
Egyébként fog még meccset kommentálni mezei? Vagy csak egy meccsre ugrott be?
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
"Folyamatosan az ausztráloknál a labda."köszi, ezt favoritoltam. 😀
Fifa.com, utolsó 15 perc labdabirtoklása: 60-40 Chilének.Schleck
Mindig jövőre
több mint 10 éve
"Folyamatosan az ausztráloknál a labda."Fifa.com, utolsó 15 perc labdabirtoklása: 60-40 Chilének.
több mint 10 éve
Jaj, ne is mondd. Biztos sok Kámerun Diaz filmet nézett a pasas.A Vigáán lesz a vb Bóltimóórja?HanniNem, az kÁmerunbaggio
több mint 10 éve
A Vigáán lesz a vb Bóltimóórja?HanniNem, az kÁmerun
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Chile, mert a néző számára az eredménynek kellene másodlagosnak lennie a szórakozató játék mögött :p2-1re vezet chile, de 8-9 emberrel támadnak.Sixo67Ausztrália meg csak egy emberrel és lőttek 1-et. Akkor ki a jobb csapat? 😀eaglesmcnabb
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
DIÓSGYŐŐŐR2-1re vezet chile, de 8-9 emberrel támadnak.Sixo67Ausztrália meg csak egy emberrel és lőttek 1-et. Akkor ki a jobb csapat? 😀eaglesmcnabb
több mint 10 éve
Nagyon megérdemelnék az auszik az Xet. A Vigáán lesz a vb Bóltimóórja?HanniNem fog ahhoz elégszer szóba kerülni. 😀
több mint 10 éve
2-1re vezet chile, de 8-9 emberrel támadnak.Sixo67Ausztrália meg csak egy emberrel és lőttek 1-et. Akkor ki a jobb csapat? 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Régi duna tv-s (ágai kis és máté pál mellett), aki a legjobbkor került a telesporthoz, a kilencvenes évek végi nagy tisztogatásnál. Ő már nagyon eltakarodni addig nem fog a képernyőről, míg ki nem öregedik a szakmábólaz a fura h Mezei egyáltalán még kap munkát, egy kókler minden sportban...nem tudom mit tudhat, v kinek a kije stb... förtelmes egyszerűen. Szégyen h 2014-ben Vbn kinn van.Kroos"Nagyon visszafogottan játszanak a csapatok." Mezei szerintem vagy nem ezt a meccset nézi vagy nem tudom mi a viszonyítási alapja.iktriadTeljesen beszívott...
Nem értem én se, hogy mi a fenét néz. Vagy lassítva kapja az élő képet.Vrijbloed
---
több mint 10 éve
A Vigáán lesz a vb Bóltimóórja?
több mint 10 éve
Vidalnál kevés nagyon másnál elmegy, de a sérülésnek és nem 100%os állapotának betudható.
több mint 10 éve
ez mekkora vágta volt...
több mint 10 éve
Egy védekező középpályástól ez kifejezetten kevés. 11 km felett szoktak futni bőven ezen a szinten.60 perc alatt 6.5 km bőven jó futásmennyiség nem?baggioTeljesen jó szerintem. Arányt nézve a 90 perc alatt meglesz így a 10 km.Vrijbloed
több mint 10 éve
60 perc alatt 6.5 km bőven jó futásmennyiség nem?baggioMessi 90 perc alatt futott 6700 métert BL-ben az Atletico ellen 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Most cserélték le, úgyis? xD60 perc alatt 6.5 km bőven jó futásmennyiség nem?baggioTeljesen jó szerintem. Arányt nézve a 90 perc alatt meglesz így a 10 km.Vrijbloed
És a gólbíró először akcióban!
---
több mint 10 éve
Kurva jó lett ez a meccs (avagy Mezei meglátása szerin: hullámzó a színvonal). 😀😀