Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
60 perc alatt 6.5 km bőven jó futásmennyiség nem?baggioTeljesen jó szerintem. Arányt nézve a 90 perc alatt meglesz így a 10 km.
több mint 10 éve
na most jöhet a gólbíró 😀
több mint 10 éve
Vagy Világi Petike(szintén 2006).Jó hát azért nem egy Léderer 😀😀Sixo67az a fura h Mezei egyáltalán még kap munkát, egy kókler minden sportban...nem tudom mit tudhat, v kinek a kije stb... förtelmes egyszerűen. Szégyen h 2014-ben Vbn kinn van.Kroos"Nagyon visszafogottan játszanak a csapatok." Mezei szerintem vagy nem ezt a meccset nézi vagy nem tudom mi a viszonyítási alapja.iktriadTeljesen beszívott...
Nem értem én se, hogy mi a fenét néz. Vagy lassítva kapja az élő képet.Vrijbloed
több mint 10 éve
60 perc alatt 6.5 km bőven jó futásmennyiség nem?baggioÉn a seggem venném utána a levegőt, szóval nálam biztos. 😀
több mint 10 éve
Jó hát azért nem egy Léderer 😀😀az a fura h Mezei egyáltalán még kap munkát, egy kókler minden sportban...nem tudom mit tudhat, v kinek a kije stb... förtelmes egyszerűen. Szégyen h 2014-ben Vbn kinn van.Kroos"Nagyon visszafogottan játszanak a csapatok." Mezei szerintem vagy nem ezt a meccset nézi vagy nem tudom mi a viszonyítási alapja.iktriadTeljesen beszívott...
Nem értem én se, hogy mi a fenét néz. Vagy lassítva kapja az élő képet.Vrijbloed
több mint 10 éve
60 perc alatt 6.5 km bőven jó futásmennyiség nem?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
az a fura h Mezei egyáltalán még kap munkát, egy kókler minden sportban...nem tudom mit tudhat, v kinek a kije stb... förtelmes egyszerűen. Szégyen h 2014-ben Vbn kinn van."Nagyon visszafogottan játszanak a csapatok." Mezei szerintem vagy nem ezt a meccset nézi vagy nem tudom mi a viszonyítási alapja.iktriadTeljesen beszívott...
több mint 10 éve
1:14 - elkezdtem drukkolni (ezen a meccsen) az ausziknak.
több mint 10 éve
Áááááá, ez mekkora lövés és védés volt. 😀
több mint 10 éve
"Nagyon visszafogottan játszanak a csapatok." Mezei szerintem vagy nem ezt a meccset nézi vagy nem tudom mi a viszonyítási alapja.iktriadHű mondom , hogy vízilabda, ott sokkal nagyobb az iram ezek szerint 😀
több mint 10 éve
És tényleg lesgól volt. Nagyon jók ezek az afrikai zebrák. 😀😀iktriadKár , hogy a döntőben majd nem fújhatnak, mert saját csapat lesz az egyik résztvevő.
több mint 10 éve
És tényleg lesgól volt. Nagyon jók ezek az afrikai zebrák. 😀😀iktriadA zebrák afrikai állatok
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
A vb döntő játékvezetőit csodálhatjuk meg tevékenykedés közben
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
"De ez még nem a beadás pillanata." 😀Sixo67Mondom, hogy nem ezt a meccset nézi. 😀
több mint 10 éve
hopsz...
több mint 10 éve
És tényleg lesgól volt. Nagyon jók ezek az afrikai zebrák. 😀😀
több mint 10 éve
Elit sporik
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
"Nagyon visszafogottan játszanak a csapatok." Mezei szerintem vagy nem ezt a meccset nézi vagy nem tudom mi a viszonyítási alapja.iktriadTeljesen beszívott...
Nem értem én se, hogy mi a fenét néz. Vagy lassítva kapja az élő képet.
több mint 10 éve
"Nagyon visszafogottan játszanak a csapatok." Mezei szerintem vagy nem ezt a meccset nézi vagy nem tudom mi a viszonyítási alapja.
több mint 10 éve
Ez a téma csak a németeknél bír állandóan feljönni? Elég szűklátókörűségre utal...KroosTudod az emberek ezt a történelem trollkodásának tartják a 30'-40' évek miatt. Gondolom ez az oka.
több mint 10 éve
Nem is érdemes nézni a VB-t, hiszen nincs itt, szólott vala Zlatan. 😀Ez a téma csak a németeknél bír állandóan feljönni? Elég szűklátókörűségre utal...Kroosdehogy, Ibra is ilyen, de ő most nincs, úgyis láttuk idén eleget :pberger90
több mint 10 éve
Akkor ő tipikus Al Davis-féle Raiderses pick Európai megfelelője.Nekem ilyen szempontból Odonkor volt a kedvencem. Na abban a paliban mit láttak... 😀Sebiikorosztályos német bajnok sprinter volt. gondolom azt 😀eaglesmcnabb
több mint 10 éve
Ez a téma csak a németeknél bír állandóan feljönni? Elég szűklátókörűségre utal...KroosEzt utálom a legjobban. Kollégák is mindig velük jönnek. Mintha NY-EU-ba csak a németekhez lehetne bevándorolni...
Sose az angolok, franciák, hollandok, vagy az olaszok...
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
Ez a téma csak a németeknél bír állandóan feljönni? Elég szűklátókörűségre utal...Kroosdehogy, Ibra is ilyen, de ő most nincs, úgyis láttuk idén eleget :p
Mindig jövőre