Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
Casillas fanként mondjuk ezt elég szarul esik végig néznem....
több mint 10 éve
és az isten elrontja 😕 😀 😀 😀
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Casillas...Pfffffffff
Szegény VV, ha nincs az a térd sérülés
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 10 éve
Gabó megjinxelte a világ legjobb kapusát.
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Szegèny casillas.
több mint 10 éve
Casillas csere. Most.
több mint 10 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
No1 goalkeeper 😀😀Lassan nem kell szégyenkeznünk a 8-1 miatt.
több mint 10 éve
Casillas bazmeg
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Tegnap még volt?😊Kapustàmadàs?NB2Ilyen már rég nincs amúgy, azt vágod?baggio
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
neked azt is elhisszük, ha holnap Make Love-ba beírod hogy tied a lottóötös, kinézzük belőled, teee 😀sorry, csak gondoltam most már inkább beírom előtte mert már nem hiszitek el 😛davemayer4. gól Hollandia 5-ös oddsbowl.hu/forum/egyeb_temak/sportfogadas :pNewman
Spanyol-Holland 2:0 handicap X 6.50-es odds
ezt 3 perce raktam LOOOOOL ha így maraddavemayer
Mindig jövőre
több mint 10 éve
skandallum !Kapustàmadàs?NB2Ilyen már rég nincs amúgy, azt vágod?baggio
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 10 éve
sorry, csak gondoltam most már inkább beírom előtte mert már nem hiszitek el 😛4. gól Hollandia 5-ös oddsbowl.hu/forum/egyeb_temak/sportfogadas :pNewman
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
röhej hogy eddig az összes meccs tele van durván véleményes bírói döntésekkel...yookerez a futball szepsege, mi ezen a vicces ?
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 10 éve
Kapustàmadàs?NB2Ilyen már rég nincs amúgy, azt vágod?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Ne vedd már el az örömét, úgy is utálja most mindenki 😀4. gól Hollandia 5-ös oddsbowl.hu/forum/egyeb_temak/sportfogadas :pNewman
több mint 10 éve
4. gól Hollandia 5-ös odds:p
több mint 10 éve
röhej hogy eddig az összes meccs tele van durván véleményes bírói döntésekkel...
több mint 10 éve
jó bírói ítélet, leshelyzetben!
több mint 10 éve
4. gól Hollandia 5-ös oddsMajdnem elkiabáltad xD
több mint 10 éve
Kapustàmadàs?De továbbmennek, aztán szokás szerint kifújják az orrukat, a spanyolok meg vb-t nyernek...... 😊
Az lesz a durva ha a hollandok ennek ellenére nem mennének tovàbb.NB2
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve
Sebii
3 526
Ez nem volt kapustámadás. Casillas simán alászaladt Robin meg a labdát támadta. Ennyi.
több mint 10 éve
Így bazmeg Chile fog továbbmenni, Istennek hála. Ez kritikán aluli.berger90ja persze. ha x akkor meg amondo vagyok h van eselyuk. de igy kurvara tolni fogjak az eszpanyolok.