Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
bergerdani
4 913
Eddig az elefántcsontparti-burundi brigád vezeti a legjobban a meccset 😛eaglesmcnabbamúgy tényleg, eddig nem is fújtak semmit *kopkop*
Mindig jövőre
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
ezt egy Nationalelf-drukkertől különösen ironikus olvasni 😉Majdnem 2-2😊Nem, hanem akik délszláv bevándorlóktól származnak. 😀iktriad
Aussziknàl azok soccereznek akik nyüzögék az ausztràl focihoz?😊NB2
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Eddig az elefántcsontparti-burundi brigád vezeti a legjobban a meccset 😛eaglesmcnabbEl ne jinxeld. 😀 De amúgy tényleg. Ennyit a sztereotípiákról.
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
Majdnem 2-2😊és lassúak a kriketthez, igen.
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Majdnem 2-2😊Nem, hanem akik délszláv bevándorlóktól származnak. 😀
több mint 10 éve
ez a kommentátor amúgy rémpocsék, bőven elveszi a kedvet a meccstőlNewmanKár, hogy Knézi nem mehetett 😕
több mint 10 éve
Eddig az elefántcsontparti-burundi brigád vezeti a legjobban a meccset 😛
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Majdnem 2-2😊Aussziknàl azok soccereznek akik nyüzögék az ausztràl focihoz?😊
több mint 10 éve
Kommentátor már a csoportból továbbjuttatta Chile-t , oszt majdnem 2:2 😊
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
mondom megnézem az első félidőt, chile H, meglesz, onnantól ellesznek nélkülem. NINCS OLYAN HATALOM.
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Megint kiderült, hogy a 2-0 a legveszélyesebb eredmény a soccerben. 😀😀
több mint 10 éve
ez a kommentátor amúgy rémpocsék, bőven elveszi a kedvet a meccstől
több mint 10 éve
Ez viszont a legnagyobb negatívumuk. Kicsik.SchleckEzen röhögtem a Chilei szögletnél. Esélyük nem volt ott sem fejelni
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
TENKJÚ. Cahill fejjel nagyon ott van.
több mint 10 éve
Naaaaaaa, nem lesz lefutott a dolog.
több mint 10 éve
Sebii
3 526
Na ez kellett a meccsnek.
több mint 10 éve
Cahill hátára kapta a kengurukat!
több mint 10 éve
Nem lefeküdni😊
több mint 10 éve
A chileiek még rúgnának kettőt, akkor a spanyolok ellen tényleg simán jó lenne nekik a döntetlen isNa a legjobbkor írtam
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
az ESPN Streak for the Ca$h játékában 16,6% tette, hogy Hollandia győz vagy x-el.
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Igazad van. Tudod, szar beidegződés. 😀Mármint mi voltunk velük többenEgy Guzmiccsal és Devecserivel kevesebben voltak Ramosék.iktriadDánke!Reálisan 8:1baggio
Elég nagy elégtétel ez nekem. 😀
De ez akkor is hihetetlen... Reálisan mekkora különbség volt a két csapat között?Vrijbloed
Azt mondjuk imádom, mikor egyes válogatottakat csak a nevük alapján titulálnak sokan automatikus továbbjutónak, jelen pillanatban semmi nem garantálja a spanyol második helyet, sőt 😊baggio
Felőlem kieshetnek, Holland-Chile továbbjutás teljesen okés lenne. 😀
több mint 10 éve
tetszik ez a letámadós védelem a csiliktőlulpianusKíváncsi vagyok mennyire fogják bírni. Durván sokat futnak, de rettenet jó nézni őket.