Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
bergerdani
4 913
Itt azért számíthat a gólarány, nagyon megalázó lenne kapust cserélni?Hanniazt a harmadik meccsen lépném meg, mikor már kiestek és ott is kapott kettőt, abban a percben vissza is vonulna.
Mindig jövőre
több mint 10 éve
4. gól Hollandia 5-ös oddsSpanyol-Holland 2:0 handicap X 6.50-es odds
ezt 3 perce raktam LOOOOOL ha így marad
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Kapustàmadàs?Az lesz a durva ha a hollandok ennek ellenére nem mennének tovàbb.
több mint 10 éve
Itt azért számíthat a gólarány, nagyon megalázó lenne kapust cserélni?
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
Így bazmeg Chile fog továbbmenni, Istennek hála. Ez kritikán aluli.
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Ezek szerint a tegnapi Olic gól is szabályos volt, ugye?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
tegnap ezt simán visszafújták a braziloknak 😀
több mint 10 éve
mondtam mar h casillas micsoda kurvabeszt kapus ?volt 5 eve ...
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 10 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Tudtam, hogy ezt is beszopom. 😀😀
több mint 10 éve
Casillas, góóólllll....
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
Csoda Robben passzolt gólhelyzetben.
több mint 10 éve
Abba kevés erő volt. Túl nagy gólt akart most rúgni.
több mint 10 éve
Piqué 😀 Ilyen védők mellett védhetne akárki...Akkor minden évben más csapatra kell építeni a válogatottat?
semmit nem nyert idén a barca és tele a keret velük, hajrá...eaglesmcnabb
Ez nem a mi nemzeti csapatunk... 😊
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
Hollandokra ugye ilyen 4.20 körül volt? tudtam, hogy meg kéne tolnom egy ezressel. De ez a holland csapat még tetszik is!
Mindig jövőre
több mint 10 éve
nezzetek mar meg h a spanyolokra kik tippeltek vegso gyozteskentJa már egyszer kiemeltem, tényleg brutál 😊
: DDDDD
ha osszeolvasom az elso ket nicket, mar ertem h pique mitol szedeleg igy a palyan 😊MMMS
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
azt értem, de utálom a mázlistákat 😀Pénzt csak pénzből lehet csinálni 😀Hannibeszarok, ez is hozott 10 ojróból 37.5-et 😀davemayermenjélmáraaaa 😀 😀berger90
Mindig jövőre
több mint 10 éve
még szerencse hogy semmit sem kell énekelni 😊Mr. Shakira össze vissza rohangál de általában rossz irányba 😀Matthew99ő rágózott a himnusznál is, ugye?baggio
több mint 10 éve
Pénzt csak pénzből lehet csinálni 😀beszarok, ez is hozott 10 ojróból 37.5-et 😀davemayermenjélmáraaaa 😀 😀berger90
több mint 10 éve
Mr. Shakira össze vissza rohangál de általában rossz irányba 😀Matthew99ő rágózott a himnusznál is, ugye?
---
több mint 10 éve
Brazil-Spanyol nyolcaddöntőt szeretnék!Schleckspanyolok tovább se jutnak 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
Brazil-Spanyol nyolcaddöntőt szeretnék!SchleckBenny Hill-főcímzenével, ha lehetne.
Mindig jövőre