Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
Amúgy a spanyolok hiába verik Chilét és az auszikat, a hollandok simán kipottyanthatják őket egy Chile elleni vereséggel..akkor is ha a spanyolok javítanak a gólarányon?
Mondjuk én most a két győzelmet is megkérdőjelezem, csak zárójelben jegyzem meg a fentieketgabokocka
több mint 10 éve
Amúgy a spanyolok hiába verik Chilét és az auszikat, a hollandok simán kipottyanthatják őket egy Chile elleni vereséggel..Mondjuk én most a két győzelmet is megkérdőjelezem, csak zárójelben jegyzem meg a fentieket
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
ezt nem teljesen értem azért...Bevetik a tolódást és mindenkit sokkolnak, főleg magukat.
milyen nagy lehetőség?yooker
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
A négy közé sem jutnak. 2010 kivételével mindig ez volt, fülükön vitték a labdát, 15 gólt rúgtak a csoportmeccseken, aztán hello kitty. Most is ez lesz, Robben meg egy igazi önző köcsög......Szegény hollandok lejátsszák most életük meccsét, majd az egyenes kiesésben kikapnak vmi fos csapattól tizenegyesekkel egy bűn rossz meccsen.gabokockaMegelőztél de vállalom beírom: 2014 június 13. A hollandok úgyse nyernek, mert már most túl jól játszanak 😛 😀dande
De ma szépen játszottak!
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Chile gurít 3-at az ausziknak, aztán ezzel az egy győzelmükkel csoport harmadikok. A spanyolok meg 2 győzelemmel csoport másodikként mennek tovább. Aztán amennyire mákom van, ez pont fordítva fog történni. 😀
több mint 10 éve
sztem ez az óriási égés felrázza azért őket!Hogy a spanyolok abszolút verhetőek, kérdés, ehhez képest passzív vagy agresszív taktikával állnak fel ellenükbaggioNa most még kíváncsibb lettem, mit tud Chile, remélem - bár szinte elképzelhetlennek tartom - nem fossák össze magukat a nagy lehetőségtőlbaggioezt nem teljesen értem azért...
amúgy mit ír a könyv ? mi lenne a nyerő taktika chilének?😉
több mint 10 éve
Végre egy bírómentes meccs, szép focival
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Viccen kívül tényleg kicsit más megvilágításba helyezi ez a meccs a 8:1-et 😊 mert mikor a hollandok elkapják a fonalat, mindig mennek, mint az úthenger, hát még mikor egy guzmics-devecseri álomduó ellen kell parádéznibaggioJó, azért ne keverjük a szezont a fazonnal, a spanyolokat szétkontrázták, ellenünk meg 90%-ban birtokolták a labdát.
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Kar érte.de teszem fel a kérdést hogy védhet Casillas ugy hogy az előző szezonban védett kb 15meccsen?nem kell beszarni.masodik helyen tovabbmegyunk aztan utjuk a brazilokat.
több mint 10 éve
Haveromnak azt ecseteltem szerdán pont, hogy sztem a bomba meglepi a spanyolok kiesése lesz a csoportból, ez most nem tűnik mtávolinak... 😊
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Hogy a spanyolok abszolút verhetőek, kérdés, ehhez képest passzív vagy agresszív taktikával állnak fel ellenükNa most még kíváncsibb lettem, mit tud Chile, remélem - bár szinte elképzelhetlennek tartom - nem fossák össze magukat a nagy lehetőségtőlbaggioezt nem teljesen értem azért...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Na most még kíváncsibb lettem, mit tud Chile, remélem - bár szinte elképzelhetlennek tartom - nem fossák össze magukat a nagy lehetőségtőlbaggioezt nem teljesen értem azért...
milyen nagy lehetőség?
több mint 10 éve
Szép kis kivégzés volt.Ramos + Pique egy rakàs sz... volt. De a védelem többi része sem remekelt.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Na most még kíváncsibb lettem, mit tud Chile, remélem - bár szinte elképzelhetlennek tartom - nem fossák össze magukat a nagy lehetőségtőlbaggioAz iksz lett volna nagy lehetőség nekik szerintem.
több mint 10 éve
Szegény hollandok lejátsszák most életük meccsét, majd az egyenes kiesésben kikapnak vmi fos csapattól tizenegyesekkel egy bűn rossz meccsen.gabokockaMegelőztél de vállalom beírom: 2014 június 13. A hollandok úgyse nyernek, mert már most túl jól játszanak 😛 😀
több mint 10 éve
1. Szar volt a spanyol hàtsó alakzat2. De ha az elején belövik a helyzeteiket.
3. Hollandoknak minden bejött
több mint 10 éve
Na most még kíváncsibb lettem, mit tud Chile, remélem - bár szinte elképzelhetlennek tartom - nem fossák össze magukat a nagy lehetőségtől
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
na ez jó volt, végre egy meccs amit végig lehetett nézni
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
a spanyolok eléggé degeszre lakva jöttek erre a vb-re , de ez a zakó felrázhatja azért őket!ha most eggyel kapnak ki akkor az más lett volna...
több mint 10 éve
Kíváncsi leszek Del Bosque mit csinál ez után, innen felállni nem lesz egyszerű, ez nem egy Svájc elleni egy gólos zakó, hanem egy korrekt mélyütés.gabokockaAhogy egy nagy ember mondta egykor, ez messze volt a jótol de még a szartól is.
több mint 10 éve
Jogos, ők nem egy csapatban játszanak, a tolódás láthatóan nem az erősségükhát még mikor egy guzmics-devecseri álomduó ellen kell parádéznibaggioszerinted ez a piqué-ramos duó jobb?eaglesmcnabb
---
több mint 10 éve
Kíváncsi leszek Del Bosque mit csinál ez után, innen felállni nem lesz egyszerű, ez nem egy Svájc elleni egy gólos zakó, hanem egy korrekt mélyütés.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Torres te büdösszar .... és még mindig nálunk játszik...HanniLlorente meg miatta maradt otthon.
több mint 10 éve
sztem még az iráni duó is jobbhát még mikor egy guzmics-devecseri álomduó ellen kell parádéznibaggioszerinted ez a piqué-ramos duó jobb?eaglesmcnabb
Állat vagyok, ami enni kér...