NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 538
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
Mekkora játékos volt az öreg Paulo. A németek elleni nyitómeccsen is villant (kétszer!) annak idején. Imádtam 😀 Most pedig szakkommentátor a Skynál, ha nem tévedeknézd csak meg, hogy mit műveltek az angolok utolsó felkészülési meccsén Miamibanbár Honduras ritka paraszt egy csapat lesz)baggioNa, mesélj. 😀Vrijbloed
ez a Costa Rica-i Campbell meg Wanchope méltó utóda, még hasonlít is rá 😊baggio
több mint 10 éve
Vaaaaaaaaaaaa, boldogsag!Will Davis (dolphins sophomore CB):
Kudos to Costa Rica !!! #underdogs
Can't wait for Italy next #Balotelli
Valaszom😡WillieD_effect
You are my favorite Doplhin's player right now! 😀
#puravida #underdog #supermario#balotelli #miamidolphins
Egybol kedvencre rakta. Király, már a második Phins playanak volt igénye a hozzászólásomra! 😛 😀 (mar ha szabad egy nagyembertol ideznem 😀 )
Mindig jövőre!
több mint 10 éve
nézd csak meg, hogy mit műveltek az angolok utolsó felkészülési meccsén Miamibanbár Honduras ritka paraszt egy csapat lesz)baggioNa, mesélj. 😀Vrijbloed
ez a Costa Rica-i Campbell meg Wanchope méltó utóda, még hasonlít is rá 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Amúgy nagyon durva gólmennyiség van, 2010esen mekkora sírás volt a szar meccsek miatt? Most meg a 2,5 overek miatt csődbe mennek a fogadóirodák 😀 Me Gusta :cool:
több mint 10 éve
hát az a VB vállalhatatlan volt. ez egy teljesen korrekt bagázs. Menczert én bírom. sokat javult az EB óta. Knézyt csak a fekete játékosok zavarják 😀Hát azért ott volt olyan ha jól emlékszem, hogy Léderer elfelejtette, hogy melyik meccset kommentálja, és egy későbbi meccset vezetett fel 😀Sixo67Én Knézynek a hangját bírom ,meg ahogy együtt é la meccsel.Különbek voltak, mint ezek most.mustaine
A végén már ott leszünk ,hogy a sport klubos vb kommentátorokat vissza fogjuk sírni, 2002 vagy 2006ban vagy mikor is voltak azok, csak Léderer neve maradt meg bennem azok közül.Sixo67
több mint 10 éve
Na, mesélj. 😀bár Honduras ritka paraszt egy csapat lesz)baggioEzé jó pl az afrika kupa, meg az copa america, nincs védekezés 9 emberrel támad az összes csapat és ráadásul bírják is sokáig az iramot.Sixo67Mondtam én, hogy a szar európaiak helyett ezeket a meccseket kell nézni.....😊csi77Jo kis meccs volt! #PuraVida! #underdogs #happyGeeriTalán a legjobb meccs eddig a vb-n, mondjuk a tegnapi Chile - Auszi is odabaszott.Sixo67
több mint 10 éve
Na és mi lesz a "Steelers" és a "Cowboys" ellen? 😀az első héten kevés hiányzott, hogy Pryor ne csináljon ki.Höriel vagytok kényeztetve szakértő ügyben, túl sok NFL-t néztekHöriHa már NFL , a cikked alapján a Raiders most csúnyán helyben hagyta az Indyt. 😀😀 😀😀
bowl.hu/labdarugo_vb_2014_-_nfl_kiadasiktriad
több mint 10 éve
Az afrika kupa 10 éve volt utoljára jó, de talán még keveset is mondtam. Én a Gold Cup-ot szeretem (meg amúgy is a karibi térség futballját, bár Honduras ritka paraszt egy csapat lesz)Ezé jó pl az afrika kupa, meg az copa america, nincs védekezés 9 emberrel támad az összes csapat és ráadásul bírják is sokáig az iramot.Sixo67Mondtam én, hogy a szar európaiak helyett ezeket a meccseket kell nézni.....😊csi77Jo kis meccs volt! #PuraVida! #underdogs #happyGeeriTalán a legjobb meccs eddig a vb-n, mondjuk a tegnapi Chile - Auszi is odabaszott.Sixo67
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
az első héten kevés hiányzott, hogy Pryor ne csináljon ki.el vagytok kényeztetve szakértő ügyben, túl sok NFL-t néztekHöriHa már NFL , a cikked alapján a Raiders most csúnyán helyben hagyta a Indyt. 😀😀 😀😀
több mint 10 éve
Nos, Höri ezen cikke alapján a Raiders most csúnyán helyben hagyta a Indyt. 😀😀Jonathan Dowling miatt van az egész 😀
több mint 10 éve
szanyo szerint vmi topcsapat elviszi campbellt 😀 pl arsensl visszshivja kölcsönből? 😀braxa88attól függ az arsenal kinek topcsapat 😀
Az afrika kupa sok gólja meg egy ordas nagy beidegződés, görögök meccsein több gól van
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Ezé jó pl az afrika kupa, meg az copa america, nincs védekezés 9 emberrel támad az összes csapat és ráadásul bírják is sokáig az iramot.Sixo67wrong, az afrika kupa gólátlaga a legalacsonyabb az összes kontinens torna közül 2004 óta.
több mint 10 éve
el vagytok kényeztetve szakértő ügyben, túl sok NFL-t néztekHöriHa már NFL, a cikked alapján a Raiders most csúnyán helyben hagyta az Indyt. 😀😀 😀😀
több mint 10 éve
Ja az Afrika kupán legendásan szar meccsek szoktak lenni nulla góllal 😀Ezé jó pl az afrika kupa, meg az copa america, nincs védekezés 9 emberrel támad az összes csapat és ráadásul bírják is sokáig az iramot.Sixo67Mondtam én, hogy a szar európaiak helyett ezeket a meccseket kell nézni.....😊csi77Jo kis meccs volt! #PuraVida! #underdogs #happyGeeriTalán a legjobb meccs eddig a vb-n, mondjuk a tegnapi Chile - Auszi is odabaszott.Sixo67
A Copa America más tészta
több mint 10 éve
Ezé jó pl az afrika kupa, meg az copa america, nincs védekezés 9 emberrel támad az összes csapat és ráadásul bírják is sokáig az iramot.Mondtam én, hogy a szar európaiak helyett ezeket a meccseket kell nézni.....😊csi77Jo kis meccs volt! #PuraVida! #underdogs #happyGeeriTalán a legjobb meccs eddig a vb-n, mondjuk a tegnapi Chile - Auszi is odabaszott.Sixo67
több mint 10 éve
braxa88
12 534
szanyo szerint vmi topcsapat elviszi campbellt 😀 pl arsensl visszshivja kölcsönből? 😀
több mint 10 éve
Ezek a szakertesek es tamadas kielemzesek szanalmasak. 😀StezSzanyó Karcsitól mire vársz? Annyira felkészült szakértő, hogy annak nem tudott utánanézni, melyik csapatban játszik a costa rica-i csatár 😀
több mint 10 éve
Mondtam én, hogy a szar európaiak helyett ezeket a meccseket kell nézni.....😊Jo kis meccs volt! #PuraVida! #underdogs #happyGeeriTalán a legjobb meccs eddig a vb-n, mondjuk a tegnapi Chile - Auszi is odabaszott.Sixo67
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve
Ezek a szakertesek es tamadas kielemzesek szanalmasak. 😀
több mint 10 éve
Azért írtam azt, amit a végére.Én feszültséglevezetésre inkàbb màst hasznàlnék😊NB2Hortit én elhallgatnám szívesen, de hát ez csak utópia. Meg aztán tudom hogy sokakat kifejezetten idegesít.eaglesmcnabbŐ meccs után ideális inkább, feszültséglevezetésnek. Már akinek van rá igénye.iktriad
több mint 10 éve
Na ne! Léderer még hagyján, ő csak hülye, de lelkes, de Világitól falra másztam. Horti dettó......Én Knézynek a hangját bírom ,meg ahogy együtt é la meccsel.Különbek voltak, mint ezek most.mustaine
A végén már ott leszünk ,hogy a sport klubos vb kommentátorokat vissza fogjuk sírni, 2002 vagy 2006ban vagy mikor is voltak azok, csak Léderer neve maradt meg bennem azok közül.Sixo67
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve
Jo kis meccs volt! #PuraVida! #underdogs #happyGeeriTalán a legjobb meccs eddig a vb-n, mondjuk a tegnapi Chile - Auszi is odabaszott.
több mint 10 éve
Jo kis meccs volt! #PuraVida! #underdogs #happy
Mindig jövőre!