NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
Még jó hogy az oranje szereti a sárgát.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Van ott elég flopper nélküle is 😊Diego Costa-t amúgy miért fütyülik ki?danylyMert ő brazil és egy ilyen csatár pont elférne náluk.Sebii
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
pedig a braziloknál jobban elkelne most, mint a spanyoloknálDiego Costa-t amúgy miért fütyülik ki?danylyMert brazil születésű, de a spanyol válogatottat választotta. Kb. mint anno Deco a portugálokat.Tony
több mint 10 éve
Sebii
3 526
Diego Costa-t amúgy miért fütyülik ki?danylyMert ő brazil és egy ilyen csatár pont elférne náluk.
több mint 10 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Diego Costa-t amúgy miért fütyülik ki?danylyMert brazil születésű, de a spanyol válogatottat választotta. Kb. mint anno Deco a portugálokat.
több mint 10 éve
Megnyugtató tudni, hogy ez tényleg gól volt.JakehomerSzànalnas, ahogy egy tuti gólt mutogatnak.
több mint 10 éve
Megnyugtató tudni, hogy ez tényleg gól volt.
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Barom Ancelotti is és Mourinho is. Meg a BL döntőben is bizonyította ezt. 😊SchleckAz megvan, hogy kupában és a BL-ben ahol ő védett nyertünk, a bajnokságban ahol Lopez védett meg kiszoptunk? 😀 + tavaly se ő védett a bajnokságban és akkor ment el 😛
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Elhúzták egyáltalán? Mintha nem találta volna meg a lábával a védő lábát.TonyMert brazil mégis a spanyoloknál játszik.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
Diego Costa-t amúgy miért fütyülik ki?
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Elhúzták egyáltalán? Mintha nem találta volna meg a lábával a védő lábát.
több mint 10 éve
a bírók azért nem parádéznak eddig..
több mint 10 éve
Sebii
3 526
Szegény Costa alig bírta odanyújtani a lábát, hogy megérintsék. Remélem nem sérült meg a combja a nagy nyújtózkodásban.
több mint 10 éve
Tényleg ezektől a szar hollandoktól kaptunk nyolcat? 😊
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Aki követi a holland focit, ez a Cilessen megérdemelten áll a kapuban?
több mint 10 éve
Miért is? Melyik sorozatban melyik kapus védett? Melyiket nyerték meg?Barom Ancelotti is és Mourinho is. Meg a BL döntőben is bizonyította ezt. 😊SchleckRizzoli azért egy-két klasszissal komolyabb képességű bíró, mint az eddigiek. Szerintem nem lesz gond vele.Még jó hogy Del Bosque nem így tett 😊
Én amúgy De Geát kezdetném a spanyoloknál.Schleck
Sztem a világ legjobb kapusa, nem is értem Ancelotti baromságát.gabokocka
Mit is nyert a Real Lopezzel a kapuban?
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Majdnem, hosszabbítás nélkül... 😊Hajrá spanyolok, én a 4 évvel ezelőtti döntő eredményére tippeltem.csi771-0, hosszabbítás után? 😀Dexxter Tailor
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve
Guzmics lesz az a hollandoknàl😊
több mint 10 éve
Barom Ancelotti is és Mourinho is. Meg a BL döntőben is bizonyította ezt. 😊Rizzoli azért egy-két klasszissal komolyabb képességű bíró, mint az eddigiek. Szerintem nem lesz gond vele.Még jó hogy Del Bosque nem így tett 😊
Sztem a világ legjobb kapusa, nem is értem Ancelotti baromságát.gabokocka
több mint 10 éve
Rizzoli azért egy-két klasszissal komolyabb képességű bíró, mint az eddigiek. Szerintem nem lesz gond vele.Még jó hogy Del Bosque nem így tett 😊
Sztem a világ legjobb kapusa, nem is értem Ancelotti baromságát.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Hajrá spanyolok, én a 4 évvel ezelőtti döntő eredményére tippeltem.csi771-0, hosszabbítás után? 😀
több mint 10 éve
Hajrá spanyolok, én a 4 évvel ezelőtti döntő eredményére tippeltem.
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve
Rizzoli azért egy-két klasszissal komolyabb képességű bíró, mint az eddigiek. Szerintem nem lesz gond vele.Én amúgy De Geát kezdetném a spanyoloknál.