Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
Igazából nekem jó így is. 😀Brazil-Spanyol 16 között? Így lassan érik... VrijbloedNem érik semmi, mert kiesnek a csoportkörbeneaglesmcnabb
több mint 10 éve
tetszik ez a letámadós védelem a csiliktől
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Mármint mi voltunk velük többenEgy Guzmiccsal és Devecserivel kevesebben voltak Ramosék.iktriadDánke!Reálisan 8:1baggio
Elég nagy elégtétel ez nekem. 😀
De ez akkor is hihetetlen... Reálisan mekkora különbség volt a két csapat között?Vrijbloed
Azt mondjuk imádom, mikor egyes válogatottakat csak a nevük alapján titulálnak sokan automatikus továbbjutónak, jelen pillanatban semmi nem garantálja a spanyol második helyet, sőt 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Brazil-Spanyol 16 között? Így lassan érik... VrijbloedNem érik semmi, mert kiesnek a csoportkörben
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Egy Guzmiccsal és Devecserivel kevesebben voltak Ramosék.Dánke!Reálisan 8:1baggio
De ez akkor is hihetetlen... Reálisan mekkora különbség volt a két csapat között?Vrijbloed
több mint 10 éve
Brazil-Spanyol 16 között? Így lassan érik... A brazilok 7, de inkább 9 ponttal hozzák a csoportot. Kamerun így kb ki is esett. Horvát-Mexikó parázs kis meccs lesz. 😀Hollandok meg elverik Ausztráliát a 2. körben, és kb megvan az első hely...
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
Alexis szimpatikusan nem műesett el attól, hogy kapott egyet a lábára. Még a végén chiléneek is szorítok 😊
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Dánke!kb mint a superbowl-on
több mint 10 éve
Dánke!Reálisan 8:1
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Dánke!Mint a 49ers és a Jags között a Wembleyben tavaly.
több mint 10 éve
Dánke!Nagyobb mint a végeredmény mutatja csak úgy Real(i)osan 😀
több mint 10 éve
Hogy Valdivia hogyan nem tudott Európában megragadni, az számomra örök rejtély.
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
hőtérkép is van:spanyol-holland wtf?Kb így nézett ki a spanyol D a 2. félidőben
nem láttam a meccset, mi a fene történt a 2. félidőben? Valaki leírná? el nem tudom képzelni.
Chile hengerel, szép lesz ez a spanyol-chile... 😀Vrijbloed
iktriad
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Dánke!Elég nagy elégtétel ez nekem. 😀
De ez akkor is hihetetlen... Reálisan mekkora különbség volt a két csapat között?
több mint 10 éve
spanyol-holland wtf?A spanyolok eltol(ód)ták a meccset
nem láttam a meccset, mi a fene történt a 2. félidőben? Valaki leírná? el nem tudom képzelni.
---
több mint 10 éve
+ még 2 kapufa meg 3 holland ziccerspanyol-holland wtf?Casillas kapott 2 potyát, meg a Ramos-Piqué duóról kaptak még hármateaglesmcnabb
több mint 10 éve
spanyol-holland wtf?Kb így nézett ki a spanyol D a 2. félidőben
több mint 10 éve
spanyol-holland wtf?Casillas kapott 2 potyát, meg a Ramos-Piqué duóról kaptak még hármat
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
spanyol-holland wtf?A hollandok olyan jók voltak, hogy kivételesen nincs miért szidni a bírót 😀 😛
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
mibe fogadunk, hogy csak akkor nem látjuk majd ezt a gólkamerás képet, ha szükség is lesz rá? lelki rémképem előtt egy meg nem adott angol gól... 😀
Mindig jövőre
több mint 10 éve
spanyol-holland wtf?nem láttam a meccset, mi a fene történt a 2. félidőben? Valaki leírná? el nem tudom képzelni.
Chile hengerel, szép lesz ez a spanyol-chile... 😀
több mint 10 éve
Milyen remek lenne a vb gólátlaga, ha a kolumbiai bíró megadta volna Dos Santos 2 szabályos gólját. 😀
több mint 10 éve
Az meg mi, kiesett a Habs mintha nem is lenne 😛 minden más csak mája (illúzió)Menjél már, ez a meccs után még stanley kupa is leszbaggiowww.rojadirecta.me/goto/www.milloxtv.me/canal-6.htmAludni akarunk, holnap 4 meccs lesz zsinórban (!), szóval maradunk Mezei Dnél és Sancsííííííííííííííznál. 😀iktriad
Chilei kommentárral. Ha hangulatot akartok! 😊Schleck